Türk erkekleri yatakta niye kötü?
Çoğu sevişmeyi bilmiyor zevk alamıyorum yalandan inliyomus gibi yapiyorum yok mu tüysüz sporcu 180 boyunda biri yeter ya bana gelenler hep çürük bune
Türk erkekleri yatakta niye kötü?
Çoğu sevişmeyi bilmiyor zevk alamıyorum yalandan inliyomus gibi yapiyorum yok mu tüysüz sporcu 180 boyunda biri yeter ya bana gelenler hep çürük bune
Neden kötü biliyomusun? seks aslında kadını doyurma fantezisidir bak ama bizim Türk erkekleri sadece gir çık yapıyorlar ve hayatlarında fantezi sıfır ama ince detaylara insen kadını uçursan o kadın Sana neler neler yapar aslında bunlarda genel sorun vizyon eksikliğidir genel olarak insanların giyinimine dikkat et güzel giyinen biri iyi seks yapar erkekte çünkü fantezi vardır 👍
Bazı erkekler de şans var ben spor yapan birisiyim ve çok bakımlı birisiyim ama bedensel engelli olduğum için kızlar tarafından reddedildim yani ne sevgilim oldu ne bir cinsel hayatım sadece evlenince olacak bu kadar basit
Cevap
30Cevap
Fazla deneyim kazanamadiklari için. Turkiyede cinsellik tabu olduğundan. Gerek dini yönden gerek toplumsal normlardan. Tüm bu etkenler deneyimsizliği getiriyo
Bu bilinç seviysine nasıl ulaştın
Doğru
Çok fazla deneyimim olmadı ama bu konuları konuştuğum HER arkadaşım aynı şeyi söyler.
Sorsan şöyle iyiyim böyle iyiyim diyor bütün tc erkekleri ama iyi sevişme anısı olan kadın yok ortalıkta, kimle "çok iyi" sevişiyo bu erkolar? 😂
Bunu söyleyince de "hepsini denedin heralde" diye ağlıyorlar 😂
snn kac partnerın oldu pekı mutlu oldun mu yatakta
Ay o kadar haklısınki gerçekten ortamda en aşağı 1 saat diyip 5 dakika anca dayanabilmeleri ve canım canım sende boşaldınmı zevk aldınmı diye sormaları , gerçekten yeto
Grcekden herkes bunu diyor Türk erkekleri sevismesini bilmiyirmus hic zevk vermiyormus kaç kadindan bunu duydum ne yaziki
Adamlar daha oral nedir bilmiyor :D zevk vermeyi nasıl becersinler :D
Çünkü sevişmeyi bilmiyorlar sadece kendileri için sonuç odaklılar ve kadını tatmin etmeye çalışmayanları sekste kötü yapıyor.
Bir kadın öpüşerek tava gelir. Öyle direkt mevzu, gir -çık hesabı olan aktiviteler ihtiyaç giderme üzerine olursa cinselliğin zevki kalmaz. seks de zevk işi nihayetinde
Kadını boşaltmak bir sanattır da ondan. Çoğu erkek kadın üzerinde deneyim elde etmeyi sevmez. Sen takibe al beni sana sadece senle ilgili bir gece yaşatayım. 187 de boy var
Benim oral yapıp bosalmayan kadın yok
Bunu biliyorum
Beni denemeyen seviştim demesin
Kayseri:))
Tecrübesiz oldukları için olabilir. Sen de hep zayıf tiplere düşme o zaman 🙈🤠
Zayif tiplere düşmem ben
Anladım. Umarım daha iyi sevişen birilerine denk gelirsin.
Umarım
şu an var mı hayatında biri?
Hayır
olsun ister miydin peki?
dediğin gibi öyle kanka tipler olmayan biri mesela?
kadınlar bu kötü erkekleri anlattıkça neden ben hak ettiğim kadını bulamıyorum diye üzülüyorum
Çogu sonuca odaklı çünkü, adam o ana kadar yaşamamış ki, fırsatını bulamamış, oldu bittiye getiriyodur
İyisi sana denk gelmemiş. Benim boyum 180 :) oral sever misin mesela?
Komple alabiliyorum ben
Yaptırmayı kastettim. Çok iyi bu arada ben bayılırım komple alana.
Yaptirmayi da seviyorum
En sevdiğin şey ne?
Ahahahahhah hic bu kdr komik bisi okumamıstıö
Sana çürükleri gelmiş benim seviştiklerim tekrar tekrar istedi
sevişmenin boyla alakasını ilk kez duydum)))
İyisine denk gelmemişsin. Bu yorumunu sana yeniden yazdırırdım
Yatakta yorgan gibi uzanan Türk kızı mı söylüyor bunu?
Ne alaka
Maalesef kadınların yıkılması zor egoları erkeklerin ise bitmek bilmeyen *bazalıkları..
Laftaaa offf ama icraatta tırt. Ama bu türk erkeklerine özgü değil kızlarıda öyle
Ben burada ne kızlarla konuştum icraata gelince tırt cıktılar. Alıştım artık normalleşti benim için bu
Sana denk gelmemiş.
sen benle karsılasmamıssın henuz
250 grama erkek verin
sen kötü olanlarına denk gelmişsin hep:)
Sana otkesi denk gelmiş bendeki olucak da
Sevişmeye bayılıyorum da boydan elendik
Denk gelmek lazim senle
Sana kötüsü denk gelmiş
Adamina denk gelmemiş sin
Aslında ıyılerde ışlerıne gelmıyor kadını doyurmak
Çoğu sevişmenin hazzını bilmiyor
değerimizi bilen yok ki
Harun abi?
Anlamadim
Bişey yok bişey yok
Ne diyosunuz siz sorumla alakalı cevap verin