merhaba, ben çocukken kullandığım bir ilaçtan dolayı bir dönem çok fazla kilo almıştım. Diyet yaparak kilo verdim fakat yaklaşık olarak 40 kilo kadar verdiğim için alt karnım hafif sarkık. Ve kilo aldığımda direkt göbeğimden alıyorum. Yumurtalık kistinden dolayı bir süredir ilaç kullanıyordum ve bu tekrar kilo almama sebep oldu yaklaşık olarak 8-10 kilo kadar aldım. bedenimle oldukça barışık biriyim. Uzun boylu, Kalın bacaklı, büyük kalçalı ve ince belliyim, göğüslerim ortalama (85b) sadece alt karnım var.
Eski erkek arkadaşım göbeğimi ima ederek sürekli ben seni tüm kusurlarınla seviyorum gibi şeyler söylüyordu hep. Ve ben onunla seks yaptığımdan beri bilinçsiz bir şekilde göbeğimi saklamam gerektiğini düşünmeye başladığımı ve buna yönelik hareketler yaptığımı fark ettim. Karşımdaki kişilere karşı çok fazla cinsel istek duysam da cinsellikten kaçıyorum sürekli. Bazen de sanki göbeğimi görünce terk edilecekmişim ya da flört ettiğim kişi benimle konuşmayı kesecekmiş gibi hissetmeye başladım. Fiziğimin de yüzümün de çirkin olduğunu asla düşünmüyorum. Kendimi güzel buluyorum ki bir çok kişi de öyle düşünüyor.
Ama sanki göbeğimin olması seks sırasında karşımdaki kişinin benden soğumasına sebep olacakmış gibi geliyor.
Seks yaptığınız kişinin göbeği olması hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer