Ben sevdiğim erkek tarafından domine edilmek istiyorum ancak itaatkar olma, boyun eğmekten nefret ediyorum. Sürekli zorluk çıkarmak, sanki rızam yokmuş gibi engel olmak istiyorum (tecavz fantazisi değil). O yüzden itaatkar değilim ama neyim anlayamadım. Domine edilmek isteyip ama tüm gücüyle engel olma isteği ne oluyor tam olarak? İsmi var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 aySenin anlattığın şey aslında tam bir güç dengesi oyunu 😏
Kontrolü bırakmak değil, kimin yön verdiğini sezmek istiyorsun.
Hem başına buyruk, hem de içten içe sahiplenilmek… o denge seni tarif ediyor 🔥00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Baskınsın ama değilsinde sıkılıyorsun bence tamamen daha farklı bir düşüncen olabilir belkide ama istediğin şeyleri karşılamak zor görünüyor
06 Yorumla
Soran7 ayEvet, karışık bir durum. Gerçi baskınlık var bende fakat o kadar da değil. Sanırım ikisinin ortası bendeki
Soran7 ayHaklısın, teşekkürler
Soran7 ayRica ederim
Gizli Üye(30-35)7 aySeni eliyle baglayıp baskın olup öyle yapacak. Gücünü geçirecek
08 Yorumla
Soran7 ayZaten ben de bunu söyledim... Sadece kendi konumumu anlamaya çalışıyorum. İsmi var mı bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayHayır yok. Her kadın farklıdır dostum. Bir kategori aramaya gerek yok
Soran7 ayAnladım. Kafamı kurcalıyor baya, o yüzden anlamak istiyorum sadece. Ve normal olmadığını bildiğimden ötürü de bırakmak istiyorum doğrusu. Sonuçta erkekler karşılık bekler, sürekli zorluk çıkaran birini istemezler
Cevap sahibi7 ayYa neden normal olmadığını düşünüyorsun?
Sounucta farklı şeyler de yapılabilir. Hep aynı tek düze olmak zorunda değil ki
Soran7 ayBilmiyorum... Deneyimli değilim bu konuda. Her şey kafamın içinde : )
Cevap sahibi7 ayOhoo, dostum emin ol bak ilkişkide öyle bir verirsin ki ipleri.
ERiyip gidiyorsun orada
Soran7 ayHaha. Umarım öyle olur. Teşekkürler
Cevap sahibi7 ayRica ederim
Kfana tek takılan buysa tadını cıkar hah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)7 ayY. rrak yesen kendine gelecen bence. Senin derdin y. rrak yememiş olmak. O yüzden ne istediğini bilmiyorsun. Böyle senin gibi kafası karışmışları yatırıp düt devreleri oturacak. Başıboş kaldın mı böyle oluyor.
06 Yorumla
Soran7 aySaçmalamışsın. Bu ne istediğini bilmeme durumu değil. Zaten var olan şeye isim koymaya çalışıyorum. Aklın bu kadar çükünd. e kalacağına, yazdığım yazıyı daha dikkatli okusaymışsın.
Cevap sahibi7 ayYazdığın yazıyı dikkatle okudum ve sorununun çözümünün bu olduğuna eminim. Duygularını uçlarda yaşıyorsun kafan karışık. Ben de diyorum ki bir kız olarak ihtiyacın olanı aldıktan sonra kafanın karışıklığı ortadan kalkar bu kadar basit aslında.
Soran7 ayNeye ihtiyacım olduğunu bilemezsin. Kafamdakileri öğrensen, aslında asıl isteğimin cinsellik bile olmadığını görürsün. Neyse.
Cevap sahibi7 ayHem tadına bakılıp doyurulmak hem de karşı koyup arzulanmak istenilmek istiyorsun. O istenilme arzulanma kısmı asıl senin hoşuna giden. O yüzden o kısmı karşı koyarak mücadele ederek uzatmak istiyorsun. Anlamayacak bir şey yok.
Soran7 ayHayır, değil. İyi günler.
Cevap sahibi7 ayİyi günler balım.
Kadının doğasında baskınlık yok bunu öncelikle aklına Yaz
.. kadın ve erkek aklı başında ise Duygu olur değil ise saçmalık olur03 Yorumla
Soran7 ayNasıl yok? Sen iyice araştır en iyisi.
7 ayO ince bı cizgi kontrol sendeymis gibi itaat edercesine. Ne istediğine sen karar verip partnerine uygulatmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
7 ayismi yok ama sert olgun ve kararlı biri lazım sana, duvardan duvara
02 Yorumla
Soran7 ayOlgundan kastın yaşla ilgiliyse hayır, istemem. Yaşı yaşıma uygun severim ben. Yaşlılarla diğer insanlar ilgilensin.
- 7 ay
peki
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Engel oluyormuş gibi yapınca erkek zorlayınca daha etkılo domine edilmiş oluyosun zaten
02 Yorumla
Soran7 ayZaten domine edilmek istiyorum. Ancak itaatkar olmadan. Bu ilişkilerde bi taraf baskınken diğeri daha boyun eğer oluyor ancak ben boyun eğemem. Bunu anlamaya çalışıyorum
7 ayNormaldir bazi kadınlar hoşlanır bu durumdan eski sevgilim de öyleydi direnyordu iyice beni kölesi gibi yapardı her yerini ylrdm sonra ellerini bağlayınca yapardm o şekilde zevk aliyordu
04 Yorumla
Soran7 aySana direnirken sen nasıl köle oluyorsun haha
- 7 ay
Oluyor işte ilk başta ayaklarini yalardım sırtni memesi bırakmıyordu açmama sonra ellerini bağlayınca elbisesini yirtinca izin veriyordu
Soran7 aySende kölelik fetişi mi var? Ve eski sevgilinle aynı kafadaymışız gerçekten
- 7 ay
Burdan engle yemeym istersen olzdn yzz.
Gizli Üye(36-45)7 ayÖncelikle ne sıklıkla birliktelik istiyorsun?
02 Yorumla
Soran7 ayDeneyimli değilim bu konuda. Bilmiyorum o yüzden
Cevap sahibi7 ayKonuşmak ister misin bu konu da
Gizli Üye(30-35)7 aySen sadece baskın karakter seviyorsun sendeki olay bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayfantezi işte çok da anlam aramaya gerek yok ayrıca sen seni domine edecek erkek bulamamışsındır yoksa çok fazla karşılık veremeden eriyip gitmen lazım canım…
01 Yorumla
Soran7 aySorumun cevabı bu değil.
İtaatkar sin yatakda catir catir becerilmen gerek
14 Yorumla
Soran7 ayHayır itaatkar değilim. Boyun eğmekten nefret ederim
Soran7 ayBoş şişirilmiş ego ile ilgilenmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayistemem yan cebime koy hesabı olsun
02 Yorumla
Soran7 ayHayır öyle değil. Her yapmak istediğini direk engellemeye çalışmak, kendi gücümü öyle ortaya koymaktan bahsediyorum.
- 7 ay
anladım deneyimin nasıl hangi şehirdesin
Ben bildiğin domine edilmek istiyorum
05 Yorumla
Soran7 aySen tam itaatkarsın. Senin de kendi dişine göre birini bulman zor çünkü kadınlar genel olarak baskın olmuyorlar
Soran7 ayAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecavüz fantezisi seninki
02 Yorumla
Soran7 aySanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayİsmini bilmem ama ben bayılıyorum böyle hatunlara
07 Yorumla
Soran7 ayYorucu ve bundan ötürü sıkıcı olmaz mı bi süre sonra? Sonuçta bi karşılık olmuyor. Habire engellemeye çalışıyor falan
- 7 ay
Hiçbir kadın bir yerden sonra karşılıksız kalamaz , azar ve fazlasıyla karşılık verir
Soran7 ayBilemiyorum. Deneyimim yok bu konuda
- 7 ay
mastürbasyon yapıyor musun?
Soran7 aySanane?
- 7 ay
Mal mal konuşma. Ona göre bağlayacaktım konuyu
Soran7 aySorduğun sorunun konuyla hiçbir alakası yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayZorlıklanuğraşılmasından zevk alıyordundır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskin olabilir amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
7 ayMal gibi birsey akışına birak işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayDomine eden olmamış seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİki gerçek çığlık at:)
03 Yorumla
Soran7 ayOff ben ne soruyorum sen ne diyorsun
Cevap sahibi7 ayŞaka bir yana vajinismus olabilir
Soran7 ayNe alaka ya saçmaladın iyice
Gizli Üye(25-29)7 ayYaptinmi hic yoksa hissiyatmi senin
08 Yorumla
Soran7 ayHissiyat sadece... Öyle olmasını istiyorum ama bu istediğim tam olarak ne oluyor anlamadım. Kafamda netleşmedikçe daha çok düşünüyorum, o yüzden anlamak istiyorum artık
Cevap sahibi7 ayKonuşuruz biraz işim var açıklığa kavusrltururuz
Cevap sahibi7 ayGeldim burdamisin
Soran7 ayBuradayım
Cevap sahibi7 ayMusaitsen konuşalım burada yorumlardan göremezsin beni
Cevap sahibi7 ayBekliyorum
Soran7 ayBuradan yazacaksan olur. Özel mesaj falan ilgilenmiyorum.
Cevap sahibi7 ayPeki sen bilirsin engellerdin adını koyunca uymuyor sana sanırım peki çok özür dilerim rahatsızlık verdim selametle
7 ayPeki dominantlik var mı ? Sahibe ruhlumusun mesela
09 Yorumla
Soran7 ayZamanında sahibelik yapmıştım (sanalda)
- 7 ay
Sizi tanimayi cok isterimm yazrmsniz bana
Soran7 aySebep? Ben burada birileriyle tanışmak için sormadım bu soruyu. Eğer cevaplamayacaksan sus.
- 7 ay
Bn başka birsey soylecektim ama sen bilirsin
Soran7 ayHe he önce tanışmak, sonra bir şey demek. Aynen aynen.
- 7 ay
Sen bilirsin dedim 😂🤷🏼 benim kaybetcegim birseybyok 💵
Soran7 ayBenim hiç yok. Daha fazla zavallı insanlarla uğraşamam.
- 7 ay
Zavalli derken aynaya bakarak soyledin heralde ahahah kaybollll
Soran7 ayUğraşamam senle, asıl sorumdan sen kaybol. Başımı ağrıtıyorsun sadece.
Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. bakire misin
03 Yorumla
Soran7 aySorumla ne ilgisi var?
Soran7 ayBana faydası olmayan şeylerle ilgilenmiyorum.
bunlar gerçekmi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKaç yaşındasın sen
0112 Yorumla
Soran7 aySorumla ne ilgisi var?
Cevap sahibi7 ayÇoluk cocugun böyle şeyler istemesi hoş değil
Soran7 ayYaş aralığı yazıyor zaten. Bakmanı öneririm.
Cevap sahibi7 aySusss kelepce taıkarm sana bak tasmayla beraber gfdsgfds
Soran7 ayIyy tasma. Benim direnişçi ruhuma ters. Sana geçirsek? Xkcnfjfn
Cevap sahibi7 aykölesin ya ters olmasın
Soran7 ayKöle olduğumu nerenden uydurdun?
Cevap sahibi7 ayİtaatkar olmak istiyon işte öyle yazmşsn kölesin köle olmasın bunu demezsin hghgtrwghtrtrewg
Soran7 ayİtaatkar değilim. Öyle olsam, boyun eğmekten nefret ettiğimden söylemezdim. Popondan element uydurma
Cevap sahibi7 ayYalan söyleeme kardeşim zaten psikolojinin bozuk olduğu burdan belli isteklere bak gfdgfdsgfdgfds
Soran7 aySen kimsin ki sana yalan söyleme gereği duyayım?
Cevap sahibi7 ayTedavi ol bence
Soran7 ayFikrini sormadım.
Cevap sahibi7 aySusss 18santmi verrim smdi sana
Soran7 ayAklı uçkurunda kalmış birinden zaten başka bir söz beklemiyordum. Bu arada, 18 cm olmadığıma kalıbımı basarım. Güzel atıyorsun
Cevap sahibi7 ayvlla atmıyorum ciddi 18 aklım cukurda kalmadı
Soran7 ayHe he aynen xıfnfknfkfn
Cevap sahibi7 ayinan ister inanma cıkarıpta gösteremem
Soran7 ayÇıkarsan da bakmam ki o miniğe xjdmdk
Cevap sahibi7 ayGel lan gör kücük mü gel
Cevap sahibi7 aygfdsgfdsgfds
Soran7 ayNe yani, birde shop atılmış bir organa mı bakacağım? Artık kabul et xkdmd
Cevap sahibi7 ayne shopu la manyakmsn aq rewrewrew
Soran7 ayHmm evet, manyağım? Ve çok da mantıklıyım. Teknoloji çağı bu, küçük bir shop ile büyütmek hiç de zor değil be minik dkfjfkjfk
Cevap sahibi7 ayagzna alsan bogulcan neler diyon gregerqg
Cevap sahibi7 ayne inlersn ama he
Soran7 ayRüyanda inlerim, anca rüyanda. Kime sorsan, tüm erkeklerinki büyük falan. Komik ya xjxnxkn
Cevap sahibi7 ayBenim 18 ben büyük demiyom ki ortalama diyorum kara şeyli seni puhahahah
Soran7 ayZaten büyük olamaz o, başından beri de bunu diyorum sana. 7 cm falandır. Neyse sen manifest falan yaparsın artık, belki büyür 😉
Cevap sahibi7 ay7cm değil sükür bu arada sen pembelistirme ameliyatı yap iyi olr gtrgrwgr4grew
Soran7 ayAman bee ölümlü dünya ne olacak sanki, sen sıkma canını. Her kötü malın bir alıcısı vardır elbet ckcnckfm
Cevap sahibi7 aygörsen ağzn sulancak böyle diyosun tamam gel gösterim askim
Soran7 ayAşkım? Hahah bir tek boyutla ilgili değil, artık bu konuşmamız üzerine de hayal dünyanda yaşamaya başlamışsın demek. Tüh, şimdi de aşkın olduğumu düşünüyorsun yazık. Randevu ayarlayayım mı psikiyatri için?
Cevap sahibi7 aysen harbi slksn he. dsajkdlsadsadsa inanmadın gel gösterim diyorum madem
Soran7 ayYa git. Başkasından emcüklediğin fotoyu ne yapayım? Shop da atabilirsin gerçi. Ve başkasının şeyini görmeye de meraklı değilim. Sadece senin küçük ile dalga geçmek hoşuma gitti. Yoksa görmek istemem tabii, göz zevkim bozulmasın jfjkdhhs
Cevap sahibi7 aytamam sus ya 18e kücük diyor yasın kaç ciddi soruyom
Soran7 ay18'e küçük demiyorum. Seninki 18'ten küçük diyorum. Dediğimi anlayamayacak kadar ahmaksın. Neyse.
Cevap sahibi7 ayla 18 18 kaç yaşındasın sen
Soran7 ayYaşımı ne yapacaksın?
Cevap sahibi7 aymerak ettim 20den kücüksen ugrasamıcam senle
Soran7 ay25 yaşındayım ve yaş aralığına bakabilirsin demiştim. Asıl sen kaç yaşındasın? Dediklerimi anlamakta problem yaşıyorsun
Cevap sahibi7 ay23
Soran7 ayHmm, biyolojik değil de akıl yaşı daha önemliymiş diye boşuna demiyorlarmış
Cevap sahibi7 aysus artk ya
Soran7 ayDefol.
Cevap sahibi7 aytamam vercem sana aglama ilk dfa görceksin 18i
Soran7 ayHâlâ yazacak kadar yüzsüzsün. Kaybol şurdan.
Cevap sahibi7 aygfrjkgldgfdasgfdasgfdasgfdsgfds
Cevap sahibi7 aycanm sklyor :(
Soran7 aySus artık diyen sensin üstelik?
Cevap sahibi7 ayBeni cok üzdüler
Soran7 ayKüçük diye mi xkcnxıxnfk
Cevap sahibi7 ayYok knka kücük değil yine söylyom da ondan değil kötü seyler yaptılar bana
Soran7 ayNe gibi? Yani bunları söyledikten sonra yumuşarım, yakın olmak isterim niyetiyle söylüyorsan yanlış kişiye söylüyorsun onu da diyim. Bu tarz duygusal şeylerle oyuna gelmem ben 😉
Cevap sahibi7 ayYok knka ciddi aldatıldım ben
Soran7 ayNasıl oldu ve ne zaman?
Cevap sahibi7 ay2 yıl önce
Soran7 ayHmm anladım
Soran7 ayGeçmiş olsun
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim de geçmiyor ya
Soran7 ayZamanında ben de aldatıldım. İnsanlar evlat acısıyla baş ediyor, bu hiçbir şey yanında
Cevap sahibi7 ayknka evlat acısı diyon da bizim de kalbmz var mesela o başkasıyla eğlenrken biz üzülyoz onunla evlenmeyi düşünürken böyle şeyler olyor
Soran7 ayTamam da seninki kalp de o acıyı yaşayanın kalbi ne? Onu diyorum. Ben de yaşadığım için seni anlayabiliyorum tabii. Fakat üzülmek gerçekten fayda etmiyor. Ben yoluma bakınca mutlu olmaya başladım
Cevap sahibi7 ayBen hep anıları olan yere gidiyorum üzüntüden
Soran7 ayDilerim en kısa sürede iyileşirsin
Cevap sahibi7 ayHastalk degil ki bu özlem knka
Soran7 ayRuhsal olarak iyileşmekten bahsediyorum. 2 yıl az bir süre ve atlatamaman, kendi yoluna bakamaman da normal değil. İyileşmek için bir tek bedenen bir hastalığa gerek yok. İnsanın iç dengesi de önemli
Cevap sahibi7 aybazıları diyor başka kızmı yok ama biliyorum başka kızlar var ama ben işstemyorm çünkü onlar bu durumu yaşamadığı için ne kadar cok takıyon vb diyorlar
Soran7 ayBak, ben bizzat yaşadığım için söylüyorum. Başka kız falan ben bilmem. Ama bu hayatı kendin için yaşamalısın artık. Geçmişe üzülmek bir şeyi değiştirmiyor. Ben de beni aldatan insanı senin kadar beklemişimdir. Beni aldattığı için ondan nefret ediyordum ama onu hâlâ daha beklediğim için kendimden de nefret ediyordum. Ama nasıl ki onu bırakıp kendimi seçtim, nefes aldığımı hissettim. Ha, sen bu söylediklerime rağmen hâlâ "özlüyorum, unutamıyorum, üzülüyorum" gibi şeyler söylersen de sen bilirsin tabii. Hayat senin hayatın sonuçta. Acı çekmeyi seçmekte özgürsün sonuçta
Cevap sahibi7 ay:(
Cevap sahibi7 aycok üzülüyorıııuuummmmmmmmmm
Soran7 ayAnladım
Cevap sahibi7 ayyardmettttttt
Soran7 ayBi çarpacam şimdi görecen yardımı. Oradan bakıldığında hayır kurumuna mı benziyorum cjfnfk
Cevap sahibi7 ayDua ette yazsın bana ya
Soran7 ay2 yıl yazmamış, şimdi neden yazsın?
Cevap sahibi7 aypişman olsun işte neden hatasının farknda degil
Soran7 ayŞimdi bir şey derdim de, neyse... Sen ne biliyorsan onu yap. Tamam?
Cevap sahibi7 ayniye bir şey derdn de ben kötü bisi mi dedim yani pisman degl anlaamdm
Soran7 ayBak, ben diyeceğimi dedim. Bundan sonrasında da hayatına bakmak vs. senin elinde olan bir şey. O yüzden değişmeyecek şeyler hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum. Sana eski sevgilinle ilgili anlatacaklarım bu kadardı yani
Cevap sahibi7 ayYardımcı olmuyosun
Soran7 ayOlmak zorunda da değilim. Sana söylemem gerekenleri söyledim. Sen ise hâlâ geçmişindesin. Benim yapabileceğim başka bir şey kalmadı. Sana yalvaracak değilim "ne olur hayatını yaşa" diye
Cevap sahibi7 ayBeni üzdün ben iyi biriyim
Soran7 aySana kötüsün demedim zaten. Sadece bu tarz, sürekli devam eden şeyleri dinlemeyecek kadar çok doluyum. Üzerine ah vah edilen şeylerden hayır gelmez. Ki zaten ilgimi de çekmiyor, sıkıyor beni.
Cevap sahibi7 ayBen de doluyum
Soran7 ayPsikoloğa gidebilirsin
Cevap sahibi7 ayPsikolog sensin
Soran7 ayDeğilim
Cevap sahibi7 ayBüyü yapalmmı önersene
Soran7 ayBen büyü için asla vesile olmam. Sana da önermem.
Cevap sahibi7 aysen olursun ya bana yardımcı iyi kalplsn sen
Soran7 ayGerçekten sıkılmaya başlıyorum. Büyü falan yapmam ben. Seni istemeyen birine büyü yapmaya çalışman da çok rahatsız edici. Yazma bir daha.
Cevap sahibi7 aysende bırkayon demek he
Soran7 ayHiç tutmadım ki bırakayım. Saplantılı, takıntılı insanları sevmem. Üstelik bu duygularını bir kadına karşı besliyorsun. Rahatsız edici.
Cevap sahibi7 aytakıntılı değilim ki ne alaka
Soran7 ayOff yazma artık. En son sileceğim yorumunu, daha da yazamazsın
Cevap sahibi7 ayüzüyosun ben naptım
Soran7 ayEmin ol, seni umursamıyorum. İstediğin kadar üzülebilirsin. Kaybol
Cevap sahibi7 ayçok üzüldm bu duruma
Cevap sahibi7 aycok kö tsünnnnnn
Soran7 ayKüfür etmemi ister misin? Sen baya baya yüzsüz ve gurursuzsun haha
Cevap sahibi7 ayKüfür yakışır mı sence sana ben sana etmedim gfdgfdsgfds
Soran7 ayDuygu sömürüsü yaptığının farkındayım. Umurumda değilsin
Cevap sahibi7 ayAma kötüyüm yardımcı olsan nolcak yani
Soran7 ayBen senin bir şeyin değilim. Olsam bile yine zorunda değilim. Kimse seni iyi hissettirmek zorunda değil. Kendinden bir tek sen sorumlusun. Bana ne senden? Sen bile kendini düşünmüyorsun, ben ne diye seni düşüneyim? Senin sana vermediğini ben niye sana vereyim?
Cevap sahibi7 ayYo ben veriyorum kendimi düşünüyom
Soran7 ayO zaman benden medet umma.
Cevap sahibi7 ayNe mededi beyfend, ii
Soran7 ayKendini acındırarak bi yere varamazsın. Herkes üzülüyor bu zamanda. Ama üzüntüsünün üstesinden gelebilenler değerlidir benim nezdimde. Ağlanan, başkalarının kendilerini mutlu etmesini isteyen insanlar değil. Onlara zavallı deniyor işte. Zavallılar ile de benim işim olmaz
Cevap sahibi7 ayÜzülüyom knka sadece zavallı mı olyor yani yapılan bana cok kötü şeyler kötü şeyler yaşadm
Soran7 ayBen üzülmene bir şey demiyorum. Seni mutlu etmemi, sana psikolog gibi yaklaşmamı, seni dinlemek zorundaymışım gibi davranıyorsun. Herkes kötü şeyler yaşar, herkesin kendine has travması var.
Cevap sahibi7 ayBeni dinlemek zorunda değilsin ki zorundaymışsın gibi söylemedim sadece tavsiye verirsn diyeee
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne