- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltripte olduğun için mi gülümsüyorsun?
o an söylenen sözleri başka anlara taşıma, olayın heyecanıyla konuşmuş. bu genel bir düşüncesi değil36 Yorumla
Soran+1 yılBen her durumda sırıtırım :D :D
- +1 yıl
Allah neşeni eksik etmesin
Soran+1 yıl:) Amin cümlemizin
Soran+1 yıl@Blackiron Ya konuşmak isstemediğimden engellemiş olabilir miyim? Onurla gururla ne alaka sevişme anında çıkan sözler ben neler diyorum meseleyi memleket davasına getirmezsen sevinirim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha zevkten kafayi yedirtmissen demek ki ucmus adam kendinden gecmis cok begenmis performansini 😂
516 Yorumla
Soran+1 yıl:))) Çok basit ve değersizmişim burada çantasız avukatlar öyle yazmış :d :D :D
Cevap sahibi+1 yılYa basip gitsinler islerine sevgikin o tabii ki seviseceksin yani mahmut abiyle cikmiyor adam sonucta butun gun siyaset mi konusacaktiniz? 😂
Soran+1 yıl:)) Sanki kendileri imam. Aynen bilerek sevgilim yazdım nişanlıyız aslında. Sanki durup duruken bu kelimeyi söylemiş gibi benden çok tribe girmişler :D
Cevap sahibi+1 yılYa onlar isteyip de yasayamadiklari icin baskalarinin yasadigini kiskanip satasiyorlar hep bundan 😂
Soran+1 yıl:))) Valla bak şok oldum. Kız kovalamaya gelmiş burada bana ahkam kesiyor
Cevap sahibi+1 yılYa oylelerinin tum sosyal hayati burdan ibaret. Bir pas versen hemen eli bir taraflarinda sana kosarlar.
Soran+1 yılÇok haklısın. Gelmiş burada aldatıyor kız arıyor biri yazsa niye net başında sabahlıyor keşke biri beni sevse diye dular ediyor biri çıksada birazda sevişsem diye avunuyor bir de yoookkk oo öyle olmaz bu böyleeee diye akıl veriyor soru soranda suç :D
Cevap sahibi+1 yılYa bosversene sen keyfine bak, sanslisin ki sana o* diyecek kadar tatmin edebildigin bir nisanlin var. Bu uyum olduktan sonra sadakat da tam olur :)
Soran+1 yılSen niye böylesin biliyor musun kıskanç haset ve fesat değilsin düşüncelerin tek bir kalıpta değil her insan hangi durumda ne yapar nasıl olur bunları yakalaman çok güzel. Kalbinden kalbime aktı sözler. Temizliğin iyi niyetli bakışın insan halinden anlayışın... Sen dağlar kadar tertemizsin inşallah hep bu temizlğinle daima daha ileriye pampa.. :D
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne harika bir insansin cok mutlu oldum cok guzel sozler bunlar. Tanimadigim biri duygulandirdi resmen beni ya :D eig secimin icin de tesekkurler panpa, yatakta or. spu, disarida tam bir hanimefendi oldugun surece nisanlin birak sana sadik kalmayi, resmen tapacak. Cook cok mutlulukkar dilerim cilgin kiz :)
Soran+1 yıl:))) Cansın sağ ol, var ol. Yakalıyoruz dışarıda olsun her yerde olsun uyumu elden bırakmıyoruz. Hep böyle kal olur mu? İnsan halinden anla, anla ki olduğun yerde saymayasın...
Cevap sahibi+1 yılZaten heo boyleydim ama senle konustuktan sonra daha bir dikkatli olacagim. Bu sitede boyle birine denk gelecegimi hic dusunmezdim. Sen de hep boyle saglam karakterli ve dik duruslu ol tamam mi? Ikimiz de anlastigimiza gore sorun yok 😁
Soran+1 yıl:))) Olur. Sorun yok evet. güzel düşüncelerin içimi ısıttı demek ki, senin gibiler var bu hayatta bak soruya 55 kişi yorumlamış. Bu kadar insanın içinde farkını yansıttın. Bazı insanlar vardır gelir ve geldiği yerde güneş saçar. Ne mutlu ki kaynağından faydalanabilme imkanı buldum.
Cevap sahibi+1 yılUtandiriyorsun boyle seyler soyleme. Sen de mumemmel bir insansin ve senin gibi birine yardimci olabildiysem, icini isitabildiysem bugunun en mutlu insani ilan ediyorum kendimi.
Soran+1 yıl:))) Et Et utanma yeğenim :P :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha yas kac ablam 😜
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezi seviyorsa demek ki.
