Sevgili değiliz takılıyoruz. Ağladığımı görünce sevişmeyi bıraktı sorun ne diye sordu. Ben de şey dedim duygusal olarak çok yalnız hissediyorum ara sıra beni aramanı sormanı dışarda da vakit geçirmek istiyorum ancak bunun olmaması bana kendimi değersiz hissettiriyor. Bir de yanımda gereksiz dürüst. başka kadınlar için yol açılırsa onlarla da sevişebileceğini ima ediyor. Genel olarak bunlardan ötürü ağladığımı söyledim ama o ne düşünmüştür sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 27 yasındayım aynı senin gibiyim. Hoşlandığım biri var ve sadece benimle bu şekilde ilişki kurmak istiyor tamam cinsel isteğimde var ancak ilgilenilmesini isterim yaşayabilirim ancak insan ilkinde böyle olmamalı. Yol yakınken dön lütfen.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim de sevgilim olmadı :(
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim madem duygusal bir kadınsın ne işin var FB işleriyle senin belli ki sana göre değil bu insan ver yolu adama ilişki yaşayabileceğin insanları değerlendir kendini küçük düşürmüşsün bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde ilgimi çekebilecek hiç kimse yok. 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. İlk kez birine ilgi duydum onunla da bu şekilde takılıyorum maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılSenden FB olmaz. En sevmedigim profil. Seks dusuncesiyle baslayip duygusala baglayan. Ama tabiki dışarıda vakit gecirip normal aramalar hal hatir sormalar olmali
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında seks düşüncesiyle başlamadım. Baştan beri ilgim vardı ona ve bunu hissettiriyordum tabi bu yüzden takılmayı kabul ettim onunla
- +1 yıl
O senle seks dusunuyor sen hoslaniyorsun. Ama tabi tamamen obje olarak gormemesi lazim seni.
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Mesaj at konusalim
Sevgili değilsiniz. Eğer sana karşı duygusal bir şeyler hissetmiyorsa, içi şişmiştir. Benim şişerdi en azından.
15 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal hissetseydi ne değişirdi
Soran+1 yılYani ne düşünür nasıl tepki verirdi
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı nasıl anlayacam ki
Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Daha fazla uğraşamam zırlamasıyla deyip, başka kadınlara yönelecek doğal olarak. Sen kendini böyle bir ilişki içine sokman komple saçma.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldü senin adına madem cidsi bi ilişki yap yalnız olma aşko
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde ilgimi çekebilecek hiç kimse yok. 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. İlk kez birine ilgi duydum onunla da bu şekilde takılıyorum maalesef
- +1 yıl
Kafan çok karılık aşko sevgilin olmadan da direk böyle takılıyorsan üzülmemen lazım kızsın sen kendine gel bulursun güxel bi erko
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO seni fck body görmüş Sen duygusal bi bag kurmussun O şimdi bu kız bana asık oldu ne yapcam deyip gülüyodur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bir ilişkidesin bence bunu bitir ve gerçek duygusal bir ilişkiye başla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir yandan Libido bir yandan duygular çok arada kalıyorsun anladığım kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılKorkutmuş olabilirsin, işler ciddiye binecek diye kaygılanabilir haklı olarak
00 Yorumla
+1 yılPeki hep seen mi ariyosun gel diye yoksa o da ariyor mu yapalim diye
04 Yorumla
Soran+1 yılO arıyor ama sevişeceğimiz günü söylemek için arıyor yoksa sohbet amaçlı arayıp sorduğu pek yok
- +1 yıl
Ben ararim o arar buluşuruz yeriz iceriz. bence. olmasi gereken o
Soran+1 yılYani evde buluşuyoruz hep. Ben bir kez dışarda da buluşmak istedim ya da tatile gitmek istedim ama bakarız hallederiz vs vs söylüyor
- +1 yıl
Biraz knslm mi
ilk defa mı sevişşyodunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılO an sustu baya. Sana kendini sevişme sırasında ağlatacak kadar kötü hissettiriyorsam sana iyi gelmiyorsam eğer bundan sonra görüşmeyelim istersen dedi. Ben de sadece bir yerlere de gidelim istiyorum dedim. O da şey dedi boşluk yaratabilirsem gideriz dedi ama ya gittikten sonra da kendini böyle hissedersen dedi.
Soran+1 yılNeden öyle düşündün
Soran+1 yılYok atamam burdan yazın lütfen
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsınn 😶
00 YorumlaNereden buluyorsun böyle sünepe leri sen ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin gibi birisini bende bulsam keske.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorsa takmamistir bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişirken bunları naıs düşündün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakılırken ağlanmaz 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeni güldürdün
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O sırada yalnızligin mı geldi aklına
00 YorumlaDuygusal hatunları severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi daha aramasa yeridir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBuna uzun uzun detay vermek lazım bu da mümkün değil gizli sormuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl fb oluyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Japon musun sen
00 YorumlaYapmasaydın keşke
01 Yorumla
+1 yılNe fanteziler var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi