31 bağımlısıyım dalga geçmeyin yardım istiyorum resmen bağımlıyım her gün günde 3 defa yapıyorum?

orgazm bağımlısı ya da ne bileyim 31 bağımlısı gibi bişey oldum günde 3 defa yapmadan duramıyorum hafıza kaybı ne bileyim herşeyi anında unutuyorum balık gibiyim şimdi bu soruyu sordum mesela şimdi pc başından bir kalksam bir bardak su içmeye mutfağa gidip gelsem unuturum yani bunu daha önce çok yaşadım lütfen ya herşeyimi olumsuz etkiliyor ne bileyim sadece hafıza sorunu değil yorgun bitkin tükenmiş gibi hissediyom kendimi hiç iyi hissetmiyorum bundan beni kurtarcak bir çözüm söyleyn varsa nolur ya. :( irade falan olmuyo ciddiyim obez birine diyet yaptırmak gibi kendi basıma bunu basaracağıma inancım kalmdı 3 saat falan dayanıyom sonra hop gene ereksiyon oluyom ya çözüm söyleyin nolur kurtulmak istiyom keşke 3 ayda bikere azsam ama elimde değil hiç bir şekilde beni tahrik edecek bişey yapmadığım halde öyle normal mesela film izliyom diyelim sıradan bilim kurgu diyelim hatta daha açık konusayım silahlı çatışmalı film izlerken bile ereksiyon oluyom yani hiç olmadık hiç olmaması gereken zamanlarda bile oluyo beynim aklıam sürekli getiriyo fıstık gibi hatunları falan buna engel olamıyom yani karşıma biyerde bişey çıkmıyo bir anda sıkılınca beynim kendimi rahatlatmak için kadınları düşündürüyo bana bunu nasıl alışkanlık edindiysem şimdide kurtulamıyom of nolur ya bişey diyin :( gına geliyo artık. herşeyi unutmaktan bitkin hissetmekten sıkıldım. bu arada çok uğraştığım meşkale olduğum şeyler var karınca kolonim var mesela ne bileyim hobilerim var vokalistim vs. vs tonla şey var oyalandığım pubg oynuyorum pc den yani gerçekten hiç yapmaması gereken biriyken bana nede nböyle şeyler oluyo bende bilmiyorum yardım edin utangaç biriyim doktora gidip böyle şeyler öldürseler söyleyemem nolur ya bilginiz varsa deneye bileceğim ya da çözüm olabilecek bişey biliyosanız paylaşın şimdiden teşekkür ederim.
31 bağımlısıyım dalga geçmeyin yardım istiyorum resmen bağımlıyım her gün günde 3 defa yapıyorum?