+1 yılMerhaba, hayır, vajinismusu atlatmak kesinlikle zor değildir, ama bunu tek başına yapamazsın, eşinin/partnerinin desteği kesinlikle şart. Seni anlayan, durumunun ciddiyetinin farkina varan bir partner, bu durumu asmanda en önemli destekçinve yardımcın olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi ile kolay atlatabilirsin karşındaki adam anlayışlı ise yani seni zorlamadan korkutmadan sana yaklasabiliyorsa tabi seninde bunu istemen gerek yani hiç denemiyorsan atlatmak için öyle durup dururken atlatamazsin sonuçta bunu denemeli cinselliği istemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gittim 3 seans sürdü
019 Yorumla
Soran+1 yılİlaç falan mı verdi psikolojik olarak mı oldu tedavi
Cevap sahibi+1 yılİlaç yok bilişsel davranışçı terapi asla erteleme
- +1 yıl
Bu kadar kolaymı
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis kolay 3-5 gün arasında sürüyor kişiye göre ama en fazla 1 haftalık bi tedavi işte
- +1 yıl
Bu sorunu burada çok görüyordum çözümünün bu kadar basit olması şaşırttı
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis parayı başta istiyorlar seans seans para vermiyorsunuz insanlar bu işi bilenleri tanımıyor bence
- +1 yıl
Neler olduğunu Anlatabilir misin çok merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis tedavi mi nasıl oluyor
Soran+1 yılBende çok merak ettim nasıl atlattın
- +1 yıl
Aynen merak ettik
Cevap sahibi+1 yılÇok basit Ya zaten ilk seansta tedavinin yarısı bitiyor parmak egzersizi vs yok ama kişiye özel yöntemler kullanıldığı için herkeste ayni uygulamalar yapilmiyor asamali olarak benim tedavimde masaj nefes egzersizleri ve dilator tedavisi vardı ama önce klinikte doktorla birlikte yapıyorsunuz sonra ev ödevi veriyor zaten siz tek basiniza yapabiliyor olsanız bunlara gerek kalmaz burada önemli olan isi bilen bi doktora gitmek klinikte yapamadığınız bir şeyi de ödev vermiyorlar orada doktor başınızda diye daha rahat güvenli aciyacak ağrıyacak bş şey olacak korkusu yok müdahale edecek biri var o yüzden çok rahat oluyor
- +1 yıl
Yalnız bu dilatora baktım bunun için zarın yırtılmış olması lazım değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis hayır tedavi sırasında ilişkiye hazır olana kadar zat yırtılacaksa yine doktor varken klinikte zarar görür çünkü en son dilatör normal bi penis boyunda olmalı ki kişi ilişkiyi deneyecek duruma gelsin yapabildiğini görsün. Benim kanamam olmadı zarım esnekti muayenede söylemişlerdi zaten
- +1 yıl
Yani o zarın varken mi dilator girdi
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis yok zarı çıkarıyoruz bi köşeye koyuyoruz onları soktuktan sonra zarı tekrar takıyoruz. Zar takıntınız varsa tedavi olmayın böyle bi eşi olan kişi için de zor zaten
- +1 yıl
Zarı nasıl çıkartıyon ya😅
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis ya ne çıkartması sen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Sen öyle dedin ya 25 im🤭
- +1 yıl
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vajinismus yanlış bir korku yüzünden vücudun verdiği tepkdir.
akıldaki o yanlışlar korkutan şeyler çözülünce sorun kalmaz00 Yorumla
+1 yılGeçmişinde yaşadığın şeyler neden oluyorsa önce onlara yeneceksin
00 Yorumlasotesi güzel oluyor yanında şarap iç öyle güzel yeniliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılZor değil. Tecrübeli bir erkek atlatmana yardımcı olabilir. Psikolojik durum
00 Yorumla
+1 yılZevk alacan şeyden niye korkar kasarsın ki kendini sanki kılıç yarası olacak
00 Yorumla
+1 yılterapiler ile atlatılır, bir uzman ile görüşün
00 YorumlaBu hastalığın ilaçı yok piskolejik
00 Yorumla
+1 yılPartberinin sabırlı ve anlayışlı olması lazım
00 YorumlaDoktora gittiniz mi peki
00 Yorumla
+1 yılBilek güreşi yap yenersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Egzersizi var bunun için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Psikologdan yardım almalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde de vardı kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir sorunun mu var
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek
00 Yorumla
+1 yılŞapur şupur yenir :D
00 Yorumla
+1 yılO ne
00 Yorumla
+1 yılHarika bu