Cinsel Yaşam Erkekleri gördüğümde sürekli cinsellik düşünmem normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler+1 yıl Erkekler itiraf edin sizde böylesiniz normal değil diyenler sizi dürüst bulmadım üzgünüm Erkekleri gördüğümde sürekli cinsellik düşünmem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BJK19BJK03 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Bu hayatın gerçekleri genelde herkes düşünür kimisi gizler kimisi gider yaşar yani normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buralarda veya sosyal medyanlarda kafanı öyle şeyler sokarsan bilinç altına öyle şeyler girer hersey cinsellik değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani normal ne diyeyim, rahatlamak istersen özele gel, dertleşelim;) 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. beni gördüğünde düşünecek olsan normal derdim ama başka erkekleri gördüğünde cinsellik düşünmen hiç umurumda değil 0 0 Yorumla
sonmavuejderya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kızım al eve goturu sktr kendini bizde kurtulalim sende kurtul 1 0 Yorumla
YalnızKowboy__ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kadınlar erkeklerden daha isteklidir ama biz erkekler kadar belli etmezler 0 0 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Benimde çiftleri gördüğümde 🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende grup mu seviyorsun :/ Yorumla Dilek4134 +1 yıl Hayır ama merak 🤗 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bakiresin belli. Seks yapmadan duzelmezsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoo değilim Yorumla FLawyer34 +1 yıl Azginsin o zaman acilen becerilmen gerek Yorumla Soran +1 yıl Skskskskks Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Merak etme o sorun erkeklerde de var kızları gördüğünde onu düşünüyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her kızı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben her kıza öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben amcaoğlumun eşine bile bazen yan gözle bakıyorum 🙁 Yorumla
Ratikulim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl Süreklisi normal değil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaştakiler bide :/ Yorumla Ratikulim +1 yıl Ben genel de olgunlara tav oluyorum 😄 bi ker kısa süreliğine arkadaşımın annesiyle bir şeyler yaşamıştık Yorumla Soran +1 yıl Vayyy 🔥 Yorumla Ratikulim +1 yıl Ama biraz arkadaşım sebebiyet verdi 😄 ben d değerlendirdim 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj kutun kapalı üzdün :/ Yorumla Ratikulim +1 yıl İstek atsana açıyorum ben de Yorumla Ratikulim +1 yıl Açtım yazabilirsin Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gencsindir, adet dönemindir 0 0 Yorumla
cürretkar Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Normal bır sapiksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla cürretkar +1 yıl Kesin öyle 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yargılama basına gelir Yorumla cürretkar +1 yıl Ben zaten doğuştan sapığım 😀 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Libidon yüksekse normal 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç yapmadıysan normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım sevgilim var Yorumla mceviz +1 yıl O zaman istekli ve libidosu yüksek bi kadınsın Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normal İnsansın Awq 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya sapıklıkla ne alakası var herkes cok edepli cinsellik düşünmüyor Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Onu Diyorum Zaten İnsansın Libidon Yüksek Olması Senin Elinde Olan bir şey Değil ! Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu seni sapık yapar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende de oluyordur Yorumla Hendestra +1 yıl Her insanda şekil Yorumla Hendestra +1 yıl Değil Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nasıl yani 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bildiğin erkekleri gördüğüm an cinsellik geliyor aklıma Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bi erkeği gördün mesela. Off bu beni nasıl skr falan mı diyorsun 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet maalesef:( o an canlanıyor gözümde yüzüne bakınca göz göze gelince Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Hoşuma gitti bu 😂 fotoma baksana bi ne düşüneceksin merak ettim 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal değil azgınlık bu seks hayatın var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var ama hep böyle :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendede var herhalde ama kontrol etmeye çalışıyorum istersen sohbet edebiliriz Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Burç ne 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aslan Yorumla danqerpeach +1 yıl Mmm her yaştan kişileri mi Yorumla Soran +1 yıl Daha çok lise son seviyorum Yorumla danqerpeach +1 yıl 😄 bi cidden git doktora falan normal değil pek Yorumla Soran +1 yıl Doktor bile vazgecer dksksks bu huyumdan muayene edilemez bi vaka bendeki istek bagımlılık gibi :( Yorumla danqerpeach +1 yıl 😄 ama sadece umarım fikir yani eylem yok demi Yorumla Soran +1 yıl Yok dkdksks aslan adım atmaz bide öyle bir egoistim djdksks kendi kendime eriyorum onları düşünüp Yorumla danqerpeach +1 yıl 😄 mmm yatak veya duşa saklıyorsun anladım Yorumla
psikologunuz_dogn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Cok mu isteklisn 0 1 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Bizde oyleyiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bu hayatın gerçekleri genelde herkes düşünür kimisi gizler kimisi gider yaşar yani normal
Buralarda veya sosyal medyanlarda kafanı öyle şeyler sokarsan bilinç altına öyle şeyler girer hersey cinsellik değildir
Yani normal ne diyeyim, rahatlamak istersen özele gel, dertleşelim;)
beni gördüğünde düşünecek olsan normal derdim ama başka erkekleri gördüğünde cinsellik düşünmen hiç umurumda değil
Kızım al eve goturu sktr kendini bizde kurtulalim sende kurtul
Kadınlar erkeklerden daha isteklidir ama biz erkekler kadar belli etmezler
Benimde çiftleri gördüğümde 🙈
Sende grup mu seviyorsun :/
Hayır ama merak 🤗
Bakiresin belli. Seks yapmadan duzelmezsin
Yoo değilim
Azginsin o zaman acilen becerilmen gerek
Skskskskks
Merak etme o sorun erkeklerde de var kızları gördüğünde onu düşünüyorlar
Her kızı mı
Ben her kıza öyleyim
Ben amcaoğlumun eşine bile bazen yan gözle bakıyorum 🙁
Süreklisi normal değil
Sen yaştakiler bide :/
Ben genel de olgunlara tav oluyorum 😄 bi ker kısa süreliğine arkadaşımın annesiyle bir şeyler yaşamıştık
Vayyy 🔥
Ama biraz arkadaşım sebebiyet verdi 😄 ben d değerlendirdim 😄😄
Mesaj kutun kapalı üzdün :/
İstek atsana açıyorum ben de
Açtım yazabilirsin
Gencsindir, adet dönemindir
Bizde aynı durumdayız
fazla libido artışııı güzeeel
Normal bır sapiksin
Olabilir
Kesin öyle 😄
Yargılama basına gelir
Ben zaten doğuştan sapığım 😀
Libidon yüksekse normal
Hiç yapmadıysan normal
Yaptım sevgilim var
O zaman istekli ve libidosu yüksek bi kadınsın
Normal değil, artık zamanı gelmiş
Şimdi de düşünüyor musun y@zbana
Normal İnsansın Awq
Dimi ya sapıklıkla ne alakası var herkes cok edepli cinsellik düşünmüyor
Onu Diyorum Zaten İnsansın Libidon Yüksek Olması Senin Elinde Olan bir şey Değil !
Bu seni sapık yapar
Sende de oluyordur
Her insanda şekil
Değil
Nasıl yani 😄
Bildiğin erkekleri gördüğüm an cinsellik geliyor aklıma
Bi erkeği gördün mesela. Off bu beni nasıl skr falan mı diyorsun 😄
Ahaha evet maalesef:( o an canlanıyor gözümde yüzüne bakınca göz göze gelince
Hoşuma gitti bu 😂 fotoma baksana bi ne düşüneceksin merak ettim 😄
Normal bizde sizi görünce düşünüyoruz 😂
Normal tabii erkek kadını miker
Normal gibi duruyor
Normaldir
Sen normal degılsın annem
Normal değil azgınlık bu seks hayatın var mı
Var ama hep böyle :(
Bendede var herhalde ama kontrol etmeye çalışıyorum istersen sohbet edebiliriz
Burç ne
Aslan
Mmm her yaştan kişileri mi
Daha çok lise son seviyorum
😄 bi cidden git doktora falan normal değil pek
Doktor bile vazgecer dksksks bu huyumdan muayene edilemez bi vaka bendeki istek bagımlılık gibi :(
😄 ama sadece umarım fikir yani eylem yok demi
Yok dkdksks aslan adım atmaz bide öyle bir egoistim djdksks kendi kendime eriyorum onları düşünüp
😄 mmm yatak veya duşa saklıyorsun anladım
Cok mu isteklisn
Bizde oyleyiz
Bence değil