Kadinlari ii tatmin edemiyorsunuz, sexy degilsiniz, anca girip cikiyorsunuz, cabuk bosaliyorsunuz...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken boşalma, genel olarak toplumsal baskının fazla olduğu ülkelerde erkeklerin kendilerini tatmin etmek için erken yaşlarda mastürbasyon yapmalarından kaynaklanan bir sorundur.
mastürbasyon ile erken boşalmaya alışan erkekler bunun doğal olduğunu düşünür ve/veya tedavi olmayı düşünmezler. bunun bir rahatsızlık olabileceğinin farkında olmayanlar da vardır tabi ki.
kasık kaslarımızı geliştirmek yine bizim elimizde. gerek ilişki sırasında, gerek yine mastürbasyon ile kasıklar geliştirilebilinir.
özetle, türk erkekleri ile alakalı bir durum değil. toplumsal baskıdan ötürü cinselliği mastürbasyon ile tatmin eden tüm ülkelerdeki erkeklerin çoğunun problemi.
eğer gerçekten seviyorsan, tedavisine yardımcı olabilirsin.
selametle.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geneli erken yaşta mastürbasyon yaptığı için beyin kendini erken boşalmaya şartlıyor. Çünkü mastürbasyonun amacı bir an önce işi bitirmek. Böyle yetişen beyin ve birey gerçek cinselliğe geçtiğinde de beyin aynı zevki aldığından erken boşalmaya teşvik ediyor.
Ayrıca toplumdaki yetişme tarzı da bunda etken bence.
Ha birde, erken boşalıyorsunuz tatmin edemiyorsunuz vs demişsin ya, genelleme yaptığına göre birden fazla tecrüben olmuş, belki denk geldiklerin senin kadar verişken ya da girişken olmadığı için olabilir :)
Tecrübeliye denk getirmeye bak ;)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/B21Bqv.jpg
Bizim seks anlayışımız boyl olduğu için olmasın 😅😅😅199 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅😂
Cevap sahibi+1 yıl@neolotr88 gulucuk sana degildı yalnız
@Bozy3L bu arkadasın yorumu ıcın attım gulucugu :)- +1 yıl
Helal olsun be iste sen busun ben birsey yapmayim diyorlar anca
Cevap sahibi+1 yıl@kalpten_yarali aynen sonra türk erkeği neden başarısız
Cevap sahibi+1 yılTürk kadini ne kadar Başarılı onu sormak lazim erkeklere
- +1 yıl
Aynen cok haklisin takip atsana
Yillarin abazasi bir gecede Prense dönüsecek hali yok😅
1318 Yorumla- +1 yıl
Yok artik yaaa herkes mi ayni senin gozunde
- +1 yıl
Eskisi gibi degil artik beee kadin da erkek de ozgur artik seks konusunda
- +1 yıl
Sen hollandadaki ozgurluk gibi algiladin heralde ben ondan bahsetmiyorum 1980 lere gore hollanda sayilir su andaki ozgurlukler
- +1 yıl
Fikir konusuna lafim yok ama seks konusunda ozgur artik insanlarin cogu
- +1 yıl
Dusuncem degil denyim
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4
Sen bizimle aynı ülkede mi yaşıyorsun? Ulan bu ülkede kadının adı bile yok.
Kısa giyindi diye eşi kıskanır kadının suratına kezzap döker.
Eski eşi konuşmak istemesine cevap vermez, adam mermi manyagı eder kadını
Kızı, erkek arkadaşı ile konuştu diye kızını namus cinayeti adı altında öldürürler.
Ulan kızlar bile hala bu ülkenin aptal ataerkilliği altında o akdar ezilmiştir ki "erkekler siz sevgilinizin bikini giymesine izin verirmisiniz" diye sorular geliyor.
Sen ne eşitliğinden ya da özgürlüğünden bahsediyorsun? Ne özgürlüğü?
Bu ülkenin gözünde cinsiyetlerinin ve ihtiyaçlarının farkında olanlar bunun için kaşar olarak nitelendiriliyor. Bu mu özgürlük?
Senin özgürlük anlayışın bu ülkenin toplumu kadar bozuk. - +1 yıl
Kanka görünce dayanıyorum napayım. Atlamıcaktım ama sabırda bir yere kadar
- +1 yıl
@Grimmjow256 duyhu somurusu yapma bunlae toplumun buyuk kisimi icin geride kaldi
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4
Duygu sömürüsü mü o. O
Sen kullandığın kelimelerin anlamını ciden bilmiyorsun değil mi :D
Kullan, işine yarar.
https://www.tdk.gov.tr/ - +1 yıl
@Grimmjow256 turce bilgim de genel kulturum de gayetbiyidir burada yalakalikla kimin prim yapmak istedgi ortada
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4
Beni yalakalık yapmakla suçluyorsun ama ben @KizÜye_ 'i zaten tanıyorum ve onun arkadaşlığını kazanmak için yalakalık yapmama yok. Kendisi zaten sevdiğim ve saygı duyduğum biridir. Onunda arkadaşılığına sahip olduğumu tahmin ediyorum, o yüzden bu suçlaman gayet çocuksu ve saçma
Ayrıca Türkçe bilgini Ales ile test ettirmeni tavsiye ederim :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
125Cevap
Hepsiyle mi oldun derler şimdi o kadar basitler. :)
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmeyi sevmediğimizden, bir de klavyeyle sevişmek daha kolay ve zahmetsiz :D
70 Yorumla
+1 yılTürkiye de Malesef cinsellik tabu olduğu için, herkes cinselliği seksten ibaret sanıyor. Sonuç, girip çıkmaya odaklı bir seks oluyor. Oysaki her iki tarafında tatmin olması lazım, bunun içinde sevişme önce karşılıklı sohbet ile başlar, sonra devreye gözler ve eller girer. Herşey yavaşça ve ruhu da doyurmaya yönelik olmalıdır. Aynı Zamanda, partneri yönlendirmeli, nelerden hoşlandığını ortamın büyüsünü bozmadan elleriyle, bakışlarıyla ifade edebilmelidir.
00 YorumlaYanılıyor olabilirsin. Hemen yeni partner bul. Ayrıca dünyada dibini buluncaya kadar kerkenen bir millet bizden başkası olması imkansız. Yıllarca yurtdışında kaldım hep dibe çalıştık ama hiç dibine ulaşamadık.:)))) Halen kerkeniyoruz :)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılHepsini olmasa da onlarca erkekle birlikte oldum ve aralarından sadece 2-3 tane vardı başarılı olan. Haklısın, çok da benciller yatakta
31 Yorumla- +1 yıl
Gelin
Tazminat garantili hayat tecrübesi vereyim size
Girip cikmadan once vajinayi hunharca yaliyorum. Yalarken agzima suyunuz geliyo mubarek selale gibi akiyo. Allah bilir kac kere bosalyonuz ard arda. Sonra vucudunu emip yaliyorum. En son giriyorum. Kadini tatmin herseydir.
00 Yorumlatürk kadınları ot gibi duruyor ne fantezilerinden bahsederler ne de hoşlandıkları şeyden ee sizde haliyle doggye mecbur kalırsınız sonra türk erkekleri başarısız odun gibi durmayın sizde, hoşlandığınız şeyleri paylaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPratik yapma fırsatımız olmuyor, ondan olabilir mi sence? Bunun suçlusu yine sizsiniz haliyle. Yüzde 90'ınız orada duygusuz duygusuz yatarken, bizden harikalar yaratmamızı bekliyorsunuz ayrıca. Sevişmek 2 kişilik bir eylemdir. Haberiniz olsun.
10 Yorumla
+1 yılKurbağa gibi yatıp hadi yapta bitsin zihniyetinde olursa kadınlarımız bizde de böyle olur tabi
https://youtu.be/OJQS5RRNeH010 Yorumla
+1 yılBence baban başarısız olsaydı şu an bu soruyu soramazdın 😐 Portakalda vitamin bile olamazdın😐
20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım lütfen. Kurunun yanında yaş da yanıyor,,,,,,,,,, Arabamın anahtarını yine korum bu konuda
10 YorumlaSeni görünce bir heyecan basıyor , zikime gitmesi gereken kan dizlerime gidiyor. Öyle ateşli kaltaksın :D
00 YorumlaFena gömdün bize helal 😂 Ulan bu tipler yüzünden benim gibi saflarda arada kayniyor amg 😂😂😂 Ben burda çekirdekgimi citliyordum benim ne suçum var. 😃
00 YorumlaEe kadın kızılayda kan veriyormuş gibi yatarsa nasıl bir perfomans sergilesin türk erkeği?
10 YorumlaTebrik ediyorum seni hayatım... Azında ki delik ile g. tündekinin farklı olmadığını bize ispat ettin.
00 Yorumla
+1 yılHepsini denedin mi canım?
121 Yorumla- +1 yıl
Kendisi kendini denek olarak kullaniyor 😀😀😀😀
+1 yılEvet haklisin ama zaten ladina bakisi hayan gibi turk erkeginin yatakta nasil olmasini bekliyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılbence erken/geç boşalmanın sadece erkekle alakası yok. kadının arzusu da önemli erkeğin cinselliğe bakış açısıda. sonuçta her millette sıkıntılı insanlar var
00 YorumlaBende şimdi desem götünüzdeki başınızdaki kılları kesin bir bakımlı olun bir özen gösterin kendinize kadın olduğunuzu belli edin diye senin gibi yanlış bir genelleme yapmış olurum sayın gizli üyee
00 YorumlaKizlae uzanip bacaklarini acarsa sadece nasil bir performans gorebilirki. d
10 Yorumla
+1 yılBir türk erkeğinin başarısı sonucu dünya ya gelmişsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki tecrübesi olmayan biri bunu yazıyor. Erkek işinde fazla iyi değilse Kadın pasif olduğu müddetçe erkek kendi rahatlar bırakır.
Partnerinin başarısı seninle doğru orantılı. Sen kukuman kuşu gibi durduğundan kaynaklıdır bu durum.00 Yorumlasanki bana seks tanrıcası falansınız ben kendı adıma baya baya severek yaparım ugrasırımda karsımda kıler malesef duvar ya duvar olsa kıvrırılır :D
00 Yorumla2 Yıldır spor yapıyorum düzenli, seksi değilsin diyen olursa ağzına vururum. Senin alıcıların kötüdür. Kötü tecrübelerin ile genelleme yapma.
00 YorumlaHer türk erkeyi öğle deyildir bu 1 sana denk gelmediyse buda bizim sorunumuz deyil buda 2 her erkekde oldu gibi ilk boşalma kusa sürer ikincisi uzun sürer buda 3
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencillikten ve geçmişte mastürbasyona çok önem verdiklerinden hemen zevki alıp çıkmak istiyorlar. biraz da utanma duygusu olduğundandır.
00 Yorumla
+1 yılSende neymişsin be Türk erkeklerinin hepsini deneyip bu kanıya vardın şaştım 😂
00 Yorumla
+1 yılKaçını deneme imkanın oldu da bu kadar abartıyosun :)
00 Yorumla
+1 yılBence sen isi bilmeyen birisine denk gelmissin:) Hani ayip olmasa videomu koyup al sana turk erkegi dicemde ifsa olmayim sonra:)
00 Yorumlagenc yasta altyapıdan ıyı yetişmemekten kaynaklı loldugunu dusundugum durum
sonra hep yabancilardan medet umuyoruz
çare DROGBA00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBurdan senin çok erkekle tecrübe yaptıgın ı anlıyom veya hiç seks yapmadın üflüyorsun
sen hiç şovalyeyle seks yapmamışsın anlaşılan eşekçilerle birlikte olmuşsun00 Yorumla
+1 yılOtobus duragi gibisin binen bidaha biniyo 😊
82 Yorumla- +1 yıl
@nosevgili kullan bencede cok guzel tarife diyo bu kiza binen herkez o yolu 😂😂😂
Kac turk eekegi ile beraber oldun merak ettim acikcasi
00 YorumlaOhoo sen yanlış dükkana gitmişsin o dediğin şeyi orası satmıyo demek ki
00 YorumlaBak herşeyi de bunu deme ya da genelleme kim diyor onu!!!
01 YorumlaYattığım kadınların haddi hesabı yok, övunmek için söylemıyorum ıyı atıp tutuyorsunuz ama yatakta tırtsınız biraz rus kadınlarından feyz alın.
00 Yorumla2.5 saat boyunca bosalamadm ve yoruldum braktim..
Gelelim size sizde inek gibi yatip uzaniyorsunuz. Domalmasini bilen yok. Kambur gibi duruyosnz o an =)))00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel hayatım yok şu anda ama genelleme yapma bence sana öyleleri denk gelmiş ne yazık ki
00 Yorumlasığır gibi bacaklarını açıp altımıza yatan kadınlara bizde bunu soruyoruz yıllardır...
00 Yorumla
+1 yılBu sınıflandırmaya dahil olmam söz konusu değildir. Saygılar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim erkekler anca klavye basinda ya da sözde johny sins dir yatakta en fazla 5 dk :)
32 Yorumla- +1 yıl
En son yaptigimda ilacsiz 30 dk surdu
- +1 yıl
Gelin diyorum
Tazminat garantili
Ders tecrübe vereyim
+1 yılYapma yaaa... '' Kaç kişiyle yaptın da bu istatistiğe ulaştın'' diye sormak zorundayım. 1-2 ise tezin çürüdü çoktan
00 Yorumla
+1 yılKızlar seks yapmak istemediği için sadece fahişe ile seks deneyimi mümkün. Onlar da sadece gir çık yaptırır hatta uzun sürünce yeter artık derler
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapma derim :D sanki 500 kişi ile yapmış gibi yazıyorsun
00 YorumlaTecrübe konuşuyor 😂 Motor sağlam artık kaç kişi bindiyse 😂😂
00 YorumlaSizin gibiler yuzunden gosterip gosterip vermiyonuz bir verincede oyle oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel deneyelim yavrum göstereyim nasıl girip çıkılıyor. Sana iyisi denk gelmemiş.
00 Yorumla
+1 yılBen ilişkide partnerimin tatmin olması için herşeyi yaparım
00 YorumlaKaç tane yabancıyla karşılaştırma fırsatı buldun türkleri?
00 Yorumla
+1 yılBaşka hangi milletleri denedin?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde masturbasyoncusunız. Ne kadar masturbasyoncu kız varmış yaw. Ben kızlarımızı hanım hanımcık sanırdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Test edildi onaylandı. denek sayısı 18 milyon
61 Yorumla- +1 yıl
😂 👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfilm yerine kısa videolar ya da canlı showları izliyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel konuşma başka ırklar ile yattın sanki osr evlen öyle yap
00 Yorumla
+1 yılTüm ırkların erkeklerinde test sürüşü yaptın mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIngilizler ispanyolar usa hepsi seni bekliyor zevk almiyorsan bulasma ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de kürt erkekleri dene onların penisleri büyük ve kalın olur çokta sikicidirler. :)
00 Yorumla
+1 yılSeksi mi sexy mi... Sen önce aksanını öğren :D
00 Yorumlacinsel cahilliktir bunun sebebi.
00 YorumlaKaç tanemizi denedin vicdansız?
30 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem