Cinsel Yaşam Her erkek cinselliğe düşkün müdür? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mesela eşim hic istemiyor olmasa istemez yani zar zor yapıyoruz Her erkek cinselliğe düşkün müdür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Dr. A ikna et götür bence normal değil tabi güzel ve bakımlı bir bayan isen normal değil yani dr. A gitmesi lazım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yuh ozaman ya çok alımlı değilsin ya da o erkek değil o nasl iş:) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yo gayet iyim ama o istemiyor Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl kime göre iyisin:) yani ozaman onun takıldığı biri var Yorumla Soran +1 yıl Bilemem kime gore iyimde sana göre degildir Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Değildir tabiki de ve zaten evlenınce erkeklerin arzusu kalmaz. Malum evlilik sekse en uzak şeydir. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ne demek neden. Bu ne saçma bir soru. Yorumla Soran +1 yıl Evlilik sekse neden uzak anlamiyorum daha cok olmasi gerekmezmi Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Seks bekarken yaşanır arzuyla ve tutkuyla. Evlenince arzu marzu kalmaz erkeklerde Yorumla Soran +1 yıl Iyi ozaman bosanalım Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ne alaka. Sis hatun milleti hep seksten uzak dursun seks istemeyen değil misiniz şimdi ne değişti? Yorumla Soran +1 yıl Yani baskasini bilmem ama ben düskünüm Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Kaç yaşında evlendin ve kaç senedir evlisin Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ne güzel işte, adam abazan değil. Demek ki düşünmesi gereken daha önemli işleri var. 🤷🏼♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hic öyle deme keske istekli. Olsaydi bununla. Bas etmek daha zor
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Bence onun isteği yok. Çoğu erkekte bu istek vardır çünkü 0 0 Yorumla
Brodtsy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben çok düşkünüm libidom yüksek belkide yaşımdan dolayıdır bilmiyorum 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Yaşlar ilerledikçe düşer ama genç her erkek düşkündür.. biraz heyecanlandirmak laizm 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Çoğunluk evetAma bazı erkekler daha çok düşkündür 0 1 Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Senden soğumuş olabilir monoton bir ilişkiniz mi var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeğin istememesi ayrı, sabir bir kadını istememesi ayrı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *sabit Yorumla
sercanlove Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hormonal denge ile alakalı bir durum kimisi doyumsuz olur kimisi olmasa da olur 0 0 Yorumla
DüŞ-HeKiMi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Seni aldatıyor olmasın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayir Yorumla DüŞ-HeKiMi +1 yıl O zaman bir problem vardır mutlaka. Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yazık sana ben olsam her gece her gece 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Libidosu düşük demek ki. Büyük sıkıntı 0 0 Yorumla
hilaloenerr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl yok bu libidoyla alakalı bişey 0 3 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Hayır evlilikle Yorumla hilaloenerr +1 yıl yav dayı sal beni Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl sen kimsin yaa. ilk defa görüyorum seni. Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır düşkün değildir, ben düşkünüm 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Burada sizin tahrik faktörünüz önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Istediğni yap adam görmüyor Yorumla magnumelegant +1 yıl Kac yıllık evlisiniz Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Çoğusu düşkün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keske banada o coğundan gelseydi Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Libidosu düşüktür 0 0 Yorumla
Furkan05269 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Düşkün olması lazım ama demekki eşin seni istemiyo 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. O kadar da değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Dr. A ikna et götür bence normal değil tabi güzel ve bakımlı bir bayan isen normal değil yani dr. A gitmesi lazım
yuh ozaman ya çok alımlı değilsin ya da o erkek değil o nasl iş:)
Yo gayet iyim ama o istemiyor
kime göre iyisin:) yani ozaman onun takıldığı biri var
Bilemem kime gore iyimde sana göre degildir
Değildir tabiki de ve zaten evlenınce erkeklerin arzusu kalmaz. Malum evlilik sekse en uzak şeydir.
Neden
Ne demek neden. Bu ne saçma bir soru.
Evlilik sekse neden uzak anlamiyorum daha cok olmasi gerekmezmi
Seks bekarken yaşanır arzuyla ve tutkuyla. Evlenince arzu marzu kalmaz erkeklerde
Iyi ozaman bosanalım
Ne alaka. Sis hatun milleti hep seksten uzak dursun seks istemeyen değil misiniz şimdi ne değişti?
Yani baskasini bilmem ama ben düskünüm
Kaç yaşında evlendin ve kaç senedir evlisin
Ne güzel işte, adam abazan değil. Demek ki düşünmesi gereken daha önemli işleri var. 🤷🏼♀️
Hic öyle deme keske istekli. Olsaydi bununla. Bas etmek daha zor
Bence onun isteği yok. Çoğu erkekte bu istek vardır çünkü
Ben çok düşkünüm libidom yüksek belkide yaşımdan dolayıdır bilmiyorum
Yaşlar ilerledikçe düşer ama genç her erkek düşkündür.. biraz heyecanlandirmak laizm
Çoğunluk evet
Ama bazı erkekler daha çok düşkündür
Senden soğumuş olabilir monoton bir ilişkiniz mi var
Geç evleniyoruz evlenene kadar libido kalmıyor
Erkeğin istememesi ayrı, sabir bir kadını istememesi ayrı
*sabit
Hormonal denge ile alakalı bir durum kimisi doyumsuz olur kimisi olmasa da olur
Seni aldatıyor olmasın?
Yok hayir
O zaman bir problem vardır mutlaka.
Yazık sana ben olsam her gece her gece
Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz?
Senin yuzunden kurudum de
Libidosu düşük demek ki. Büyük sıkıntı
yok bu libidoyla alakalı bişey
Hayır evlilikle
yav dayı sal beni
sen kimsin yaa. ilk defa görüyorum seni.
Hayır düşkün değildir, ben düşkünüm
Burada sizin tahrik faktörünüz önemli
Istediğni yap adam görmüyor
Kac yıllık evlisiniz
Çölde kutup ayısı bulan bedevi😂🤣
Çok az olması da anormaall
Çoğusu düşkün
Keske banada o coğundan gelseydi
Libidosu düşüktür
Yani çok fazla da olmasa da istejliyim
Bazıları düşkün değildir çoğu erkek düşkün
Düşkündür