link
Böyle bir vücut nasıl sexy olur?
link
bence önce giyim tarzını ve saç şeklini değiştirmelisin. seksi olunmaz, seksi hissedilir. sonra da taşıyabileceğin ve sana kendini seksi ve özel hissettirecek kıyafetler giymelisin. iç çamaşırı seçimin de buna dahil. sen kendini seksi hissetikçe ve kendinle barışık oldukça, başkları da verdiğin o pozitif enerjiyi alır ve seni seksi bulurlar. tabi bunu yaparken beden dilini doğru kullanman da çok önemli. çirkin bir kadın değilsin ya da çok orantısız bir vücudun yok, sadece sunum yapmakta sıkıntın var ve bunu da çok kolay halledebilirsin, bir iki ufak değişiklikle.
kiloluysan asla olamazsın...
ya aslında ben o link kadr da kilolu degılm
163 boy 68 kilo sence balıt etli statüsünde mi :P
attıgın lınkın senle baya alakası yok ynı. ayrıca o kıyafetten kaynaklı seksı seyler gıy sacını basını yap olursun yanı
1 kilo fazlan var hadi ben 10 diyeyim para sorunun yoksa 6 12 ay salona yazıl
Cevap
54Cevap
Vücudun elma şeklinde kilo alıyo
yani yağlar bel bölgende toplanıyor
bi diyetisyene gidiceksin vücut şekline göre diyet yapıcaksın.
Ve tabiki kesinlikle spor
eğer seksi olmak istiyorsan unutma vücut yağ oranın kesinlikle düşük ve vücudun orantılı olmak zorunda
ön ce sabretmelisin .son derecede inanarak kendine özen göstermelisin . çekici ve düzgün bir bedene sahip olman zaman alacaktır .ama imkansız değil .her zaman kendi mutluluğunu düşüneceksin .nasıl yaşamak istediğini bileceksin .kararlı olduğunda hayatta her isteğin gerçekleşecektir .beslenmene dikkat etmelisin .ağır diyetler sağlığına zarar verebilir .acele etmeden zamanla yapmalısın .
bu kadının göğüsleri cok büyük degısık bır vucut tipi var bende "163boyundayım 74kıloyum ama hıc göstrmem kılomu kalcama bayılır herkes cıkıktır yusyuvarlaktır mesela sadece göbek ve sımıt kısmı can sıkıcı burdakı kadın gıbı ama bu sekılde göstermıyorum ben , sen nasıl 68kıloda bu sekılde gosterıyorsun :)
o beyaz body'in dekoltesi fazla olsun üstüne güzel bir beyaz gömlek. altına güzel bir etek giy, altınada hoş bir topuklu. saçların zaten çok iyi, teninde çok iyi, koy buraya bak ne mesajlar geliyo sana :)
boyun gayet iyi .kilonda linktekii gibi fazla değil .kendini toparladığında çok çekici ve güzel bir kız olacaksın .ama zaaten güzel bir kız olduğunada giç şüphem yok .
ooooooooooo.sen boşuna kendini üzüyorsun . fazla kilon yok sadece spor yapmaya ve bedenini toparlamaya ihtiyacın var .yüz şeklin ve saçlarının modeli çok hoş bir kız olduğunu belli ediyor .
basenlerini eritirsen çok güzel bir fiziğin olur canım... Bel kısmını biraz incelttin mi gayet güzel olursun. =)))
iyide zaten gayet güzelsin... seksi olmak için giyiminle biraz ilgilenmelisin. benim işim genelde buna benziyo işte :D kıyafet taktikleri al bence
Linki açamadım lakin fazlalıklarını vermeden loş bi' ışıkta bile giderin olmaz..
Baştan söyliyim..
Kilo problemin varsa spor salonuna yazıl düzelirsin 4-5 aya
erkekler arzulu kadınlardan hoşlanır. istediğini belli et vücut önemli değil üstüne atlar erkekler
gece iner ve pompa isteyen Kezbanlar doluşur çimenlere :D bir bitmediniz amk
he ya kezbanlık yapayım dedim koya koya büyüdü totom tvbe yaa sus
bakımlı olduktan sonra sorun yok zaten seksisindir manikür ve pedikürü sık yaptır sürekli güzel görünsn
Merak etme bız erkekler ııcın cıplak olduktan sonra basen mış bacak kalınmış tır gelıyor... Onemlı olan işlevı
ya güncelleyip duruyosun pardon da tam olarak ne sormaya calısıosun anlamadım
Siirlendirdim sanırım ..Basenlerim var popom yok zayıflarsam basen yerine ppom olur mu :(
Kasma sebebim sizi ilgilendirmiyor.LİKESTARS bir kız olarak ne kadar da basit konuşuyorsun kendini ele verme benim üzerimden ;)
evet erkekler için ilk bakışta dikkat cekilen bir fiziğin yok
ama plates yapmanı oneririm vucut hatların kıvrımların ortaya çıkar...
Eğer basenin genetikse yani annenin vs böyle ise basen için yapıcak birşey yok 8 kiloda versen o basen gitmez eğer genetikse.
nee var canım balık etli on numara bı kızsın senın ten rengın yeter vallaa
linkle foton arasında dağlar kadar fark var,nasıl olduda kendini o linke benzettin?
öncelikle kilo ver derim ama zor diyorsan, yüz güzelliğinle önem ver durumu kurtarabilirsin.
işin zor =) çok spor yapman gerekli düzenli beslenmelisin halen bir umut var sonuçta
Kalçan yaymış göbekte var yaşın 20 biraz kendine bak spor yap plates falan da iyi gelir.kilonu 50 ye kadar düşür
Dar bir kıyafet giyseydin, daha net yorum yapardım. Ama basen bölgen baya bir geniş :( Ama ten rengin çok hoşuma gitti =) Sporla fıstık gibi bir kız olabilirsin. Ondan sonrada tanışabiliriz :P
haha =) zayıflarsam ilk sen tavlarm o halde tvbe ya =) teeşekkür ederim ancak sizce basenim gider mi :(
Basenin gider =) zayıflarsan ilk beni tavla =) şaka bir yana, çok takılma fiziğine. Şeker gibisin adeta :)
guncellemenı sımdı gordum de hıc de ordakı gıbı değilsin daha zayıfsın
senin bu fiziğin gayet iyi bence helede bu yaştaki bayanlara bence bu yakışıyor daha güzel sex oluyor tabi yapmasını bilene denk gelirsen
yaşım 21 =) 35 değil o yüzden fit bir vucudum olması lazım daha gencim malum
bende 21 ne tesadüf :)
daha önce hiç ilişkiye girdinmi
hayır girmeyide düşünmedim aa doğru ne büyk tesadf
tanışmak istermisinn
Hayır
vah vah sana bir tavsiye ilişkiye giriceksen bile bu fiziğin haddini vericek biri ile yap yoksa tat almazsın
Çok mü üzüldün bak şidmi bende sana üzüldüm..Bu fiziğin haddini vericek biri mi .. Önce benim huyumu sevsin sonrası gelir zaten ;)
üzüldüysen yardım et o zaman :)
yazdığına göre sende yapmak istiyorsun ancak önce biraz konuşman ve güvenmen lazım dorumuyum
Haddini aşma lütfen .Hakkımda birşeyler öğrenmen için hakkın olması lazım.Ne yazık ki sana birşeyler açıklamayacağım çünkü ben kendimden eminim .;) Haddini bil
pardon haddimi aştıysam kusura bakma
konuşmak istersen dinlerim
Şimdide mizahını mı değiştiriyorsun benimle konuşmak ve illa ağına düşürmek için.Bak güzel arkadaşım bu hayatta ahlakına örf adetlerine sahip çıkanlarda var .Cinsellik kategorisinde soru soran her kız arkadaşımızı balık sanıp tutmaya çalışmayın .Lütfen rica ediyorum.Herşey cinsellik değildir bu kadını basitleştirdiği gibi uckuru uğruna giden erkekleride basitleştirir.Saygılarımla
ben kimseyi ağıma düşürmek gibi bir düşüncem yok istesem çoktan yapardım ben daha ilişkiye girmeyi bırak öpüşmedim bile...
yanlış anlama ama cinsellikte soru soran kızların çoğunun amacı belli olduğu için öyle yazdım
yanlış anlama ama cinsellikte soru soran kızların çoğunun amacı belli olduğu için öyle yazdım
İşta yukarıdaki cümlene karşılık bende
'Cinsellik kategorisinde soru soran her kız arkadaşımızı balık sanıp tutmaya çalışmayın'
Bunu yazdım ya zaten.Önyargılı olmayın.Ayrıca deneyimsizliğinizden sıkılıpda değişmeyece çalışmayın .
ben deneyimsizliğimden sıkılıpta değişmeye çalışmıyorum nerenden çıkarıyorsun ya bir git
Madem değişmeye çalışmıyorsun o halde ava çıkma ;)
ava çıkmama gerek yok istesem bu yaşıma kadar para veripte yapmıştım ;)
bel kısmın kalın gibi.. daha dar bir kıyafetle çekip yollasaydın dahada anlaşılır olurdu... bel kısmına yoğunlaş, belini inceltirsen gayet sexi olabilirsin
bebeğim senin kilo vermen lazım o zaman seksi olursun ;)
Her gün düzenli koşu yap... Başka türlü ancak fetişlere hitab edersin :D
madem resmini koyacaksın sağlıklı bir bilgi almak için vücut hatlarını belli eden bir kıyafet giyseydin burda cevap veren çoğu kişi makarasına cevap yazıyor en azından doğruyu öğrenirdin
Amacım vücud hatlarımı belli etmeden sizin yardımlarınızı almakdı lakin olmadı..Burada vucudumu sergılemek istemedıgım içinde hiç yokdan bir resim koymayı tercih ettim sayıgılarımla hayırlı geceler ;)
iyide bu kıyafetle sadece o kıyafetleri yorumlatabilirsin sen bir yorum yapabiliyormusun o resme gerçekçi ol... ayrıca yüzün görünmüyor ne farkeder
vücut hatlarım tamamen belli olursa ben rahatsızlık duyarım burda bir çok başı boş insan var ki nitekim bazılarıda laf olsun diye yorum yapıyor .
tabiki özgür iradeniz ama o şekilde olduğunda emin olun gerçek cevapları alırsınız en azında % 90 ama gerçekleri duymaya cesaretiniz varmıdır bilemem
Cesaret meselesi değil bu ahlak meselesi burada hiç tanımadığım karşı cinslere benim ahlakım uygun değil .doğru gelmiyor.size hak veriyorum sonuna kadar haklısınız ..ama ne yazık ki ben burada kimin doğru kimin yanlış söylediğini anlayamıyorum genellikle cinsellik kategorisi çiftlik olarak görüldüğü içinde bir kız olarak dikkat etmem gerekiyor.Sadece kiloyu çok kafama taktığım için paylaşmak istedim en azından bu şekilde.saygılarımla
haklısınız o konuda iyi geceler
sporla kendini toplayabilirisin eğer istersen normalde evrene inanmam da bayanlar için kesnlkle var :)
bıraz dar gıyıp vucudunu bellı edersen sexy ortaya cıkar
68 kilo fazla, kas ve baldir egzersizi yapman lazim.
bı kız sensin sanırım, hafifçe bel ve kalçayı inceltirsen seksi olursun, doğrusu insan kendisi ile barışık olduğu takdirde zaten seksi olur.
kilo pek belli olmuyo gögüs ve kalça yok gibi fotoya göre bedenin kaç peki
gayet iyi ama o kıyafetten sexy olduğun pek anlaşılmıyor...:D
benim kilomda 1.64 boya 60 kilo basenlerm var popom yok belim ince tek sorun bassenım:D
Özür dilerim ama sen neyini düzeltecenki. zaen çokca sekss sin
obezlerle cinsellik düşüncesi beni iğrendiriyor.
gayet iyisin bu neyin kasıntısı böyle anlamadım
kamufile edebiliyorum kilomu aslınd bnde anlamıyorum 163 boy 68 kilo olarak kmse grmuyor beni 10 kilo fazlam var basen ve bel bölgem kötü :(
fitness yaparak tabikide
arkadaşım güncelleme iyisin işte allah allah al birini vur ötekine yemin ederim neren kilolu senin
163 boy 68 kilo besan bel ve göbeğim mevcut bundan rahatsızlık duyup böyle bir soru sordum ama herkes üstüme geldi :(
10 kilo daha ver yeter
yaşın fotoda 30-35 den küçük görünüyor doğru mu?
senin fiziğin gayet iyi ki =/
kız dediğim böyle olur zaten
Her turlu giderin var
boyuna göre kilolusun ama kötü degilsin :)
seksiliği sadece vücut olarak dusunmemelisin.
evli ise sexy olmana gerek yokki :)
biraz sporla çözülmeyecek bir sorunun yok :))
kötü ya... kilo vermeyi dene bence
guzellıgıbı gosterdıkten sonra her kız guzeldır :)
bence şu an da gayet sexy :)
olamazsın kesinlikle sen
ama spro yaparsan belki
hımm süper süper muhteşem
süper süpersin aynen muhteşem
Sal gitsin ;)
Takıl benimle ol sexy :)
Gerçekten sizin fotonuzsa, helall olsun size bu kadar net olabildiğiniz için. Bence siz sexy olmaya çalışmayın. Çünkü sizin vücudunuz çok güzel gözüküyor. O giyim biçimiyle. Vücudunuz gerçekten de orantılı düzgün gözüküyor. Neredeyse sizden hoşlandım ya. Son cümlem için kusura bakmayın bu arada.
cık senden bir yol olmazzz
giyimden dolayı vücut anlaşılmıyo ki
kotunun iyisi
gerçekcisin sağol
gizli kalmayı tercih ediyorum uyuzluk kanımda var =)
birde acı gerçekleri söylediğin içinde belkide ben sana uyuz olmuş olabilirim
link açılmıyor canım
Zaten seksisin...
Balık etliymişsin. Mimik, giyim ve davranışlarınla boş kalmazsın.
hangisi gibi?
orda 50 tane foto var bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar