Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç tavsiye etmem kızlara, hem aşırı acı verici, sonrasında yürüyüşün bile değişir oturup kalkarken yürürken s*çarken acısını yaşarsın 10 gün, ayrıca altına kaçırma durumu yaşarsın kıçın b*k tutmaz rezil olursun, kesinlikle tavsiye etmem, ayrıca arka kısım vajinadaki hislere sahip olmadığı için gram zevk hissetmeyeceksin,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeneyimleme zaten, neden deneyimleyeceksin? Çok riskli bir şey. Eşinle bile yapınca helal olmuyor. Islanma durumu bile yok ve daha dar. Tuvaletini bile tutamayabilirsin.
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız.
- +1 yıl
Hı hı 🙂 Orasının daha dar, ıslanamayan ve seks için uygun olmayan bir yer olduğunu herkes bilir. Ayrıca bizzat anal yapan insanlardan da çok kez duydum. Empati yaparak da aynı olmayacağını söyleyebilirim. Bir kadın olarak vajinam var ve hiç de popo ile aynı şey olmaz.
- +1 yıl
Bende düzenli anal ilişki yaşayan anal konuda tecrübeli biri olarak söylüyorumki. Kazın sokmadığın ya da kesici bir madde. Öyle tuvalet kaçırma falan tamamen yalan.
Tek acı veren hissi giriş kısmındaki kas yapısı. Alışınca hiç bir sorun olmuyor. Eski halini kısa sürede alıyor. 3 gün ara ile düzenli yapılabilir - +1 yıl
Sigara içince de söz de zarar veriyormuş gibi bir şey olmuyor ama gel gelelim ki yaşlılıkta acısı çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir ☺
- +1 yıl
Orasının cinsel birliktelik için uygun olmadığı açık. Öte yandan da hijyensiz bir durum. Neyi tartışıyoruz? Bizzat anal seks yapmış kişiden duydum ben bunu. Kusura bakma da ne anlatıyorsun? Anal seksten sonra tuvaletini tutmakta zorlandığını söyledi ve çok daha fazla kişiden duydum. Neyse, bu kadar tozpembe geliyorsa siz yaptırabilirsiniz 👻
- +1 yıl
Kusura bakma da sana girmediği için rahat konuşuyorsun böyle 😀
Sigara gibi düşün, acısı sonra çıkar. O kızlar sürekli bunu yaparsa, yaşlanınca çok karnı ağrır. Gencken herkesin bünyesi tepki vermeyebilir. Neyse daha fazla soru sahibine bildirim yağmuru yağdırmayalım 🐒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa öncesinde yağlama ve açma calismalari guzel sevisme olunca anal yapmak ciddi anlamda zevk veriyor... Bazen önden yapmak bile istemiyorum sadece anal istiyorum buna emin ol 🙂
42 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bunu bilmiyordum.
Tatlı acı alışmak insanı korkutuyor. Bugün yaprım çok keyif aldım 😍😍
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek tabii keyif alır..
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayatında hiç kabız olmadın mı. oldunsa düşün biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirken ve oral sırasında ona bazı şeyler yaparak sekse hazırlanınca girildiğinde yaşanan anal seksin sana vereceği zevki ne unutabilirsin nede sana sorsalar tadını anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKork bence eğer ilkin olmamışsa çok acır penisi alınca içine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiden önce seni buna ne kadar hazırlayacağına bağlı. İyice gevşetmeden, alıştırmadan girmeye çalışırsa sadece analdan değil komple cinsellikten sogursun.
00 YorumlaBen yapmayın derim. Ama yine de siz bilirsiniz. Bana yazarsanız vazgeçirmek isterim sizi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani, genellikle öyle söylerler de zevki de fazla derler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerek yok bence mk eskort musun sen
41 Yorumlabiraz acı verir ama zevk de alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok kaliteli kremler mevcut düşünme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bencede haksız değilsin
00 Yorumla
+1 yılAcır tbi. gothe giriyor kac cm lık organ 😛
00 Yorumla
+1 yılİşini bilen özenle yapan biri acitmaz
00 Yorumla
+1 yılİlki zor oluyormuş 3 kızdan teyit aldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar genelde anal seksten zevk almaz
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılGel anlatayım. Kendim denedim ordan biliyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben de deneyimlemek isterdim bir kadınla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı ve zevk aynı anda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmasını bilene denk gelirsen gayet zevkli
00 Yorumla
+1 yılBence anal yapma ufaklık
00 YorumlaVerir evet
00 YorumlaSakin yapma...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılTarumar olursun
00 Yorumla Neden ama normali istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO acıdır zevk veren
00 YorumlaYapmaa
00 Yorumla
+1 yılSevgln mi istiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri