Nefsine yenik düşmeyen aklına cinsellik gelmeyen erkekler var mıdır? Gerçekten hiç cinsel ilişki yaşamadan evlenen erkekler var mı? Erkeğin ihtiyacıdır der susarim diyen kadınlar var, aldatmayan erkekler var diyenler de var.
Cevabın nedir?
+1 yılSorun siz kadınlar da bizlerde değil. Her konuda ki hatalarınızı yatakta çözerseniz, her istek ve arzunuzu bedeninizi sunarak elde ederseniz, kafaya alıp dolandırmak istediğiniz erkeğe oranızı buranızı açıp yaparsan bunlar senin deyip başka seçenek bırakmazsanız, hala aklınız penisimizin boyunda kalınlığında olup bir an önce nasıl nasıl bakmam görmem lazım derseniz, daha bu gün tanışıp akşamına aşkım canım deyip öpüşüp koklaşmaya başlayıp sabahlarsanız, çok basit ve ucuz olup sadece seks yapmak için yaşarsanız bizden de günah gider evel Allah...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için nasıl ihtiyaç ise kadın içinde ihtiyaç o zaman kadınlar da bu konuda hür olmalı hatta bunu herkesin hür iradesine bırakalım yapan yapsın , yapmayanında kendi tercihi olsun. Böyle sınıflandırma olmasın hem kaldı ki erkeğin cinsellik yaşamasını hoş görüp kadının cinsellik yaşamasını gıpta edenleri de kınıyorum.
Bu bir tercih sonuçta ben evleneceğim kadının yüzüne bakamayacağım için o güne kadar beklemeyi tercih ediyorum. Yalan söyleyemem çünkü bu konuda , dini ve toplumsal olguları geçtim...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa tabiki aldatmayan erkek var nefsini kontrol eden de var edemeyende var
Her erkek aynı değil ama bu konuda kız biraz hassas olmalı yani erkeğe o fırsatı vermemeli20 Yorumla
+1 yılAjlına cinsellik gelmemesi imkansız. Ama yaşamaması veya aldatmaması mümkün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası yalan ihtiyaç diye birşey ne demek ya
O zaman bayanın da ihtiyaçı var ona bakarsan
Sadece nefis meselesi yoksa ihtiyaçla alakası yok
.. ben hiç cinsellik yaşamadım yaşamamda birgün evlenirsem evleneceğim kızla olur herşey
Nasıl olurda evleneceğim kızın yüzüne maske takarak bakayımki
.. bide erkeklerinki ihtiyaç diyen kadınlar kendileri yemediği book kalmamış diyen kadınlar ihtiyaç der20 Yorumla
+1 yılSanmiyorum yani vardir muhakkak ama erkeklerin hormon lari farklidir aska sevgiye bagli bir erkekde olsa hormanlar kadinlar gibi degil erkegi tedikler nadirde olsa bunu kontrol edebileb erkek vardir elbette ama dedim gibi cok nadir
00 Yorumla
+1 yılValla o kadar düşkün değilim fakat insan yapısı gerekiği dişi ve erkek yan yana durunca ufak bir sürtünme bile organları harekete geçirir.
Eğer o gün fazla istekliysem sevgilimden oral yapmasını isterim , olur biter. 🤗00 Yorumla
+1 yılHer erkek karsi cisten birini heppp arzular kimse gelipte yok efendim isim olmas iste kiyamam falan yalan moduna girmesin her erkek seks ister kadinda oyle
10 Yorumla
+1 yılYa çok bişey yaşadığım söylenmez aslında ama doğru erkekler lise çağında daha geneleve bile gidiyor yani
00 Yorumla
+1 yılElbette var. Bunun için bizzat Allah'a dua ediyorum zinadan koru beni diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yasamayan erkek cok var tabi ki ama belli bir yasa kadar mesela 25 yasindan buyuk bir erkegin cinsellik yasamamis olmasi psikolojik sorun yaratir.
00 Yorumla
+1 yılNefsini yenebilrn, kendi kendine yetebilen bitiyim, cok sukur
00 YorumlaDuskunum evet ama bu kendimi frenleyemeyecegim anlamina gelmez.
00 Yorumla
+1 yılVar bakir erkeklerde yani bu tercih meselesi ama onlar daha azginlar :))))
00 Yorumla
+1 yılNe demek herkes zina mi yapiyor yani? Elbette var evlenene kadar cinsellik yasamayan
10 YorumlaVar tabi ki.. sanal ortamda atıp tutanlara inanma çok temiz erkekler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vardır tabi de neden hep erkekler bayanlar masum mu
00 YorumlaAklına gelmiyorsa anormaldir. Aklına gelmeli ama yenilmemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefsine hakim olduktan sonra düşkün olmak iyidir. Bekar olarak cevreden 3 4 evli arkadaşımı reddettim. netten onlarcasini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bu yaşıma geldim yaşamadım yaşamadan evlenmeyi düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalışveriş kuaför makyaj malzemesi sevmeyen kadın var mı bu da onun gibi bişey işte
00 Yorumla
+1 yılVardır tabiki. Vardır herhalde yani.
00 YorumlaParayi sevenler düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel deneyim yapmadan evlenen mutlaka vardır...
00 Yorumla
+1 yılTüm erkekler aynı değildir
00 YorumlaWar. Etrafımda binlerce kişi var
00 Yorumla
+1 yılben cok istekliyim mesela Şu an
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çok düşkün ben değilim.
00 Yorumlabizden çok sizler düşkünsünüz
00 Yorumla
+1 yılBence yoktıe
20 YorumlaVardır elbette evlenene kadar yapmayan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. düşkün olan da var olmayanda
00 Yorumla
+1 yılsen düşkün değilmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar öyle çok tanıdığım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 31 yaşındayım daha bakirim. sen düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hepsi öyle
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Çoğu düşkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzde 98 i öyledir.
00 Yorumla
+1 yılvar ben
00 YorumlaÇoğumuz bakir deılız
00 YorumlaHic yasamadim
00 Yorumlavardır tabi ki
00 YorumlaCinsellik güzel sey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi düşkün oluruz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı