Arkadaşlar hiç sevmediğim midem bulanan insanları mastürbasyon yaparken düşünüyorum bu daha çabuk boşalmamı sağlıyor normal mi
Cevabın nedir?
ilginc b durum grckrten. normalde hosuna. gideen senitahrik eden birini. hayal. etmen lazimken sevmedigin. snir oldihun kisilero. hayal. edi u soun. normal değil . erkek uyus olduhu. kadini hayal. etse bile nefretle. icine. girip. hizlica. koklemeyi. hyal. eder. seksle assaladigi icin. sende ole. vurma durumuda yok, asagilanan. y i ne sen oluyosun hayalinde
00 Yorumla
Çok garip çok reel de iki türden erkekle de yapmadan bu değişmez kalır öyle benimde ilginç fantezilerim oluyor zaman zaman taki reelde yapana kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Gerçekte yapmak istemezdim sevmediğim iğrensiğim biriyle.. Mastürbasyon olduğundan öylr düşünüyorum. Hatta mastürbasyon bittiğinde pişmanlık oluyor bende niye sevmediğim kişileri düşündüm diye
Cinselliği tabu olarak görüyorsan ve ayıp bişey olarakalgılıyorsan , sevdiğine bunuyakıştıramazsın ve bu nedenle sevmefiğin biriyle tatmin olmak seni vicdanen rahatlatıyor olabilir. Birde fantezilerine tecavüz veya hagf zorlamalar eşlik ediyorsa tabularına karşı suç işlememiş oluyorsun...
44 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki de psikolojik olarak böyle düşünüyor olabilirim sevdiğim insana yakıştıramamak gibi şeylerim var. Peki bu kaygıyı, düşünceyi nasıl kırabilirim? Yani bir öneriniz var mı?
- +1 yıl
Budüşünceyi kırman gerekmiyor ki ama illede kurtulmak istiyorsan bu durumdan , erotik filmlerden yararlanabilirsin ya da bu tabuları yıkıp sevdiğine farklı gözle bakabilirsin ama kendini zorlamamanı tavsiye ederim zira zorladıkca ve istemedikce inatla o fantezi senin peşini bırakmaz.
Soran+1 yılBelki de haklısınız. Çok üstelememek gerekiyor. Bunu deneyeceğim. Umarım bir çözüm bulurum ya da zamanla aşarım. Aslında sevdiğim bir adam var. Onu çok seviyorum sadece o yokken onu cinsel anlamda düşünmede zorluk çekiyorum. Onu öpmek, sarılmak onunla uyanmak bunların hepsini yaşamak isterken her şey normal.. Ama ondan uzaklaşınca. mesela 1 hafta birbirimizi göremeyince yalnızken onu düşünemiyorum. Buda beni çıldırtma noktasına getiriyor. Yalnızken onu hayal edememek. Bu biraz zor olacak sanırım benim için. Ama şu an en doğru yorumu siz verdiniz. Çünkü gerçekten de sevdiğim kişiye yakıştıramamak ve cinselliği ayıp gibi görme ya da gizli yapılan ihtiyaç gibi görme durumum var. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim...
+1 yılher insanın gizli fantazisi nomal hayatta şehvetle dolmadan öncekinden farklıdır ve ancak o anlarda ortaya çıkar. mesela bazı insanlar da sevgilisiyle başka birini hayal etmekten hoşlanır ama bunu yaşamak normal hayatlarında düşünmek onları öfkelendirir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
+1 yılBir tür fantezi. Büyük ihtimal sevgilini veya eşini başka kadınlarla düşünmekte sana kıskançlıkla birlikte haz veriyo
10 YorumlaBen uyuz olduğum kadınları düşünürdüm. Sertçe onlara ders verir gibi mast yapardım. Hayal ederdim bişey olmaz normal. İntikam hazzı diyorum buna daha çok zevk verir bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastamısın ya :D bende tam tersi oluyor çirkin bir kız aklıma gelse hemen hevesim kaçıyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla haklısın da bende anlam veremiyorum sevdiğim adamı düşünmek istiyorum ama olmuyor. Hep sevmediğim birileri tarafından cinsellik hoşuma gidiyor ben en iyisi bir tedavi göreyim sayfaya bakılırsa ben anormalim
Cevap sahibi+1 yılhahaha yok şimdi öyle demeyelim biraz farklı bir seks anlayışın var sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidem bulanan derken? Biraz betimler misin neden sevmediğin kişiler yani
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela önceden tanıştığım biri vardı benden büyüktü hiç sevmedim aramızda hafiften duygusal bir bağ oldu ama cinsel bir bağ olmamıştı. Ben sonra yaşlı olarak nitelendirdim kokuyordu. Bu yüzden iğrendiğim dedim. mesela bazen boşalmak için sanki onunla cinsel ilişki yaşadığımı bile hayal ediyorum ama bunu hiç istemem normalde.
