Ya da vajinismus muyum onu da bilmiyorum, ailemden duydugum ben bir yanlış yapmayayım diye söylenmiş bu konuşmalar beni korkuttuğu için kasıyorum kendimi. Cinsel olarak uyarılma var ama aklıma ailemin dedikleri geldikçe yalnız kalıyor, insanları yarı yolda bırakmış hissine kapılıyorum. Bu sorun nasıl gider?
Cevabın nedir?
+1 yılPsikologlar, doktorlar ilk önce kendilerini tedavi etsin. O kadar azdırmalısın ki vajinismus olan hastalıkta sağılıkta sonsuza kadar kendini ona adadığın eşini kendisi bıçağı alıp vajinasına saplayacak durumu getirmelisin, kadınların teni erkeklere göre çok daha incedir saatlerce sevişmelisin sıcak bir odada buz bile gezdirebilirsin vücudunda cinsellik sadece erkek ve dişi organının birleşmesiyle olan bir sey değil hatta kaşıntı tozu bile serpiştirebilirsin, savaş asker ve silah ile kazanılmaz doğru siyaset ve diplomasi ile de kazanılabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Eğer vajinismus isen dersin eşine bu söylediklerimi.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler. :)
+1 yılSağlık personeli olarak yazayım olay çok büyük bir olasılıkla psikolojik
Ne olacak nasıl olacak acı mı duyacağım diye korktuğunuz için çok kafaya takmanızdan kaynaklanıyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcevrenin sana negatif soyledigi seyleri aklindan cikararak bunu atlatman mumkun tamamen kendini kasmaman lazim ve zevkin tadini cikarman gerek.. vajinismus oldgnu nasil anladin yakinda evlenmek uzereyim bakireyim :( biraz bilgilendirsen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen ortaya çıkar o bekar bekar o teşhisi koyma ilişki de canın yanıyor mu alabiliyor musun içine falan filan git bir muayene ol istersen evlenmeden daha ii olur
02 Yorumla- +1 yıl
Ulan böyle bilgili kızlar olmasa cidden bu kadar cahil nerde yetişmiş diyecem
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
34Cevap
+1 yılAileni takma bacim git ders calis guzel yerlere git kendi pani kazan kendi hayatini yaşa
20 Yorumla
+1 yılVajinismus olup olmadığını cinsel ilişkiye girmeden bilemezsin ki!!
İlk cinsel ilişkinden önce güzel güzel sevişin. Vajinismus olmazsın. Hatta ilk cinsel ilişkinde üste sen çık ;)00 Yorumlaevlimisin peki bayan.. kac dfa denedin ve vajinana hic bisey girmiyomu. parmak bile. eger olayse vajinusmussun
04 Yorumla
Soran+1 yılBişey sokmam alasım yok
Soran+1 yılEvli degilim bakireyim
+1 yılBirgün aşık olursan ve o an sevdiğine hiçbirşey düşünmeden teslim olursan yenebilirsin. psikolojik durum...
10 Yorumla
+1 yılÜzerine pudra şekeri dökülerek yenilir, kimisi bal döker.
00 Yorumla
+1 yılPisikolojik bir durum bu bence rahat olmalısın tedirgin olma sakin davran :)
00 Yorumla
+1 yılVajinismus tedavi ediliyor. Eşimde vardı esnetme yaptılar, sonunda normal bir birleşme yaşadık. Bir oğlum var. Bir jinekologa görün derim. Bu işler kulaktan dolma bilgilerle olmaz.
00 Yorumla
+1 yılPenis vajinaya girince vajinada şiddetli ağrı olması değilmi vajinismus
00 Yorumlacınsel terapiste git. kulaktan dola bılgı ıle asılacak seyler degıl bunlar.
00 YorumlaAnca seni anlayan biriyle çözebilirsin bu meseleyi.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olurken aşırı heyecanlanıp kasılıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimdede aynı problem vardı. Erkek özverisi ile çözülüyor. Eşimle balayında beraber olamadık. Daha sonrasında açıldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavisi olan bir sey. Egzersizleri ve ilaclari var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek caresi cinsel terapist.
Evliligin sigortasi cinselliktir. Boyle bir sorunun varsa erteleme.00 Yorumla
+1 yılBuradan anlatmam imkansız açık açık yazmam gerek hesabım silinir lütfen anla :/
00 YorumlaBence iyi bir girilmeli sana hiç bişeyin kalmaz😉😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer kendini okşayabiliyor dokunabiliyor veya mast. yapabiliyorsan, vajinismus söz konusu değil. Eğer varsa da, profesyonel destek şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların cinsrl ilişkiden korkması çekinmesi diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. böyle bir şey mi varmış vay be
011 Yorumla
Soran+1 yılBazen aileden bir insanın psikolojik olarak bunun kötü bir şey olmadığını söylemesi çok şey değiştirir ama malesef bende bu korku haline geldi
+1 yılzorla içine girilmesi lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılİyice sulandırıp birden girilse olacak gibi aslında
- +1 yıl
aslında olay çok basit. öpüşme sevişme ve oral seks olacak sonra iyice sulandığında veya sulanmadıysa kayganlaştırıcı jel sürülecek. ve erkek geri dudaklarına geldiğinde bir bakacaksın ki çoktan içine girmiş. sonra seni orgamza ulaştırsın. emin ol bu seferde adamın kucağına atlar hale gelirsin
- +1 yıl
eğer bakirelik vs gibi bir kuralın yoksa bunu deneyebilriiz
vajinismus, balık paça kelle
bunlar yenir elle00 Yorumla
+1 yılBen pek anlamadım soruyu yapamadin mi o işi
02 Yorumla
Soran+1 yılKarıncayı nasıl besliyorsunuz
- +1 yıl
O işi anlatmak buradan uzun olur :)
+1 yılTedavisi mümkün ve kolay
00 Yorumla
+1 yılTuzlayarak yenilir :)
00 YorumlaEvlimisin yoksa olursa diyemi düşünüyon
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilim eger vajinismussam evlenmeden önce bunu çözümlemeliyim
+1 yılDr git bence kimse sana yardimci olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora gıt psıkolojık bır durum
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmelisin
10 Yorumlaönce saatlerce yalamak emmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen ver anlarsın
00 Yorumla
+1 yılsevişelim?
00 Yorumla
+1 yılyalayarak
00 YorumlaO ne oluyor yani
00 Yorumla