https://resimyukle.io/r/tUfvUj2LB6
Anal ilişki kadına zevk verir mi?
https://resimyukle.io/r/tUfvUj2LB6
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Veriyor ya vermese yani anal orgazm diye bir şey olmaz ki Ama tabii ki bunu yapmanın püf noktaları var gerçekten kurallara göre yaparsan yani o bölgedeki sinir uçlarını korkutmadan bir şekilde ilişkiye girersen tabii ki zevk alırsın benim mesela denemek istediğim bir şey bu merak ediyorum eğer hoşuma gitmezse zaten yapmam ama denemek istiyorum.
ama bu konuda en az snein kadar hassas ve seni anlayan birisi ile denemen gerek ki bu kişinin kadın anatomisini ve sinir uçlarını nasıl uyaracağını da bilmesi gerek
öncelikle bundan zevk almana sevindim çok nadir bundan zevk alan kadınlardansın tadını çıkartmanı öneririm , genelde bu konuda erkekler bilinçsiz olduğu için kadınlar acıdan başak bir hissi doğru düzgün hissedemezler ve anlayamazlar bile.
tabiki kadınlarda zevk noktası da yok anüste ama o zorlama hissi ve diğer yapılan eylemler sende zevk oluşturmuş anlaşılan
Vajina kadar zevk almıyorum
Ama anlattıkları gibi zevksiz değil
anladım yani bu arada bile zevk alıyor olman oldukça başarılı bence tabiki burada partnerini de tebrik etmek gerek
Anal seks acıyla karişik zevk verir belli bir sure sonra alışırsın daha cok zevk alirsin ve klitoris normalde göründüğünden daha büyük bir organdır ve anüse kadar uzanir anüs vajinadan daha dar olduğu için penis burada daha çok sıkı temas eder ve kadın anal seks esnasindada orgazm olur olay ilk anal ilişkideki aciya dayanabilmekte.
anal kadına acı verir. acıyı zevk olarak algılayan kadınlar zevk alıyorum diyebilir ama yanlış bu.
şöyle düşün. kabız olduğunda canın yanmıyor mu kaka yaparken. zevk alıyor musunuz. elbette hayır.
Cevap
47Cevap
Kışıden kışıye farklı liseden alıştıran evli kadınlar var analdan daha cok zevk alıyom ordan doyuyom diyorlar öyle alıştrmışlarkı kremsız rahat yapıyom dıyorlardı
İyi yapıldığında kadında büyük zevk verir, ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin elinin resmini çekmene gerek yok
İleri zamanlarda ciddi problemlerle karsilasacaginizi unutmayasiniz
Örnek olur olmadık yerde gaz var ise tutamazsınız vs vs vs
Dini boyutu ayrı mesele
Partnerine bağlı iş onda bitiyor ama krem vs olmadan olmaz sanırım denemedim bilmiyorum
Allah akıl, fikir ve hidayet versin. Yapana da yaptırana da.
Vajinal zevki yeterince yaşadıktan sonra hemen hemen her kadın denemek istiyor. Yaklaşık yarısı memnun kalıyor ve tekrarlıyor.
İşi bilen tecrubeli ve bilgili kişi elbetteki verir cünkü kadının g noktalarını boş bırakmayıp uyarmalı süre boyunca ve öncesi
Kişiden kişiye değişir ama çoğu kişi tatmadığı için ön yargılı cevaplar veriyor :)
Tecrübeli bir erkekle olur
Devamlı anal seks çoklu orgazma alır
seven azınlık, çoğu kişi sevmiyor. sen seven tarafta olduğuna göre partnerin şanslı demek :)
Hoşuna gidiyorsa demek ki zevk veriyor ne diye sordun ki
Hiç yapmadım hiç te sevmiyorum bana hitap etmiyor yani anal ilişki 😊
kremle değilde vajina zevk suyuyla yapsan asıl o zaman unutulmaz olurdu ama anal ilişkinin tam bir zararına rastlanan durum olmamış
Çoğu kadına hayır ama zevk alanları gördüm. Özellikle acının verdiği tatlı zevki sevenler var
Yks mi hazırlanıyorsun
Evet
Kolay gelsin
Sağol
yapan eğer işi biliyor ise kadın çok zevk alır hatta vajinaldan daha çok boşalabilir
Hoşuna gitmesi güzel aynen devam offf benimde acayip canım çekti şimdi
Verir, yapan kişi yeterince tecrübeliyse.
@sonnisim kardesım sıtede bu sahısın kadın olmadıgı fake hesap actıgını herkes bılıyor sende sazan gıbı atlamıssın @kamperastil bu sahıs kadın degıldır ya ınanmaın
@1genç1düşünce daha 4 xpersin. Ben 8 senedir bu sitedeyim, kadın olduğuma yakinen şahitlik etmiş birçok kişi var. Sen kimsin pardon? Vasfın nedir bu sitede? Sitede kiminle ne muhabbetin var da kadın olduğumu iddia ediyorsun?
Kadın olmadığımı iddia ediyorsun?
@kamperastil sen gibi fake olanlar maalesef sitede değerli olur zavallılık başa bela acınası hal ve durum bu
siz gibi maalesef sitede çok var xperleri yüksek diye övünürler saklanırlar arkasına ama bilmedikleri bir şey var ACINASI BİR DURUMDALAR
@1genç1düşünce ben fake falan değilim. Sizin normal hayatta muhatap olduğunuz kadınlardan çok çok daha cesaretli ve tecrübeli olduğum için şoka giriyorsunuz, siz de haklısınız ama fazla mükemmelim.
@1genç1düşünce sen daha acınası bir durumdasın bana göre.
kahkaha atıyorum gerçekten zor bir gün geçirdim ve sayenizde güldüm gözümden yaş gelircesine bunu yaşattığın için sagol ben sana değil sen gibilere inananlara acıyorum. sizler kendinize acımıyorsunuz ki neden acıyalım fake insan
@1genç1düşünce fake olmadığımı bilenler g*tüyle gülecektir bu yorumlarına 😄
@kamperastil görence birlikte kafede oturdu veya ılıskı yasadı sanacak kahkahaalara bır yenısı daha eklendı sagol
@1genç1düşünce kafede de oturdum, sekste yaptım
takma bunları küfrü etmek istemiyom hepsi aynı kanka
@RuyaYagmur kimse bir şey demedi
@kamperastil hanımefendi tecrübeliyim yalnız zevk ile tecrübenin alakası yok sürdüğünü krem ile alakalı sürtünme ne kadar az ise kadının zevki o kadar fazla oluyor
@Ömeraltmışbir erkeğin kadının anüsünü de yalayarak ve masaj yaparak öncesinde hazırlaması gerekiyor, sakin ve yavaş olması gerekiyor, kadını altında iyi kontrol etmesi gerekiyor. Yani krem en son iş, kreme gelene kadar her şey erkeğin tecrübesine bağlı.
Söylediklerine katılıyorum, yalamayı vs sevdiğim için her şey rahat oluyor
@kamperastil anüs yalamak şu an çok cazip gelmedi vajinayı 24 saat yalarım sorun değilde
Anüs duştan sonra veya gün içinde makattan dışkı olmadığ ımüddetçe zevkli oluyor
@Ömeraltmışbir anal yapıyorsan anüs yalayacaksın, kadını hazırlamak zorundasın
Dimi kamperastil sen hoşlanıyor musun
@kamperastil en on 10 yıldan fazla oldu anal ilişkiye gireli yine analdan birlikte olacağım kişi buna değerse anüsünü yalarım
Ben lise sonda yaptım ilk 30 yaşındayım bazen arada yaparız eşimle bence zevkli
kimine verir derler kimine sadece acı veriri ilerde kaçırma başlar zamanla
o ne sıklıkla ve nasıl yaptıgına göre degişir
Partnere yani yapan kişiye bağlı bence
bazı kadınlar cidden cok zevk alıyor
Ahaha mazoşist misin?
İşi bilince zevkli olur elbette
işi bilen bir partner o zevki yaşatır
Bi kutu vazelini spatulayla yediriyorsun o zaman
Geç olsun güç olmasın. Bunu öğrendiğin iyi olmuş.
Ben zevk almamıştım
Çok mu adı veriyor sadece merak ettim
Anladım canım teşekkür ederim
Denedin mi tahmin mi
Ön taraf uyarilirsa zevk alıyor
Keyifli anlar dilerim o zaman
Dötünüzün kıymetini bilin nannn🙄🙄
Yok be ya Sadece erkek olana zevk verir
Daha yasamadim ya uf...
Yapan kişi tecrübeli ise verir
Verir evet
Hangi pozisyonda rahat aldın içine?
Partnerine bağlı
acı verir zevk vermez
Hiç acımadu
O zaman senin anal genişlemiş zevk aldınmı
Geniş falan değil o kadar yağladık şu an bile dar kuruyken
Görmek isterdim
Kiz oldugun ve ogrenci oldugunu ogrendik :) tamam
Devam et ufaklık ilerde umarım pişman olmazsın
Tek deliğin olduğu için mecbur alıyosundur zevk
Nasıl yani bakire değilim ki
Çok güldüm 👍🤣🤣🤣
Yorum budur🤣
😂😂 doğru yöntemle yaparsan zewk weriyomuş diolar
Bence atıyorsun
Hayır
Vajina gibi değil evet ama bi zevki var
Zevk noktası yok orada bir kere
Verir
Kişiye bağlı tamamen
Birde tecrübeli erkek ise çat çat vurur.. ilkin mi
El ile ne alaka
Kız eli
Yani oraya bir kiz eli fotosu konunca sen kiz mi oluyorsun. Her hangi birinin eli olamaz. Üzerinde sana ait olduğa dair tapu var değil mi
Şimdi akşam istersen gine elimi çekebilirim te Allahım ya 🙄
zevk alan çok var
kız olduğunu ispat içinmi
ozaman devam et :)
Çok iyi
Sonradan ya da o an hiç ağrımadı mı yaaa
Kişiden kişiye değişebilir...
Evet yapan arkadaşlar dinliyoruz
😂 Pardon beni şeeaparmısın acabası
hoşuna gitmesi entresan
Erkegee baglı
Alışınca aşırı verir