72 Yorumla
Soran+1 yılBurdakiler anlamıyor fantaziden gördün mü yorumları allasen :D
- +1 yıl
sizdemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılO anın heyecanı da olsa konuşulmamalı bence öyle hakaretli kelimeler :S
44 Yorumla
Soran+1 yılKonuşanlar var herkes kimseye uymak zorunda değil ki sen öyle hoşlamıyorsun ama hoşlananlar var onları nabıcaz?
- +1 yıl
Ben fikrimi beyan ettim hanfendi ;)
Soran+1 yılbendeeeeeee
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok ;)
+1 yılBir osp kadar iyisin demekki yatakta. Rutbe vermiş Sana ;)
54 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
O kadar iyi misin kiss ;)
Soran+1 yılİddiam yok bilmem
- +1 yıl
:) haklısın gormeden bilinmez ;))
Ciddi takılma zevkten söylemiştir sertlikten hoşlanıyorsa bu banko sözdür :)
34 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D Pek takılmadın aslında bakma
Soran+1 yıl:) Bazıları meseleyi memleket meselesi yaptı. Yani o on hazzı arttırmak için söyleniyor. Sanki durup dururken diyor gibi tribe girmiş bazıları. İnsan zaten yarinin içini bilmiyorsa kimseyi bilemez suç bende laf olsun diye soru sordum :D
Bu soruyu sorduğuna göre harbinden orop. sun demek ki 😂 Günaydın 😍
34 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Ne alaka be
Soran+1 yıl:))) Kıpır kıpır yapıyor bu kelimeler insanı
+1 yılfantezi o, argo kullanmayı seviyo demek ki. üzerine alınma :D
32 Yorumla
Soran+1 yılSağol güzel yürekli insan
- +1 yıl
eyvallah dostum.
Bir erkeğin nelerden hoşlandığını iyi biliyorsun demek ki.
Hoşuna gitmiş demiş.20 Yorumla
+1 yılYa fantezi olsun diye söylemiştir ya da gerçekten öyle olduğunu düşünüyordur.
20 Yorumla
+1 yılHerşeyi anlarım da ırıspı lafı neden hoşuna gidiyor onu anlamıyorum. Yaptığını ırıspılık olarak gördüğün için mi? Neden ırıspılık normal hal almış gibi herkes anlatıyor onu da anlamış değilim.
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D Sevişirken bu kelimeler hazzımı arttırıyor söylemese o kadar aklımda kalmazdı o gün..
- +1 yıl
Sen onun için basit birisin ama bunu hiç düşündün mü? Bence bu duruma gülmek yerine üzülmelisin.
Soran+1 yıl:) Nişanlım bu kişi benim. Ben basit biri olmuyorum senin kelimelerinle onun o an bana kullandığı o kelime emin ol senin şu an bana tanımadan infaz ve yargılamandan daha değerli geldi...
- +1 yıl
Nişanlısısın işte karısı değil. Yine yanılmamış oluyorum aslında. ;) Bana tuhaf geldi.
Soran+1 yılYa o an zevkle söylenmiş kelime neden böyle bakıyorsun. Ben kendim alıştırdım benim evli arkadaşlarım var. Onlarında hoşuna gidiyormuş böyle kelimeler sen yapma söyleme ozaman
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. ne farkederki seni namuslu gördüğünü mü sanıyorsun sanki :/
02 Yorumla
Soran+1 yılya siz nasıl insanlarsınız nişanlım benım şubatta evlenıcem ne kadar saçma düşünüyorsunuz yok namuslumu göruyor senı fılan dıye
- +1 yıl
arkadaşım başlıkta erkek arkadaşım değil de nişanlım dersen herkes farklı bakar olaya. düzgün konuşmayı bilsen sorsan eyvallah burada yanlış anlamamız normal erkek arkadaşım deyip bu tür ilişkileri erkek arkadaşınla yaşadığını düşünüp böyle ön yargıya düşebiliriz. gelmiş nasıl insanlarmışız nasıl düşünüyormuşuz sen düzgün konuşmayı öğren.
Demekki İşini İyi Yapmıssın ama kötü manada söylememiştir.
20 YorumlaBildigine yuzune soylemesi mi
24 Yorumla
Soran+1 yılSevişirken o an zevkle
Soran+1 yılHaklısın herkes böyle işte
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. ona sorsan en kısa ve doğru cevabı alırsın. biz mineccim değiliz. ne bilelim hang, i düşünce ve ruh hali ile söyledi. maksadı neydi.
