21 Yaşım var. Hiç sevgilim olmadı. Elim erkek eline bile değmedi. Ama aşırı seks yapmak istiyorum biriyle.. sadece korkuyorum.. fazla oteli bir seks istemiyorum. Sizce böyle bir şey istemem veya yapmam normal mi? Yapsam pişman olurum diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeniz normal ama ilişkiye girmeniz doğru olmaz çünkü eğer ilişkiye girdiğiniz kişiyle ayrılırsanız ilerde evlenirken sorun olma ihtimali yüksek. Muhtemelen bu toplumdan birisiyle evleneceksiniz ve emin olun ki evlilik noktasında çoğu erkek bekareti talep edecektir. Bakire olmadığınız halde sizinle evlense bile düğün yapmayı, hediye almayı ya da çeşitli isteklerinizi karşılamayı reddedebilir; öyle ki ilerde bu durumunuzu yüzünüze de vurabilir. Hiç öyle ''sevince her şey hallolur'' saçmalıklarına inanmayın zira bu böyle olsaydı kızlık diktiren kişi sayısı fazla olmazdı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sıradan biriyle yapman uygun değil onun yerine mastürbasyon yap cinselligini bastır. Yaş itibarıyla libidonun tavan yaptığı dönemdesin hata yaparsan geleceğin kararır libidoyu duşurmen için günde on bin adım at veya plates ve voleybol oyna kitap oku ders çalış günde 1 kerede mastürbasyon yaparak vinselligi kontrol et ilişkiye girersen hamile kalır zora düşersin mutlu günler dilerim
00 Yorumla
+1 yılYa ben mesela 2-3 kişiyle 5-6 defa cinsel ilişki yaşadım ama dönüp baktığım da keşke olmasaydı diyorum açıkçası.
Yani canın isteyebilir ama sen bilirsin , kendini kocana sakla.
Ben şu an mesela 5-6 defa yaptığım seks den pişmanım biraz , Keşke yapmasaydim. . senin gibi saf temiz birini bulup nikahı basıp ilişki yaşayabilseydim. Ama cagillik :((00 Yorumla
+1 yılİstemen normal, yapman normal değil. Ya evlenmeyi bekle ya da böyle şeylere kalkışma. Sonucunda pişman olacağın iki iki daha dört çünkü. Mesele dindar olman falan da değil, burada Türkiye'de yaşıyorsun unutma ve her adımını buna göre at. Sonrasında eş seçerken sürekli karşına çıkar bu durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın gereği son derece normal. Bakire olmazsam evlenemem gibi bir kaygın yoksa, bakire olmamakla kendini değersiz hissetmeyeceksen -ki başkasının ne düşüneceği umurunda olmamalı- beğendiğin, güvendiğin biriyle ilk cinsel ilişkini yaşayabilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana korkuyu pişmanlığı acıyı yasatmayacak birini bul ve bence tecrübeli biri ile değil tecrübesiz olsun onun içinde senin içinde özel biri olsun birlikte deneyim tecrübe kazanin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeniz gayet normal hormonal durumlar. Fakat bekaretinizi kaybetmeniz konusu pişmanlık büyük olasılıkla getirebilir. Bekaretinizi kaybetmeden de cinsellik yaşayabilirsiniz duruma göre.
00 Yorumla
+1 yılBunu yaşamak normal ama evleneceğin insana sakla derim hani pişman olmaktan korkuyorsun ya bu pişmanlığı kesin yaşarsın bunu şimdiden söyleyeyim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu yaşında bu azgınlık normal bekarete çok takmicaksan tadını çıkar seksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. partnerine güvenirsen sınırlı sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilirsin. Ama bu noktada hem kendine hemde ona çok güvenmelin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki normal istemekbu bünye meselesi vücut istiyor ihtiyacı var
00 YorumlaKeşke senin gibi bir arkadaşım olsa seks için buluşacağım. Ben de dehşet isterdim.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sitede pişman olan bir sürü kız soru soruyor demek ki yanlış bir şey bekar için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan birisine denk gelirsen her türlü pişman olursun ama güvenilir iyi bir adama denk gelirsen, kadını mutlu etmeyi bilen her hafta sonu istersin yine :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Yapmadan bilemezsin belki psmanlk duycaksn bellide keşke daha önce yasasaydim dyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam aradığım kişisin ama benimle tanışmak ister misin bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güvendiğin ve istediğin biri ile yapman çok önemli
00 Yorumlaistemen cok normaldir yoksa namausun icin yasiyorsun ama demekki evdeki hesap carsiya uymadi dimi
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadığın için bu kadar çok istiyorsun pişman olmaya gelince yaşadığın insan çok önemli
00 YorumlaTabkide pişman olursun... Bekarsan evlen.. sakın yapma
10 Yorumla
+1 yılYoldan geçen biriyle olmaz sevgi aşk lazım lazim bu oyle olsun bitsin degil
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşa kadar ertlemek saçma geliyor
00 Yorumla
+1 yılSen yanıyorsundur şimdi😀
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir birini bulursan yap gitsin
00 YorumlaGüvenilir birine oral yaptırman gerek senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl seks yapacağını biliyon mu
00 Yorumla Evlenmeyeceğin kişiyle yapma pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılPişman olucağını şeyi yapma abla
00 Yorumla
+1 yılinanamıyorum rezalet utan bence (!)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPişman olursun
00 Yorumla İstemen normal ama yaparsan pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılAzeri misin? Hiç sevgilin oldu mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Fazla oteli deeken içime girmesinmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal istekli olman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok öteye gidersen olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla yaparsan acemi ile yap bende yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolursun tabi boş ver bu düşünceleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPişmanlık durumu seçeceğin kişiye göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılPişman olacağın şeyleri yapma
00 Yorumla
+1 yılSen baya birikmişsin
00 Yorumla
+1 yılÇok normal
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 YorumlaÇok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKudurdunmu gı
00 Yorumla