Cinsel Yaşam Anal sekste kızın canı çok yanar mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Anal sekste kızın canı çok yanar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. kıyamam kı ben kız ıstemedıgı surece yapılmamalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keske o da bu kafada olsa Yorumla devilish_humanity +1 yıl kafa farklıysa uzak dur derım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağlıyorum ben 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende pisman olmaktan korkuyorum ve boyle yapinca sevgisinden suphe de ediyorum yalan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıdan demek istedim Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sevsemde yapmam 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. erkek işi bilirse az acı olur 0 0 Yorumla
nevarnewyork Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bana yaz kuzum 3 3 Yorumla Murt4747 +1 yıl Ben yazayımm Yorumla Murt4747 +1 yıl Yaptın mı Yorumla emircan2001 +1 yıl çokmu tecrübe canım Yorumla
Yeniyılçocuğu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Elbette yanar bence yapmadım ama görüşüm bu yönde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek arkadasinami gircen vazelin kullansin 1 8 Yorumla kıkır-da +1 yıl :P :P vazelin daha beter eder kız :P yalnız sen yanlış anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıkır-da Yanlis anladim :) Yorumla kıkır-da +1 yıl :P bilerrek yanlış anladın gliba yanlış anlamış gibi yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıkır-da anlamadim ne diyosun Yorumla kıkır-da +1 yıl yani yanlış anlamış gibi görünerek erkeklere laf soktun sandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kıkır-da Niye laf sokucam Yorumla kıkır-da +1 yıl erkkelerin anal hevesine.. Yorumla kıkır-da +1 yıl bir dakika ya.. sen hiç erkeğe girdin mi? vazelin falan diyorsun hayrdır? Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. biraz ciyokliyolar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komik misin? :/ 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Coook anlatamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol sorulardan bıktım. Yorumla Soran +1 yıl Ama gercekten yardima ihtiyacim var deli gibi sevdigim adamdan sogudum ve kafam karisik o yuzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçeksen hiç komik değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmadın değil mi? :/ Yorumla Soran +1 yıl Hayir tabiki o karakterde insan degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlendikten sonra denemek istese napacaktın? Yorumla Soran +1 yıl Evlendikten sonra bilmiyorum nisanliyken en basinda uyaririm ya da sevgiliyken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En başında uyarırım derken? Yorumla Soran +1 yıl Bu isin olmayacagi hususunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuştunuz tamam dedi ama evlenince yapmak istemeye başladı. Onun dışında seni çok seviyor ve prenses gibi hissettiriyor sana. O zaman ne yaparsın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
kıyamam kı ben kız ıstemedıgı surece yapılmamalı
Keske o da bu kafada olsa
kafa farklıysa uzak dur derım
Fazla. Değil bıraz kızlar için bıraz acıyor
erkek tecrübeliyse yanmaz
Aletin ebatlari onemli orda..😂
Kişiden kişiye değişir.
Ağlıyon madem niye yapıyon
Ağlıyorum ben
Bende pisman olmaktan korkuyorum ve boyle yapinca sevgisinden suphe de ediyorum yalan yok
Acıdan demek istedim
Evet ama zevkli
Sevsemde yapmam
krem olursa çok yanmaz
erkek işi bilirse az acı olur
Evet
Bana yaz kuzum
Ben yazayımm
Yaptın mı
çokmu tecrübe canım
Kadin istekli olursa yanmaz
Elbette yanar bence yapmadım ama görüşüm bu yönde
Erkek arkadasinami gircen vazelin kullansin
:P :P vazelin daha beter eder kız :P yalnız sen yanlış anladın
@kıkır-da Yanlis anladim :)
:P bilerrek yanlış anladın gliba yanlış anlamış gibi yaptın
@kıkır-da anlamadim ne diyosun
yani yanlış anlamış gibi görünerek erkeklere laf soktun sandım
@kıkır-da Niye laf sokucam
erkkelerin anal hevesine..
bir dakika ya.. sen hiç erkeğe girdin mi? vazelin falan diyorsun hayrdır?
evet
Uzmana teslim olursan...
bağırsakları zarar görebilir
Acıtır agrısı 2 3 gün sürer
Tukuruk ugusturur
Tabi yanar ama yapacak kisinin yaklasimi onemli
Değişir.
Bağırtır acemiyse
İlk olacaksa yanar
biraz ciyokliyolar
ne demek bu
Yanarmis
Komik misin? :/
Coook anlatamam
Trol sorulardan bıktım.
Ama gercekten yardima ihtiyacim var deli gibi sevdigim adamdan sogudum ve kafam karisik o yuzden
Gerçeksen hiç komik değil
Yapmadın değil mi? :/
Hayir tabiki o karakterde insan degilim
Evlendikten sonra denemek istese napacaktın?
Evlendikten sonra bilmiyorum nisanliyken en basinda uyaririm ya da sevgiliyken
En başında uyarırım derken?
Bu isin olmayacagi hususunda
Konuştunuz tamam dedi ama evlenince yapmak istemeye başladı. Onun dışında seni çok seviyor ve prenses gibi hissettiriyor sana. O zaman ne yaparsın?
Degiskenleri fazla
Severse yapmaz
yanar
Deliğe bakar
Hemde nasıl
Erkeğe bağlı...
Iyy yapma