Mesela benim kalçamda beyaz çizgi çizgi çatlaklar var. Ama sorum sadece bu değil. Genel olarak vücuttaki tek bir kusur bir kişiyi (kadın veya erkek) seksi bulmanıza engel mi?
O çatlaklar Victoria Secret mankenlerin de bile var. 😀 İnsan sadece vücuttan ibaret değil. Önemli olan karakterin çatlak olmasın. 😀 Sonuçta bu beden bize emanet. Bizim değil. Toprak olup gidecek. Önemli olan senin yaşadığın süre içinde nasıl bir insan olduğun. Topluma, insanlara neler katabildiğin. İnsanlar tarafından nasıl anıldığın. Dış görünüşe değil içinize yatırım yapın. Öğrenin, öğretin. Kitap alın okuyun, hediye edin. Vs... Ama dış görünüşte önemli şimdi kimse önemli değil demesin dersen de belki bir yere kadar önemli evet. Ama bir yere kadar. Bakımlı olmak yeterli bence. Onu da zaten başkası için değil kendi bedenine saygından yap.
O başka bu başka ☺
Catlak tedavısı doku ölümü oldugundan beyaz cızgı seklinde parlak plaklardır. Bnu ya derıyı soyma seklinde kaldıracan ya da lazer sonuc tatminkar oluyor genelde. Özel hastanedeyim. Burda o sekıl estetık ıcın gelen var. Parası olan kusursuz oluyor. Malesef!!
Bende de var;
Olan kızı da yadırgamam yani.
Olmayan kişide bile bir sakatlık geçirir, hobaaa kilo alır ünlü savunma sporu hocaları;
1-2 çocuk doğurur kadın, hop karın sarkar vb..
Yani böyle şeyler olabilir, elimizde değil.
O yüzden dış güzelliğe belli ölçüde ve elimizden geldiğince dikkat etmeliyiz tabiki; ama asıl ruh güzelliğindeki kusurlar insanı seksilikten uzaklaştırır
Yani ben önce ruhu seksi olan kadın isterim ☺️☺️☺️🙈🙈
Bir inaanın ancak beyninde kusur olur. Eğer yoksa kasma devam et... Dünya gwçiçi zevkine bak bilmem neymiş günahmış bırakın solla sağ daşşağıma anlatın şurda 1 zevk var seks onuda milletin doğmasıyla sıçma hayatına... Sonuçta göte bir pamuk 2m kare perseye sarılıp her an toprağa atılabilicek bir dünyadayız her fırsatta zevkine bakın hayatın
Cevap
69Cevap
Engel değil ve spor yaparak kapanıyor diye biliyorum
Maalesef geçmiyor
Geçmesin o zaman ne olcak
Gözüme batıyor
Şekil olarak güzel olsun gerisi önemli değil emin ol
Catlaklar icin Sari kantoron yagli krem bul kullan. Ciddi fark ediyr. Pahali gelmezse LR marka urun seti var catlaklar ixin ozel sddetle tavsiye ederim
Kullandınız mi LR yoksa saticimisiniz
@Uçuççböcügü kardesimin esi ve yakin arkadasim kullanyr gozle gorulur degisim var. benim henuz ihtiyacm olmadi
Sadece kalça kısmında var bende de cildin kuru ve zayıf biriyim bundan oluştu bir kaç kilo alıp versem hemen çatlak oluşuyor vücut yağsız bende arastirorum badem yağı kantoron yağı LR vs bunları söyleyenler oluyor kullanmadım hangisi çok çabuk etki eder onu da bilmiorum yalniz nette bakiorum lt ile ilgili inanmak istiyorum çoğu satıcı reklam yapior denemedim de istiyorum yalnız çok fiyatlı kesin etki yapacağınız bilsem alcam. Peki çatlak için lazer yapiliomu
@Uçuççböcügü lr i kullanipnsonuc alanlar gordm ddgm gibi zaten kantoran yagi yenileyici ozellige sahip cildi yananlar kullanjo. SEnin cokta su icmen lazm kuru cild cabuk catliyor yag kadr nemde gerekli
mükkemeli aramıyorsam kusur bulmam, kaldı ki nefes alsın modunda bir toplum olduğumuzdan kimseninde mükkemmeli aradığına inanmıyorum :) fiziğime dikkat ederim bena yakışan fizikte olmasına özen gösteririm sadece.
Değil böyle çok daha güzelsin
#BirKezbanınSeyirDefteri
Her birey kusurlariyla güzeldir.
Kendimden örnek verecek olursam misal,
Dikiş izi, yanık izi, faça izi, dövme vs bunlar çok hoşuma gidiyor
Çatlak erkeklerin umrunda olmuyor, söylemesen çoğu anlamaz bile
Vücut tavırla bir bütün olarak güzeldir. Farkliliklar ya da sizce kusurlar , kendine ozgulukler bu güzelliği bozmayı bırakın daha da artırır bence
Değil böyle çok daha güzelsin, kuku da problem yoksa sıkıntı olmaz
değil tabii ki ufak tefek kusurlar herkeste olabilir
Bazen bir leke tüm çekiciliği bozar. bazen bir gamze çekicilik katar.
Bazen sexy liği sağlayan şeyler olabiliyor bu kusurlar
Onemli olan arzu ve tutkudur.
Şeyimde ben var bunun tatli bulunması hosuma gidiyor.
Onlar kusur değil ki farklılık ve farklılıklar bizi biz yapar xdxd
Sokabilecekleri bir yer buldukları zaman sorun değil ama sokamadıkları zaman en güzel şeyin bile onların gözüne kötü şekilde batar canım😊😘
@seydoskos Fazlaca küstah ve ukalayım farkındayım ama dobra olmayı da seviyorum
@seydoskos Sorry ben iğnelendiğimi düşünmüştüm😊😘
Seksi bir kadını hiçbişey etkileyemez her haliyle seksidir
herşeyi sadece fiziksel görenler için engel olabilir
çatlaklar jilet izleri yanık izleri ameliyat dikiş izleri beni inanılmaz tahrik ediyor psikopat mıyım neyim bilemedim
Böyle şeyler kusur değildir önemli olan kadının kendisi böyle vücutta loş kırmızı ışıkta seks yapmayı tercih etmelisiniz
Değil tabiki vücudunda çatlak olan vs meleği bile var
Sanmıyorum ya fiziksel olarak sexy ise çatlaklar dert değil
Aşk girince bedene Mevlana'nın verdiği kusuru yürek neyleye
Immm... Yani etkiler estetik olarak ama , ben dört dörtlük müyüm ki der işime bakarım :)
Çok soğutacak birşeyse belki ama çizgi aorum değil. Nasıl bir çizgi foto atarmısın
Şu beyazlıda kusur yok ki sende de yoktur yapılır herşey güzelce dngel değil benim için
Beyaz çizgi ve çatlaklar seksi olmana engel değil.. Kusur sayılmaz benim gözümde..
Baba göre Engellemez başkasına göre engeller... herkesin düşüncesi bir değil.
En son kalçayı ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum, rahat ol
Djdjdjdjd
belkide sizin kusur sandıgınız seyler biz erkeklere seksi geliyordur. birde bu açıdan bakın
O nasıl bir vajinasının dudakları bile em beni der gibiii
Bence alakası yok çatlaklarda kilo vermişsindir büyük ihtimak ondan olmuştur
Bence kusur değill bana göre kusu temiz olmamak ve köyü kokmak
Bütün önemli. Kim ne derse desin mükemmel yoktur.
Seksi olmak sadece vucutla olmaz ki 😊
Değil. Sexilik sadece görsellikle olmaz
Bakış en seksi unsurdur
Her güzelin bir kusuru vardır :)
kusura gore ve kısıye gore degısır bu
Evet
Çirkin ayak mesela
Engel değil.
Cizgiler sikinti ya catlaklar yani
Geçmiyor 😐
sorun olacak şeyler değil
Bence değil olmamali da
bir catlakmi sikinti si. di yani sende
Değil.
hayır değil tabi ki
O an kimse ona bakmaz
Yoo bence engel degil
Hayır değil
Sıkıntı olmaz benimde penisim muz gibi 😂😂😂
Nasıll yani 😂
Biraz yamuk yani 😂😂
Engel değil
değildir.
Hayır değil
Takikmaz kimse o kadar sende takilma
Kilolu olmasın
sorun olmaz
Değil
O ne be midem kalktı ;)
Neye 😀
Çıplak kadın bedeni tasvirlerine nedense midem kalkıyor bilmiyorum iğrenç geliyor ama görünce aynı durum olmuyor bende bir tuhaflık var bu arada önyargılı bir şekilde eksileyen kızlara eseflerimi bildiriyorum
Engel değil tabi.
değil tabi ki
Belli olmaz
En İyi Cevaplar