- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılseks, "cinsiyetle alakalı" demektir. Seksi ise "cinsiyeti ön plana çıkaran".
Dolayısıyla Seksi kadın, Cinsiyetine dair özellikleri ön plana çıkaran kadın demektir.
Kadında cinsiyeti ne belirlerse artık oradan yürümek gerek.
Ses, saçlar, vücut hatları, tavır, eda... Kadınsı olan her ne varsa, o noktayı öne çıkaran kadın teorik olarak sexidir.
Teorik olarak dedim çünkü, sesi güzel olmadığı halde sesini, saçı güzel olmadığı halde saçını, vücudu güzel olmadığı halde vücudunu ön plana çıkarmaya çalışırsa bir kadın, hiç bir erkeğin gözünde Seksi olmayacaktır. Aksine gayet itici olacaktır.
Bu bakımdan da göreceli bir konudur sexilik :-)00 Yorumla
+1 yılSeksi kadın yüz güzelliği fizik güzelliği dolgun ve biçimli göğüsler biçimli kalça ve oval ince bir bel hepsinden öte pürüssüz bir beyaz ten işte karşı koyamadığım ben büyük zafim bu
00 Yorumla
Yorumları okudum herkes sen gibi demiş dur sana bir bakim😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu kim sorsa soran kişi icin denen sey bu 🤣bende bir halt yok yoksa
- +1 yıl
Bu soruyu sen sor bak neler yazacaklar😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYorumsuz bırakıyorum gadasi
10 Yorumla Hiç bir şey beni arzulayan bir kadın kadar seksi ve seksapalitik değildir. Yoksa kadın zaten erotiktir. Sadece erotizm yetmez arzu lazım ki şehvet daha yoğun olsun, şehvet olsun ki seksi olsun. Yoksa erkekte bir kadın için seksi ve erotiktir. Bana özlem ve arzu dolu bakışı kadar, seksi olamaz hiçbir kadın.
00 Yorumlakendini kesfetmis karsisinda ki insandan beklenti ve isteklerini bilen, hareketlerinde ve sozlerinde kendime guvenen kisidir.
dış gorunus icin standart zaten onlari tekrar tekrar saymaya gerek yok. saglikli boy/kilo orani kafi.10 Yorumla
+1 yılseksi çağrıştıran kadındır.. belli bir şey yok aslında bunun için. en küçük bir detay bile bazen onu çekici kılabilir..
00 Yorumla
+1 yılHer güzelin bir kusuru var imiş amma aşkın gözü kör göremez derler,
Konu cinsellik se, erkeklerin çoğu için kalbi atsın yeter, güzellik dersen farklı bence yanına yakışmalı bakımlı ve ağır başlı olmalı, benden bukadar...00 Yorumlaseksi kadın olunmaz uzun boyunlu doğulur. seksi kadın yoktur boynu uzun kadın vardır. yanlış anlama okuyunca yüzün gülsün diye şey ettim. ayrıca gerçekten seksi kadın yoktur seksi olabilme çabası vardır
00 YorumlaSeksi kadın bakışlarıyla hareketleriyle etkilemeli tamam güzel bir fiziğede sahip olmalı ama baZen çirkin kadınlarda gözüme seksi gelebiliyor bunun sebebi ses tonu bakışları ve bir kaç etken olabiliyor
00 Yorumlabunlar gibi :)
10 Yorumla
+1 yılseks yapma isteği uyandırabilen kadındır. türlü türlüsü olabilir :D
10 Yorumla
+1 yılSeksi olmanın bence sabit bir şekli yok, cilve ve seksilik insanın yapısının her türlü dışa vuruşurudur, içinde yoksa eğer ne yapsa nafile... seksi kadın nasıl olsun sorusuna cevabım yok 😂😂😂
00 YorumlaSekil 1a
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBitter olmayan çikolata ten menekşe gözler uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180 üstü boy balık etli güler yüzlü yuvarlak belirgin hatları olan
00 Yorumla
+1 yıl:D Bilmiyorum nedir? ama seksi dedikten sonra aklıma koca bir canavarı yenmiş bir kadın geliyor :D :D
00 Yorumlatam da böyle
00 YorumlaDisiligini kullanmayi bilen kadin.. vucudunu taniyan ona gore giyinip mimiklerini kullanan ve ozellikle kucuk ve bakimli ayaklari olan 😀
00 YorumlaDolgun dudaklı dik göğüs ve sert kalça üff resim fenaa 😂
10 YorumlaKadının seksiliği Vücuttan çok kafasındadır. Beni şahsen karşı cinsin zekası etkiliyor
00 Yorumla
+1 yılSeksi kadının bir tanımı yoktur. Seksapalite doğuştan gelir, bu güdüye sahip kadınlar türbanda taksa seksidir.
00 YorumlaBakımlı, işveli, romantik ama aynı zamanda ateşli olabilen..
00 Yorumla
+1 yılBakislar, konusma tarzi ve normal vucut olculeri tabi dis etkenleri kullanmayi bilen kadin en seksidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kalça, büyük popo, ele avuca gelir düzgün meme, Dolgun pürüzsüz bacak vs.
00 Yorumla Özgüven, kıvrımlı hatlar, bakışlar en önemli üç faktör.
00 YorumlaBenim için seksapellik kıyafette değil dşr. Kadın eğer bakmasaını konusmasını gülmesini hatta yüz mimiklerini kullanmayı ses tonunu ayarlamayı biliyorsa işte o kadın seksidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBu doğuştan gelen bir kodlama, seksi doğuluyor diğer şeyler ufak tefek rütuşlar.
00 Yorumla
+1 yılİnce kıvrımlı fit bir vücut dolgun dudaklar iri gögüs dik sıkı yuvarlak kalçalar düzgün bacak fiziği en az 1.75 boy açık tenli renkli gözlü uzun dalgalı saçlı 👍 mis mis
00 Yorumla
+1 yılRedimdeki gibi olmadığı kesin, dileniyor gibi bir hali var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle bakısları cok guzel olan kısı degılmıdır? :)
09 Yorumla- +1 yıl
Oyle midir? Giddiycyoogu
Cevap sahibi+1 yılBence oyle fızıksellık bır spor bır estetık bır makyajla degısırken bakıslar sabıt kalmaz mı :) tabı gozler lens kırpıkler takma goz altları botokslu degılse :D asdfg
- +1 yıl
Ben değilim okey anlaşıldı
- +1 yıl
Görünür ol kimsin bakayim
Cevap sahibi+1 yılbak bakalım :) ve sen tatlı bırısın yuzden fızıkten hıc gormedıgım ıcın bırsey dıyemecegım :) yanı baskaları gıbı hossun sexy bırısın dıyıp bos beles yorum yapmak abartı ve gereksız olmazmı :)
- +1 yıl
Mantikli
Cevap sahibi+1 yılDaha once senınle konustuk bız sanırım senın ılk zamanlardı :) pekı gordun benı ne dıyeceksın merak ettım :)
Cevap sahibi+1 yılSenı sexy dıye dıle getırmedım dıye mı cevaplamıyorsun :( tatlı ve guzelsın bu kesınde fızıkten paylas bırgun gerceı bır ara ınstagram atacaktın oda kaldı gıttı ama neyse :(
- +1 yıl
Hatirlamiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzulu istekli işveli cilveli tatmin edici.. seksi arzulayan ve partnerinden almayı bilendir
10 Yorumla
+1 yıltarifi cok zor be boğacık =)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSes tonu hareketleri giyimi ve tarzi bir hanimi seksi eder
10 Yorumla
+1 yılsenin gibi seks olur seven sevecen canlı kanlı olur :)
00 Yorumla
+1 yılIslak zemine camış gibi yatan kadın bile seksidir:)
00 YorumlaTemiz hijyen kültürlü bakımlı hoş oturaklı sonrası gözleri dudağı boyu posu memesi dottü :)
00 YorumlaVucut hatladı kıvrımlı saclar uzun gozler iyi bakan oyle
00 Yorumla
+1 yılO kadina arkasindan sarilmak ve girmek isterdim obyagmurun altinda off
00 Yorumla
+1 yılBana göre bencelk kural temizlik ve bakımlı olmak mesela tırnaklar hafif uzun ve bakımlı el ayak :-) yani temizlik sksilik katr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap giyen kadin
00 Yorumla
+1 yılOnu gördün an ses isteği oluyorsa ve dışiligini kullana bilmesi
00 Yorumla
+1 yılAçık saçık giyinen fiziğini ortaya yani fiziği düzgün olan cesaretli alımlı olanlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksi olunmaz doğulur
😄😄 Bakımlı fiziği duruşu önemli kalas yutmuş gibi olmayacak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce vücut çekiciliği
Sonra giyim
Ve en son da gösteriş00 Yorumla
+1 yılSadece özgüven yeterli
05 Yorumla- +1 yıl
Venüs abla daha ne diyeyim 🙄
- +1 yıl
Abla mi :)
- +1 yıl
Pardon aşkım
- +1 yıl
Askim de demedim
Yasli hissettirdin diye dedim - +1 yıl
Haydaa sen de ne desem reddediyon
bakımlı, düzgün giyimli,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yıledebine mukayyit kadın bana seksi gelir
00 Yorumla Işte o sen oluyosun Lora 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılYuz fizik giyim falan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Margot Robbie mesela seksi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi kadın sevmeyi aşık olmayı bilmeyen kadındır
08 Yorumla- +1 yıl
Neden bu sekilde
Cevap sahibi+1 yılÇünkü seksi kadın arzulanmak için kendine o kadar bakım yapar
- +1 yıl
Umm.
Cevap sahibi+1 yılAma aşktan sevgiden anlayan bir kadın tek bir kişi için kendine bakar
- +1 yıl
Enteresan
Cevap sahibi+1 yılBen değişik bir insanın
- +1 yıl
Farkettim
Cevap sahibi+1 yılGerçi bazen insan olduğumdan bile şüpheciyim ya ama neyse 😂😂😂
senin için zor be bebeğim üzgünüm...
05 Yorumla- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
Varki diyorum
Ayrica benim Seksi olmam icin sacimi boyamama gerek yok resme bile gerek yok. Istesem sesimlede yaparım onu...
Ayrica soruda ben nasil Seksi olurum demedim - +1 yıl
Git yemek ye
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılGönlüme göre 😊👍
10 Yorumla
+1 yılSitedeki nilsuuu baya seksi bence sence
00 YorumlaProfil foto daki gıbı
00 Yorumla
+1 yılkızıl saç beyaz ten :D
00 Yorumla
+1 yılSessizce söylenen güzel sözler :D
00 YorumlaSen gibi bebeğim 😍😘
00 YorumlaGiyinişle alakalı birazda vücut hatları duruş vs
00 Yorumla
+1 yılKendisinin farkında olan kadındır