Öpüşürken erkek arkadaşıma dur ileriye gidiyoruz dedim zor da olsa durdu sonrasında dur derken çok çekiciydin zor durdum dedi?

Erkek arkadaşımla öpüşürken üzerime uzanmaya başlayınca dur dedim aşırı istekliydim ama ileriye gitmek istemediğim içinde dur dedim ama bunu durmalısın bak ileri gidiyoruz yaptığımız yanlış diyip kulağına fısıldar cinste söyledim. İsmiyle hitap edip dur nolur tarzı konuştum durmayınca da çenesini avuçlayıp gözlerime baktırıp sakinleş kendine gel durmalısın dedim bir daha öpüp çekildi. Ertesi akşam ise aşırı çekici geldin nasıl tatlıydın keşke durmasaydım dedirttin bana seni düşündüm o an sadece o yüzden durdum dedi. Bu arada sevgili değiliz normal erkek arkadaşım. 8 senedir tanışıyoruz senelerdir bana aşık benden başkasıyla olmuyor he tabi ki düşüp kalkıyor ama sonra yine bana geliyor. Benimle onu yaşaması imkansız bakire değilim ama istemiyorum yaşamak. Hakkımda ne düşünüyordur? Hala seviyor ve ya istiyor mudur beni? 2 gündür konuşmuyoruz sürekli hikayelerime ve çevrimiçi olup olmadığıma bakıyor. Her saat başı takip ediyor ama yazmıyor bende öyle. Bana geri gelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş benim 23 onun 25
Öpüşürken erkek arkadaşıma dur ileriye gidiyoruz dedim zor da olsa durdu sonrasında dur derken çok çekiciydin zor durdum dedi?