00 YorumlaYani popona tokat atmak gibi bişi bu aldırma sen ne hissediyorsun ona bak :)
20 Yorumla
+1 yılGirmelisinde sevmeyen birisi var karşında sana hiç değer vermiyor o. Diye düşük ve basit kadınlara derler ve erkekler sevdikleri değer verdikleri kadına bunu demezler
21 Yorumla
Soran+1 yılya tatalım ben söylettim sadece sevişirken haz alıyorum. nişanlım benim şubatta evlenicez. düşük ve basitte değilim bilmiş bilmiş konuşmalarınız yok mu
Her şey ortada bizi uğraştırma.
İyi günler. Trol10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezi için ya da gerçekten öyle oldugun için gülüyorsun bence sen gerçekten.
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. seni satacak yol yapıyor
24 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))) Kim kimin zarına herkes kendi payına... :D
Soran+1 yıl;) yess
+1 yılTebrik manasında demiş onu :D
13 Yorumla
Soran+1 yılÇelenkleri odama yolla filan :P
- +1 yıl
Çelenki komidinin üzerine bırak :D
Soran+1 yıl:)))
kaba herif, ağzına vursaydın elinin tersinlen gelişine :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen ona cevap olarak ne dedin?
19 Yorumla
Soran+1 yılşerepsiz :D
Cevap sahibi+1 yılKız buket? 😂
Soran+1 yıl:))) O kim seninki mi
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi yaşadım. Arkadaşın evine ziyarete gittim aynı gün arkadaşımın kızarkadaşının arkadaşı da onlara geldi 3. gün ben buna vurdum çok fenasın pislik falan dedi. İşimiz bittikten sonra ne düşünüyorsun dedi. Çok or*spusun dedim. Zıktır şerefsiz dedi 😆😆
Soran+1 yıl:))) Senin ki cidden yolundaymış :D
Cevap sahibi+1 yılValla benim suçum yok 😁
Soran+1 yıl:))) Olur öyle hakeden hakkını alır
Cevap sahibi+1 yılTakılma sen o lafa hoş bir latife etmiş sevdiğin sana. Sonuçta ayıp yatakta olur.
Soran+1 yılHaklısın sağ ol takılmam..
Sen kendini 0rospuluga layik gormussen o da senin ucuzlugun
10 YorumlaHoşuna gitmiş belliki sırıttığına göre😊
21 Yorumla
Soran+1 yılÇokkk
+1 yılSöyle o ergene çok p*rno izlemesin...
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğilmisinki hakkını vermiş işte
19 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ne demek istedin kanks
Cevap sahibi+1 yılyani sence iyi bir düşüm gülüm
Soran+1 yıl:) Değilim ama hoşuma da gitti
Cevap sahibi+1 yılunutma sen bunu gülüm meleğim : Sevişirken yılan bile dokunmaz, tapınmakta aşktan saygın olamaz, sevda üzere yıldırım olsa çarpmaz istiyorsan uzak kalmak ölümden hep aşk üzere olmalısın a canım ki ölüm de sevişirken kıyamaz.
Cevap sahibi+1 yılçık bakayım sonra gizliden
Soran+1 yıl:) Güzel yazdın
Cevap sahibi+1 yılkız seni sevdim çok sıcak kanlı birisin gizeliden çıksana
Soran+1 yıl:)) Çıkamam utanırım
Cevap sahibi+1 yılgülüm rahat ol sen
naptiysan artik cocuga :)
14 Yorumla
Soran+1 yılooo evribody dedim :P :D :D
Soran+1 yıl:) Azarlar yavrum azarlar
Seni becermek istiyor :D
20 YorumlaHerhalde geçen onunla yapmış senlede yaptığı icin onu hatirlamis
00 YorumlaBelki öylesindir de ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsendeki istek ve güzelliğin kendince tarifi :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) wuouww
Çok ucuzsunuz! Bu kadar basit ve ucuz olmayın! Yazık sizin gibi kızlara!
01 Yorumla
Soran+1 yılUcuzluğu neyle ölçtün pardon da sanki sen her gördüğün kıza ağzının suyu akmıyor bana burada ahlak dersi veriyorsun ben senden kat kat değerliyimdir bunu da böyle bilesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşuna gitti sanırım sana o. pu demesi
112 Yorumla
Soran+1 yılSevişirken demesine bayıldım
Cevap sahibi+1 yılhımm haz mı verdi sana argodan hoşlanıyorsun yan
Soran+1 yılÇokkkkkkkkkkk
Cevap sahibi+1 yılHım zevk meselesi
Soran+1 yılÖyle tabiki aslında ben dedim ilkten ben senin şuyunum buyunum neyinim ben senin filan :D
Cevap sahibi+1 yıladama o. pu dedirten sensin
Soran+1 yılEvet. İnsanların düşüncelerini merak ettiğimden sordum nasıl yaşıyorlar neler düşünüyorlar diye aslında kafama bir şey takıldığından değil yeminle.
