Yoksa abartıldığı gibi iyi değil mi.
Bir de her giriş çıkış ta hissedilen duygu nedir?
Yoksa abartıldığı gibi iyi değil mi.
Bir de her giriş çıkış ta hissedilen duygu nedir?
Gerçekten güzel. Sevişmeyi bilen, kadına zevk vermeyi seven bir erkekle olursa daha da güzel. Hatta güzel olmasının şartı, kadının zevk almasını önceleyen, bencil olmayan bir erkekle sevişmen. Penisin içine her girip çıkması seni orgazma bir adım daha yaklaştırır. Yeteri kadar sertleşmiş bir penis, her girişinde sana zevk verir. Öncesinde yeterli bir önsevişme olmalı, erkeğin senin vücudunun her yerini öpüp yaladığı, senin de erkeğe içindeki dişiyi gösterdiğin... Erkek seni birleşmeye hazırlamalı, sen de onu... Bunun da sınırı olmamalı... Vücut sıvıları (vajinal ıslaklık, tükürük, ter, zevk suyu) birbirine karışmalı.
Seks iki partneri duygusal olarak birbirine bağlayan ve insanın stresini yorgunluğunu alan insanları mutlu eden tek gerçek eylem, gezmek tatil yapmak bile mutlu etmez yeri gelir sıkıcı olur, anlık olur ama seks öyle bir şey değil
Cevap
19Cevap
HAyır abartılıyor sadece
Penis taşgibiyken aşırızevk oluyorya. Durmak zorunda kalıyorumm. Boşalcak gibi oluyorum. O an geçse de seks yaparken memelerini sıksam. Bacakkarını ellesem diye boşal madan ağır ağır zevkten bayılıyorum.. . Biraz sakinleyince. Isırmalat tokatlamalar.
Sonra inletmelet. Ee bşrazda girip çıkarken izleme zevki almak lazım.
Sonra ful çıldırtma inletip boşaltmaya geçmek.
Sonra müsade varsa biz başalırız 😋😋😋
Seks heyecan istek arzu duyduğun bir partnerde çok zevkli hatta dunyada alacagin en guzel zevk olabilirken isteksiz arzu ve heyecansiz biriyle yapildiginda ise bitsede gitsem modunda olabileceğin karmakarışık bir duygud histir.
Güzel bir şey. Kendini parmaklayarak biraz anlamaya çalışabilirsin
Seks kiminle yaptığına , partnerin penisine , vajinanın darlığına ve tecrübeye göre güzelliği ve aldığın zevk değişkenlik gösterebilir
Yaşanması gereken en güzel duygu kısmetini bilene
ağrılı acılı yanmalı ve bazen zevksiz olabilir. çok büyük hayaller kurma
evet çok güzel bir duygu ve histir
Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu
Ben de cok merak ediyorum
Dopru partnerle evet çok zevkli
İstediğin kisiyle gzl
Çok güzel evet
Tecrübeli birileriyle yaparsan evet.
Şimdi saana nasıl anlatacaz bunu 🤔
Yaptın mı hiç 😂
Anlatılmaz yaşanılır denilen şey