Vajinal seksten farkı nedir?
not:ikisini de henüz yaşamadım
saçma cevaplar uzak dursun şimdiden teşekkürler 🦋
not:ikisini de henüz yaşamadım
saçma cevaplar uzak dursun şimdiden teşekkürler 🦋
insanın zevk almasını sağlayan bir sinir ağı var. erkek ve kadında aynıdır. çünkü ana karnındaki ilk oluşum ortaktır. bebek ilk 3 ay cinsiyetsizdir. bu nedenle klitoris ile penis birbirinin anatomik eşidir
kadının zevk almasını sağlayan sinir ağı merkezi klitorister ve 8000 adet sinir vardır. vajina içerisinde hiç bir zevk almayı sağlayacak bir şey yok. olduğunu zannedenler zaten penis ölçüsüyle beyhude uğreşıyor. halbuki mantık etmek gerek. mast ile boşalan kadın evlenince boşalamıyor. çünkü sevişme yok zevk alınacak yer yanlış yerde derinlerde aranılıyor. kadını mutlu edecek şey vücudun bütün erojen bölgelerinden faydalanmak için sevişmektir. cinsel ilişki sadece erkeğe hizmet verir. vajina üremek için ama vulva zevk içindir
gelelim anüse. anüste zevk aldıracak durum yok. klitorise gelen sinir ağının az bir uzantısı perine bölgesine gelir. anüse yapılan uyarıları perine bölgesi hisseder çok kısıtlı zevk hissedilir. ama genelde acı vardır.. anüsteki sfinkter kası dışkının atılmasına olanak sağlamak için ters çalışan bir kas sistemidir. dışa doğru açılır. ama ilişkide içe doğru kapanma yönüne açmak için zorlanıyor. bu da ağrıya neden olur yırtılmalara ve sürekli yapıldığında gevşemeye kaka tutamama sorununa yol açar
sevişin arkadaşlar. analı da unutun sağlık öncelikli olmalı ve temizlik
Vulva zevk içindir demişsiniz açıklar mısınız?
Acaba jinekolog falan mısınız?
inşaat mühendisi ve mimarım. herkes vulvaya vajina diyor ama hata var
vulva dış dudaklar iç dudaklar bartholin bezi ve klitoristen oluşur. girişten içerisi vajinadır.
ilk yaratılışta bebek anne karnında cinsiyeti belli değildir. ilk başlangıç anne kromozomları ile başşlar. 6. haftadan sonra babadan gelen kromozomlar devreye girer. erkekte meme oluşması bundan dolayı. genital bölgede küçük çıkıntı olur. bebek 3. aydan sonra kız olacaksa o çıkıntı büyümez klitoris olur ve ardından dudaklar ve vajina oluşur. vajina açılırken de açılmada kalan deri uzantıları kızlık zarı denen deridir. bebek eğer erkek olacaksa o çıkıntı 3. aydan sonra büyür penis olur ve ardından testisler oluşur. sonuç olarak penis ile klitoris aynıdır anatomik olarak eştir. tüm zevk alma sistemi erkekte penis kadında vulvada yani klitoristedir. vajinal orgazm yoktur. dolaylı klitoraldir. iç dudaklar penis hareketini klitorise iletr az bir zevk alınır. önemli olan sevişmektir.
ayrıca vücudun tek zevk alacak yeri genital bölge değildir. herkes oraya odaklanıyor. vğcutta onlarca erojen bölge var.
özellikle meme orgazma tam destek verir. çünkü klitorisin uyarı gönderdiği beyin loplarına memeler de yalanınca meme uçları da sinyal gönderir.
sevişmek vücudun her yerinden faydalanmak esastır. en ideali yalayarak yani oral ile olur. bir erkek kadının tüm vücudunu yalayarak mutlu etmeye çalışırsa en azından ilişkiden önce kadın bir kaç kez boşalmış olur.
Nasıl yani video paylaşımı nerde
sorumda değil tabiki merak ettiysen birkaç yer öneririm
Olur
mesaj olarak atayım takip et
Bilemiyorum daha yaşamadım ama bir gün yaşarsam sadece vajinal anal yapmam
Neden Peki? denemek İstemez misin?
Hangisini 😄
Anal yapan erkeğe göre fark gösterir odun biriyse acıdan başka bişey hissetmezsn
Cevap
29Cevap
Vermez erkeğe verir
Saglik acidan zararli bisey eger devamli anal yapalirsa. Ilerde akinti yasarsin duvarlarin genisler cunku kas orasi. Birkereden bisey olmaz da demeyin yirtmalar cok oluyor duvarlarda ve ic kanimisi gecirirsin
Yok devamlımdeğil denemek için
zevk alıyorum diyen kadınlar da var iğrenç diyen de senin beklentinle kendini hazırlamanla alakalı değişir
İşte fikrim olmadığı için sordum
Hiçbirini denemedim ama anal darlığı cazip geliyor görüntüsü de öyle, anala karşı mısın sen 😊
Öğrenmek istedim
Sorabilirsin istersen bu konular hakkında bilgim tam, kaç yaşındasın bilmemen şaşırttı
Anal seks zevk vermiyor, tehlikeli ve acı verir. Normal olan seks , klasik olan daha sağlıklı ve mutluluk verir.
çok zor kızın zevk alması kızlar anal ilişkiden zevk almıyor aslında kızların aldığı zevk erkeği tatmin ettiğini düşündüğü için erkeğin davranışları o anki zevkten aldığı hazdan dolayı kızlarda zevk alır
aslında kafada bitiyor biraz da, bir de erkeğin tecrübesine ve sabrına bağlı
Kadın analdan zevk almaz ama ilşkiye girdiği düşüncesi tahrik eder anal yaparken vajina oksanirsa daha şiddetli boşalır kadın hem acı hem de o his kadını sert boşalma için kamcilar
Bak kızım anal sexsi Allah lanetlemış ve çok çok günah kadinada asla zevk vermez
Sen parmağını bala batirinca tad aliyirmusun hayır çünkü parmakta tad alma organı dil
Ananda pxk deliği zevk alma organı değil karar senin benden soylemesi
Anal çok sıkıntılı bir kadın için zevk alıyor ama erkek beceriksiz olursa acıdan başka bir şey hissetirmiyor bu yüzden kadınlar uzak duruyor
Sadece acı hisseden de var zevk alan da.
Nasıl yapıldığı da önemli
Eğer erkek kızı alıştırmadan ve birden yüklenirse acı verir ama alıştıra alıştıra yaval yaval yaparsa zevk alır
valla dene gör herkesin tarzı başka
Nasıl yani tarz derken?
Vajinal seksten çok zevk alırsın
Anal sadece erkeğe zevk verir
Ben bir gay olarak kizlar zevk almiyo diye biliyorum ama aliyorum diyende duydum
bikere yapsanda tekrar kapanmaz yapma
Nasıl kapanmaz eski halini almaz mı ki
vajen ve anüs kasları farklıdır. prt hekimim. biri dikey diğeri enine. vajen toparlar yaptıkça kegel egzersziyle ama anüs açıldımı kapanmaz ve 35 yaş sonrası dışkı sızar oturduğun kanepeye. ayrıca plajda bikini altında popo yanağında çizgi oluşur anal yapanda abin baban bile az anatomi biliyorsa farkeder anal ilişkini. tek çaresi var anal yapıp zarar görmemmenin anatomik olarak
Anlamadım nasıl belli oluyor ki?
Ne çaresi?
anal yapacağına squirt methodu öğren bakire kalıp kendini 3 çeşit orgazmla mutlu edersin partnerinide mutlu edecek yöntemde var illaki içine girilmeden mutlulukta zevkte var anatomide
bugün evli olupta tek çeşit orgazmı bile yaşamamış milyon kadın varken sen 3 orgazmıda bakireyken yasayabilirsin. bunlar çok özl. bilgiler. byyy
Nedir Peki bu üç yöntem
ben olsam acıtmadan yaparım yavasca çoğu sert yapar kıza acimaz
sanmma denersen acı duyarsın
vermez kıza erkeğe verir
Bilmem ki verir heralde
Yapma aklını kaybedersin yoksa
Yapan erkeğe göre farklılık gösterir
Hayır vermez kız ayool
Konşalım istrrsen tabi saygı içğnde
Vermez tabii ki
bence vermez
Anal igrencc