Sevgilimle yakınlaştık ben ağlamaya başladım ne düşündü hakkımda?

Erkek arkadaşımla nerdeyse bir yıldır birlikteyiz aramızda yakınlaşma oldu beni daha önce kimse öpmedi elimi dahi tutmadı. Aramızda olan yakınlaşma yüzeyseldi ama benim kötü hissetmeme ve ağlamaya başlamama yetti. Ama sonuçta yakınlaştık. Ben bırak dedim bıraktı. Soyunma filan olmadı ama sütyenle gördü beni başka bir yerim açık değildi sonra ağlamaya başladım peşimden geldi lavaboya kitledim kendimi bir iki saat ağladım o da kapıdan konuştu sonra ikinci anahtar varmış kapıyı açtı girdi ben yere çökmüştüm zaten kötü bir şey yaptım diye diye ağlıyorum. O da kötü bir şey yok ağlama dedi sarıldı peçete filan verdi söz veriyorum yemin ediyprum ağlama tamam bir şey olmayacak dedi. Doğum günümdü o gün benim pasta yaptı bana sonra da uyuttu beni. Öyle bir gündü. Ya benim hakkımda ne düşündü yardım edın kendimi berbat hissediyorum. Basit bir kız mı dedi bana biliyor daha önce hayatımda kimsenin olmadığını 20 yaşındayım o da 21... yardım edin bana? Ne düşündü sonrasında ağlamam filan ile ilgili kafam çok karışık?
Sevgilimle yakınlaştık ben ağlamaya başladım ne düşündü hakkımda?