- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik için güzel olmak şart değildir. Güzellik, göreceli bir kavramdır ve herkesin farklı bir güzellik anlayışı vardır. Bazı insanlar için güzellik fiziksel özelliklere bağlıyken, bazıları için ise kişilik özellikleri, zeka, mizah anlayışı gibi unsurlar daha önemlidir. Cinsellik, fiziksel ve duygusal bir deneyimdir. Fiziksel olarak çekici olmak, cinselliği daha keyifli hale getirebilir ancak bu şart değildir. Kişisel bakımına özen gösteren, kendine güvenen ve karşı tarafın isteklerine önem veren herkes, cinsel olarak çekici olabilir. Duygusal olarak uyumlu olmak, cinsellik için en önemli unsurdur.
Birbirlerini seven, saygı duyan ve güvenen çiftler, fiziksel görünümlerine bakılmaksızın cinsel olarak tatmin edici bir ilişki yaşayabilirler. İşte cinsellik için güzel olmanın şart olmadığına dair bazı kanıtlar: Araştırmalar, fiziksel görünümün cinsellik için önemli bir faktör olduğunu ancak tek faktör olmadığını gösteriyor. Bazı araştırmalar, fiziksel olarak çekici olmayan kişilerin de cinsel olarak başarılı olabileceğini gösteriyor.
Cinsellik, hem fiziksel hem de duygusal bir deneyimdir. Fiziksel görünüm, cinselliğin sadece bir parçasıdır. Sonuç olarak, cinsellik için güzel olmak şart değildir. Kişisel bakımına özen gösteren, kendine güvenen ve karşı tarafın isteklerine önem veren herkes, cinsel olarak çekici olabilir. İşte cinselliği daha keyifli hale getirmenin bazı ipuçları: Kendinize güvenin. Kendinizi beğeniyorsanız, karşı taraf da sizi beğenecektir. Karşı tarafın isteklerine önem verin. Onun nelerden hoşlandığını öğrenin ve bu isteklerine göre hareket edin. Açık olun. Ne istediğinizi ve nelerden hoşlandığınızı karşı tarafa söyleyin. Deneyimlemeye açık olun. Farklı şeyleri deneyin ve neyin size iyi geldiğini bulun.
Cinsellik, iki insanın birbirine olan yakınlığını ve sevgisini ifade ettiği bir deneyimdir. Güzellik, bu deneyimi daha keyifli hale getirebilir ancak şart değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik kavramı diye bir şey yok aslında sanırım sen hiç uzak doğu makyaj filtrelerini ve makyajlarini seyretmedim 90 yaşındaki kadın makyajla 18 yaşında gözüküyor ayrıca seks için güzellik şart değil belki fizik şarttir aklında bir canlandir aşırı kilolu bir kadinlami yoksa manken fiziğine benzeyen bir kadinlami seks yapmayı hayal eder erkekler bu devirde elini sallasan seks yapmak isteyen 50 karesi kadar erkek denk gelir merak etme
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzellik şart değil bu konuda istekli olmak arzulu sevişip wrzuluöpus emiş göğüsler iki tarafıda uçurur ilişkide bilgili neyi nasıl yapacağını bilen biri çok güzel hanimlardan bile daha keyif verici ilişkide bulunabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tabi ki hayır seksin güzellik veya benzeri şeyler ile alakası yok. Sevişmek sanat gibidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki hayır... zaten bu bir istekten ziyade ihtiyaç ve güzel çirkin demeden herkesin bu konuda bir dengi vardır güzelliktir fiziktir bunlar olsa güzel olacak detaylar ama olmazssa asla olmaz dedirtecek detaykar değil... Hayır
Seks fizik ile güzellik ile yapılmaz kişinin becerisi ile yapılır. Çok aşırı bir kilo yok ise pozisyon almakta da zorluk çekilmez. İnsan güzel olmasına bakmaksızın o kişinin nasıl zevk verdiğine odaklanmalıdır. Böyle olunca da fizik ikinci planda kalır. aura varsa o çekim gücü varsa güzellik ikinci üçüncü planda kalır12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyom yine de güzel yazmisin abla
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Bakımlı olmak şart. Hatta bazılarına o bile şart değil.
53 Yorumla
Soran+1 yıl@kadans karabaslar alıyor ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo hiç gerek yok. Çirkinde olsa güzelde seks süper olur çirkin olsa bile belki seksi cok daha istekli güzel yapacak hem çok isterim yani 😉 istersen tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur mu yaaa seks temel güdü, güzellik çağa, mekana, klgunluk düzeyine, kültürden kültüre farklılık gösteren bir şey. Benim boğum boğum bir kıza kaldırmam mümkün değil, bazı erkekte bunun fantazisi var😬🫣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıltutku çekim guven yargılamamak özgur dusunmek guzellıkten çok önce gelir
10 Yorumla Bakımlı olmak temiz olmak güzel kokmak.. tabi bu kişiye bağlı kriter meselesi nefes alsın yeter diyende var iyyy iğrenç
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil ama kendinizi rahat hissetmiyorsanz bakım yapın daha iyi olur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi laf vardır askim dünya kadar malın olacağına fındık kadar qmın olsun :)
bazılarına hiç farketmiyor
25 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😂😂😂😂
Soran+1 yılBişey yazardimda neyse
- +1 yıl
Yaz bakim
Soran+1 yıl@sevimlideli sen değil lan ayi
- +1 yıl
He 😂
+1 yılHayır ilk seks yaptığım kadın buradandı ve güzel diyemem. Ama keyifliydi
03 Yorumla
Soran+1 yılO ye
- +1 yıl
Trol müydün
Soran+1 yılNe diyon be dayı direk ne yaptığını yaziyon yaşadığın birşeyi anlatarak kendini bitiriyor ztn
+1 yılErkekler için değildir. Onlara göre zaten onlara veren herkes güzeldir.
10 YorumlaHayır. Güzellik görecelidir yani kişiye göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutkulu olmak şart. Yani şart derken kaliteli bir ilişki istiyorsanız sart
00 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihi farklıdır ama güzellik zaten seksi çağırır
00 Yorumla
+1 yılÖzel bölge temiz ve güzel olmalı, yüz o kadar önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo temiz ve istekli olmak yeterli bence hem bazen o beklemediğimiz kızlar herkesten güzel veriyor böyle birinin ilki olmak istiyorum ya hiç kızlık bozmadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Libidosu olsun da ne oluyosa olsun sonra yatakta somurtunca tadı çıkmıyo harbi diyorum
00 Yorumla
+1 yılGüzel olacak tabikide, sadece şeyi var diyede seks yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılBence herkesin bı güzelliği vardır. Kişiye kişiye dgisir o güzellik kavramı. Seks yapmak içinde böyle bir şartın olacağını hiç düşünmüyorum. Önemli olan istekli olmam ve isteğini karşı tarafa gerçekten göstermek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin düşüncesi;
4mını bulmuşsun kılını arama olduğu için güzellik şart değil ahahahaha11 Yorumla- +1 yıl
Kıllısı değil kılsızı o
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bence nefes alsın yeterciler baksana
29 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılKarabağlar bu saatte gezmemeli. d
- +1 yıl
Kimsin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKarabağlar bire apla
- +1 yıl
Ne diyon ya
Cevap sahibi+1 yıl@sevimlideli arkadaşın aramizdan çekilir misin aplamla konuşuyorum surda
- +1 yıl
Beni dışlamayın 🥺
Soran+1 yılAlla derken sinirlendiren sende
Cevap sahibi+1 yılApla benim yabancı dilim yoktur. Ne dedin ankamadim affola
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin beğendiği bir tip vardır illa eşini olur nasıl seks yaparsın ama bakımlı olmak iyidir temiz
00 Yorumla
+1 yılBir yaşıma daha girdim böyle giderse 100 olacam her kadın güzeldir sadece dokunuşlar gerekli bazılarına
11 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en büyük yalanına inandırılmış ve şuursuzca bunu savunan bir birey
Bakımlı ve libido biraz yüksek olması daha iyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyi
+1 yılHayır tabiki ama fizik iyi olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılKeske
Soran+1 yılEngellemisim seni hepiniz ortak noktası aynı dikkat ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik güzel olsun yeterli bence
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakası yok.
