Genç erkekler hiç ilgimi çekti çekmiyor. Ama göbeği bile olsa olgun bir adamla kafamda seks hayalleri kuruyorum. Özellikle 28 -40 yaş arası erkeklerle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun tecrübeli erkek önce kadınını tatmin etmeyi iyi bilir, genç erkek kendi boşalmasına odaklanır sevişmeyi bile beceremeden biran önce pompaya geçip kendi boşalır ve nasıldı aşkım diye sorar bir de :D kendimden biliyorum :D ama şimdi olgun yaştayım evire çevire kızı kudurtana kadar sevişip ondan sonra pompaya geçip zevkin zirvelerinde uçururum.. kendim gençken olgun hatunları çok severdim şimdi kendim olgun yaşta sayılırım ve genç çıtır kızları daha çok seviyorum daha zevkli heyecanlı oluyor, genç kızların zevkten kıvranmaları inlemeleri o anki halleri çok hoşuma gidiyor ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bende olgun erkek olmama rağmen hep olgun kadınları daha çok arzularım. Gençlik yıllarımda da böyleydi hala öyle.
Ama sadece görüntüsü olgun olması yetmiyor. Enerjik olacak , libidosu yüksek olacak.
Simdilerde balık etli ve beyaz tenli olması yaşı arkada bırakıyor :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
60Cevap
+1 yılNormaaallll.. Tarzlar ve zevkler.. Bende de öyle durumlar.. Genç olan kimse ilgimi hiçbir anlamda çekmiyor..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun daha güzel oluyor tecrübeli ve ateşli oluyorlar
63 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kendimden biliyorum 😏
- +1 yıl
Seninde yaşın fena değiş
- +1 yıl
Doğru mu yaş aralığın gizli
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 28 yaş olgun olmuyor fakat olaki bir gün yaprsan seks yaptığını hissedersin
05 Yorumla
Soran+1 yıl28-40 arası yazdim zaten dayı?
- +1 yıl
Dayı mi:)
Soran+1 yılEvet dayı?
- +1 yıl
Tamam peki bakalım
Soran+1 yılOk bb
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKimi olgun kimi dolgun sever.
Kimi genç ve çıtır. Kimi başka şeyler. Farklı olmamızın sebebide budur zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen de genç kızlara ilgi duyuyorum. Olgun adam - genç kızlar arasında mükemmel bir çekim var..
00 Yorumla
+1 yılBazen yaşadıkça olgundan neden zevk aldıklarını anlıyorum gençler seks yapmayı bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer yaş farkı varsa ilk adımı senin atman gerek. Etkileşim istiyorum demişsin sanırım ilgi sevgi ve şefkat arayışında var
023 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba biraz konuşabilir miyiz bu konuda?
Cevap sahibi+1 yılTabiki burada mısınız
Soran+1 yılÖncelikle ben kendimden 12 yaş büyük bir adamdan hoşlanıyorum onunla alakalı sormak istiyorum hani siz anlarsiniz erkek kafasindan
Cevap sahibi+1 yılOlur yazın bana
Soran+1 yılGizliden çıkamam buradan soracağım teşekkür ederim olumlu dönüşünüz için soruma geçiyorum.
Bu adamla aynı iş yerindeyim ve günde çok az görüyorum 2 haftada 1 vardiyalarimiz çakışıyor. Kendisi insanlara karşı mesafeli ve soğuk birisi. Adamın suratında hiçbir duygu belirtisi yok çok nadir gülüyor sesi soğuk ve mesafeli. Sadece samimi olduklarına gülüyor. Hiç muhabbet etme şansım olmadı ve olmayacak. Kaç haftadır gözünün içine baka baka zar zor dikkatini çektim. Geçerken sadece anlık olarak yüzüme bakıp hemen kafasını çeviriyor bazense hıc benim bölümümün içinden gecmiyor sence kafasında ne var? Niye böyle yapıyor. 1 hafta önce bakan adam şu an bakmiyor. Bir soğuk bir sıcak. Neden sence bazense hıc bakmiyot
Cevap sahibi+1 yılEvli mi bekar mi? Bunu biliyor musun
Soran+1 yılBekar
Cevap sahibi+1 yılYasinizdan çekiniyor olabilir. Veya inançlı biri olabilir. Bu tarz ilişkilere soğuk bakıyor olabilir. O yüzden biraz bu konuda onun hakkinda bilgili olmanız gerek.
Soran+1 yılYaşımı bilmiyor ama . Tek sebep bunlar mı yani yorumunuz yok mu kafasından ne gecipdur
Cevap sahibi+1 yılYasini bilmese de sonuçta görünüm olarak az çok belli edersiniz
Sonuçta müneccim degilim. Yorumunuz yok mu diyorsun yorum yapıyorum 😂erkeği tanımıyorum ki sonuçta varsayım olarak söylüyorum
Soran+1 yılYaşı küçük birisine cinsel çekim duymaz mi cekinse bile
Cevap sahibi+1 yılDuymasına elbette duyar. Tabi bu sizin görünümunuz ile alakalı da bir durum. Ama işte bazı insanlar elalem ne diyecek diye düşünerek hareket eder. O yüzden çekinir. Ve senin bakire olabileceğini düşünebilir.
Soran+1 yılBakire olmam ne alaka ki olsam ne olur onun icin
Cevap sahibi+1 yılİşte bazı erkekler korkar. Bekareti alirsam başıma bela olur diye düşünür.
Soran+1 yılBben bakireliği mi vermeyecegim sadece tatlı bir sevisme isterdim o kadar ama o bunu nereden bilecek. Onu nasıl etkileyebilirim? Bana gelmesini saglayabilirin
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyası falan yok mu? ya da telefon numarasını bulamaz mısın?
Soran+1 yılSosyal medyayı bulabilirim belki direk isgek mi stayim oylr Dr olmazki ya
Cevap sahibi+1 yılOlur neden olmasın. Diyorum ya yaş farkından çekinir eğer istiyorsan sen adım atacaksin. İstek at dm at bir şekilde etkilendiğini belli et
Soran+1 yılPeki deneyeceğim teşekkürler.
Soran+1 yılDış görünüş olarak nasıl olmaliyim
Cevap sahibi+1 yılŞu an nasılsın? Kendine güvenmiyor musun?
Soran+1 yılHayır güvenmiyorum açıkçası. Boyum kısa ve balık etliyim. Yani küçük duruyorum . Giyim konusunda da bol tercih ediyorum genelde. Ne yapmak gerekir
Cevap sahibi+1 yılYa bunlar için bişey diyemem. Sonuçta her erkeğin zevki farklı. O yüzden belki Balıketli seviyordur. Ya sen sosyal medyadan falan bir dene şansını. Bakalım belli olur zaten gidişat
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir durum
çünkü gençlere göre daha iyiyiz00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşın kaç ki? Olgun adamlar seni isteyecek mi?
00 Yorumla
+1 yılEee burdayız işte ama dayanabilmen lazım
Biz sert yaparız:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk çocuk sadece bir an önce boşalıp bitsin der olgun yetişkin işin zevkini çıkarır
00 Yorumla
+1 yılHerkesin cinsel tercihleri var çok normal
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 20 li yaşlarda bizler de 30 lu yaşlardaki kadınlarla seks yapmak istoyorduk.. normal sanırım
00 Yorumla
+1 yıl28 olduğum ve göbekli olduğum için şanslı miyim şimdi 😬
00 Yorumlaİzmir'de yasiyorum. Bende hep citirlarla beraber oldum. Onlarin diri vucutlari benim tecrubemle birlesince ortaya super bisey cikiyor. Normal bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi ben hoşlanamıyorum olgun adamlardan fizikleri kötü değilmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bir değil ki. Mesela şu an hoslandigim adam benden 12 yaş büyük. Fiziği saçı sakalı her şeyi tam yerinde. Gençlere taş çıkartır
Cevap sahibi+1 yılYani kendine bakıyosa öyle de yine de 40 üstü benlik değil ya
Hatta bana 30 üstü de çok geliyo (26 yaşında olan ben peki :D )
gayet doğru. tecrübeli insan bir kadının tüm vücudunu hassas noktalarını tanır daha çok zevk almanı sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBul beni yavrum olgunum seni mutlu ederim ama sanalcıysan gerek yok uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübe konuşur tabi ki de olgun her zaman tercih edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam sevdiğim kadınsın ne istediğini bilen cesur ve tutkulu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende olgun istiyorum ya 30 tavlamak biraz zor oluyor 18 yasındayım daha of
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZihin olarak olgunluk mu yoksa bedensel mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılBedensel ve tecrübe
- +1 yıl
Bedensel olarak genelde yaşıt veya biraz büyük sevilir ama tecrübe konusunda normal ilginizi çekmesi ergen veya tecrübesizler ilgi çekici olmaz.
Soran+1 yılEvet öyle. Mmesela şu an hoslandigim adam benden 12 yaş büyük ama onun o geniş omuzları kirli sakalları olgun vücudu beni bitiriyor.
- +1 yıl
Size çekici geliyorsa normaldir.
Soran+1 yılEvet ama adam bana yüz vermiyor :(
- +1 yıl
Karşılıklı olacak diye bişey yok
Soran+1 yılEevet ama etkileşim istiyorum daha önce hiç birisini böylesine arzulamamistim. Sence nasıl ilgisini çekerim
- +1 yıl
Bilemem o kişiyi tanımıyor insanlar aynı değil sonuçta.
Soran+1 yılYani öyle de buçuk bir onerin yok mu
- +1 yıl
İletişim kurup vakit geçirmeniz gerekiyor önce sonrasında ise net ve doğal olun.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
+1 yılNormal
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal 😂😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi durum statu vs gucumuzden etkileniyisunuz normal
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsadrazaimin sol da. s sagiyim... has. pam yeter mi
Cevap sahibi+1 yılortalik su. rtugu seni
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevk almak için olgunla yapman keyfini artirir
00 Yorumlaolgunlar da genc ıstıyo olur sızın ıs
00 Yorumla
+1 yılkarşılaşsak iyi olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerelim Bi 37 lik kel göbeklide değil😁
00 Yorumla Hic normal degil.
00 Yorumla
+1 yılEn doğru karar ne yapacağını bilen ile olmalisin
00 Yorumla
+1 yılYatak performansı mi dedi biri?:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılnormal bayaa sen kaçsın
00 Yorumla
+1 yılgayet normal zevk meselesi
00 Yorumla
+1 yılÇıtır istiyorum ben de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Normal de olabilir, anormal de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde genç kızlarda olan bir durum, normal.
00 Yorumla
+1 yılAynı durum erkeklerde de var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasi yani
- +1 yıl
Kendinden büyük kadınlarla birlikte olma isteği yaşıtlar ya da küçük yaşta olanlar itici geliyo
+1 yılnormal benimde oyle olgun gorunce cildiriyorum
50 Yorumla
+1 yıl1 yaştan kaybettim bee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Tercih meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal zevk senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYer verdin mi hic hayatinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiye göre değişir
00 YorumlaNormal bende çıtır seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafa kabul ettirirsen normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tercih meselesi, olgun seviyorsun demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Senin gibi düşünen çok insan var normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki tecrübeli ve kadından anlayan olgunlardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olgunluğun başında mıyım sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Tabi normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArzuların
00 Yorumla
+1 yılGeldim geldimm
00 YorumlaBende de genç isteği var
00 YorumlaGayet normal.
00 Yorumla
+1 yılazgınlıktan amaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılnormal
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım