+1 yılbakın sexylik çok farklı bir şeydir. bir obez bile sexy olabilir. görünümle alakası yoktur.
ben yaşım ve tecrübemle şunu söylüyorum.
bazı kadın vardır. çok ideal ölçülerde ve güzel bir kadındır ama karşısındaki insanda cinsel dürtü his oluşturmaz.
bazı kadın vardır. göbeklidir saç baş dağınıktır ama karşısında arzu oluşturur. dişilik hissettirir. işte bu sexyliktir.01 Yorumla- +1 yıl
ayrıca benim gibi doğal seven insanlar fit vücut istemez. kadın dediğin biraz memesi sarkacak hafif göbeği olacak.
vitrin mankeni gibi olmaz. akıl ile gördüğü görüntü çatışmamalı.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayaller ve hayatlar çok farklı oluyor gerçekten. Kadının da erkeğin de hayal ettiğiyle aslında arzu ettiği özellikler farklıdır.
Şöyle bir bakalım mesela.. Nasıl birini arzularsınız sorusuna sürekli mankenleri tarif eden kadının-erkeğin acaba hayındaki kişi ne kadar uygun bu tanımladığı özelliklere?
Seni arzulayan birinin sadece göbeklisin diye çekinip yaklaşmayacağına ihtimal vermiyorum..
Ayrıca seksi olmak göbekle orantılı değil. Takacağın bir konu da olmamalı..10 Yorumla
Normal şartlarda engel bende gobekliyim onuda belirmeliyim ama bir arkadadim var kilolu seviyor göbek olcak diyor kalça olacak diyor fazlasıyla ve kendi fit bir çocuk demek ki insanların istekleri farklı tarzda olabiliyor ne kadar engel desek bile beğenen seven çıkıyor ama daha az sayıda maalesef saygilar
00 Yorumla
göbeğin boyutuna bağlı biraz, normal bir göbekse hiç bir sorun olmaz. Sırt üstü yattığınıda zaten belli olmaz. Ama doggy yda cowgirl gibi pozisyonlarda üçüncü bir meme gibi durabilir. Ben beğendiğim kadında göbeğine takılmam ama kişi kendine sağlık açısından bakmalıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Seksi olmak fizik ya da kıyafet, dekolte olayı değildir. KAdının ruhundan davranışlarından akar seksapelite. Bunun temelinde de özgüven yatar. Yani sen kendini beğenmez ve utanırsan partnerin neden beğensin değil mi?
Aynanın karşısına geç ve kendini izle. Güzel olan yerlerine odaklan. onları ön plana çıkart. Erkekler için en çekici şey özgüven sahibi bir kadının yatakta ne yaptığını bilmesidir. Yoksa manken gibi olmuşsun ama odun gibi yatmışsın bir önemi yok :)
Göbeğin olmasından endişe ediyorsan şikayet etme rejime gir, spor yap, ama KENDİN İÇİN! Birine kendini beğendirmek için değil.10 Yorumla
+1 yılSorun değil o kadar. Tüm kadınları sıfır bedene sokabilme çabası çok saçma. Özellikle cinsellikte hafif balık etli, dolgun kadınları seven de var. Ben, çok zayıf sevmiyorum fazla. Biraz kalça, göğüs gibi bölgelerin dolgun olmasından yanayım. Göbek de o kadar kötü göstermez, normal yani.
00 Yorumla
+1 yılDağa taşa hallenen, bebeğe hayvana tecavüz edecek kadar aklı s*kinde olan erkekler senin göbeğine mi takacaklar? Sanmam.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Göbek olur , Selülit olur hiç sorun olmaz, çatır çatır seks yapar, erkeğine güzel anlar yaşatabilirsin. Yatakta utanmaz ol.
Ne demişler; Yatakta utanmaz olan kadının , kusurları görülmez..🤪01 Yorumla
Soran+1 yılSelülit çatlak hiç yok.
İki tarafta istedikten sonra onların hepsi detay. Detaylara takılmayın. Fiziğiniz güzelse hijyen konusunda özenliyseniz sadece biraz göbeğinizin olması göze batmaz.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir, bir kadın göbekliyken bile seksiyse kadın gibi kadındır.
31 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum
Sevişmekten değil göbekten utanmak güzel kafa. Dert etme birinden utanmamayı nasıl öğrendiysen göbeği de halledersin nedü yani
00 Yorumla
+1 yılBence engeldir, yüzü güzel de olsa aşırı kilo herkeste itici durur ama tabii zayıflaması önerilir o kişinin.
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki esnasında bu tür şeylere bakılmıyor bence işlevi beceriye bağlı birşey tabi sexsi olmak ta iyidr
413 Yorumla- +1 yıl
Laf mı soktun şimdi anlamadım
- +1 yıl
Gayet güzel açıkladın bence
- +1 yıl
Hamile değilim ne alaka ya
- +1 yıl
MK nerde göbek sinirlendirme beni alt tarafı bı kimono giydik
Soran+1 yılKardeşim fotonu kaldır çok sapık var sitede?
- +1 yıl
Asiirii yaa girdigimden beri ifla olmadılar
Soran+1 yılFotonu alır kullanırlar vs. herkesten herşey beklenir.
- +1 yıl
teşekkür edrim canım haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. istesen verirsin kanka çok büyük bir sorun değil utanma vücudundan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı değilse engel olmaz. Cinsellik sevdiğin ve sevildiğin biriyse hiç olmaz zaten sevmek, fizikten fazlasını sevmektir
20 Yorumla
+1 yılSevistiğim kadının biraz göbekli olması hoşuma gider...
00 Yorumla
+1 yılkilo verebiilirsin sadece niyet et yeter. şekerli yeme içme akşamda mor lahana ve havuç ye sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Göbeğim var derken aynasız yukarıdan bakınca ağzını görebiliyor musun?
00 YorumlaKişiye göre değişir, kilonun çok yakıştığı kızlar var.
00 Yorumla
+1 yılGörüntü olarak evet hoş durmuyor ama seksi olabilir ya sanki
00 Yorumla
+1 yılHayır kimi zaman hoşuma gidiyor benim ama çok fazla olmiyacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHafif göbek olabilir aya göbeği dediklerinden ama fazlası olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılengel olmaz ama nefes nefese kalır yazık olur ya :D
00 Yorumla Çok olmadığı sürece sorun olmaz. Balık etli kızlara yakışıyor hafif göbek
00 Yorumla
+1 yılGöbeğin ne derece göbek olduğuna bağlı. Bazıları aşırı tahrik edici oluyor.
00 Yorumla
+1 yılonu kim demiş Seksi tabikide. dolgun hrr zaman sexidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım göbeğim var ayva göbek. İşte katlanıyor yaa onu sevmiuorum. Dümdüz olsa tam manken gibi vücudum olacak.
- +1 yıl
bence daha çekici. yumuşaktırda. neyse tutayım kendimi🙈
- +1 yıl
gelirmisin buyur desem.
Soran+1 yılHsyır
- +1 yıl
nasıl istersen. iyi geceler dilerim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu bir kadını seviyorum ama, vücudu yumuşak olmalı. Sert vücudu olana denk geldim hep.
00 Yorumla
+1 yılEngel değildir. Önemli olan ten rengi, göğüs ve kalça
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılseksi olmaması anlamına gelmaz ama seksepaliteyi düşüren bir şey göbek.
00 Yorumla Göbekli şişman seviyorum yapmasını bilem için engel değil
00 Yorumla
+1 yılGöbekli de seven çok var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilakis benim için aşırı Seksi ve tahrik edici bir durum. Böyle olunca o bölgeyle ayrıca ve daha uzun şekilde tutkulu bir ilgilenme durumum oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğildir bence, göbekli ve güzel görünen kadınlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEngel seksi olmasına bence ama yatakta nasılsın önemli olan o?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. göbek bir kadının Seksi görünüşünü benim için etkilemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Göbekli şişman kadın severim... Kadın dediğin etli olacak zaten..
Vurdukça şlap şlap sesi gelecek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEhh olmasa daha iyi tabi ama Türkiye şartlarında nefes alsanız yeter :D
00 YorumlaCozulemeyecek bi durum degil ki spor yapar eritirsin
00 Yorumla
+1 yılHayirr tabikidee gobekli hatun cadir gerisi heycandir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır engel değildir sevişirken bile daha avantajlıdır yani detaya giricem şimdi ayıp olucak
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi göbek? Ayva mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ayva göbeğiyse bence güzel ve tahrik edici
+1 yılGöbeği büyük olanın kalçası güzel olur derler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılasla degil bence ayva gobek harika
00 Yorumla
+1 yılAyva göbeği her erkek sever ya :)
00 Yorumla
+1 yılNeysen o niye utanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSevişebiliyorsan sorun yok demektir şişkocum
00 YorumlaValla bende göbek var
02 Yorumla- +1 yıl
@yatyanıma
Alacak kişi şanslı - +1 yıl
@Yaşam90 bencede
Kaç kilosun ne kadar var
00 Yorumla
+1 yılAnne ise hiç de sorun değil
00 Yorumla
+1 yılHafif göbekliyse sorun yok ama fazlaysa sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir, göbiş de yenir. 😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Engeldir bana göre ayva göbekten fazlaysa.
00 Yorumla
+1 yılAşırı değilse sorun olmaz.
00 YorumlaSırt üstü yatarsan belli olmaz fazla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Giyinikken evet çıplak hayir
10 Yorumla
+1 yılZayıf kadınlar seksi değil ki zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rahat ol utancak ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman muhteşemsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöbekli daha güzel olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyva göbek güzel fazlası kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğildir sanırım, göğüs odaklıyım da🙈
00 YorumlaNe kadar olduğuna bağlı
00 YorumlaBence seksilik cokta fizikle alakalı değil
02 Yorumla
+1 yıldegıldır bence cok cok aşırı olmadıgı muddetce
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026