Sürekli yapan var mı. Zevk alıyor musunuz?
Tecrübelerinizi merak ettim.
Tecrübelerinizi merak ettim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Abla çok fazla bir zevki olmuyoo , ilk başlarda çok acıyoo alırkenn zorlanıyosunn hatta ilişkiden sonraa 1 haftaa sürüyoo acısı oturup kalkarkenn hattaa yürürkenn bilee zorlanıyosunn amaa sonraları alışıncaa acısadaa ilk zamanlarki gibii acı olmuyoo , çok sık da yapmiycaksınn bu aradaa :)
Valla filmlerde falan izliyorum da böyle hatunlar baya bir zevk alıyor gibiler. Merak ettim. Yağ falan sürüyorlarmış. Kaygan olunca belki acıtmaz
Bolcaa kremm sürceksinn cnmm , amaa acıyorr yanii o kremm sadecee dahaa fazlaa acmasınaa engell olurr sıfır acı diyee bişyy yokk açıkçası en azındann benim için böyle :(
Anal seksi doğru kişiyle bilinçli yaparsan zevk alabilirsin. Bilinçli yapılan anal seks acı vermez (penis aşırı büyük değilse tabi)
Doğru kişiyle derken? O kısmı açarsan sevinirim
Doğru kişiden kastım şu ki, bilinçli ve sabırlı davranmasını bilen bencil olmayan kişilikler.
Eşim isterse yapıyoruz. Vajina kadar zevkli değil, ama iyi.
Sen zevk alıyorsun yani
Zevkli olmuyor ama bir yandan da klitorisini okşayınca zevk veriyor.
Yapıyor musun sık sık
Anladım. Kayganlaştırıcı bişeyler sürüyor musun
Yalama ile nasıl
Özel mi
Bir kere denedim hiç zevkli değil küçük olduğu için sadece girerken acıdır birkaç kez de çıkarıp geri girdi ve her seferinde küçük olmasına rağmen acıdı tavsiye etmem bir kadın için hiçbir avantajı yok bence savunanlar da %99 ismail abi
Küçük olmasına rağmen acıdı derken. Küçük olan ne
Penis
Bana göre anal zevkli ve sürekli yapıyorum
Yok acıyormuş falan diyorlar. Sende yok mu
Geniş benim delk ondan çok olmuyor acı
Nasıl genişledi
Sence şey yapa yapa oldu ve alışınca da hep birşeyler sokmaya başladım yrrk olmayınca
İnanilmaz zevkli
O kadar yani
Evrt
Yapıyor musun sık sık
Zevkli bişi diil
Neden? Hiç denedin mi
Denedim begenemedim
Yağ ya da krem sürdünüz mü yaparken, kaygan olsun diye
Burdan anlatamam canım anca özelden
Olur
Zevkli
Denedin mi hiç.