#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bakım başka bir şey. Makyajla kıyafetle parfümle seksi olunmaz. Onlar dondurmanın üzerindeki sostur.
Bir bakışımla makyajsız halimde bile adamın gözlerini üzerimde kitleyebiliyorsam bu ruhum seksi olduğu içindir. Dekolteyle çiğ kırmızı dudaklarla kat kat siyaha boyanmış gözlerle olmaz seksapelite. Kadının içinde olacak.
En doğru yorum 👍🏿👍🏿👍🏿 Seksilik bakımla olmaz ruhunda seksilik olacak 👏🏻
Çıta gibi bir hatunda seksi olabilir, fitnes yapan bir hatunda seksi olabilir, etine dolgun bir hatunda seksi olabilir lakin insana sevmediği biri seksi gelmez. Bakım tabi puanı arttırıyor ama karşındaki insanın duygularına hitap edebilmeyi bilmeyen bir hatun afetü devran olsa kaldırım taşı etkisi yaratır.
Evet bakımlı, temiz ve kişilikli olmak çok ama çok önemli..Çünkü seks de kokular ve görünüşler çoğu zaman sexin keyfini kaçırır.. En zehirli canlılar en çekici fiziğe sahiptir.
Bir tane lambhorgini dusun yillarca bakmazsan ustu camur toz kaplar binmek ister misin? Ben istemem.
Cevap
34Cevap
Sexilik nedir sence bakımlı olmakmı güzel görünmek i yoksa güzel kıyafetler giyip makyaj yapmakmıdır ne olabilir bu Seksi Dedigimi şey bunlardan azar azar vardır tabi günlerden bir gün geçmiş zaman işe gidecem dolmuş bekliyorum beklerken yanıma on numara bir hatun yaklaştı ama Sexilik ne kelime anlatmaya kelime yetmez o derece yani aradan beş dakika geçti yanına başka bir kadın geldi konuşmaları kulagım geldi ve hayal kırıklığına ugradım o küfürleri o hal ve haraketleri bir görseniz yani bir erkekten hiç bir farkı yok umarım anlatabilmişimdir demek istedigimi benim için Sexilik diye bir kavram söz konusu bile değildir eger bir kadında illa bir şey arıyacak sam ilk ve degişmez kuralım kadınımın iç güzelliğidir gerisi boş diyeceksin şimdi senin gibilerde i kaldı benim gibiler yıgınla var
Sütun gibi bacaklar düşün...
Ama üstünde kadayıf teli gibi kıllar var
Sence bu ne kadar seksi?
Doğuştan seksi olunmaz seksilik kazanılır. Spor bakım estetik
Tabiki bakımlı olcak seks esnasında sonuçta bunun orasida var sadece gir çık la bu iş bitmiyor oral yaparken karşılıklı bakım olması lazımki seks den zevk alabilesin
Bence evet gerekiyor yani Allah vergisi bir cazibeniz yoksa. Ki öyle olsa bile bakımlı olmak bunu ikiye üçe katlar
dışarıdaki insanların seksi algılaması için bakım makyaj ve maske takmak gerekir ama yanındaki insan için buna gerek yoktur fizik ve hareketlerin yeterlidir
Tabiki temiz ve bakımlı olmak şart. Sen kendine bak ben de sana bakayım. Yoksa kendine bakamayan biri bana nasıl bakacak diye söyleyebilir.
Dıştan evet seksi durur her anlamda ama
Tüyler kıllar alınmamışsa erkek hayal kırıklığına uğrayabilir
Vücut hatların seksiyse bakımsız da olsan yine seksisindir
bakım gerekiyor, ölçüde olmalı,
fakat bazı kişilerin hiç bakıma ihtiyacı olmayabiliyor.
Bakımlı ve temiz kadın herzaman tercihimdir kadın çok seksi ama ter kokuyor pehhh leşşşşşş
Tabi ki bakım şart sadece bakımlı olsan +1 puanın var
Bakimsiz olmaz güzelde olsan kadın bakım şart bence...
Tabikş bakımlı olmazsan neyin Seksi olucak bakım herşeyin başıdır canım
Bakımlı olmalı ki, o bedenin her noktası öpülmeli koklanmalı...
Spor yapıcaksınız. Üzgünüm TC kızı. Yine kötü bir haber verdim size
Sexy olmak için her yönü ile bakımlı olmak lazım
Heleki bel altı özel bölgeler temiz olmalı
VÜcut hatların seksiyse kıvrımlı ve dolgunsa bakımlı olman çok da şart değil daima seksisindir
Bacakları benim kadar kıllı bir karının neresi seksi olabilir?
Bakımsız olmaz benim midem almaz
Bskımlı ve temiz olmak şart
bakım herkese gerekli
Seksi olunmaz seksi doğulur 😌😃
Açıkçası güzel değiksen seksi olmak zor
Hissettirmek gerekiyor
Biraz bakım da şart tabi.
Özel yerler bakımlı olması lazım
Evet hem bakımlı hemde fizik olması şart
Yani ama bakımsız olup cok seksi olan da var
Doğuştan seksi olunur, bakım da gerekiyor.
Aynen bakımı olacaksın ki seksi ortaya çıksın
Bakımlı özenli fith ve enerjik
Elbette gerekiyor
Seksi olmak için bakımlı olmak gerekiyor
Eevt
Nişanlın mı o
Evet
İyi
Bence evet
hayır seksilik bakımlı olmakla alakalı değil
Bakım şart
Tabikide