Cevap sahibi+1 yılBayağı farklıymış bilemedim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bazen mast yaparken tecavuze uğradığımı hayal ediyorum
34 Yorumla- +1 yıl
Daha çok mu zevke geliyon
- +1 yıl
Oda guzelms :)
- +1 yıl
Yorumu begenen pembeliler nerde acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu normal değil ama anormal de değil.. Bu mast. yaparken bilinçaltının ve beyninin sana düşündürdüğü hayal ettirdiği bir şey..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo gayet normal sevgilimin nefret ettiği birkaç çocuk. Sürekli onlarla buluşup seks yapıyor. Beni çok seviyor ama azıyor aklına onlar geliyor hemen gidiyor yanlarına. Beni bir s*ksin diyor. Beni de kondom almaya yolluyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal olue oyle bir cekicilik bende de var ya aynisi ilginc bir sekilde
10 YorumlaAnormal bır durum ve bence sadece soru sormak için sorulmuş bir soru. Daha iyisini yapabılırsın gizli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
Ne kadar sevmesen de içten içe onları arzuluyorsun00 YorumlaKimi dusunuyosun masturbasyon yaparken
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim tüm erkekleri
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl olur sevmediklerini düşünüyon
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Sevdiğim adamı düşünmeye çalışıyorum olmuyor. Sanki onla böyle bir şey yapmak saçma gihi geliyor sevmediğim insanla yapınca gayet normal gibi :(
- +1 yıl
Acaba intikam almak istiyorsun diye mi
Soran+1 yılBilemiyorum ama intikam alacak türden olduğunu sanmıyorum sevdiğim adamla sarılmak uyumak istiyorum ama hala gelince başkalarını düşünüyorum belki de mastürbasyon ü sevdiğim adama yakıştırmıyorum bilemiyorum :(
- +1 yıl
Ondan da olabilir mesela ben eşimin sevmediği kavgalı olduğu bir yengesi vardı onu düşünürdüm
+1 yılsanırım farklı fantazilerin var.
10 Yorumla
+1 yılİyi yapıyon onların sıfatın attır sjsjs
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Normal deyil sacmalama
10 Yorumla
+1 yılGaripmis degisik bir duygu
10 YorumlaHayır normal değil kız ayool
10 Yorumlapsikolojikmen sana etkisi olur ve bu senin için iyi değil
011 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan iyi değil peki?
Soran+1 yılAçıkla o zaman anlamadım?
Soran+1 yılyok kalsın teşekkürler.
Bnce normal cnki haz noktani etkiliyo
10 Yorumlaİlginçsin
10 Yorumla
+1 yılİlginç bir fantezi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl düşündüğüne bağlı
10 Yorumla
+1 yılDeğil
22 Yorumla- +1 yıl
Suorsn
- +1 yıl
Spersin
+1 yılçirkin seviyosun
10 YorumlaMideni bulandırcak adam nasıl oluyor onu anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılPsikopatsin sen ya
10 Yorumla Şakadır şaka
10 Yorumlagarip
10 YorumlaÇok ilginc
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçte normal değil
10 Yorumla enteresan
10 Yorumla
+1 yılanormal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnısten abın bıle normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes öyle..
10 YorumlaBaya anormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz