Laf da yatakta onlardan iyisi yok, ama yatakta erkek mi kiz mi belli degil. Onlara kalsa kadin gibi uzanacaklar ve kadinlar herşeyi yapcak, bari o siz de ki fazlaligi bize verin tam olsun.
Cevabın nedir?
+1 yılYatakta kiz mi erkek mi belli değil lafindan yatakta kizlarin lasif kalmasini normal karsiladigini anliyorum bence iki tarafta aktif olmali ama sen uzaniyim erkek ustume cimsin isimizi gorelim kafasindasin asiri belli
00 Yorumla
+1 yılSenin gibileri doyurmanın mümkünü yok. Zira senin gibileri basit şeylerle mutlu edemezsin. Sen en iyisi git kendini bir zenciye miktir. Türk erkeği sana çok gereksiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir zenci kadar olamadigini kabul etmen de iyi
- +1 yıl
Bir zenci kadar olmamam gayet doğal yaratılış gereği onlarınki büyük olur. Ama seninde Türk erkeğiyle tatmin olamıyor olmanı, öylesine doyumsuz azgın olduğunu kabul etmen de takdire layık 😉
Soran+1 yılTürk erkegi yetersiz diye ben doyumsuzum anlamina gelmez.. doyurabilen aktif olabilen biri yok demektir.. onca kadin var buyüzden dert yanan.. ayrica bahane bulma önemli olan büyüklügü degil ben büyük sevmem zaten ne büyük ne kücük
- +1 yıl
Bahane bulmuyorum. Partnerin senden iş yapmanı bekleyip, kendisi öylece uzanıyorsa, zaten sen yanlış kişiyle yaşıyorsun bunu demektir. Sende daha yaratıcı, daha soft sana daha iyi haz verecek birilerini bul. Bu zor değil. Ama evliysen durum kötü.
kendilerini kaf dağında gördükleri için yatakta pısırık kalıyorlar psikoloji
14 Yorumla
Soran+1 yılOlgun kadinin hali baska nasilda anladin beni:) diger ergen kizlar hayal dünyasinda yasiyor
Soran+1 yılZeki kadin birlikte olmadanda bir adamin yatakta iyi ya da kötü oldugunu anliyormus.. kisiliginden😅 seks degil atom parcalamak sanki.. ne ciliz utangac erkekler var yatakta aslan kesiliyorlar
+1 yılTöbe ya kizin bide dedigin seye bak tūh sana asalik seni utan utan
422 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi ikiyüzlü degilim diye mi? Git baska yerde cici kizi oyna yavrum hadi
- +1 yıl
😂 ne alaka ya pardon da herkes senin gibi mi acaba 😂 gerisekali
Soran+1 yılErgenlerle ugrasamam yol al
- +1 yıl
😂 seviyesiz kalitesiz kendini bir bok saniyo pislik
Soran+1 yılSenin konusma tarzina bakarsak seviyesiz cahil kit beyinli kim belli oluyor.. gülen emoji atarak sevimli olunmuyor malesef ergencik
- +1 yıl
😂 ay aptal sey ya senin malina gūlūyom ben kezban burda busorulari sorarak bir bok olamasin ahlak yoksunu zavali git yabancilara sen sorunu cevablasinlar pic
Soran+1 yılPic seni dogurana ve sana denir yavrum
- +1 yıl
Ben sana dedim nolcak geri
- +1 yıl
😂 anca gizli gizli sor sen sorunu o göt yok demi 😂
Soran+1 yılNe o gülmeyi kestin zoruna mi gitti😏 simdi git sütünü ic ve zibar
- +1 yıl
Mal oldun kadar neyse demiyim beyine kan da gitmiyo anlasilan
Soran+1 yılAbazalar rahat versin diye gizlendim senin gibi ilgi manyagi degilim.. seni miken birini bulda sende rahatla bizde huzur bulalim;)
- +1 yıl
😂 orusbu ben senmiyim lan pesevenk senin gibi soruda hic sormam terbiye kim ögreti kiz sana yanlis yani anlamamisin 😂
Soran+1 yılSoru sormana gerek yok cinsellik bölümünde sürtündügüne göre kasiniyon istemiyom yan cebime koy hesabi kizim o kit beyninle numaralar yapma yemezler.. keske benim kadar dürüst olabilsen attigim tirnak olamassin
- +1 yıl
😂 ay Allah korusun be serefimi kayip etmek hayata istemem sonra senin gibi zavali duruma dūsmek buralarda ona buna neyse git ötede havla tasmani taksinlarda kes sesini kapis 😉soytari
Soran+1 yılBari iyi rol yapabilseydin madem gerek duyuyon.. acik acik istedigim gibi yasiyorum asil gizli gizli yasayip namuslu davrananlar zavalli.. cinsellik bölümü niye ilgini cekti bir düsün.. ezikligine doyum olmuyor kacma ezmek zevkli oluyor hatta bir abaza bulamassan haber ver biraz da straponla ezeyim seni.. daha zevkli iyi doyururum seni;)
Soran+1 yılNereye kactin yavrum azdirdin öyle gittin o tatli sulu amcigina sokcaktim daha
- +1 yıl
Lan picin evladi bana bak suratsiz seni asil ben seni böcek gibi ezerim haddini bil orusbuluk yapan sensin burda utanmas ezik senden baska bir ezik göremedim ayrica ben sorulara genel herkesin paylasti sorulara bakiyorudum oraya buraya girdim yok cahil kezban
- +1 yıl
Sen ònce git seni dograni sey yap it kahpe
Soran+1 yılSinirlenince daha bir sexy oluyon😏
Soran+1 yılAmina soktugumda da söv bana öyle daha sert sokarim belki iyice doyururum o atesli amcigini😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
64Cevap
+1 yılAmma da matrak geçmişsiniz. Sen ben meselesi değil ki bu. Kadının katılmadığı bir seks te erkek damızlık boğa olsa nafile. Seks her iki tarafın aşk ile bir birine yönelmesi ile gerçek anlamını bulur ve gelişir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi bugün samimi arkadaşımla konuştuk, hakkaten lafta atıp tutan adamların birçoğu yatakta yatak örtüsü gibi. Kadınlara suç buluyorlarda, daha hiçbir kadını orgazma ulaştıramamışlar, yapmaları gereken hiçbir şeyi bilmiyorlar, ve ayrıca bu işi prn filmlerdeki gibi zannediyorlar.
00 Yorumlaama bayancim hep biz yoruluyoz siz altta yuz ustu yatip. masaj. gibi mayisiyosunuz. bikereds biz yuz ustu yatalim. siz bizi oksayin. bizede. masaj gibi gelsin.😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru diyorsun. Ama bu konuda erkekler eğitimsiz. Tazı gibiyim pancar motoru gibiyim diye başlarlar. İşini halleder döner uyur. Neden abazalık hedef aynı becereceğim boşalacağım. Hiç karşımdaki ne düşünüyor ne istiyor demiyorlar. Diyenler çok az onlar aşk ile duygusallık katıyor. ve bu yüzden kadınlar arsında cazip ve çekici geliyor.
00 Yorumla
+1 yılben bu soruyu cok goruyorumda hic oyle birsey yasamadim ben. sanirim bu birlikte oldugun kisiler yanlis. benin gibi biri denk gelmemis sana.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma. Biz demiyoz ki turk kadinlari uataga uzanip hadi yap ne yapacaksan diyolar diye. Varsa cesaretin gel bakalim ne kadar pasifimm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta rahat durulmaz.. 😂 yoksa kız terk eder.. 😇👍
00 Yorumla
+1 yılSeni bı beceririm hayvan yavaş ol diye bas bas bagirirsin maktap gibi delerim o amcığını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo ben fazlasıyla cılgınlar gibiyim kadını ordan oraya fırlatıyorum hoplatıyorum dövüyorum seviyorum sen benimle seks yasamadan böyle konusma bence 1 hafta yataktan cıkamazsın ben lafta dedim sonra icraat yaptım yani sadece laf değil
00 Yorumlayavrum sen demekki yatakta deneyimli insan görmemişsin tanımamışsın
00 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem de türk karılarının eşek ölüsunden farkı yok orası belli
10 Yorumlasenin partnerlerin demek tırtmış. içine girip çıkmaktan yeter diyen sevgilime de bakalım bunu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için yatakta iyi olmanın anlamı nedir? Nasıl olmalı aktif olması için?
00 Yorumla
+1 yıl2 tarafinda aktif olması gerek erkek erkek gibi işini yapsın kadında erkegı dik tutmasını bilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Sorsak sende diğer kadınlar gibi değilim işimi bilirim dersin
2. Kaç erkek üzerinde test ettin02 Yorumla
Soran+1 yılBen diger kadinlar gibi degilim ama artik olcam.. anladim ki kadin nekadar aktif olursa eekek okadar pasiflesiyor
- +1 yıl
Alakası yok çoğu erkek söküp çıkarıp gitme derdinde hepsi doggyde domaltmis aynı şeylerle seks yapıyor tembellik bencillik. Ben iddialı değilim ama o tipler gibi yapmak istemem pozisyon zenginliği sevişmeden yanayım ustayim diye bı iddam olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeneyimi az ya da yeni seylere kapali olanlara denk gelmissin
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim pasif degil hatta 1 dk bile durmuyo😣
08 Yorumla- +1 yıl
Durması gerektigi yeri bilmeli 😂
- +1 yıl
Yanımda oldugu her dk 😁
- +1 yıl
Hergün bulusuyoruz
- +1 yıl
@Efendisoz kanka ayagi diyosun
+1 yılbak bunu yazıyorsunuz sonra bana denk gelen kız çığlık atarak kaçıyor yataktan bir karar verin
00 Yorumla
+1 yılKadın uluslararası çalışıyor gençler yemediği dalga kalmamış. Tecrübelerini konuşturuyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılBittiyse giybetin uza
- +1 yıl
Gıybet mi? 😄 öyle değilse bu kanıya nereden vardın? 😄
Soran+1 yılUluslararasi nerden cikti?
- +1 yıl
Türk erkekleri dışındaki erkeklerin böyle olmadığını bilmen için uluslararası çalışmış olman gerekiyor😄 Türk erkekleri dediğin gibi olabilir diğerlerinin olmadığını nereden çıkardın?
Soran+1 yılDigerlerinin öyle olmadigini nezaman dedim? Onlarla birlikte olmadigim icin yorum yapamam
- +1 yıl
Milliyetine göre bir sınıflama yapıyorsun. Belki bütün erkekler böyle nereden biliyorsun 😄 Bütün Türk erkeklerine genelleme yapman için bir kere hepimizi bilmen lazım. Sonra başka bir ülkeden erkekle birlikte olman lazım ki Türk erkekleri böyle diyebilesin. Biz Türk kadınlarının gotünde sivilce var diyormuyuz? 😄
Soran+1 yılDiyebilirsin götü sivirceli olanlar gocunur digerleri umursamaz
- +1 yıl
Çoğunda var hepsinde değil. Ama sen genelliyorsun. Benim hala birlikte olmadığım milyonlarca kadın var ama senin benim dışımda pek kalmamış sanırım 😄
Soran+1 yılDiyelim öyle sana ne? Buna gülen ergendir net
- +1 yıl
Tabi haklısın ırıspılıkta bir meslek saygı duyup gülmemek lazım 🙈
Soran+1 yılOna bakarsan bütün erkekler irispi sen dahil
- +1 yıl
Daha o kadar kadınla birlikte olmadım be eline su dökemem üstad 😄
Soran+1 yılSayisinin önemi yok yapiyorsun ya.. madem yapiyon bari farkli kadinlarla yapta biraz tecrübe edin
- +1 yıl
Yok canım almıyım :)
Soran+1 yılKadin bulamiyorum demiyorda.. tectübeli kadin napsin seni
- +1 yıl
Hahah 😄 evet sen git tecrübeli erkeklerle takıl 😋
Soran+1 yılHerhalde tecrübeli erkeklerle takilcam tecrübesiz ne ise yarar
- +1 yıl
Haklısın kolay gelsin 😄
+1 yılFazlalıklar zaten senin de , sen , birkaçtane mal a denk gelmişsin , yaz bana.
00 YorumlaOyyy bizemi deyisun... La sen kimunla yatayisun da.. Uyy dalayum sağa
00 Yorumla
+1 yılSana öylesi denk gelmiş o zaman genelleme yapma bence
00 Yorumlaerkekler çok yoruluyor bütün gün yatsın oda sen gibi bak bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar yapsa daha iyi değil mi hakimiyet onlarda daha güzel bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tercuh o kadin icin geçerli yat al koy derler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpekıkac gunde bır yapıyorsunkı bunaltan bbaska sebeblerde var sankı :S?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen benşe yapsana 5 kere üst üste posta atarım sana
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir bakış açın var
06 Yorumla
Soran+1 yılDenedikce anlarsin canım ozmn sacma bulmassin
- +1 yıl
İyi sevişemiyorlar desen anlarım ama aktifliği erkeklerle, pasifliği kadınlarla bağdaştırmak nasıl bir kezbanlıktır?
Soran+1 yılLafi bir yerinden anlamissin belli.. ben bütün erkekler aktif bütün kadinlarda pasif olmali demedim.. her iki tarafta aktif olmmali ama bana ne kadinlardan? Erkeklerle birlikte oldugum icin erkeklerin aktif olmamasindan rahatsiz oldum dogal olarak
- +1 yıl
"erkek mi kiz mi belli degil"
"Onlara kalsa kadin gibi uzanacaklar"
Soran+1 yılKadinin uzanmasi normal hatta gerekli bunu yapan kadin aktif degil anlamina gelmez
Erkek mi kizmi belli degil dedim cünkü erkegin yaptiklari belli kadininki belli.. cükün varken yokmus gibi davraniyorlar demek istedim.. biraz tecrüben olsa anlardin.. madem yok bilmedigin konular seni aşar- +1 yıl
shflhdkfjflfkd sorma, hiç tecrübem yok. öküz gibi yatmayı sevmiyorsam kesin tecrübesizimdir...
+1 yılsana kötüler denk gelmiş anlaşılan
00 Yorumlasana çömez denk gelmiş..
00 YorumlaHızlı giden atın poku seyrek düşermiş:/
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJigololara git pasif kimmiş görürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir tek onlar iyi yani?
Kac yabanci ile yattin..
01 Yorumla
Soran+1 yılYabanciyla yatmadigim icin türk erkegi dedim.. sacma soru olmus
Yanlis olanlarka karsilasmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle deniliyor zaten
+1 yılCok genel konusuyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlanı var olmayanı var ;)
00 Yorumla
+1 yılSana çürükler denk gelmiş..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saldırgan davranışlar sergiliyorsun 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılHakli olarak. Yatakta da mutlu edemicekseniz ne ise yariyorsunuz
Soran+1 yılTabi konu hakkinda bise diyemedigin icin..
Soran+1 yılIstisnalar kaideyi bozmaz
Soran+1 yılBencede😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru sormak için soru sormuşsun mk
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de onlardansin anlasilan
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim ve erkekler çok aktif asıl kadınlar ölü gibi yatıyorlar
Sen kadin gibi olanlara denk gelmissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılherkes aynı değil, genelleme yanlış.
00 Yorumla
+1 yılNerdenbiiyieu ya herkez ayni drgil
00 Yorumla
+1 yılSana iyisi denk gelmemiş be öyle düşün
00 YorumlaYemiyen böyle konuşur işte
00 YorumlaKim nereden böyle. gordun alakası yok
00 YorumlaDüzgününü seç
04 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadan nasil anliyorsunuz kim iyi kim degil?
Soran+1 yılTabi canim belliki bakiresin daha
Ulann ya güldürdü n beni 😄😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yılBence gülünecek bir durum degil aglamaniz gerek halinize
Soran+1 yılTabi sorsan hic bir erkegin yok
sana denk gelmemiş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sagolasum kirve benimkini sana vereyimm
00 Yorumla
+1 yıltek gecelık askı cok kotu gecmıs arkadasın
00 YorumlaBence kuzlar pasif. Hep aynı
00 Yorumla
+1 yılBide beni dene pasifmiyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kişiyle denedinn
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne sen de mi onlari denicen?
- +1 yıl
Bende erkegim çünkü sana denk gelenler bu isi bilmiyor profesyonel kollara birak kendini bak bakim kim. pasif kim aktif 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin seçimlerin kusurlu seçimlerini gözden geçir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeçimlerini ve zamanlama hamlelerını doğru yapmalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin hayatım. Seni öttürmemi istermisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi yemedimi
+1 yılSaçmalama 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Yatak olayı kimine göre değişiklik kazanır o işler hiç belli olmaz 😏
Katılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbide sokakta dene