Bugüne kadar çok kez ilişkiye girdim ama hiç anal denemedim ama çok merak ediyorum. Anal seksten kadın zevk alıyor mu ya da ne kadar zevk alıyor. Kötü yanları var mı varsa neler. Yani kısaca anal seks yapılır mı yapılmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlklerde acele etmeden alıştırmayı başarı ile geçilirse sonrası gerçekten sıfır acı sıfır zorlanma ve yüksek zevki oluyor kasmadan zihinen bedenen hazır hissedildiğinde bencil beceeiksiz bir aşama olmazsa gayet güzel zevki doruklarda yaşanıyor anüs zarar görmüyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınların genital bölgelerindeki sinir ağları kişiden kişiye farklı bölgelerde daha fazla yoğunluktadır. Kimilerinde klitoriste, kimilerinde vajinada kimilerinde de perine bölgesindedir. Perine bölgesi vajina girişi ile anüs arasında kalan bölgedir. Bu bölgede sinir ağı daha fazla olan kişiler anal seksten daha fazla zevk alır. Anal seks, vajinal seks gibi değildir. Hazırlık yapılması ve mutlaka kayganlığı sağlayıcı bir materyal kullanılması gerekiyor. Çünkü vajina gibi ilişki esnasında sıvı salgılamaz. Ki, bunları öğrenmişsin. Kuralına uygun yaparsan zevk alabilirsin. Ancak çok bir beklenti içine girme. Zararları var mı? Tabi ki. Anal fissür ve çatlaktan tut, enfeksiyona kadar riskleri var. Eğer prezervatif kullanmadan yapılıyorsa, erkeğin enfeksiyon kapma riski yüksek. Bir de sürekli yapanlarda zamanla kaslardaki hassasiyet kaybolmaya başladığı için kaçırma mümkün. Ayrıca ilişki süresi uzadıkça, anüsten dışkı çıkma ihtimali artar.
00 Yorumla
Merhaba, anal seks tabiki zevk verir, anüsün cevresi sinir hücreleri bakimindan zengindir, uyarılması haz vericidir. Anal sekste ilk birkaç ilişki, anüs ve anal sfinkterin penise alışma evresidir, bu ilk ilişkilerde biraz daha acı hissedebilirsin, ama önemli olan hazırlık yaparak ilişkiye girmektir. Hazırlık yapıp dikkat edilmezse canın daha fazla yanar.
Anal seks, sürekli hale gelirse, ilerde anal sfinkterde gevşeme ve buna bağlı olarak gaz ve gaita kaçırma durumları görülebilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnusde zevk alacagin herhangi bir nokta yok ama acıdan zevk alan biri isen alabilirsin. Ha ben de yapmadım ama mantık yürütüyorum. Ayrıca evet sağlıksız olduğu kesin bir kereden bir şey olmayabilir ama sürekliliği diski tutmama gaz tutmama gibi sağlık sorunları yaratır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbazıları zevk alıyor. ama ben istemem ve yapmam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılSelams,
Yapılır, severek yapan kadınlar da vardır.. Bence bu bı saygısızlık da değildir tercihtir.. Yapabilen adam vardır, ki bu zevk verir; yapamayan adamsa sadece acı verir kadına.. Biraz tecrübe, biraz istek derken zevkli birliktelik yaşanılabilir..70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKisiden kisiye degisiyor herhalde kimisi bayiliyor cok zevk aldigini soyluyor kimisi nefret eder aci hisseder. Artik zevk meselesi mi yoksa yaptiklari kisiyle alakali mi tam emin degilim ama bunlarin disinda da bazi onemli seyler de var tabi oyle pat diye de yapilmaz bence. Normal vajinal iliskide oyle aslinda ama anal daha bi onemli oluyor bu konuda bence
318 Yorumla
Soran1 yılEvet araştırdım zaten önlemleri oluyor
Soran1 yılHazırlığı faln oluyor
Cevap sahibi1 yılAynen arastirip hazirligi iyi yapmak lazim. Sen ne zamsn yapacan
Soran1 yılBilmiyorum ama yaparım yakın zamanda
Cevap sahibi1 yılyok mu aday
Soran1 yılAday çok ya
Soran1 yılO yönden problem yok
Cevap sahibi1 yılDiyorsun sjdjsjs yas kac kanka
Soran1 yıl26
Cevap sahibi1 yılOnden yaptin o zaman
Soran1 yılTabi canım yazdım zaten önden de oral da baya yaptım ama hiç anal yapmadım
Cevap sahibi1 yılHe evet dikkat etmemisim oraya. Zayifmisin ki nasil kilon fizigin zorlanma da. Yine her turlu kayganlastirici vs mutlaka kullan yani oyle kuru kuru olan sana olur yara bere olursun hem
Soran1 yılBiliyorum zaten kullanırm
Cevap sahibi1 yılZayifmisin
Soran1 yılYok niye
Cevap sahibi1 yılKilolumusun
Soran1 yılNormalim
Cevap sahibi1 yılHe pek zorlanmazsin o zaman herhalde
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar genelde zevk aldıklarını soyler fakat eğer anal yaptığın kişi hanzoysa zevk değil iskence gibi olur ama bwnim gibi deneyimli ve iyi biriyse zevkten havaya uçurur bu arada dez avantajlarıda var tabiki. Büzüğün daha eskisi gibi olmayacak birkaç gün oturmakta, kalkmakta, yürümekte zorluk yaşayacaksın ve sonrasında mesels gazın mı geldi tutamazsın oldugu gibi virt kacar
Cok büyük tuvaletin mi geldi virt kaçırırsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılAslında tecrübeli bir partner ile çok zevk alırsın kötü yönlerini dışkı tutamazsın deniyor ama öyle 7/24 anal yapan biri olarak değilsin yani ayda yılda bir iki bişi olmaz
Bizim çok zevkli oluyor yapıyoruz arada bir00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. herkes alamaz. Ama nadiren de olsa alan var. Cok sık yaparsan Biraz sıkıntısı var. Yaşamadan bilemezsin. İstersen bir kez dene ama yine de zorlanirsan devam etme...
02 Yorumla
Soran1 yılHer türlü deniycem zaten sadece önceden öğrenmek istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Ilerleyen yaşlarda dışkını tutmakta çok büyük problemler yaşıyorsun bu kesin bir bilgi avrupada anal ilişki yaygın olduğu için bez kullanımı çok yaygınmış araştırabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılişini bilmeyen bir adamla yapmamalısın sonra sıkıntı olur sana. zevk alan kendi isteyen kadınlarda var ama geneli bilinçsiz denemeler yaşadıkları için zevk değil eziyet çekerler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİlklerde hemen zevk olmayabiliyor ama alıştıktan sonra acı sancı veya zor durum değil aksine muhteşem zevki oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılistekli evli kdinlar hep ordan yapıp zevk aliyoruz yazıyorlar. tabi heresini bir değil bazıları çok dar llu zorlarsaniz sikinti yaratır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl12 cm uzunluğunu geçmeyen penisler zevk verebilir. Benim 19 cm parçalar atarım mesela yapmıyorum o yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTecrubeli biriyle yaparsan zevk alabilirsin
Sert seksten hoşlanıyorsan özellikle
Ama deneyimsiz biriyle yaparsan cidden pişman olur ve sağlık sorunu bile yasayabilirsin06 Yorumla
Soran1 yılNereden bilecem ki analda iyi olup olmadığını sorsan herkes en iyisi
Cevap sahibi1 yılBu konuda haklısın.
On hazırlıkları bilmesi konusunda bilgili olup olmadığı tecrubeli olup olmadığının tek kanıtı olur
Soran1 yılOna göre bakıcam zaten bir de bazı kız arkadaşlarm daha önce yapmış onlarla konuşrm
Cevap sahibi1 yılAday var mı yaşamak için. Bu dışkı tutamama VS çok abartı. Öyle sürekli yapılırsa belki sorun olabilir. Ama ara sıra sorun olmaz
Soran1 yılVar ya aday çok
Cevap sahibi1 yılHimm ciddi tecrubeli biri olarak bende aday olmak isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Yok be bir erkek olarak ben bile sevmiyorum kadınla anal ilişkiyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncesinde birkaç gün anal Plung kullanmanı tavsiye ederim ilk olacağı için daha az acı çekersin
00 YorumlaAlıyor evet ama zararı var, orası çıkış için sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılvermiyordur bence. çoğu partneri istediği için yapmak zorunda kalıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fazla yaparsan oradaki kaslar etkisizleşir ve dışkı problemi çekersin
00 YorumlaOnce kendin alistirr deneme yao zevk aliyomusun hem alisirr sonrada denersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun cevabı sende. Sert becerilmeyi seviyor musun. İtaatkar ruhlu musun. Erkeğine teslim olmayı seviyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yapılmaz ya kadınlara sadece acı verir diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakir bi erkekle denemek ister miydin? tipi ortalama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır zevk almaz herhangi bir uyaran olmayan bir yerde zevk almak imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç merak etmedinmi önden yapınca. Acaba arkadan yapsam nasıl olur diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİki tarafında istediği bilinçli tecrübeli yapılan anal tarifsiz bir hazdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğişik bir zevki var ama acıyor dar olduğu için
62 Yorumla- 1 yıl
Denemeyi düşünüyor musun tekrar
Soran1 yılZamanla alışmıyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılYapılmaz. O bölgenin amacı farklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen çok yaptım da genelde zevk almıyordu partnerlerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Acıdan zevk alıyorsa tabi
00 Yorumla
1 yılkadın oluyordu lan fdhsfh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Kadın olan sensin analda sende dene ve gör
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılHayır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır vermez. Ve iğrenç bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekten daha çok zevk alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen olsam denemezdim 🥴
00 Yorumla
1 yılYapılmaz
00 YorumlaEvet veriyor
00 Yorumla
1 yılNeden denemedin