Yakında düğünün var ve şimdiden stres yapmaya başladım. Aslında mastürbasyon falan yaparken kendimi iyi hissediyorum yani ne yapacağımı biliyorum falan. Ama konu başka biriyle cinselliğe girince elin ayağım titriyor. Kafamın içinden ne tür şeyler geçiyor.. ama hiçbirini gerçekleştirecek kadar özgüvenim ve cesaretim yok. Gerdek gecesinde ne yapacağım bilmiyorum, ne hissedeceğim bilmiyorum. Hayatım boyunca öpüşme bile yaşamadım çok deneyimsizim. Nişanlıma bunlardan bahsetmiyorum çünkü utanıyorum. Bu korkum kişiliğimle çelişiyor. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu eğer acıtan bir şey olsaydı bu kadar isteyen olur muydu? Sitede biraz dolaşırsanız ateşi başına vurmuş çok hanımefendi görürsünüz. Sizce acı veren bir şey için böyle bir yoğun istek gelir miydi? İçinize girip bekaretinizi alırken birkaç saniyelik batma hissi ve hafifçe acıdan başka bir şey olmayacaktır. Penis ve vajina zaten birbirine uyumlu yaratıldığı için cinselliğin doğallığından kaynaklı acı verici bir şey değildir birleşme. Birkaç saniyelik batma hissi de azalarak birkaç dakika içinde bitecektir. Eğer esnek bir zarınız yoksa birkaç damla kan gelecektir ve ardından duracaktır. Sadece belli kızlık zarı tiplerinde kan biraz daha fazla olabilir ama bir kesik gibi düşünmeyin bunu yani öyle fazla değil.
İngilizce bir yazıda seks fizyolojisiyle ilgili bir araştırma vardı. İnsanların beynine elektrotlar takarak seks esnasında hangi noktaların aktif olduğundan dolayı baskın olan duyguları tahmin etmeye çalışılıyordu. Mesela kadında basınç, kayganlık, ıslaklık, doluluk ve sürtünme hisleri yoğun oluyormuş. Bunların birleşimi ise cinsel hazzın oluşumuna kaynaklık ediyormuş. Zaten bu yüzden penis kalınlığı, uzunluğundan daha önemli olarak görülmektedir. Kalınlık; basıncı, sürtünmeyi ve doluluğu etkileyerek kadına daha yoğun bir haz vermekteymiş.
Ayrıca nişanlınıza durumunuzu söylemelisiniz. Evleneceğiniz kişinin bunu bilmesi, sizi rahatlatması ve size daha hassas yaklaşması noktasında önemlidir. Unutmayınız ki evlilik de yatak da iki kişiliktir. Eşinizden utanarak birlikte olsanız bile bir olamazsınız. Nişanlınıza hassasiyetlerinizi anlatın ve onunla duygularınızı ve isteklerinizi açıklıkla paylaşın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. nişanlınla önceden konussan sakinleşmende faydası olur
tamamen bilgisizlikten kaynaklı onla konus sakin olursan iyi bir ön sevişme ile pek canın yanmadan gecer korkar kasarsan zorlanırsın
00 Yorumla
+1 yılGirme sende herkes girecek diye bir şey yok
12 Yorumla
Soran+1 yılYa evlenicem diyorum illaki yapacağız bir gün
- +1 yıl
Evlenme
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol.
Bunu tünel hayvanlar yapıyor gayet doğal bir şey.
Bende korkuyordum.
p*rno izleyerek atlattım00 Yorumla Nişanlın hiç söyledimi cinsellikten hiç konuştumu sen bahsetmesende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer karşındaki insan kadın ruhundan anlayan biriyse sana elinden geleni yapıp yardımcı olacaktır akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka büyütme zorunda değilsin gerek yok iğrenç bişey zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yapmak istiyorum sadece korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyden korkuyorsun o an libidon geliyor sanki böyle mi kalıyorsun direkt üstüne atlayasın geliyor o sandığın gibi filmlerde gördüğün gibi değil
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len ne korkuyon yatcan açcan bacakları enişte gir çık yapcak bitcek 😂😂 olduda bitti maşallah 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayın güzelliğine bırak kendini gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılO anda hersey kendiliğinden gelisir hele birde nisalin bu işi biliyorsa sen rahat edersin
00 Yorumlaİnan o an her şey akışında ilerliycek
00 YorumlaSenin bi sey yapmana gerek yok rahat ol yeter
00 Yorumla
+1 yılyapma o zaman
00 Yorumla
+1 yılHiç yaptınmı peki
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Yapsam bu kadar korkar mıyım
- +1 yıl
Akışına bırak kendini kasma sınırlandırma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz