- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! 1 saar veya üstü yaparım diyenler kimse kusura bakmasın ama yalandan başka nir şey değil ön sevişmeyi uzun yutabilirsiniz bu gayet normaldır seks ise bence 10 - 15 dk olabiliyorsa bence süperdir.
Normal süresi ile sağlıklı bir kişi 3-5 dk arasında boşalır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 aySaatlerce yaparım diyenlerden biriyim ve evet saatlerce yapıyorum illa kanıt lazımsa da parterimle konuşurum
Sana eski fb ile yaşadığım bir günümü anlatayım 12 gibi buluştuk marketten birkaç şey alıp otele geçtik yaklaşık 2 -3 saat seks yaptık sonra denize gittik denizde yiyiştik yemek yedik çay içtik tatlı ve abur cubur aldık gece acıkırız diye saat 7den 10 a kadar tekrar 2 posta seks yaptık uyuyup sabah 6 da bi daha dllfödlfkd ama daha farklı geçen de olmuştu bu çok keyif verici bi gündü012 Yorumla- 7 ay
Doğruyu söylemek gerekirse hayır her erkeğin gücü yetmez maks 2 saat yapar bırakır onlar ya da 1. Postada pili bitenler var herkes ben değil 😉
- 7 ay
Justin timberlake in var arkadaştan öte
Soran7 ayİzledim onu
- 7 ay
Grinin tonu serisi var
- 7 ay
Bu arada yorumum gerçek sallama falan değil aynısını yaşamak istersen konuşabiliriz
Soran7 ayOnu da ziledim
- 7 ay
Secratary var bu son bu kadar biliyom eski bi yapım ama güzeş
Soran7 ayTamam buna bakarım
Soran7 ayNiye yaw
- 7 ay
Yav gell anlatçam
- 7 ay
Sonra engellersin
- 7 ay
Yaww yazz yazs aynı şeyleri sana da yaşatayım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aykimse saatlerce yapamaz , erkeğin yaşına görede değişen durum , türkiye ortalaması 15 dakika, ama genelde ön sevişmeyi seviyorsa 30 dakika ortalama hatta üst sınır diyebilirim , ben erkek olarak sevişmeyi sevdiğim için 30 dakika ön sevişme bazen dahada uzatırım 15 ila 20 dakikada git gel sürer , sonrasında 10 dakikada yine sevme okşama vs vs , ama 25 yaşımda böyle değildi 😂 galiba olgun erkek tercihi bu nedenle
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normalde ön sevişmeyi de seksten sayıyorlarmış. Bu dahil olursa, 15dk falan, yok sadece penetrasyon ise o da 5-10dk arası. Fazlası insanı sıkar. Kimse de 1 saat sallamasın, kalp krizinden ölür. ölmese de yarın ölür, yarın olmasa illaki ölür dayanmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayÖn sevişme dahil maksimum 30 dakika sürer ilk posta. Sonrasında boşalma sayısı arttıkça süre de artar.
1183 Yorumla
Cevap sahibi7 ayGüncellemenin yanıtı erkeğin cinsel performansında ben dinlenerek tüm gün yaparım o yapamayabilir kişiden kişiye değişir erekte olabilme kısmı
Cevap sahibi7 aySenin libidon bu aralar mı böyle yoksa genel olarak mı yükseksin iki gündür aynı soru üzerinden kendini tatmin etmeye çalıştığını görüyorum gerek düşünerek hayal ederek gerek görsel olarak izleyerek
Soran7 ay😀 genelde böyle
Cevap sahibi7 ayKaç yaşındasın
Soran7 ay22
Cevap sahibi7 ayBüyük ihtimalle hiç cinsel ilişki yaşamadın o yüzden isteğin daha çok kabarıyor doğru mudur
Cevap sahibi7 ayÖyle diğerleri gibi seni öbür tarafa çağırmam sorunun olmasın buradan konuşalım biraz sen kendin istersen ben kendimi açık ederim istemezsen de dediğim gibi bu yorum üzerinden devam ederiz
Soran7 ayEvet daha önce yaşamadım ama libidomun çok da yüksek olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi7 ayBüyük ihtimalle yoktur ama yine de sorayım sevgilin var mı
Soran7 ayEvet yok
Neden büyük ihtimal 😀
Cevap sahibi7 ayNeden büyük ihtimal dedim libido seviyen hakkında bir bilgin yok gibi geldi bana çünkü yaşının verdiği bir istek ve yaşanmamışlık var ve bu konulara merak duymaya başladın sorular sorarak hayal ederek ve görsel olarak kendini tatmin etmeye çalışmaya başlıyorsun yavaş yavaş erkek anatomisine merakın giderek artmaya başlamış şu aşamada sevgilin olsa ona karşı düşüncelerin ona karşı olan libidon senin gerçek libidonu ortaya çıkarırdı sen şimdilik çok da yüksek olduğunu düşünmüyorum diyorsun belki içinde 10/10 yatıyor
Cevap sahibi7 ayUzun paragraf hakkında düşüncelerini yazdıktan sonra da senin düşündüğün libido puanın 10 üzerinden kaç
Soran7 ayLibidomun yüksek olduğunu düşünmüyorum çünkü haftalarca mastürbasyon yapmadan durabilirim
Düşük olduğunu da düşünmüyorum bence ortalama seviyede
6/10 diyebiliriz
Cevap sahibi7 ayBağımlısı olmayan her kişi mastürbasyon yapmadan durabilir sevgilin olunca daha gerçek bir puan ortaya çıkar :D 6/10 fena değil şu aşama için gayet ideal neden sevgilin yok peki albenin veya dişil enerjin mi eksik güzellik olarak kusurların var sence yoksa sen mi seçicisin
Soran7 ayBen ciddi ilişki insanıyım takılmalık ilişki istemiyorum aynı fikirde biriyle karşılaşmadım o yüzde yok
Cevap sahibi7 aySen seçicisin yani anladım hem yaşın üniversite yaşı hem de sana yaklaşanlar takılmalık düşünüyorsa üniversite erkekleridir o yüzden üniversite okuyor musun diye sorayım
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayHangi bölümde okuyorsun
Soran7 ayBeslenme ve dyt
Cevap sahibi7 ayGüzel bölümmüş sen baya hem fiziksel hem sağlıksal olarak bakımlısındır da şimdi :D
Soran7 ayEvet dikkat ederim zaten mecburi gibi be şey 😀
Cevap sahibi7 ayGiyiminde bir ölçü var mı yoksa açık mı giyinirsin sence neden sana takılmalık olarak yaklaşıyorlar ciddi düşünmüyorlar
Soran7 aySadece bana değil herkese öyle yaklaştıklarını düşünüyorum
Açık giyinmeyi sevmem malyaj da sevmem
Cevap sahibi7 ayHerkese öyle yaklaşan bir kesim de var onları ayrı tutarak neden acaba hiç ciddi düşünen biri yaklaşmadı acaba diye sordum
Cevap sahibi7 ayNerede okuyorsun il olarak veya küçük şehir büyük şehir şeklinde detaya girmeden de cevaplayabilirsin
Soran7 ayKüçük şehir
Ben sıcak kanlı biri değilim herkesle de muhabbet etmem onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayMuhtemel onunla alakalı olma ihtimali var evet belki ciddi niyetle yaklaşan birini sen görmezden gelmişsindir veya muhabbetini çekici bulmamışsındır ama sürekli de y*vşak erkeklerle nasıl iletişime geçtin ki :D
Soran7 ayHerkesi kardeşim olarak görüyorum galiba 😀
Soran7 ayY*vşak demiştim
Cevap sahibi7 ayGelip iki gün konuşup konuya cinselliğe getiren seks teklifinde bulunanları bulmak da maharet ister biraz :D
Soran7 ay🤷🏻♀️
Cevap sahibi7 ayYok herkes y*vşak değil o gözle bakma kimseye öyle olan zaten hemen cinsel ilişki olsun yaşansın ister iki günde kendini belli eder
Soran7 ay👍🏻
Cevap sahibi7 ayPeki ciddi ilişki istediğin erkekte aradığın kriter karakter özellikleri ne
Soran7 aySaygı sevgi ilgi anlayış sadakat ortak ilgi alanları
Cevap sahibi7 ayStandart kriterler her ilişkide olması gereken bunlar dışında kendine özel tercihler yok mu fiziksel olur görünüş olur karakter olur
Soran7 ayVar tabi ama bu sandıklarım varsa gerisi çok da önemli değil
Onlardan da bahsederim bi ara ama şu an gitmem lazım
Cevap sahibi7 ayKolay gelsin gelince onlardan da bahsetmeni isterim
Cevap sahibi7 ayKaç gibi gelirsin :D
Cevap sahibi6 ayİyi mi geceler
Soran6 ayİyi iyi
Cevap sahibi6 ayTam da bilgisayarı kapattığım saatlerde yazmışsın ders mi çalışıyordun
Cevap sahibi6 ayBilerek ders mi diyerek masum yönden bakıyorum bu konu etiketindeki işlerse sen açıkla diye :D
Soran6 ayHayır kuzenlerimle buluştuk çay muhabbet falan takılıyorduk
Bi soru sordum diye aklım fikrim hep orada değil ya 😀
Cevap sahibi6 ayŞeytanın avukatlığı benimki :D Afiyet olsun muhabbetiniz daim olsun
Dersin var mı varsa ne zaman
Soran6 ayVar bu gün 2 de
Cevap sahibi6 ayŞu an boşsun işin yok yani günaydın bu arada biraz hödüklük oldu direkt muhabbete devam etmek
Soran6 ayGünaydın önemli değil
Cevap sahibi6 ayNasılsın ne yapıyorsun
Soran6 ayİyiyim kahvaltı yaptım yeni oturuyorum sen napıyosun
Cevap sahibi6 ayAfiyet olsun iyiyim ben de uzanıyorum çayın hazırlanmasını bekliyorum kahvaltı yapacağım
Hangi ruh halindesin dünkü muhabbete kaldığımız yerden devam mı edelim yoksa sade sohbet mi istersin
Cevap sahibi6 aySade sohbet edelim ya da sabah sabah gerek yok öyle şeylere şimdi :D ilgi alanlarından konuşalım mı
Cevap sahibi6 ayDers bitmedi mi ya
Cevap sahibi6 ayNasılsın
Cevap sahibi6 ayGelsen artık da muhabbet etsek çok sıkıldım ya :D
Soran6 ayeve gelir gelmez uyumuştum
Cevap sahibi6 ayGünaydın
Senin yazdığın saatte de ben bilgisayarı kapatmış oluyorum ikidir :D Denk getirelim artık ya
Soran6 ayNeden bilgisayardan giriyorsun
Cevap sahibi6 ayGündüz zaten yoğun oluyorum biraz arada bir telefondan bakıyorum buraya akşam/gece bilgisayarı çok aktif olarak kullanıyorum çünkü
Soran6 ayAnladım
Cevap sahibi6 ayBugün dersin yok herhalde yorgun da değil gibisin hala uyanıksın 😀
Cevap sahibi6 ayYine uyudu bu kız
Soran6 ayHayır sabah vardı
Uyumuyodum meşguldüm sadece
Cevap sahibi6 ayKolay gelsin kaç gibi müsait olursun denk getirelim artık
Soran6 ayMüsaitim
Cevap sahibi6 ayNasıl geçti günün neler yaptın nasılsın
Soran6 ayİyi sen
Cevap sahibi6 ayİyi ben de senin vizelerin ne zaman başlıyor
Soran6 ayGeçen hafta bitti
Cevap sahibi6 ayKafan rahat yani iyi güzel
Hani sınavın falan varsa aklına karpuz kabuğu kaçırmayayım diye sordum
Soran6 ayAynn okula da devamsızlık yapmamak için gidiyorum zaten
Cevap sahibi6 aySizde de hocalar devamsızlığa bakıyorlar mı
Soran6 ayÇoğu bakıyor
Cevap sahibi6 ayÇok tatsız mesele gelen gelir gelmeyen geçemez niye bu kadar dert ederler hiç anlamam şu olayı
Cevap sahibi6 ayBazı hocalar derse katılım artmasına teşvik olsun diye gelene ekstra puan veriyorlar öyle yapsalar anlarım o da yoktur herhalde
Cevap sahibi6 ayNormal sohbet ediyoruz ama senin için sorun olur mu yoksa sadece bu etiketin konusundan mı konuşalım tercih edersin
Soran6 ayHayır sorun değil tabiki
Soran6 ayÖyle işte yapacak bi şey yok
Cevap sahibi6 ayKolay gelsin son senen miydi bu sene öyleyse kurtuluyor sayılırsın çünkü
Soran6 ayHayır 3. Sınıfım
Cevap sahibi6 ayMezuna mı kaldın
Soran6 ayEvet,
Cevap sahibi6 ayGeçmiş olsun 1.5 sene daha mecbur hem okulu hem takılmalık yaklaşan erkekleri çekeceksin :D
Soran6 ayMecbur
Cevap sahibi6 ayEn son kendine özel tercihler yok mu fiziksel olur görünüş olur karakter olur diye sormuştum oradan devam etmeye ne dersin
Soran6 ayAklıma belli bi şey gelmiyo böyle sorunca
Cevap sahibi6 ayBaşka nasıl sorulabilir ki bu soru sende bir erkeği çekici kılan şey ne nasıl bir tipleme olsa ciddi düşünürsün
Soran6 ayDüşünce yapısına göre karar veririm dış görünüşü çok kötü olmadıkça önemli değil
Kafamızın uyuşmasına göre
Cevap sahibi6 ayPeki kafalar uyuştu düşünce yapıları benzer dış görünüş kötü değil ciddi ilişki sahibisin hayal et ne kadar süre geçmeli senin için böyle konular konuşmaya
Soran6 ay4-5 ay falan sanırım bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum yok ilişki sahibi olduğunu hayal ederek cevaplayacaksın bundan sonrasını 4 aydan sonra seninle cinsellik konuşmaya başlamasında sakınca yok yani öyle mi
Soran6 ayEvet ama ciddi olduğuna inanmam lazım
Cevap sahibi6 aySeninle ciddi düşünüyorum seni seviyorum benim kadınım olacaksın falan demesine inanmayacaksındır herhalde ilk 4 ayda öyle ortada senin beklediğin kadar bir ciddilik olmaz
Benim düşünceme göre zaten 2 ayı zaten kişilerin birbirini tanımasıdır kalan 2 ayda da ne kadar birbirinize ciddi olduğunuzu aksettirebilirsiniz ki
Soran6 ayBi insan karakterini en fazla 4 ay gizleyebilir bu yüzden 4-5 ay dedim ama bu sadece bi tahmin
İçinde olmadığım bi durum için seçim yapmamı istiyorsun içinde olmadan nereden bilebilirim ki
Tahmini bi süre söyliyorum emin değilim bilmiyorum falan diyorum kabul etmiyorsun kesin böyle olur demişim gibi yorum yapıyorsun
Cevap sahibi6 ayYok hayır hayalin tahminin üzerinden gidiyoruz kesin bir hüküm yok ortada münazara ediyoruz
Cevap sahibi6 ayPeki 4-5-6 ay geçti çocuk hiç cinselliğe girmiyor, sevgili olan ciddi düşünen partnerini arzular bu bir gerçektir yani senin onu arzulayacağın malum o girmiyor diye sen ufak ufak cinsel konular açar mısın
Soran6 ay1 seneye kadar bekleyebilirim sanırım
Cinsellik konularının hemen açılmaması daha iyi
Cevap sahibi6 ay1 sene geçmesine rağmen hala bir adım yok çocuktan?
Soran6 ayBeklerim
Cevap sahibi6 ayBana karşı hiç arzusu yok mu bu çocuğun diye düşünce oluşmaz mı
Soran6 ayOluşmaz
Cevap sahibi6 ayİlginç
1 yıl geçti artık cinsellik konuşmaya başladınız merak edeceğin şeyler neler olurdu neleri sorardın
Soran6 ayBilmiyorum
Cevap sahibi6 ayŞu an bu konuları konuşmak mı istemiyorsun çünkü biraz isteksizlik var gibi 2 gün öncesine kıyasla zorla konuşturuyorsam başka zaman muhabbet edebiliriz
Soran6 ayGerçekten bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayKonuşmak istiyorsun yani doğru muyum
Soran6 ayNötr
Cevap sahibi6 aySorayım ben yine de belki etkilenir yükselirsin :D sevgili falan hayal ettirmeyeceğim orayı es geçiyorum direkt daha senin tekelinde soracağım neden p*rno değil de erotik film sevişme sahneleri seksten daha ilgi çekici senin için
Soran6 ayCinsel organ görmeyi sevmiyorım bu 1
Ana konunun seks olmasını sevmiyorum olay ve duygular olmalı bu da 2
Cevap sahibi6 ayDuygular zaten ön planda olmalı duygusuz seks tuzsuz yemeğe benzer ancak sen de seks yapacaksın ve seks sırasında penis göreceksin hatta penetrasyon olacak görmeyi sevmediğin bir organla nasıl seks olacak yapmayacak mısın hiç
Bir de vajina da cinsel bir organ kendi vajinanı görmeyi de mi sevmiyorsun
Senin merak ettiğin varsa sen de sorabilirsin
Soran6 ayŞöyle diyeyim o zaman
Yabancı hiç tanımadığım alelade insanların cinsel organlarını görmek istemiyorum
Kocamınkini tabiki göreceğim
Cevap sahibi6 ayDaha açık oldu
Kendini tatmin ederken hayal ederek mi yaparsın görsellik yok çünkü
Soran6 ayEvet ama bundan bahsetmek istemiyorum
Cevap sahibi6 ayÇok detaya girmeyeceğim ne hayal ederek falan yapar diye sormayacağım bahsetmek istemiyorsan sadece şunu merak ediyorum
Duygu ön planda olduğu için çok sorun etmezsin diye düşünüyorum ancak yine de senin de hayal ettiğin olmasını istediğin sana zevk vereceğini umduğun ideal penis vardır bundan bahsetmek ister misin
Soran6 ayOrta halli bi şeyler işte lflfkdmd
Cevap sahibi6 ayBizim ülkede orta hallinin bir tanımı yok ki hatta bir tanım yok kimine 17 küçük gelir kimine 14 büyük gelir kimi iki parmak kalınlığını ince bulur kimi üç parmak kalınlığını fazla bulur kimi pembe ister kimi başı büyük ister
Senin idealin ne hayallerindeki o penis nasıl bir şey şekli duruşu vs
Soran6 ayHayalimde bi penis yok açıkcası kara yamuk yumuk bi ley olmasın çok ufak ya da çok iri olmasım tamam
Cevap sahibi6 ayYamuk olmaması biraz zor ya malum meseleden illaki bir yöne doğru şekil alıyor :D
Karalık konusunda da sizin vajinalarda da olduğu genetik ve hava almayan bölge olmasından dolayı ona da çok bir şey yapılamıyor
O zaman sana ölçü vereyim 17'ye- kız eliyle 3.5 parmak
Cevap sahibi6 ayBenim değil bu rastgele bir ölçü söyledim
Soran6 ayİyi gibi, ortalama
Cevap sahibi6 ay3.5 parmak kalınlık senin için ortalama mı wow
Soran6 ayOnu düşünmedim ya 😂 şimdi baktım da kalın sanki 2-2,5 iyidir
Cevap sahibi6 ayKalın olması daha zevkli olmaz mı sonuçta hayal et penetrasyonda tamamen dolduracak hissettirecek sana kötü mü sence
Soran6 ayZorlar gibime geldi
Cevap sahibi6 ayAma ıslanacaksın kayganlaşacaksın bunları es geçiyorsun herhalde hayal et derken bunların varlığını da unutma diye hayal et diyorum
Soran6 ayHiç yaşamadığım için ne hissettireceğini tahmin etmek de zor
Cevap sahibi6 ayYaşamadığını biliyorum hayallerin üzerinden gitmeye çalışıyorum ben de zaten evet hayalle gerçek her zaman uyuşmaz ama şu an elimizde bu var hayalinde sana ne hissettirecek onu anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi6 ayNeyse 17'ye 2-2.5 parmak kalınlık dedik hadi idealine :D 3.5 zorladı alamadın dedik
Şimdi kendi soruna kendin cevap ver bakalım
Soran6 ayHangi soru
Cevap sahibi6 ayGerçekçi olun ortalama bir seks baştan sona kaç dk sürer?
Soran6 ay30-40 dk tahminim
Cevap sahibi6 ayBu 30-40 dakikayı parçala ne kadarı ön sevişme ne kadarı seks (oral+vajinali direkt seks kategorisi olarak koydum ayırmadım)
Cevap sahibi6 ayKonuşmak detaylandırmak hayal ettirmek seni yükseltiyor mu isteğini artırıyor mu
Soran6 ayŞu an hayır
Cevap sahibi6 ayHangi durumlar olması lazım isteğinin artması için şartlar neler
Soran6 ayBenim artmasını istemem lazım
Cevap sahibi6 ayNeden istemiyorsun şu an peki
Soran6 aySadece istemiyorum
Cevap sahibi6 ayYanlış zamanda açtım muhabbeti o zaman
Seni hiçbir şekilde birebire çekmeyeceğim zaten senden talep gelmedikçe o konuda endişen olmasın zaten yorumun altında 2 gündür konuşmamızdan anlaşılabilir bir şey bunu yapmayacağım
Cevap sahibi6 ayÇok konuşasın da yok gibi hem daha sonra devam etmeyi isterim ama özellikle yüksek olduğun zamanlar :D
Soran6 ayNeden yüksek olduğum zaman 😀
Cevap sahibi6 ayO zaman seni hayal ettirmek daha kolay olur ve daha tatminkar cevaplar alabilirim :D
Soran6 ayCevaplarım seni neden memnun etmiyor
Cevap sahibi6 ayVe sen de belki merak ettiklerini sorarsın yüksek olduğun zaman
Cevap sahibi6 ayCevapların tatmin etmiyor değil ancak anda kalmıyorsun isteğin düşük olduğu için hayal edip anı hissedersen gerçekten ne istediğini neler düşündüğünü daha açıkça anlayabilirim
Bazı düşüncelerin isteklerin vardır hayalinde kurguladığın şeyler vardır ve gerçekten yaşayınca ne istediğin netleşir ben yaşamadan önceki seni öğrenmeye çalışıyorum
Soran6 ayAnladım,
Cevap sahibi6 ayUmarım libidonun yükselmesi uzun sürmez de hemen yarına istekli ve konuşkan olursun :D
Cevap sahibi6 ayHer gün libidonu sorayım mı 🤣
Soran6 ay🙂 abartma
Cevap sahibi6 ayTamam ama gerçekten istekli olduğun bir anda konuşmak istiyorum seninle :)
Cevap sahibi6 aySexting falan olarak düşünme ergen abaza işi o benimkisi muhabbet ve seni anlama çabası
Soran6 ayBeni neden anlamak istiyorsun
Cevap sahibi6 ayHarun abi değilsin
Merakın var
Yaşamamış olman ancak tabunun olmaması ciddi duygusal bir ilişkide yaşamaya açıksın gibi şeyler
Soran6 ayHarun abi olmadığımı derden biliyosun 😀
Cevap sahibi6 ayYeterli mi saydıklarım bence gayet makul
Cevap sahibi6 ayBen anlarım yazı stilinden konuşma biçiminden falan Harun abi olmadığın çok bariz senin :D
Cevap sahibi6 aySen de sohbetten hemen kaçmaya ne meraklı çıktın ya :/
Soran6 aySöyleyecek bi şeyim olmayımca ne yapayım 🙂🤷🏻♀️
Cevap sahibi6 ayBana libidonun yüksek olduğu zaman yazacağının sözünü ver ben seni konuşturacağım fazlasıyla
Soran6 ayGerek yok böyle bi şeye 🙂
Cevap sahibi6 ayBir tık var gibi çünkü her şeye yaşamadım deneyimim yok bilmiyorum diyorsun birlikte düşünüp tartışıp ortak bir paydada buluşabilmemiz için senin libidon gerekiyor maalesef :)
Soran6 aySen kaç yaşındasın
Cevap sahibi6 ay27
Soran6 ayDeneyimlisin sanırım
Cevap sahibi6 ayEvet deneyimim oldu
Soran6 ayNeden sevgilin yok
Cevap sahibi6 ay1 senelik ilişkim vardı biteli birkaç ay oldu anca toparladım kafama uyan ilgimi çeken hoşuma giden güzel ve bana libidosu yüksek temas bağımlısı birini bulursam sevgili olurum
Soran6 ay, Anladım
Cevap sahibi6 ayMerak ettiğin ne varsa sor yavaş yavaş açılmaya başladın öğrenmek istediklerini sor anlatayım
Soran6 ayNe iş yapıyorsun
Cevap sahibi6 ayMüh
Soran6 ayNe müh
Cevap sahibi6 ayÇok fazla detay oralar başka detaylar sor
Soran6 ayBunu niye gizleyesin ki
Cevap sahibi6 ayÖyle gerekli gördüğümdendir :)
Cevap sahibi6 ayBaşka sor başka
Soran6 ayBaşka sorum yok
Cevap sahibi6 ayBeni niye merak ettin
Cevap sahibi6 ayYine kayıplara karıştı bu kız
Cevap sahibi6 ayBeğeni için teşekkürler ne yapayım ben de soruyu mu beğeneyim :D
Cevap sahibi6 ayTekrardan niye beğendin cevabı anlamadım senin kim olduğunu göremiyorum soran beğendi diye bildirim geliyor sadece haberin olsun eğer diğer taraf için beğeniyorsan
Cevap sahibi6 ayCanım sıkılıyor yazarsan konuşuruz ister buradan ister diğer taraftan
Cevap sahibi6 ayTelefondan giriyorsan sorunun hemen altında a, b, c beğendi diye yazıyor yanında da ok işareti var o ok işareti basınca tüm beğenenleri listeliyor en son beğenen benim zaten benim kullanıcı adımın üstüne basıp profilime gireceksin sonrasını zaten biliyorsun :D 3xper seviyesindesindir herherhalde
Geç boşalan bir sevgilim var 45 dk 1 saat arası değişiyor bizimki
57 Yorumla- 7 ay
Yeter ya buda ama ilişkiye bence yoruluyor musun sen peki
- 7 ay
Sana anca yetiyorda uyumlusunuz ya cidden yaşı kaç peki kaç yıllık sevgilin
- 7 ay
Bayada olmuş ya sevgililiğin ciddimi düşüniyorsun takılmalık mı peki
- 7 ay
En iyisini yapıyorsun anı yaşamak ya sevgilinle yatakta sınırın var mı hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
7 ayBu tamamen partnerlere bagli bir olay. Yani kisiden kisiye degisir
42 Yorumla- 7 ay
Net cevap , konu kapanmıştır
- 7 ay
@zeynep3000 🙃😘😘
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayGerçekçi olalım kanka; ortalama 10-20 dakika arasıdır. Saatlerce diyen ya abartıyor ya da ara vererek devam ediyor. Önemli olan süre değil, ritimdir 😏🔥
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeri geliyor arabada saatlerce,(iki üç saat) birbirimizle öpüşüp koklaşıyoruz evde de gün boyu sürer yani
00 Yorumla
7 aymaximum 10-10 ama ben mesela hemen olaya başlamıyorum yavaş yavaş iyice yükselene kadar ön sevişme yapıyorum çok daha zevkli oluyor
00 YorumlaTavlama sohbet 3-5 dakika konuyu oraya getirme 4-6 dakika oldusu bittisi toparlanması 10 dakika 😂😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aygirip cıkma 3 ıla 10 dk arasıysa iyi öyle yok 1 saat gidip gelırım diyene pek inanma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayYine her şey içinde normal şekilde 1-1.5 saat sürer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 12 gibi sevişmeye başladık 2 gibi boşaldım.. bilmem anlatabildim mi? 🤷♂️
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
7 aymin 1.5 saat daha kısası asla yaşanmadı ama önsevişme dahil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sevişme hariç seksten bahsediyorsak, 20-30 dk civarı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Ölçüsü yoktur , iki kişi orgazm oldugunda biter, buda ortalama 10/15 dakika sürer
00 YorumlaSadece birleşmeyimi soruyorsun? Sevişme dahilmi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 15 dk ön sevişme, 20 dk oral seks, 30 dk ortalama 4 farklı pozisyonda ilişki
00 Yorumla
7 ayİlk posta kısa sürebilir 2 ve 3 yarım saat 1 saat arası
00 Yorumlaİğnesiz ilaçsız bu işi yapıp rekoru elinde bulunduran ülke ingilteredir
Ve 12 dakika00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ay10 dakikada ben anca soyunurum 10 dakika ne ya saatlerce sevişilmeli bence hemen yap bitir olmamalı
94 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@beniizle mecazi anlamda diyorum 😂 ama 10 dakika çok kısa bence yani ben civeli bir kızım kocama cilve yaparım eglendiririm o ne öyle 5 dakika işmi olur
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDoğru partner ile cidden saatlerce sürebiliyor... Fakat bir iki gün kız arkadaşım kendine gelmekte zorlanıyor 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayTüm gün bile yapılabilir ama en az bir saat sürmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ay2-5 dk arası
Sevişmeyle 25 dk
Herkesinki bu şekilde
Sorsan 2 saat derler
00 Yorumla
7 ayBilmem kişiye göre değişir yani
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ay30 40 dk yapanı gördüm
92 Yorumla- 7 ay
Senin kaç sdk
- 7 ay
Ben mi😀
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. On sevisme ve oral birleşme toplam 30 35 dk civarı
00 Yorumla
7 ayİlk posta on sevisme vs çıkarsan 5 dakika 10 dakika sürer ama ikinci boşalmam minimum 20 dakika sürüyor uzatanlar yalan söyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayYapılmaz diye bir şey yok yapılır sonra elinde kalır sürekli o ıslaklığı koruyamazsınız
00 Yorumla
7 ayBen çabuk boşalıyorum 5-10 dakika arası ama hemen kalkıyor yine bir dakika olmadan
02 Yorumla- 7 ay
Eski yolda gelirken telefonda bana "sakın ikiden sonra bitme ben çok azgınım" demişti :)
- 7 ay
Öğleden sonra 4 de odaya girdik ertesi gün akşam 10 da odadan çıktık :)
7 ayTamamen kişiye ve partnere göre değişir iyi bir sevişme süresi önemli
00 YorumlaÖn sevişmeye bağlı. İçine girdikten sonra en fazla 5 veya 10 dakika
00 Yorumla
7 ayPartnere ve duruma göre değişir 15 dakikada olur 1 saatde olur
01 Yorumla- 7 ay
Erkekten erkeğe değişir
Gizli Üye(25-29)7 aySaatlerce yapabiliyorum ama partnerimle uyuma bağlı max 5-6 saat yapmışımdır 5-10 dakka ara vererek arada bi
00 YorumlaÖn sevişmeyle mi birlikte soruyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayİlk 15-20 dk diğerleri 25-30 dk sevişme hariç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
7 ay15-20 dk olan ideal ön sevişme dahil
00 Yorumla
7 ay1 buçuk dakika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ay40 dak8ka falan on sevisme dahil
01 Yorumla- 7 ay
Evet yeter dedigin gibi 4 kez yapmistik
7 ay1 saatten fazla olmalı bacım.
00 YorumlaDinlenir gene yapar
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. En az 15dk ön sevişme gerisini sen hesapla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ay1 saat
00 Yorumla Bizim 1.5 saat ortallama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. 45 dakika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ay25-40dk
00 Yorumla En az 45 dakika
00 YorumlaYemin ediyorum benim 1:30 2 saat yaptığım oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
7 ay10 - 30 dakika arası
00 Yorumla İlk posta 30 dk ye yakın sürüyor
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ay30 dk yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKaç posta olacak. İlki kısa sürer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayOrtalama 1 saat
00 Yorumla
7 ayHerkesin ki farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay365 days
05 Yorumla- 6 ay
Hiç ara vermeden
Cevap sahibi6 ayfilm o kanka
- 6 ay
Erotik mi
Cevap sahibi6 aykategoriye girmez ama iyi film 3 4 bolumu var
- 6 ay