Cinsel Yaşam Sadece vücudu güzel olan kişi mi seksi olur? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kendinizi seksi buluyor musunuz? Sadece vücudu güzel olan kişi mi seksi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
handemine Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl zeki ve mizahı güçlü olan erkek her bakımdan seksi gelir bana 6 1 Yorumla kralkobrax21 1 yıl İşte ne istediğini bilen olgun bir kadın 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ben tatlı, şırin falanım. Sacları karıştırılıp yanakları sıkılmalık biriyim. Genel olarak evet vücudu güzel boyu ideal boyda olan kişiler seksi ve yakısıklıdır. 2 35 Yorumla burakk000 1 yıl Sen şeker birisin :) şeker olaan seksi olur mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şekerde tatlıdır tatlılar seksi olmaz. Yorumla burakk000 1 yıl Tamam sen sadece tatlısın seksi değilsin:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla burakk000 1 yıl Tamam 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gülü gülü 🙋🤭 Yorumla burakk000 1 yıl Eklersen gülü gülü olmaz :)? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bütün kadınlara yazan erkekleri eklemiyorum 🤭tatlı ve , şirin olduğum gibi özel olmayi da severim. İyi geceler Burak bey 🙋 Yorumla burakk000 1 yıl Bütün kadınlara yazdığımı nerden çıkardın :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek gizli olan üye benim o yüzden bana buradan diğer arkadaşlara da özelden mesaj atmış olmalısınız? Yoksa onlarada bir yorum yapmış olurdunuz. Yorumla burakk000 1 yıl Çok alakasız bir düşünce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana göre bana göre değil. Yorumla burakk000 1 yıl Yani bana göre :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ozaman gülü gülü 🤭🙋 Yorumla burakk000 1 yıl Gülü gülü o zaman ben😛 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤭🤭 Yorumla burakk000 1 yıl Bırakamıyorsun beni ama inatcisin belli :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bırakamıyorsun beni wow iddalı Yorumla burakk000 1 yıl Öyle ama :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyleyse sen bırak beni 🤭 Yorumla burakk000 1 yıl Bırakmayalım birbirinizi yaz hadi yaw :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazmam ki Yorumla burakk000 1 yıl Tamam pes Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam 🤭. Yorumla burakk000 1 yıl Taaamam 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hani pesti cevap vermemen gerek ozaman pes olmaz ki Yorumla burakk000 1 yıl Tamam dedim konuşmayı kesmek için daha ne diyim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi de ben tamam dedim ya sen niye daha tamam diyorsun. O gitmeeee der gibi oluyor. Yorumla burakk000 1 yıl Ya bu muhabet daha ne kadar uzayacak 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzamasın mı?🤭 Yorumla burakk000 1 yıl Burdan uzamasın baska yerden devam edebilir :) etmeyecekse cevap bile yazmasan olur :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sert oldu taamamm =bıkkınlıkmis gitme değil gidiyorum tamam 😭 Yorumla burakk000 1 yıl Her Allahım :) iyi geceler sana... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣çattik ya da dedin mi hem iyi geceler değil ki sabah oldu iyi sabahlar daha uygun gibi Yorumla burakk000 1 yıl İyi sabahlar o zaman Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
zeki ve mizahı güçlü olan erkek her bakımdan seksi gelir bana
İşte ne istediğini bilen olgun bir kadın 👍
ben tatlı, şırin falanım. Sacları karıştırılıp yanakları sıkılmalık biriyim. Genel olarak evet vücudu güzel boyu ideal boyda olan kişiler seksi ve yakısıklıdır.
Sen şeker birisin :) şeker olaan seksi olur mu?
Şekerde tatlıdır tatlılar seksi olmaz.
Tamam sen sadece tatlısın seksi değilsin:)
Tamam
Tamam 😊
gülü gülü 🙋🤭
Eklersen gülü gülü olmaz :)?
Bütün kadınlara yazan erkekleri eklemiyorum 🤭tatlı ve , şirin olduğum gibi özel olmayi da severim. İyi geceler Burak bey 🙋
Bütün kadınlara yazdığımı nerden çıkardın :)
Tek gizli olan üye benim o yüzden bana buradan diğer arkadaşlara da özelden mesaj atmış olmalısınız? Yoksa onlarada bir yorum yapmış olurdunuz.
Çok alakasız bir düşünce
Sana göre bana göre değil.
Yani bana göre :)
Ozaman gülü gülü 🤭🙋
Gülü gülü o zaman ben😛
🤭🤭
Bırakamıyorsun beni ama inatcisin belli :)
Bırakamıyorsun beni wow iddalı
Öyle ama :)
Öyleyse sen bırak beni 🤭
Bırakmayalım birbirinizi yaz hadi yaw :)
yazmam ki
Tamam pes
Tamam 🤭.
Taaamam 😊😊😊
Hani pesti cevap vermemen gerek ozaman pes olmaz ki
Tamam dedim konuşmayı kesmek için daha ne diyim 😅
İyi de ben tamam dedim ya sen niye daha tamam diyorsun. O gitmeeee der gibi oluyor.
Ya bu muhabet daha ne kadar uzayacak 😅
Uzamasın mı?🤭
Burdan uzamasın baska yerden devam edebilir :) etmeyecekse cevap bile yazmasan olur :)
Sert oldu
taamamm =bıkkınlıkmis gitme değil gidiyorum tamam 😭
Her Allahım :) iyi geceler sana...
🤣🤣çattik ya da dedin mi hem
iyi geceler değil ki sabah oldu iyi sabahlar daha uygun gibi
İyi sabahlar o zaman
Kesinlikle
Evet