Cevap sahibi+1 yılherkesin ki farklıdır sen bu yönde zevk alıyorsun demekki
Soran+1 yıl:) Neden gülüyorsun diye yazmışlar çok güldürüyor düşünceleri beni bir bilsen.
Cevap sahibi+1 yıltercih senin tabiki gülersin de ağlarsında :D
Soran+1 yılArada ciddide dururum. Şu hayatta başkasının aldığı kararlara uymayıp kendi aldığı kararlarla başkasının değil kendinin efendisi olmuş insanlara çok saygım var
Cevap sahibi+1 yılhayat senin tabiki herkes kendi kararlarıyla aklı fikriyle hareket eder
+1 yılHOŞUNA GİTMELİ ASLIN DA
10 Yorumla
+1 yıldoğru söylemiş az söylemiş.. sevişmemiş olsaydın çok doğru insansın derdi
012 Yorumla
Soran+1 yıl:D Sevişme anında çok doğru insansın diyenide ilk defa duyuyorum :D
- +1 yıl
benimle seviş bende sana o.. diyim
Soran+1 yılNişanlım harici takılmıyorum
- +1 yıl
erkek arkadaşla takılıyorsun
Soran+1 yılNişanlım benim haftaya nişanım var sevgilim diye hitab ederim hepte öyle olacak
- +1 yıl
daha nişanlın olmamış sen her gelene veriyormusun
Soran+1 yılSözlüyüm şu an her gelene veriğimi nereden çıkarıyorsun ne kadar sığ düşünceli bir insansın sen.
Soran+1 yılBu benim yaşam tarzım seni bağlamaz
- +1 yıl
senin yaşam tarzına saygı duyarım o... siz olmazsanız biz erkekler ne yaparız anca senin sınıfın tarzlar bizi tatmin ederler
Soran+1 yılAl işte bayır gülü yaptın beni neyse uzatmayacağım. Şunu unutma ki; Yıkamakla çıkmayan tek leke kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyetlerdir. Onun dışında her leke ne kadar kirli görünürse görünsün suyla yıkanır ve arınır. Ben senin takıldığın kızlar gibi her önüme gelenle yatıp kalkacak kadar karaktersiz değilim. Sen şimdi böyle yap çıktığın kızla sevişme aldat ve aldatıl sonrada sana aslan diyelim alkış tutalım... Allah senin gibilerle asla karşılaştırmasın
- +1 yıl
inş. senin gibi o.. karşılaşmam duan için tşkler
Soran+1 yıl:))))))
demek öyle görüyor seni :D
10 Yorumla
+1 yıliyi sevişiyorsun demek ki :)
10 Yorumla
+1 yılYalan mi soyleseydi
12 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDD
- +1 yıl
😀😀😀
+1 yılişi iyi biliyosun demekki ha :D
10 Yorumla
+1 yıliyi sevişmişin belli ki
10 Yorumla
+1 yılHoşuna gider küfürlü argo sözler
10 Yorumla
+1 yılCilveli naz yapan bir kızsın demekki
10 Yorumla
+1 yılçok tahrik ettiğin içindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemek ki iyi sevişiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSni fuckbuddy olarak kullanıyorda ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel şeyler yapmisindir hosuna gitmistir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk alınca o traz cümleler tahrik eder
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadasina sorsana biz mi o.. spu dedik.
00 Yorumla
+1 yılsesli güldüm ahahaha
10 Yorumla
+1 yılzevke gelmiştir
10 Yorumla
+1 yılNaptıysan artık :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Argo sever
20 Yorumlabence az gelmıs sana bellıkı
00 YorumlaYüzünde öyle bir ifade vardır
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılAdam o an gercekleri söylemek istemis
00 Yorumla Demekki seni oyle goruyo
00 YorumlaZevke gelmiş D
10 Yorumla
+1 yıl😜😜😜😜
10 Yorumla
+1 yılağız alışkanlığıdır
10 Yorumlabaşarılısın demek :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşini iyi yapıyorsun ondan öyle demiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo bilmiş işte
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılnikahsız yatmışsın ondan demiş olabilir belki.
Soran+1 yılalakası yok
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne