She realized he wasn’t lying on text💀 pic.twitter.com/Fxaxdl47Ux
— #1 𝕏 Media Plug 😈 ✪ (@NoPlugMedia) October 8, 2024
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Pislik ötesi bir tercihtir. Kalın bağırsak denilen organı vücuttan çıkarıp önüne koysan bak bakalım seks yapmak istediğin organ bu mu diye sorsan kimse yanaşmaz.
İçlerindeki kadına acı çektirme arzusu ve gizli eşcinsellik insanları bu boyuta getiriyor. İlahi kitapta bile haram kılınan, nice kavimlerin helakına sebep olan, peygamberlerin lanet ettiği bu ilişki biçimi hiç bir cazibesi olmayan sağlıksız ve AIDS denilen hastalığın da kökenidir.63 Yorumla- 1 yıl
Ellerine sağlık bitanem.. 👏👏
- 1 yıl
Rica ederim hayatım.. 🩷🩵
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılAnal konusunda çok bilgi kirliliği var. Ve çoğu uyuduruk kaynağı olmayan bilgiler.
Özetlemek gerekirse:
Anüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verir
Usulune uygun yapılan anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bu konuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey.
3. Anal seksin kanser yaptığına dair bilimsel bir çalışma yoktur.
Gay ve travestilerde kolon ve rektum kanseri oranları toplumdan yüksek değildir..
4. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyemeceğimm01 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı geldi nedense😂😂ama en önemli kısmı doğru yapılması kısmı yoksa zevk değil sadece acı verir😉
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir tarafın isteğiyle değil Her iki taraf da isteği ve oluru ile yapılırsa;
Gerekli hijyenik önlemler alınırsa;
İlişki öncesi yeterli uyarılma ve alıştırma yapılırsa
Kesinlikle acı vermez ancak kadina zevk verir mi? Orası kişisel bişey. Hiç zevk almayan kadın da vardır, vajinal seksten daha çok zevk alan da.
Ama sonuç olarak çok fazla yapılmamalıdır. fantezi olarak ayda 1-2 defa yapılabilir.00 Yorumla
1 yılYapmayı bilmeyen biriyle evet sadece acı veren bi durum olabilir😉
82 Yorumla- 1 yıl
Ehli yaparsa zevk, cahil yaparsa dert diyorsun 🥳
- 1 yıl
Tecrübelisim bakıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılDenemedim denicem ama ilk köprü çok acımadı fjfhf
65 Yorumla- 1 yıl
ilk köprü ne
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
merak ettim cidden
- 1 yıl
Vajinal birinci köprüdür anal ikinci köprü jsjsj
- 1 yıl
haaa öyle mana da ahdhhed onu da yapa yapa alismistir
Evet, eski erkek arkadaşım da bana aynısını teklif etmişti. Imam nikahı kıyarsak, allah katında sorun olmaz derdi. Ve arkadan hamile kalmıyosun demisti. Ya cok denemiş ya da çok bilmiş. Bunun üstüne kısa süreli bi ayrılık yaşamıştık, bi daha tekrarlanmaması şartıyla barışmıştk.
26 Yorumla- 1 yıl
Dinden konu açıyor utanmadan ama anal ilişkinin günah olmasından da bahsetmemiş. Nasıl erkeklerle birlikte oluyorsunuz 😂
- 1 yıl
Ben o erkeği eleştirdim. Ben dinden konu açmıyorum ki benim profilimi eleştiresin
- 1 yıl
Neyse diyelim
Veriyor anal ilişkiye girdiğin kişiye göre de değişir tabi.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnanılmaz acıyo deneyimlenmiş birisi olarak söylüyorum bunu
21 Yorumla- 1 yıl
Beceriksiz bilnççsiz ve bilgisiz biriyle yaparsan acır tabi.
Gizli Üye(25-29)1 yılİllaki veriyordur şiddetle karşıyım anal sexe erkeklerin zorbalıkları ve bunu normalleştirmelerine de tepkiliyim
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGirdikten sonra acımıyo girerken de çok az acıyo ama p€nis büyükse bir tık fazla acıyabilir
60 Yorumla
1 yılHiç denemedim. Denemekte istemem. Dinen uygun değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVajinaya göre bir tık daha acı verici olabilir çünkü oradaki kas grubu çok sıkı ve dar. İçine bir penis girdiğinde acı hissetmek normal ama anestol pomad tarzı bölgesel anestezi kremleri ile yapılırsa acı hiç olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAcıdan ziyade sağlıksız buluyorum Anal sekse her zaman karşıyım ve cinselliğin doğal yasanmasi taraftarıyım
00 Yorumla Partnerim denemek istiyor ama çok korkuyorum
10 Yorumla
1 yılHak yolu varken neden başka yolu tercih ederler anlamıyorum..
10 YorumlaBu konuda tecrübeli biri zevk verir, tecrübesiz dert verir
00 YorumlaÇok acı çektiklerini hissediyorum, çok belli oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılTers anal ilişki kadına zarar verir ve günah dostum yani
00 Yorumla Acıtması gauet normaş var oluş amacı ilişki olmayan bir yer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamış birisi olarak yazıyorum, gerçekten çok acıyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilim ilk önce vajinama sokup sonra arkamdan yapmıştı ıslak olsun diye ve yeterli değildi ıslaklık canım inanılmaz acımıştı durmasını istedim ama durmadı makat yırtılması olmuş ve çevresi tahriş olmuştu bu 2-3 defa daha tekrarlandı
22 Yorumla- 1 yıl
Alıştın mi artık
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar sevgilimin penisi normalden biraz büyük ve kalın onun için 5. defa da canım daha az acıdı yarısını soktu sadece
Gizli Üye(25-29)1 yılMerak eden erkekler kendilerinde farklı bir aletle deneyebilir hem zevk vermiyor hemde acıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKimsede dememiş ki bunu isteyen önce kendinde denesin. Özellikle kadınlar istemiş.
00 Yorumla
1 yılAcidan bagimsiz fiziksel olarak zararda veriyor
60 YorumlaAcı verdiğini bilmem çok istiyorlar bende reddediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıldarsa acı verir
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç acı duymadım
22 Yorumla- 1 yıl
Demek ki işi bilen erkekle yapmışsın
Cevap sahibi1 yılÖyle biriydi :)
Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Denemesi bedava dostum 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç denemedim Allah korusun
00 Yorumla
1 yılİllaki varoluş amacı belli boşaltım yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEee yuruyusu değiştirir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAcı verir ama alisirsa kadin zevk alir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAçılmıyor link
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUmarım partnerim asla böyle bir şey istemez
60 YorumlaAlışsa vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet verir