- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeksilik ve güzellik tanımı benim için çok farklı. Her güzel olan nasıl seksi olmuyorsa her seksi olanda güzel olmaz. Seksilik daha çok vücut yapısı, tipi, göğüsler, kalçalar gibi daha gözleri okşayan şeylerin bütünüdür. Ama güzellik yüz, göz ve saçların bütünüdür. Benim için ikisi ayrı kategori. Ha hem seksi hem de güzel olanlar da var tabi :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır her yakışıklı olan seksi değildir seksi kavramı çok farklı bir şey sempatik ya da yakışıklı ya da tatlı kavramına karıştırmamak lazım çünkü seks işin sanırım farklı bir boyutu burada tamamen kişisel düşünceler ortaya çıkıyor örnek veriyorum mesela genelde bütün kadınlar 1.90 cm erkek için ölür biter ama mesela bu bana çekici gelmiyor fazla😂
10 Yorumla
Hayır farklı şeyler
karizma, albeni, güzellik/yakışıklılık, çekicilik hepsi farklı, örnek veriyorum bi adamda tip yoktur o kadar ama adamda karizma vardır, kendine çeker insanı falan.
12 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Aynı şekilde güzel-yakışıklı olup insanı hiç seksilik açışımdan uyandırmayanlarda var, bir de bende şey de oluyor, mesela bi kız var çok güzel örnek veriyorum, güzel olduğunu ben de biliyorum, diğer insanlara göre de çok güzel olduğunu biliyorum ama ona hiç ilişki-cinsellik herhangi bir şey uyandırmıyor mesela, nedeni bunlar galiba işte, albenili değil falan.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir.. Saksı olabilmesi için teninde , halinde, giysi seçiminde, biryerinde gram da olsa ekekleri çıldırtacak bir şeyler olmali
14 Yorumla- +1 yıl
Saksı demesen iyi gidiyordu esasen 😂
- +1 yıl
Eig vereyim de burada dursun 😂😂
- +1 yıl
Ooo harikasın sevgili @Degisik_-_ Eig değil de onu verme takdirin için çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer güzel kadın seksi olmuyor. Her seksi giyinen veye seksi görünen kadın da güzel olmayabiliyor. Bu biraz da karşındakiyle arandaki frekans uyumuna göre değişkenlik gösterebilen bir durum.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence her güzel olan seksi değildir. yani seksi olmak çok başka bir konu yani çekicilik ile alakalı bir şey olabilir. Güzellik, kişiden kişiye değişebilen bir algıdır ve seksi olmak da aynı şekilde kişisel bir tercih meselesidir. Ayrıca seksi olmak, sadece dış görünüşe bağlı değildir. Kişinin davranışları, kişiliği, özgüveni gibi faktörler de seksi olarak algılanmasına katkıda bulunabilir. Ancak, her zaman güzel olanın seksi olduğu bir genelleme doğru değildir. genellikle bir kişinin fiziksel cazibesine, çekiciliğine ve cinsel çekiciliğine atıfta bulunmak için kullanılır. Ancak, "seksi" bir terim, kişiden kişiye değişebilen bir algıdır ve herkesin tanımı farklı olabilir. Bazı insanlar, fiziksel cazibe ile ilgili olarak, bazıları ise bir kişinin davranışları, kişiliği ve özgüveni ile ilgili olarak seksi olarak algılanabilirler. Yani, "seksi" terimi, çok sayıda faktöre bağlı olarak, farklı şekillerde yorumlanabilir.
10 Yorumla
+1 yılHayır ama her seksi olana güzel diyebiliriz.😀
Çünkü seksapalite her kula nasip olmaz. 😂
713 Yorumla- +1 yıl
Şanslı kullardan olmak dileğiyle amin 😂😂
- +1 yıl
Bu dilekle olacak bişey değil ki. Hamurda varsa vardır, yoksa yoktur.. 😂
- +1 yıl
Vardır vardır moral bozma kız 😂😂
- +1 yıl
Zaten sende var oldugunu düşünüyorum. 😂
Ben genel için dedim varsa var yoksa yok diye 😀 - +1 yıl
Sağol bacım moral oldu gidip kırbaç alayım 😂😂😂
- +1 yıl
Kelepçe de al. Kaçmasın bi yere 😂😂
- +1 yıl
Kız sen ne düşüncelisin eic senindir 😂😂 set alıyorum
- +1 yıl
Sen kırbaç deyince, adam görüp kaçar diye düşündüm 😂
Göz bandını da ekle, sonra Allah yarattı deme 😀😂 - +1 yıl
😂😂 seksi olucam derken kendimden geçip kafa göz patlatana kadar girişicem adama 😂😂
- +1 yıl
(Ya gülmekten yaş geldi gözümden..🤣🤣 )
Ömrü boyunca unutamayacagı bir gece yaşamış olur.
Her erkeğin hayali yaa😂 - +1 yıl
Göz bandı çıkınca kim kurtaracak beni 😂😂
- +1 yıl
Göz bandı çıkınca sorun yok, kelepçe çıkınca kaç 😂😂
- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler var , güzeldir ama gram seksilik yoktur. Her güzel seksi değildir.
Seksilik sadece fizikten ibaret değildir bu arada. Bir gülüş bir bakış da karşı tarafa seksi gelebilir. aynı şekilde ses tonu veya samimi bir kaç söz :)
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum ki, erkek gözüyle bakmak gerekir. Ben erkek olmadığım için ve lezbiyen/biseksuel olmadığım için anlamıyor olabilirim ama bazı güzel kızlar masum görünüyor. Seksapel ile alakası olmuyor. Ama belki de bazı erkekler masumiyeti seksi buluyordur? Onu bilemeyiz.
515 Yorumla- +1 yıl
Belki de bu durum göreceli. Bazı erkekler femme fatale kadınları seksi buluyordur, baska bir erkek masum kızları seksi buluyordur
- +1 yıl
Bunu her yakışıklı seksi midir diye fe yorumluyabilirsin
- +1 yıl
Çok beğendiğim bir ünlü kadının fotoğrafını bir erkek arkadaşıma göstermiştim. Ben "woww çok seksi" diyecek sanmıştım. Arkadaşım "bana itici geldi" demişti
- +1 yıl
Benden hoşlanan bir erkek, bana çıkma teklifi ederken "Çok masum görünüyorsun, masum oluşuna bayılıyorum bu yüzden sevgilim olmanı istiyorum" demişti, beni seksi buluyordu
- +1 yıl
Bazı erkekler güzel bir kadına "Güzel ama soğuk" derler. Sanırım her güzeli seksi bulmuyorlar başka faktörler oluyor karışık bir konu bsjxjekd
- +1 yıl
Merak ettim kimdi arkadaşının beğenmediği ünlü?
Erkeksi bir tipi varsa seksi bulmayabilir mesela - +1 yıl
Bir erkek çok yakışıklı olabilir ama seksapeli düşük olabilir. Ondan daha az yakışıklı bir erkeğinki yüksek olabilir. Özgüven, bakışlar, tavırlar önemli burada
- +1 yıl
Evet kadın için özgüven önemli zaten erkekte
Ben erkek bakış açısıyla söyledim
Peki başka neye bakarsın kadın olarak? - +1 yıl
Bahsettiğim ünlü Bahar Candan. Ben bu kadını çok feminen buluyorum ve giyim tarzını beğeniyorum. TV programlarinda da izliyordum bana çok eğlenceli geliyordu
- +1 yıl
Erkeğin cool olması, saygılı olması, temiz olması vs
- +1 yıl
Çok yapmacık ya
Tanımıyordum ama şimdi baktım çok itici gerçekten - +1 yıl
Temiz olması her zaman önemli zaten
Çok olması da özgüvenli olmasını gösterir - +1 yıl
@güçlüyüm83 bilerek yapmacık davranıyor bence. Komik olmak ve daha çok dikkat çekmek için
- +1 yıl
Hahha güzel yorum bizim. yerimize son yerimize söylemişsin hersyei * . adogru
- +1 yıl
Baktım Bahar Candan'a sadece sevimli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeksilik farklı bi konu yakışıklılık/güzellik farklı güzel yakışıklı görselliktir o da kişiye göre değişir ama seksilik ise içten bakışlarla davranışlarla belli olur güzel olur ama odun gibi olur seksi olur ama buz gibi olur burada ki asıl mesele neye ne kadar çekici olduğu öne sürülen konudur aslında
10 Yorumla Hayır diyemeyiz çok güzel t-shirt veya pantolonlar var ama seksi değiller mesela
52 Yorumla- +1 yıl
Kız ne alaka 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu kendiliğinden olan bir şey sonradan olabilecek bi durum değil. Ne demişler odunu ne kadar yontarsan yont odun yine odundur. Her şey içte olmalı. Sonradan kazanılan özelliklerle bi yere varılmaz.
51 Yorumla- +1 yıl
Vayy be cinsellikm başlığından ypru. yaoan herkes çok gzuel konuşuyor 🤔
+1 yılHayır güzellik ayrı bir kavram seksilik ayrı. Seksilik tamamen cinsel duyulara hitap eden bir uyaran içinde salt şehvet ve arzu barindirir, güzellik algısı bir çok yönden duygularıni tetikleyebilir insan beynini karmaşaya sokar o güzelliğe bir ömür sahip olmak isteyebilirsin, ona hayran olabilirsin, ona karşı sahiplenme iç güdüsü oluşabilir, ondan etkilenebilirsin o güzellik sana çok masum gelebilir mesela gibi gibi güzelliği seksilikten ayırabiliriz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle değildir. Aura diye bir şey var. Endam diye bir şey var. Beceri ve yetenek var. Fiziksel olarak güzellik var. Yüz güzelliği bence önemli değil. Oral yapmayı seven kadını tercih ederim, yüzü güzel yerine ya da fantezileri olan birini tercih ederim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır her güzel seksi değildir. Hatta güzel olmayanlarda, hatta hatta çirkinlerde seksi açık ara önde. Bu da tanrısal bir denge zannımca. O kadar seksiler ki. Hele işve de varsa evlenesim geliyor çirkin kadınlarla.
11 Yorumla- +1 yıl
İkisi bağımsız, farklı kavramlar aslında. Paralel de gidebiliyor. Gitmeyebiliyorda.
Seksi olmak için çok güzel olmak şart değildir.
Seksilik sadece vücut hatları ile ölçülmez. seksi enerjisi diye bir şey var bence. bu enerji kadına bir şekilde yansıyor. bazi kadınlar çok güzel olur ama seksiliği çağrıstirnaz10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki her güzel seksi olmadığı gibi her seksi de güzel olmuyor. Ben kendi adıma söylüyorum çok denk geldim kendi güzel vücut iyi ama ayakları berbat bakımsız güzel değil. Ama bir de gördüm ayaklarını ilk 5. Dakika da zevki akitttim. 😅
10 YorumlaBu bakış açınız la ve düşünsel yapımızla alakalıdır... Düşünce yapınız ve bakış açınız cinsellik üzerine kurulu ise : her güzel şey Seksi denebilir...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kadınlar seksi değildir. Özgüvenli kadınlar seksidir vücudunu nerede ne zaman kullanılacağını bilir. Sadece vücudunu değil aklını da o şekilde
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bence güzellik ya da yakışıklılık olarak biçimlendirmek yanlış olur çirkin bir kadın ya da erkek gayette seksi olabilir seksi gözükebilir burada önemli olan iki biradan sonrasi 😂
10 Yorumla Bence gorece olarak cok guzel olmayip asiri derecede seksi kadinlar var. Dunya guzeli olmasindansa seksi olmasi daha bi baska. Inanilmaz bir cekimleri oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan çok güzel boyu posu ama seksi olmuyor. Bir arkadaşım vardı çok güzeldi denize gittik mayolu halini 4 gözle bekledim hüsranla karşılaştım. Bazan seksi olmuyor ciblakken
10 YorumlaHayır, asla diyemeyiz, güzellik ve dişilik paralel değildir. Kendini keşfeden her kadın ise güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılHayır ikisi çok farklı şeyler çok güzel kızlar gördüm ama bakınca bu neymiş dedirten seksi kız çok az oldu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHayır seksapalite ayrı bir mevzu. Örn Serenay Sarıkaya bana göre güzel bir kadın ancak seksi gelmiyor. Kişiden kişiye göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılbazen çirkin bir kadını kıyafeti dekoltesi bir bakışı çekici ve seksi hissettirebilir tam terside mümkün tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunlukla evet ama her zaman değil
Nadiren de olsa güzel bulduğum bir kadını cinsel olarak çekici bulmayabilirim10 Yorumla
+1 yılseksilik için güzellik gereklidir elbette ama tek başına güzellik yetmez
seksilikte bakışlar giyim tarzı özellikle duruş çok önemlidir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. güzellik ve sexilik farklı şeylerdir kız bebek yüzlü renkli gözlü öok güzeldir ama masum sakin bir duruşu bardır kı vardır çokta güzel değildir ama duruşu bakışı giyimi ile her yanı seks kokuyordur her yanından seks akıyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılCıks. Mesela Barbara güzel ama hiç çekici bulmuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
İlk Kez barbarayı benim dışımda çekici bulmayan biri 😂😂😂
- +1 yıl
😳😳
+1 yılBirde kilolu olan giysin o da seksi oluyor mu? Bence hayır
23 Yorumla- +1 yıl
Onlara daha çok yakışıyor
- +1 yıl
Koca göbekleri aşağı sarkık yanlardan yağları fiskirmis 🥴🤢
- +1 yıl
Sarkmayan kilolu
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır vucudu catlarla dolu only fans modelı var bayılıyom ona
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları güzeldir.
Bazıları ise seksi kelimesinin ete, kemiğe bürünmüş halidir.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, tamamen farklı şeyler.
Hatta bazı durumlarda seksi dediğimiz güzel bile olmaz.10 Yorumla
+1 yılAura ile ilgili. Tabi kilolu değilse kilo varsa aura da kurtarmaz kadin itici gelir.
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir güzel ve bakımsız çok insan tanıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Hayır seksi demek için bazı şeylerin yakışmadı lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYok bee seksilik sadece yüz güzelliğinden ibaret değil bence
10 Yorumla
+1 yılBakımlı olan kadınlar zaten çekici ve sexidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabi
Ama güzel olmayip da seksi olanini da görmedim10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, bunun guzellikle değil, kişiyle ilgili olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır gönlüme gire bilen kadın seksidir benim için
10 Yorumlaher güzel seksi değildir
her sekside güzel değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Değildir. Benim için beyaz tenli ve balık etli olmadıktan sonra altın olsa işe yaramaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil ben güzeli sexsi bulmam tatliyi sexsi bulurum
10 YorumlaYa şöyle fotolar atmayın puff 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Etkileşim oluyor 😄
+1 yılDeğildir. fahriye evcen en önemli örneği...
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel mi değil seksi mi değil
- +1 yıl
Güzel ama asla seksi ve çekici değil. Bir de öyle olan Neslihan atagül var.
- +1 yıl
O güzel mi 🙄
- +1 yıl
Neslihan güzel ama o da seksi değil.
- +1 yıl
Seksi olup güzel olmayan bir kadın var ama adını bilmiyorum yine oyuncu buldum Nihal yalçın
+1 yılTüm genellemeler yanlıştır! 🙄
14 Yorumla- +1 yıl
Buda genelleme oldu hocam
- +1 yıl
Evet 😉😂
- +1 yıl
Dağılalım o zaman 😄
- +1 yıl
🤝
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi kilolu bayablarin yuzu bebek gibi istesemde cinsellik dusunemiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen guzele guzel demem benim olmadikca sozu aklimda canladi
10 Yorumla
+1 yılHayır değil seksi oluşuna bakmam temiz mi değil mi ona bakarim
10 Yorumla
+1 yılDeğildir..
15 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar uzun cümlenin altından kalkamayız. Allah razı olsun
- +1 yıl
Kalkamayacağınız cümleler kurmam ben..
- +1 yıl
Bu ne ince düşünce.
- +1 yıl
Yine bir gün inceliğim üzerimde..
- +1 yıl
Maşallah
Şu jartiyeri kim giyse seksi olur gibi😂
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence değildir
30 Yorumla Hayır tatlı olanlar da var
20 YorumlaDeğil tabikide her yakışıklının oladigi gibi
20 Yorumlahayır, güzellik ve seksi olmak farkllı
10 Yorumla
+1 yılGüzel ve seksi kavramı çok ayrı şeyler
10 YorumlaSeksilik kavramı çok farklı ya.:)
10 Yorumla
+1 yılSeksi olmak ayrı biçey, güzel ama odun çok gördüm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Değildir. bazen beni yatakta yaniltiyorlar.
11 YorumlaKişiden kişiye değişir bu
10 Yorumla
+1 yılDeğildir, güzellik kavramı illa seksi çağrıştırmqz
10 Yorumla
+1 yılAradigin ve bakisina bakar...
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım