Evliyiz bu sekil korunmak istiyoruz oneriniz var mı. Cabuk bosalan bir ese sahibim😀 hapla korunuyodum ama o korunsun istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılOjey Ritim fazlasıyla işinizi börecektir. Tırtıklı yüzeyi ile daha fazla haz alıp kuduracaksın. Geciktirici özelliği ile de eşiniz daha uzun süre seninle kalabilecek ve kaygan yüzeyi ile de daha kolay ve avısız birleşebileceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılokey rotar var ilaçlar ve spreyler var psikolojik telkinler var
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela 2 gundur dusa giriyoruz suyun altinda öpüşüp ellerimiz tabi vinsel organlarimizds tam giriyo dihokibgelcek galiba hizlaniyo 5 saniye icinde geliyorm
- +1 yıl
hız ve düşünce erken boşaltır arkadaş kiminle konuşsam erken boşalıyor nedir bu milletin sorunu ben boşalmak için uğraşıyom millet boşalmamak için enteresan ya :S
Soran+1 yılNe dusunuyosun me sela
- +1 yıl
bana sorma ben boşalabilmek için çabalıyorum ama kocanın yapması gereken
uzun süreli ön sevişme
bol posizyon değiştirmek
tempoyu yavaşlatmak
seks yapıp boşalacağını değilde yarın işte ne yapacağını düşünsün kafayı başka yere yorsun
sende onun hassas noktalarına temastan bir üre kaçın içindeyken
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir şey sorucam mastürbasyondan sıkılıyorsun ya evliyken yapmaktan sıkılmıyor musunuz 😂
44 Yorumla
Soran+1 yılInsan sevdigi biriyle birlesince neden sıkılsın ki? 9 aydir evliyiz 😀
Cevap sahibi+1 yılYa tabiki sıkılmaz sevdiğiyse de bir süre sonra kabak tadı verir gibi düşündüm 😂 allah bozmasın
Soran+1 yılAlakasi yok bnce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
+1 yılOK ritm olabilir ama bana kalırsa belli bir noktaya getirdikten sonra geciktirici etkisi olmayanı takınca yine gecikir boşalması. çünkü geciktiricililerin içindeki madde hem erkeği hem kadını geciktiriyor. kuruluk yapıyor
00 Yorumladaha çok seks yapın erken boşalma abimiz çok sabırsız herhalde prezervatifle filan olucak şeyler değil bunlar kişinin beynin de bitiyo olay benim taktiğim başka şeyler düşünürüm mesela rahat olsun iki taraf da mutlu olsun
00 Yorumlaaynen ole sen hap kullanma kesinlikle. esin geri cekme yontemi uygulasin ya da kilif kullansin. bnde erken bosalan bir . erkegim ama esime. hap kullandirmiyorum. yumurtalara. zararli
10 YorumlaÇabuk derken ne kadar çabuk bu önemli eğer çok çabuksa destek almanızda fayda var. Evde çözüm isterseniz anlatırım ayrıca size
00 YorumlaGeciktirici penisin tam sertlesmesini engelliyor tam sertlestigi anda bosalma oluyor ve erkek sertlik yakalanak icin ugrastigindan iliski bitiminde cogu zaman bel agrisi oluyor
00 YorumlaOkey ritim tavsiye edebilirim boşalmayı geciktiriyor ama hissiyatı da azaltıyor bu kez sen zevk alamazsın ve orgazm olamazsın.. ne kadar sürede boşalıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri bana çakşır önerdi ben de erken boşalma için onu düşünüyorum aşketellama
30 Yorumla
+1 yılevlılıkte prezervatıf kullanılması sacma bence ;) ama olay gecıktırmekse hap kullansın prezervatıf ıse yaramaz
00 YorumlaSprey Kullan Geciktiricili prezervatif kullanma çünkü spreyi ilişkiye başlamadan yarım saat öncesıkarsan daha etkili olur.
daha mutlu Olursun hem senin için :))00 Yorumla
+1 yılbunun olması gereken elbetteki ten tene deymesidir, ama mutlaka o korunsun istiyorsan en ince olanı tercih et, tırtıklı olana sen karar vermelisin, geciktirici konusunda onu başka yoldan halledin
00 YorumlaPrezervatif hissiyatı azalttığı için zevk alamazsın.. ilişkiye girmeden eşini oral ile boşalt ikinciye geç boşalır.. içinde ne kadar kalabiliyor?
00 Yorumla
+1 yılO tar pre ler işe yaramaz başka yöntem var baya geç boşaltıyor çoğu kişi bilmez ben yapıyorm 2 3 saat boşalmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKondomun geciktirmesi çok fazla olmuyor ama ilkini kendi yapsın biraz bekleyip 2. Hı beraber yapın derim. bir yöntem daha var ama o kremle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçbir faydası olmaz onun. Işık hızıyla boşalmaya devam edecektir.
00 YorumlaGeciktiricili almana gerek yok prezervatif zaten geciktirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkisi oluyor ama yine de bazı taktikler uygulamak gerek çok da etkisi olmaz yoksa. En fazla 1 dk geç olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcogu evlı kadın bundan sıkayetcı. sende sadece sulanıyorsun ama bosalamıyorsun dımı?
00 Yorumla
+1 yılgeciktiriciyle bide kalkmazsa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evliyim comdom zevk vermiyo...
20 YorumlaSana bir tavsiye önereyim mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılİyi olur faydasını görürsünüz
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif kullanmaya gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılcbuk bsliyosa sikinti
00 Yorumla kaliteli prezervatif alın daha güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılDurex'ten şaşma :)
00 Yorumla
+1 yılOkey rötar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. okey
00 Yorumla
+1 yılzorr
00 Yorumlatadı olmaz
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmıyorsa sorun