Merhaba esimle iliski sirasinda hep prezervatif kullaniyiruz. Ben prezervatifsiz deneyelimmi diyince hemen bosalirin diyir esim. ve ortalama cinsellik suremis biraz sert olarak 15 dk suruyor. netten baktigim kadariyla 5 dk normal kabul ediliomus. bana bıraz az gıbı geldı. bu kondomsuz bırlıktelıgın kısa surmesı genelde olan bır durummu?
Cevabın nedir?
+1 yılAh be gizli azıcık mantıklı düşünsen bu soruyu sormazsın...
Sen kafana poşet geçir ve eşinle öpüşmeyi dene bakalım bir haz alıcakmısın... tabii ki hayır
Ya da ne bilim üstün başın üzerinde iken seviş tat alabilecek misin... tabii ki hayır
Şimdi penisi saran o poşet parçası ne kadar tat verebilir ki...
Et ete değecek lafını hiç duymadın mı ha..
Sımsıkı sarıyor penisi bir de sıkıyor , zevk alma oranını düşürüyor ve üstüne geciktiriyor... Hatta va hatta içindeki sıcaklığını da hissedemiyor...
Bir de hiç bir şey olmadan düşün... hem sen hem eşin o sıcaklığı hissedeceksiniz o yüzden hemen gelecek... İlk boşalmanın erken olması rahatsızlık değil aksine vermiş olduğun hazdır çünkü ilk ve heyecan dorukta... Eğer ikinci de erken gelmiş olsa o zaman bu bir rahatsızlıktır... Birinci de takıp boşalsın ikinci de ise takmasın çünkü ikinci uzun sürecek... seni de kendini de gerçek zevkten mahrum etmesin...15 Yorumla
Soran+1 yılMalesef bızım soyle bır sıkıntımız var. esım bıraz ıdegısık. ust uste ıkı kez cınsellık yasamaz gızlı bır yemın etmıs gıbı bu konuda. soyledıgınde cok haklısın Ama belkı ıkı gunde bır falan cınsellık yasıoruz bazen daha uzun sureclerle ve sadece bırkez😔
- +1 yıl
Neden ikinciyi istemiyor eğer rahatsızlığı yoksa acaba senden mi soğudu ki?
Soran+1 yılEvlılıgımızın ılk gununden berı oyle. bana zarar verdıgını dusunuomus cınsellık esnasında be yenı tecrube kazanıomıs oyle dedi. yani genel anlamda üşengeç bir yapısı var
- +1 yıl
Ne garip insanlar var ya hayret ediyorum... Çok mu seviyor yoksa sevmiyor mu muamma.. Eşinle iletişimi tam anlamıyla kurmadıkça, onu buna iten sebebin ne olduğunu anlayamazsın... her şey iletişim!
Soran+1 yılNeler yapmadimki ama en son asama seni aldatmami istiosun dedim biraz daha cabalio gbi
15 dakika gayet normal. p*rno filmlere aldanma. Ortalama süre Türkiye de 6 dakika sanırım oyle bir araştırma okumuştum. 15 dakika rocco siffredi performansı. Tadını çıkar mutlu ol.
14 Yorumla
Soran+1 yılBılemıorum ams on sevısmeyle bırlıkte 15 dk falan .
Soran+1 yılTahmınen 5-6 dk falandır :(
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Yani değişir kişiye göre, geciktirici kullansın memnun değilsen.
17 Yorumla
Soran+1 yılGecıktırıcılı precervatıfte belurlı sure hıssıyatının olmadıgını ve cınsel organın bıraz yandıgını soyledı. spreydemı aynıdırkı
Soran+1 yılTesekur ederım
Soran+1 yılTesekur ederım ekstra onerebılcegınoz besın var mı peki. bırasda kılo aldı sanrım buda etkılıo cınsellıgı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki tene temas var erkeğin erken boşalmasına sebep düzenli ilişkide bu süre uzar ama geciktirici alabilir esin
04 Yorumla
Soran+1 yılBızım duzen 2-3 gunde bır kere:( esım bu konuda gizli bir yemin etmiş gbi. ve özledıgı için hemen 15 dkda bosalıyor olabılırmı? bırde hızlı hareket ettıgı ıcın? bunun baska sebebı ne olabılır
- +1 yıl
iki üç gün çok bana göre de hızlı hareket etmeside etkendir tabikide
Soran+1 yılTesekur ederm
- +1 yıl
Rica ederim gadasi
+1 yılKondomsuz daha çok zevk alır, ne kadar çok zevk alırsa o kadar çabuk boşalır, ben condomla çok zor boşalıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHım tesekurler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyim kazandıkça uzayan bir durum birliktelik süresi fakat prezervatif bunu biraz daha hissiyatsizlastirir ve sure uzar çok olmasa bile kullanmadığınzda hissetmek orani daha yüksek olduğu icin süre kisalabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Kondomsuz denemek en doğal hakkın sıcaklığını tenini hissetmen sana daha çok zevk verecektir. Kondomsuz cinsel ilişki tercihimdir
10 Yorumla tam aksine kondom daha geciktirir eşinin erken boşalma problemi var
10 Yorumla
+1 yılevet bunun için spreyl kullanabilirsiniz vede doğum kontrol hapı kullan gebeliği engellesin
04 Yorumla
Soran+1 yılGecıktırıcılı kondomda bır sure hıssıyatının olmadıgını soyledı. ve penısının acıdıgını. spreydemi oyle bıseykı
- +1 yıl
yok sprey daha iyi ama eczaneden almasını söyle sorun yaşamaz
Soran+1 yılTesekur ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılkondom penisin damarlarını sıktığı için boşalmayı geciktirici etkisi var. doğru. kondom olmayınca erken boşalma sorunu olan erkekler kondomsuz daha erken boşalırlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılPekı erken bısalma suresı nedır tam olarak?
- +1 yıl
5 dakikanın altında boşalan erkekler erken boşalmış olur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet. penis başındaki sinirler kondomsuz daha cabuk uyarıldığı için boşalma erken olur. Geciktirici sprey krem deneyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılGecıktırıcılı kondom denedık. ve cınsellik esnasında bır sure hıcbısey hısetmedını soyledı. ve belırlı sure sonra hıssıyatın olustugunu. gecıktırıcı spreyde aynıdır tahmınımce
eşinle xüzenli seks yapıyosan kondomsuz 10 dk bulursun. hemen 2. deneyin 20 k uzar sure... önemli olan düzenli yapmak
04 Yorumla
Soran+1 yılEsım 3 gunde bır cınsellık yasar tarzı bu:( ve bır kere. o yuzden ardarda ıkıncıyı deneyemeyızkı:(
Yok eşin kontrolü bilmiyor demekki ondan çabuk boşalıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkıde bılemıorum
+1 yılDegil tabi benim yarim saat eger kendimi tutarsam 45 dk ilincusi bir saate yakin
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiye gore degısen bır durum snrım
- +1 yıl
Yani istek meselesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken bosalma sorunu var demek. Bu sekilde sem naisl tatmin oluyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnsevısmeyle 15-20 dk suruor.
Cevap sahibi+1 yılBahssttigin sure icerisinde kadin daha yeni haz almayi hissetmeye baslamaktadir. Kadinin bosalmasi icin daha surec lazim veya birkac kez yapilabilirse ( ki yasanabilirse, genelde erken bosalma 1 kerede biter ve devami gelmez ) ancak kadin tatmin olur.
Yoksa, cinsellikte senin hissettigin muhtemelen, onundeki pasta diliminden bir parmak almaktan oteye gitmiyordur.
Soran+1 yılBızımde bır kere yasanıyor:( ve ben ıstıorumko en azımdan ya uzun suraun ya tekrarı yasansın. ama esım ıcın yeterlı bır kere yasamak:( ama bnde genelde erken doyuma uşasıorum
Cevap sahibi+1 yılEsin hem yeterli degil hem de dusuncesiz, bencil..
Tamam, erken bosaliyor ama birkac kez daha deneyerek esini memnun etmeyi dusunmeliydi. Sen hizmetci vrya seks iscisi degilsin. Seni dusunmesi gerekirdi, yazik...
Sen neredensin peki, yas kac
+1 yılCondomla alakasi yok erken bosaliyrsa kondomlada erkn bosalir
04 Yorumla
Soran+1 yılErken bosalma suresı nedır pekı ınternette soyle bısey oludum cinsel ilişki basladıgında 1 dk içinde boşalmakmıs ama yanlıs bılgımı
- +1 yıl
Evet iliskiye girdmi 1 dk da bosaliyrsa erkn bosalma oluyor 10 dk ve uzeri normal suresi
Soran+1 yılTesekur ederm
- +1 yıl
Rica ederm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirlikteliğin kısa veya az sürmesinin kondom ile alakası yoktur performansınıza bağlıdır ya da erken boşalma vardır
#kadındoğumasist.08 Yorumla
Soran+1 yılErken bosalma denılen sey nedır pekı tam olarak? Internette cınsellık basladıgında bır dk surerse erken bosalma dıor ama dıgru bılgımıdır acaba
Cevap sahibi+1 yılinternette hersey dogru degil 2 dk ve asagisi erken bosalma olur 1 dk ileri derecede erken bosalma olur kadini hic orgazm etmez
Soran+1 yılBızımkı ortalama önsevısmede dahil 15 dk civarı suruor bnmı abartıorum acaba
Cevap sahibi+1 yıldetayli bilgi istiyosan netlessin diye verim istersen
Cevap sahibi+1 yılona gore abarttigini soylerim
Soran+1 yılDınlıorum
Cevap sahibi+1 yılburdan soru kalkar ulasmanz gerek bana malesef
Cevap sahibi+1 yılne kararn
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemas fazla oluyor bir de kullandığınız kondom geciktiricili mi
03 Yorumla
Soran+1 yılYok gecıktırıcılı degıl. normal
Cevap sahibi+1 yılerken boşalma çiftlerin uyumsuzluğu aslında, yani kadın 5 dk da boşalamıyor erkek boşalıyorsa da erken boşalma, ama erkek 4 dk da boşalıyor kadın da bu sırada boşalıyorsa erken boşalma değil
Cevap sahibi+1 yılsüre uzadı mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ama önce ince olanlarda bir deneyin süreyi
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılberaberken vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılKondom ne acaba ilk defa duydum
21 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif
+1 yılCondom gereksiz bence ya insani sogutuyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir
10 Yorumla1 saat sürüyor bizim. Hiç normal değil bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBızım 2-3 gunde bır oluo. ust uste aynı gun yasamıoz cınsellık. esım sankı bu konuda gızlı bır yemın etmıs gıbı. o surenın dısına pek cıkmıo:( bununla alakalı olabılırmıkı hanı özledıgı ıcın hemen bosalma? ya da baska bısey
Soran+1 yılBız 1,5 yıllık evlıyız. ama ılk gunden ıtıbaren ortalama uc gunde bır oluoe. esım ıcın yeterlı gelıor bu sure. yok ben bır kez doyuma ulasıorum genelde :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılkondomlu ne kadar sürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl15 20 dk önsevişmede dahil
Cevap sahibi+1 yılAz gibi. içindeyken ne kadar sürüyor önemli olan o
Soran+1 yılTahmınen 5 dk falan
Cevap sahibi+1 yılayy bakir mi eşiniz ya
Hayr ne alaka kondomun olup olmamasyla
10 Yorumla
+1 yılKondomla alakalı değil ve daha cok haz alırsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 dk az, benimkiler aktifte 25-30 dk kondomsuz
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılnormaldir
10 YorumlaHayır
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
+1 yılTedavisi var
03 Yorumla
Soran+1 yılAnormal bır durum mı acaba? ınternette erken bosalma 1 dk da gerceklesen bosalma dıo ama bılemedım ben yanlıs bılgımı? ürolojiye gidilior aanrım dımı
- +1 yıl
Bidefasinda senin kocan sonuçta. Condom kullanmamak gerek. Geciktirici jeller var. Veya internetten erken boşalmanin tedavilerini arastirabilirsin
Soran+1 yılTesekkur ederm
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadeleşin..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçıplak
yapın
Hiç kullanmadım kız
00 Yorumlayok normal değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi