Kişiden kişiye değişir. Bazı kadınlar şak kadar boşalıyor, pek sorun kalmıyor. Erkekte biraz erken gelme sorunu olsa bile sıkıntı olmuyor. Ama şunu söylüyeyim ön sevişme sonrası 45 dkyı geçerse abartılı bir süredir. Çok yıllar önce bir gazetede bir doktor demişti aslında erkeğin geç boşalma sorunundan ziyade kadının geç boşalma sorunu var demişti. Ben biraz yumuşatıp yazdım o biraz daha net söylemişti.
Önsevişme hariç, sadece penetrasyon 20, hatta 15 dakikadan uzun sürüyorsa normalden uzun demektir. Bu süre içinde kadının bir veya iki kez boşalması lazım.
Bir yerde okumuştum 7/24 kuralı diye 😅 yani genel olarak şöyle diyebilirim artık zevkten çok sürtünme hissediliyorsa yani hissedilen şey artık sadece ıslak sıcak bir yere girip çıkma ya da kadın için sadece vücuduna girilen çıkarılan bir organ haline dönmeye başlamışsa artık bitebilir ama yeterli zevk alınmamış ise mesela en başta yapası olmadan başlanmış ise partner zevke getirememiş ise başlamadan da bitebilir bu süre biraz aradaki tutkuyu zevki ne kadar uzun tutabilmekle alakalı biraz da.
Bence bu kadının orgzm süresine göre değişir beş dakika içinde kadın orgzm oluyosa gayette normal bir süredir. Zaten kadın orgazma ulaştığı anda ilişki sona eriyor erkekte istediği zaman gelebiliyorsa tadından yenmez. Saatlerce yapanlar varmış abi sıkılmiyor musunuz yaw her şey tadında güzeldir