Gizli Üye(18-24)1 yılknk bu biraz da penise gore dogru boyutu almaya bakiyor. Elbette marka cok onemli ama bazilari da sirf artistlik olsun diye buyuk boy aliyor ya da ne bilim daha cok ekstra sevsin diye kucuk mini boy alinca da yirtilmasina sebep olabiliyor o yuzden ilk once markayi bulmak onemli ben mesela durex cok hosuma gitti daha sonra penisine gore uzunluk vs onu bulup almak iyidir hee biraz sevsin diye belki bir iki model ufagini alabilirsin onda sikinti olacagini sanmiyom ama large kullanip da XS falan denersen o sikinti iste. Turkiyede cok fazla cesit yok sanki tam emin degilim tabi ama genelde OK ve durex gordum sanki o yuzden direkt bir tane oneremeyecegim bizim burada baska modeller de cok hatta bir tane daha model var o da harika
06 Yorumla
Soran1 yılBunu güncelleme yapamadığım için şu an buradan yazıyorum seviyem yetmedi ki 🤣
Du. rex alma kararı aldık saolun hepiniz kocaman kalp 🌺❤️
Anladığım kadarıyla farklı boylar almam gerekecek farklı ilişkilerim oluyor umarım his olarak iyidir tekrar teşekkürler kocaman öpüyorummmmmmm
Cevap sahibi1 yılRica ederim knk.
Farkli iliskilerim oluyor derken yanlis anlama sadece merak ettim e. skort falanmisin neden farkli boylar aliyorsun veya erkek alsin. His genelde ayni olur eger kalinligi ayniysa. Eger ozelligi olmayan bir kondom alirsan kalinliklari ortalama oluyor ayni yani ama bazilarinda dikkat etmissindir yok ekstra ince daha haz falan filan hani bunlar muhtemelen kondomun kalinligi icin boyle isimlendiriliyor ama oyle aman aman bir fark yaratir mi iliski sirasinda 1mm fark sanmiyom ama tabi gercekten farklari nasil onlari da okumadim alip bakmak lazim arkalarinda falan yaziyor normalde
Soran1 yılYok be ne eskotu his zevk yok olmaz yapamam öyle haftada iki üç olmuşken güzel iliklere kadar olsun bitsin istiyorum ilaç yut yut nereye kadar oldumu olmadı mı korkusuyla test filan ayrı hikaye zaten
Takar yaşarız biter gider dedim üç defa aklım çıktı farklı kişilerle yaşıyorum genelde ve farklı boy alma nedenim bu olacak hepsi aynı olmuyor 🤭
Cevap sahibi1 yılsoyle onlara alsinlar kendileri. Yani zevki kondomsuz gibi olamazdir tabi illa ama oyle hic seks yapmiyormus gibi de degildir heralde ne de olsa bir penis girip cikiyor ya icinize. Ilac evet zararli ya. Kondomu seksten sonra bide kontrol edin her seferinde hee dikkat edin..
Soran1 yılDenicez bakalım marka olarak oktan çok bunu gördüm gibi umarım yanıltmaz ya
Cevap sahibi1 yılYani penisi ejderha penisi degilse ve hayvan gibi kullanmazsa tabi bir sey olmaz :D
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılKaliteli marka yırtılmaz sadece içinde git gel ile yırtamszsın kesinlikle çıkma olayına gelince de penis ilk sertliği kaybedince az bi yumuşama ile çıkar kondom biraz daha küçük boy almalısınız
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler ❤️❤️
- 1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldurex.. ok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye mi giriyorsunuz başka bişey mi yapıyorsunuz 😂
Durexi deneyin04 Yorumla
Soran1 yılDur. ex alıcak biraz sert geçiyor diyelim 😅
- 1 yıl
Biraz mı bana kalırsa sevişmiyor savaşıyorsunuz 😂
Soran1 yılDoğru olabilir ön sevisme bitince şeytana dönüşüyor olabilirim 🤭
- 1 yıl
Sana bol şeytanlar dicemde şeytan yanında masum kalır 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılBİM den al kalın asla yırtılmıyor.. senin adam incemi çıkıyor
00 Yorumla
1 yılBen OK zero ve durex kullanırım durex ok e göre daha kalın gibi geliyor bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Durexte çok oluyor bu tarz sorunlar ok kullanın derim
00 YorumlaKılıflı temassız ve hissiyatsızdır
02 Yorumla
Soran1 yılHer yorumda varsın sen ya ay bu kadar olur yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu erkek alması lazım
02 Yorumla
Soran1 yılErkek alınca ucuz dandik oluyor sanırım iyi oku yazımı ya
- 1 yıl
O. k iyi marka
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyutuna göre alırsın takınca çıkmaz hayatım :)
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum nasıl haltsa artık İçimde çıktı bir defa yırtıldı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dureks iyi sert yapmamak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn iyisi hangisi biliyorum, zevk açısından da en iyi olanı biliyorum
00 Yorumla
1 yılDurex inkiler iyi değil mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılHap kullan kafan rahat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTecrübeli birinden öğrenmek ister misin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHarun abi numara yapmasan djkakd
04 Yorumla
Soran1 yılNe?
Cevap sahibi1 yılPrezervatif markasını bilmeyecek ne var
Soran1 yılBilmiyorum arkadaşım napim ilaçtan gına geldi kafayı yicem du. rex kararı aldık yorumlardan görüp gelecek birazdan neyse boş yapıyorum ya biraz
Cevap sahibi1 yılÖzür dilerim..
Gizli Üye(25-29)1 yılılk yakınlasma olmayacak dımı?
00 YorumlaOk veya durex
02 Yorumla
Soran1 yılİyimidir bilmiyorum ben
1 yılİçinde nasıl yurtulfi la jony sinemi yapıyon
00 Yorumla
1 yılOnunla zevkmi aliyosunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu seni s…mez
00 Yorumla Ok iyidir şaşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOK alın
03 Yorumla
Soran1 yılPartnerim de seç sırasında çıkmaz ya da yırtılmaz değil mi içimde kalması ayrı içime boşalması ayrı dert
Cevap sahibi1 yılBir şey olmaz ben günlük alıyorum
Soran1 yılGünlük derken bunu bende yapamam ya istemem yani haftada iki üç tamam ama günlük birisiyle yaşamak fazla ya eskort gibi his zevk olmaz 🙄
Gizli Üye(36-45)1 yılDurex klasik
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOk patlıyor bende
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat