57 gün sonra evlenicez her sey hazir evi hazirlamaya basladik haftaya esyalar gelicek ama biz galiba gelince perdelerde olunca dyaanamayip yapcaz galiba bir seyler ne yapayim ne dersiniz cok merak edip istiyorum gunah beklemekte istiyorum ama napayim? Bir de prezervatifle girmek istemiyorum hissetmek istiyorum nasil korunabilirim?
Cevabın nedir?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar
+1 yılHemen hamile kalacaksın diye bişey yok ki kısım ilişki esnasında partnerin kendine sahip cık arsa yeterlidir. Yani onun içine girmesiyle hamile kalmazsın.
Böyle bişey olsaydı dünya insanların ayakları altında ezilmişti şimdiye.
Gönül rahatlığıyla yaşayın ama bir imam nikahınız şarttt011 Yorumla- +1 yıl
Sevgili dönemi için nikah kıyanlar var ailelerinize bunu deseydiniz ya..
Bunun el ele tutuşması bile zinah tabi ülkemizde hepimiz nikahsız herşeyi elden gecirmiş hayat yaşıyoruz.
Ama işin en güzeli helalinse eğer bu zinaları boşuna yaşamayın.
O nikah yapılır yapılmaz artık eşi sayılırsın.
İstediğiniz gibi cinselliğiniz devam eder.
Hem tüm kızların bu duyguları yaşamasını caniiii gönülden istemişimdir. - +1 yıl
Böyle aileler çok da ya Allah rızası şart.
Yani çoçuğum olsa mesala zina cocuğu diye düşünürüm..
Peki Aileleriniz namaz kılıyor mu? - +1 yıl
Peki aileniz neden buna karşı cıkıyor orasını anlamadım.
Alevilik falan varmı? - +1 yıl
Nerelisin?
Yapma sakın herşey hazır olsa ne olcak millet nikahtan dönüyor iş bozuluyor sakın yapma bir olay cıkar mecbur kalır evlenirsin
31 Yorumla
+1 yılŞşş sakin olun! Bu kadar azgınlık apartuman yıkar ssjsja
07 Yorumla- +1 yıl
Şurda 57 gün kalmış, sabret canım... Mazallah her an her şey olabilir.. Onu gecene sakla...
- +1 yıl
He daha önce yapmışsanız bu işi... İçine boşalmasın dikkat etsin, bir şey olmaz...
- +1 yıl
Oldun canım.. bunun bırakması var , ölümü var her an her şey olabilir... Temiz kal sen...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
Perdeye gerek yok banyoda ya da vc de ayak üstü yiyin birbirinizi perdeler gelince yine yaparsınız zaten evleneceksin eczaneden ertesi gün hapı al kullan devam gençlik
08 YorumlaBu kadar uzun süre sabredip 57 gün daha sabredemiyorsunuz yani.
24 Yorumla- +1 yıl
Anladım da o ev zaten sizin olacak ve evlendiğiniz günden beri özgür olacaksınız. Şimdi riske atmanın anlamı ne yani. Onu diyorum. Hadi evlenmeden bir gün önce sorun çıktı, ayrıldınız diyelim ki. Ne olacak, ortada kalmış gibi hissedeceksin kendini. Bunu sadece bekarete bağlanmıyorum yanlış anlama. Kendini kötü hissedebilirsin sadece. Neyse yine de sen bilirsin.
- +1 yıl
Aynisini dusunuyorum gercekten ama biraraya gelince her sey degisior yani inan beklemek istiyorum ama esya flan gelince bn bnla tek kalirim buyuk ihtimal ve olanlar olur dye artk ayrilmamiz olum dsinda insallah ki olmazzzzz ki zaten bu kadar uzamasini biz istemedik aile ve olmayacak olaylar cikti bende gunahi sevabi dogruyu yanlisi blyorum bu duruma gelmekte asla istemezdim
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yapınca başınız arşa ermiyo ama gelde şimdi bunu size anlat... : ) Acele etmeyin yaparsınız eninde sonunda.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorunmak için o zaman doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapı kullanacaksın.. Bu arada, imam nikahını önceden yapın da bari helaliniz olun bribirinizin..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAilelerle birlikte imam nikahı yapın o zaman
Extra ince olanları var, farkı hissedemesiniz deniliyor onu deneyin, ertes günü hapi da bir seçecenek.
011 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı ya da boşalmasına yakın içinden çıkacak başka yolu yok
00 YorumlaYapmaman daha iyi ama yapicaksan kolu altina birsey enjekte ediyolar hamile kalmiyorsun kalmak istedigin zaman soyluyosun aliyolar
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabret.. heycanınızı yitirmeyin,, işin büyüsü bozulmasın derim ben..
13 Yorumla- +1 yıl
tecrubelisin
Cevap sahibi+1 yıl@esbukett sen bilirsin gerisini. bir abla tavsiyesiydi. Yoksa banane. Seni ne tanirim ne bilirim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düğün erkene alındıysa gelin hamiledir dedirtme, sabret.
11 Yorumladoğum kontrol hapları ayrıca spiral taktırabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdetinden önce yaparsan hamile kalmazsın bide partnerin tutup içine boşalmasın sakın
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorkma bir kere de hamile kalinmiyo zaten ben 4 ay sonra hamile kaldım
Cevap sahibi+1 yılOda var nolcak ki eşinden hamile kslczn başkasından mi sanki takma kafana
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif kullan başka çaren yok
+1 yılger. izekali tabirini boşuna uretmemisler
02 Yorumla- +1 yıl
diyenin sorusuna bak derler adama hadi yürü işine
Gizli Üye(30-35)+1 yılErtesi gün hapı kullan
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEczaneden al
Cevap sahibi+1 yılKısırlık yapmaz. Utanacak bir şey de yok
Cevap sahibi+1 yılNisanlin alsın
Cevap sahibi+1 yılO zaman korunma yolunu secmissin neden düşünüyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbacım beklesene az kalmış kaşar surtuk
21 Yorumla
+1 yılBoş ver korunmayi zevkini çıkar 😊😊😊😊😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcele işe şeytan karisir
08 Yorumla- +1 yıl
57 gün sabredemicek kadar akıl yok mu
- +1 yıl
Kusura bakma ama sizinki saalakliktan başka bişey olmaz niye soruyosun? Elbette yap cevabını duymak için mi? Kafaya koyduyssn ne anlatalım sana? Git yap bana artı eksi kar zarar iyi kötü bişey mi olcak?
- +1 yıl
Dugune üç gün kala ayrılan kız bile gördüm burda sen hala 2 ay sabredemicek kadarsin aklı başında kime sorsan sana argo kelimeler söyler salaak olma diye yoksa umrumda mı?
- +1 yıl
deli gibi sevsem bu kadar apptal olmazdım herhalde o kadar beklemesini bilcek kadar iradeliyim geleceğin garantisini verebilirmisin?
+1 yılDoğum kontrol hapı almaya başla.
04 Yorumla- +1 yıl
Yapmaz, içen çok var.
- +1 yıl
Korkma..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeçim günü mü evleneceksiniz 😂
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm hayırlı olsun şimdiden bence beklemelisiniz 2 aydan az bir süre kalmış sabredin hem günah hem riskli hamile kalabilirsin hemde bu dünyada kime ne olacak kimse bilmiyor nikah masasından dönen var aşağıda bir arkadaşın dediği gibi
- +1 yıl
Sonuçta karısı olacak
Cevap sahibi+1 yılTamam karısı olacak diye şimdi yapması mi gerekir
Cevap sahibi+1 yılTamam haklısın ama nikahınız var mı genelde düğünden 1 2 ay öncesinden nikah yapıyorlar ya sizde öyle yapın düğün nikah birlikte mi olacak
- +1 yıl
Eeeee o zaman hurrrraaaa
Cevap sahibi+1 yılBaya meraklisiniz sizde ha 😂 @AybalaStrong
Cevap sahibi+1 yılDüğünden sonra böyle heyecanlı heyecanlı yorgun yorgun yapmak varken bence yanlış yaparsınız şimdi yaparsanız tabi sizin karariniz ama siz bilirsiniz ömür boyu unutamayacaginiz bir geceniz geçer
Cevap sahibi+1 yılİyi düşün ilk defa yapacaksan eğer ömür boyu unutamayacagin bir şey olacak ve bunu düğünün bittiği gecede yapmak bence daha heyecan verecektir böyle davetlilerin gitmesini bekleyeceksiniz falan bir taraftan yorgun olacaksınız bence çok büyük bir zevk
Cevap sahibi+1 yılİnan göz açıp kapayincaya kadar geçer sen şimdi dayan zaten önümüz ramazan ondan sonrası da gelir hemen 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam bir iki hafta dayanın ondan sonrası gelir
+1 yılKontraseptif kullanırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Onu da mı bilmiyosun allasen cık cık cık
Yapın bişey olmaZ prezarvatif kullanma
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşlarınız kaç
07 YorumlaTövbe az bekle gııı
00 Yorumla
+1 yılSadece sevişin
06 Yorumla- +1 yıl
Madem bakiresin bırak o geceye özel kalsın sabret biraz daha
- +1 yıl
Ne diyim gözünüz dönmüş zaten sizin, yapın o zaman nasıl olsa evleneceksiniz
- +1 yıl
Ramazan geliyor zaten belki frenler sizi eğer maneviyata önem veriyorsanız
adet dönemini bekle
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz kalmış zaten
01 Yorumla
+1 yılKocanda bitiyo is
07 Yorumla- +1 yıl
Kendini ayarlasin tam bosalacakken cikarsin sende al agzina hemen
- +1 yıl
Yakonda ister merak etme😀olmaz dersen eline alacan kizim
- +1 yıl
Tabi kocan hizini alamatip vajinaya koklemezse😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılVaybe
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi evleniceksin yoksa konu yalanmı yalandan ekle
Cevap sahibi+1 yılYalansa ekle
Cevap sahibi+1 yılOk... tm
yani az kalmis bekle
00 Yorumlaiçine bosalmasın
05 YorumlaDisari patlasin
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım