Türk erkekleri yatakta kötü mü? 😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋 çoğu deneyimsiz sevişmeyi bile bilmiyor #çapkınkız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu konu defalarca konuşulmuştu ama olsun sence deneyimsiz olması normal değil mi sence çünkü ülkemizde cinsellik yaşamak çok düşük bir durum namus diye bir kavram var kızlık zarı diye bir kavram var bir çok ergen erkek eskortlara girip 15 20 dakikalık seks ile övünüyor buda sevişmeden çok boşalma odaklı oluyor ben üniversite hayatımı güzelce yaşadığım için bir çok partnerim oldu farklı zevklerde yaşadım herşeyi gördüm sevişmeyi bilen erkek ülkemizde emin ol yüzde 30 larda bir çoğu bir kaç öpücükten sonra direk vajinal seks 'e geçiyor e buda kişisel bir zevk e giriyor kısa sürüyor ama avrupaya bakarsanda 5.4 ve 2 dakika olarak değişmekte ülkede işi biliyorsan emin ol 25 - 45 dk seks bence ideal çünkü gece boyu sürecekse zaten en fazla 3 kez beraberlik sağlanabilir bunun içinde kadın en az 5-7 kez boşalabilirken erkek 3 kez olarak işi bitirir
12 Yorumla- +1 yıl
@Hajsı işte bunu ayarlamak önemli ama kadın çok inliyorya erkekte o sıra orgazma odaklandığında olay bitiyor ben pozisyon değiştirerek bunu yeniyorum ve devam ediyorum çünkü zevk orada ben ard arda boşalan partnerimi görünce kendimi iyi hissediyorum libidom uçuşa geçiyor boşalamıyorum o zamanda
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinselliğin aslı sevişmedir ilişki değil. ilişki sevişme içerisinde yaşanan bir detaydır
bizim erkeklerin geneli yalan dolan olan gerçek olmayan filmleri gerçek zannediyor ve bunu eğitim aracı yapıyor. halbuki filmlerin başında attention uyarısı vardır. orada gerçek olmadığı uygulanmasının sakıncalı olduğu sadece eğlence amaçlı olduğu yazar.
o filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren filmlerdir. senaryosundan tutun oyuncuların doğallığına kadar her şey yalandır. filmlerdeki uygulamaları ve oyuncuların fiziksel yapılarını gerçek sanıyorlar ve bu yüzden kendi vücutlarına küsüyorlar ve cinsellikten de zevk almıyorlar.
önce akıl ve bilime inanmak gerek. saçma sapan filmlere veya yahudi ya da arap kültüründen gelen kadını aşağılayıcı kültürlere bakarak cinsellik yaşanmaz.
umarım bir gün adam olur akıllarını kullanır gerçek cinselliği ve hem kadın hem erkeğin anatomik yapısını öğrenirler13 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem yorum 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılTek eşliyim ve eşim bu konuda harika üstelik eşim TÜRK 23 yıl geride kaldı. Okuduğum kadari ve arkadaşlarımla olsun konuştuğumuzda ki bir kısmı yabancı ülkelerde bulunmuş ve deneyimleri olmuş, bu Türk yabancı karşılaştırmasıni sorduğumda gülüyorlar. Mevzu libido ve partnerini mutlu etmek olduğunda bunun kisi ile alakalı olduğu kanısındalar her yabancı erkek cinsellikte harikalar yaramadığı gibi kötü bile olabiliyormuş. Sonuçta partnerinin mutlu olmasını isteyen ona önceliği veren erkek candır.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBerbatlar Hiçbir şey bildikleri yok tek bildikleri 2 dakika içinde gir ve çık yaptıktan sonra boşalıp uyumak başka hiçbir şey bilmiyorlar kendi zevk noktalarının oldukça farkındalar Ama dokunmamıza izin bile vermiyorlar eşcinsel kaygısından dolayı yani Türk erkeklerinden bir şey olmaz lafta var ancak Çekicilikleri bile yok hiçbir şekilde zevk alamıyorlar bu yüzden sürekli insan değiştirip duruyorlar duygusuz duygusuz yatınca iyice ipten çıkıyor artık kötüler yani berbatlar
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim en iyi görüş için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDeneyimsiz olabilirler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUğraşmayı pek sevmiyorlar, sonuç odaklılar. Biz kadınlar her şeyde olduğumuz gibi sekste de detaycıyız. Çoğu kadın yatakta sevilmek istiyor şefkat istiyor önce sonra da evet deli gibi arzulandığını görmek için sert istiyor. Peki erkek napıyor? Doğru dürüst sevişmeden giriyor sonra yine yeterince doyurmadan bitiriyor. Sonra bide şey diyor çok iyi değil miydi yaaa" B. k iyiydi mk
42 Yorumla- +1 yıl
Bu dur yorum. Katıksız net 😉
- +1 yıl
Kadınlar zevk alamıyor bence. Genelde orgazm sorunu yaşıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRezaletiz. Siz iyisiniz.
ölü balık gibi yatak da yatanlar nasıl olsa erkekler :)20 Yorumla Öyle deme arkadaşım, almanyaya işçi olarak gidenleri almanlar kapıyor, demekki çok iyi ki kapıyorlar, deneyimsizlik olabilir toplum ve din etkisinden, ama iyileri zımba gibidir, hakkını verirler, yeterki istesinler
10 Yorumla
+1 yılyabancı bir kızla birlikte olmuştum profesyonel gibisin demişti
20 Yorumla
+1 yılKadınların görüşleri önemli bu konuda sonuçta erkeklerin çoğu atar bunu büyüklük olarak gördüklerinden hepsi aslan olabilir 😄
10 YorumlaOlabilir bu toplumdan kaynaklı bi ayıp olarak görüldüğü için deneyim az ve bu yüzden kötü olmamız doğal.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bilmemeleri normal cinselliğin afrikasındayız ama bilenlere denk gelursem bu lafları yedirir sana 😘😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki her ülkeden erkeği yatağa almışız nasıl soru nerden bilek daah kimseyi almadık karşılaştırma neye göre yapıcaz😅
71 Yorumla
+1 yılBunu diyende türk kadını mı yoksa :) ulan yatakta sırt üstü yatmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz. Daha nasıl otur kalk yapılacağını bilmiyorsunuz kusura bakmayın da türk erkekleri size on basar. Cowgirl i bile beceremezsin ne konuşursun :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet. Ama bunun çok fazla sebebi var. Bazısı kendi hatamız bazısı sosyal kimiside kadınlardan dolayı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söyleyen kişilerle sadece tanışmak değil Ne kadar büyük konuştuklarını test etmek istedim ama her seferinde ben tek kaldım Onlar kaçtı😎
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimleri yok çünkü saçma sapan bir ülkede doğmuşlar
10 Yorumla Ben oldukça iyiyim. Bıraksanız yıllarca yataktan çıkmam 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızların cinselliğin c'sini konuşsan mafedebileceği, cinselliğin tabu olduğu ve kızkarın/kadınların cinsel empati yapmadığı bir ülkede olmamıza rağmen iyiler bence.
00 Yorumla
+1 yıltürk erkeklerinin adını kötüye çıkartan lavuk için senden özür dilerim istersen türk erkekleri hakkındaki olumsuz düşüncelerini olumluya çevirmende yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılGenellemeye kendimi katmıyorum :) ama genellikle bu kadından kaynaklıdır. Direksiyon kadındır nereye çekerse oraya gider araba direksiyon kendini kitlerse hiç biri olmaz
00 Yorumlaüstüme alınmam ben işime bakarım memnun oldugum kişilere bakarım senin böyle demen bir şey değiştirmez :) çünkü kızlarda oldukca berbat yatakta. hep bi yüzlerinde tedirginlik korku rahat olamama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sana demekki öylesi denk gelmiş gayet olgun ve oturaklı olanlarıda var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye gibi bir yerde neyin deneyimi olacak. Cinselliğin tabu olarak görüldüğü bir zihniyet.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegisir, turk erkegi cok cesitli adami var canısı var nargilecisi var
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimsizler erken boşalıyor. Deneyimliler ise sadece kendi zevkine bakıyor. Kadına zevk vermeyi dert edinen erkek çok az
00 Yorumla
+1 yılTecrübe her şeyde olduğu gibi burada da önemli bir husus. Amatör kadın ya da amatör erkek partnerini soğutabilir.
00 YorumlaGenelleme yapmamak gerekli ben hiç yapmadım ama filmler den öğrendiklerimi uygulamak için evlenmeyi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılKendimi evleneceğim kadına saklıyorum , bence deneyimsizler değil deneyimliler utanmalı ama siz bilirsiniz :d
00 Yorumla
+1 yılPara almadan bir gün gerçekten sevdiğin adamla sevişirsen o zaman olayın senin bildiğin gibi olmadığını anlarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısmen haklısın eğitimsiz yetişen her şeyi gizli kaçak öğrenen bir toplumuz. bunu soran acaba kadınlarımız ne kadar iyi sorabilir mi onlarda aynı.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yaptığına göre sayısız Türk erkeğiyle seks yaşadığın anlaşılıyor
Sen daha benim gibisine denk gelmemişsin anlaşılan00 Yorumla
+1 yılSimdi hatun olsa bir tane sabaha üstüne oturamayacak hale sokarım benim konuşturmayın lütfen:)
00 Yorumla
+1 yılÇoğunu nereden biliyorsun te Allah’ım. Sizin tek vasfınız sırt üstü yatıp hadi gel
00 Yorumla
+1 yıldogrudur evrensel bi kadın oldugun icin bilebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBacağını ayırıp yatmaktan ibaret sanmasaniz seksi iyiyiz aslında 😂
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kızlarla sevişesemiz gelmiyo biliyonmu belki ondan senin için kötüdür
00 Yorumla
+1 yılSana çapulcular denk gelmiş demekki biraz kaliteyi yükselt
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben en az 3 diyorum yani Ben iyiyim yani ben uygunum
00 YorumlaDeneyimli olsak suç olmasak suç ne istediğinizi kendiniz de bilmiyonuz.
00 YorumlaGayet iyizde kadınlar kendilerini prof zannettikleri için erkekleri begenmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇoğu deneyimsiz dediğine göre çoğunu denemiş bu kanıya varmışsın zaten ağa daha neyi soruyorsun
00 Yorumlaİlla ki deneyimsiz ve sevişmeyi bilmeyen erkekler vardır kızların da olduğu gibi
00 YorumlaDeneyimsiz olmaları yeteneksiz oldukları anlamına gelmez 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliyosun çoğunun deneyimsiz olduğunu? Partnerin beceriksiz ise bu tüm Türk erkeğinin suçu mu?
00 YorumlaGenelleme yapmamak lazım iyiside vardır
41 Yorumla- +1 yıl
Tsk
+1 yılevet ya dayanıksızlar zencıyle yapalım :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağıda yurt dışında yaşayan bir bakirenin yorumu beni çok güldürdü ya
00 Yorumla
+1 yılBence çok yalniş düşünüyorsun ya işi anliyanla olmamissin ya da salliyorsun bizde bizdeki yabancı aşkı bol verdikleri ve istekleri çok olduğu için onları tercih ediyoz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendime çok inanıyorum bu konuda gayet iyiyim bence başka kelimeye gerek bile yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayanlar kötü. hemen yatıp bacak arasini açayım
Beni becerdin sonra s gitsin.00 Yorumla
+1 yılÜlke ortalaması olarak kötüyüz evet. Doğru tespit.
10 Yorumla
+1 yılnedense bende türk kadınları için aynı şeyi düşünüyordum bildiğin yatır gibi hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinin 20 cm afagshshs
31 Yorumla
+1 yılHayır, fazla iyiler.
61 Yorumla- +1 yıl
Yok be
Hepsi değil ama evet çoğu çok kötü
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yapalım bizde isteriz kadını elek gibi elemeyi ama işte olmayınca olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Yoo kötü değil sen iyisine denk gelmemissin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman niye onlara bağıra veriyorsun
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınları ne kadar iyiyse erkeği de o kadar iyi
00 Yorumla Şu ana kadar kötü olduğumu söyleyen olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok Güzel uyurum yatakta iyiyim
00 Yorumla
+1 yılErkeklerini bilmemde kadınlar berbat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kime denk geldiğine göre değişir
00 YorumlaNe çabuk denedin hepsini
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım