Prezervatifsiz ilişki sonrasında cinsel ilişkide hep akıntı oldu yardım arkadaşlar?

2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaya başladık. Prezervatif kullanmadan cinsel ilişki yaşadık. Bir kaç defadan sonra bende beyaz akıntı oluştu mantar oldum ilişkiye girmedik bir müddet sonra prezervatifle ilişki yaşadık hep. Adet olduktan sonra kendiliğinden geçmişti akıntı ama her cinsel ilişkide benden beyaz akıntı geldi bir defasında sarımtırak yoğun akıntı geldi. Regl olduktan bikaç gün sonra ilişki yaşayıncada kanla karışık akıntı geldi. Bunların yanında adetliykende iki farklı adet zamanında prezervatifle ilişki yaşadık. En son 3 gün önce ilişki yaşadık önce beyaz akıntı devamında kanlı akıntı geldi. Bugünde aniden kasıklarımda başlayan ağrı oluştu hiç olmazdı. Çok korkmaya başladım ne olabilir arkadaşlar cinsel ilişki dışında bir akıntı kaşıntı vb hiç olmuyor? Ne olmuş olabilir benzer durumu yaşayan var mı?
Prezervatifsiz ilişki sonrasında cinsel ilişkide hep akıntı oldu yardım arkadaşlar?