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına söğüt yaprağı kadar damın olsun.
Gerisi kolay 😃😃00 YorumlaFizik lazım seks için
06 Yorumla
Soran+1 yılKoca göbekli 22 cm altı olmamak lazim
Soran+1 yıltamam abi
Soran+1 yılKıyamam lan sana bide ciddiye aliyo
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılFizigin güzel olsun yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılOğlum yaşın 41 ztn sabane
Soran+1 yılUlan tam engellicektim engelliyemedim
- +1 yıl
Engelle niye engellemiyon umrumda olur mu sence
+1 yılşu an kim. olsa yaparım inan
02 Yorumla
Soran+1 yılKarabaş yandi
- +1 yıl
Hayvan demedik
karşındaki kişiye göre degişir
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok çılgın olmak yeterli:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldegıl uyum onemlı ıstekler olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi olmak önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak şart. gerisi yalan...
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yakışıklı biriyle yapmak için olabilir
00 Yorumlakimileri için değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi olmak şart en azından beniml yapacaksa şahıs
04 Yorumla
Soran+1 yılKral isinbiliyo
Cevap sahibi+1 yılestağfurullah yemek seçerim onunla ilgili mevzu
Soran+1 yılKarabağlar yurume yeter
Cevap sahibi+1 yılo ne len
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz olmak ve ne istediğini bilmek şart
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır killim
Cevap sahibi+1 yılKillim?
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım bunu
+1 yılHayır
19 Yorumla- +1 yıl
Ama ayakları güzel mi diye merak edip ayaklarına bakardım birde burunlu ince naylon çorap giyip giymediğine dikkat ederim. Zaafım varda burunlu ince çoraplı ayakların kokusuna
Benim zaaflarımı sömürecek biriside yok.
Soran+1 yılAnnen ölü kesin
- +1 yıl
Yo babam vefat etti yıllar önce. Mekanı cennet olsun rahmetlinin.
Soran+1 yılAnnen olmediyse yazik
- +1 yıl
Annem sağ. Neyi merak ediyor sunuz?
Soran+1 yılBize bı zarar verme şansın yok ama sulalendeki kişilere zarar verecek bı potonsiyalin ver
- +1 yıl
Peki ne gibi bir potansiyel mesala anlayamadım şaşırdım.
Ben sadece kafasını yaşayan biriyim
Soran+1 yılYazdığın cümleyi tekrar oku ve hala bir sıkıntı yok diyorsan hastasın sen
- +1 yıl
Ruh hastası olduğum doğrudur. Şu an ruh hastası benle konuşuyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır fizik güzel olsun
00 Yorumla Sen cok guzelsin eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo
+1 yılŞart
06 Yorumla
Soran+1 yılTüh be
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBu tiple güzel mi ariyon sen
- +1 yıl
Buldum zaten güzel merak etme sen kendinle ilgilen
Soran+1 yılB6
- +1 yıl
?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından vücudun güzel olmalı
10 YorumlaGüzellik göreceli
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar essek becerio sen nedion
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır tabiikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Degil
00 Yorumla
+1 yılHayır r
00 YorumlaBakımlı olmak şart
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılHayır. İyi seks yaparsan aşık bile olurlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil
00 Yorumla
+1 yılE yani
00 YorumlaEvett
33 Yorumla
Soran+1 yılGüzelsin. d
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil Tabiki
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat