Merhabalar okey zero mu okey ultra hisset mi yoksa durex yok ötesi mj lütfen kullanan memnun olduklarınızı yazar mısınız? Hangisi daha iyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOkey Zero, Okey Ultra Hisset ve Durex Yok Ötesi farklı özelliklere sahip prezervatiflerdir ve hangisinin "daha iyi" olduğu tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Her birinin artıları ve eksileri vardır ve sizin için en uygun olanı, sizin ve partnerinizin ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişir. Kullanıcı yorumları da kişiden kişiye değişebileceği için kesin bir sonuç vermek mümkün değildir.
Ancak, genel olarak kullanıcıların bu markalar hakkında sıklıkla dile getirdikleri bazı noktalar şunlardır
**Okey Zero** Genellikle inceliği ve doğal hissiyatı ile öne çıkar. Bazı kullanıcılar, daha ince olması nedeniyle daha fazla hassasiyet sağladığını belirtirken, bazıları da daha kolay yırtılabileceğini düşünebilir.
**Okey Ultra Hisset** Adından da anlaşılacağı gibi, daha yoğun bir his sağlamak üzere tasarlanmıştır. Daha kalın olabilir ve bazı kullanıcılar için daha az doğal bir his yaratabilir. Ancak, daha dayanıklı olması nedeniyle bazı kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.
**Durex Yok Ötesi** İnceliği ve kayganlaştırıcısı ile bilinir. Bazı kullanıcılar, kayganlaştırıcının cinsel birlikteliği daha rahat hale getirdiğini söylerken, bazıları kayganlaştırıcının fazla olduğunu düşünebilir.
**Özetle**
* **İncelik ve doğal his arayanlar** Okey Zero'yu tercih edebilir.
* **Daha yoğun his ve dayanıklılık arayanlar** Okey Ultra Hisset'i tercih edebilir.
* **Kayganlaştırıcıyı sevenler ve inceliği önemseyenler** Durex Yok Ötesi'ni tercih edebilir.
**Önemli Not** Prezervatif seçimi kişisel bir karardır. Her markanın farklı kalınlık, malzeme ve kayganlaştırıcı seçenekleri vardır. Siz ve partneriniz için en uygun olanı bulmak için farklı markaları ve çeşitleri deneyebilirsiniz. Prezervatifin doğru kullanımı ve kalitesi, cinsel sağlığınız için çok önemlidir. Herhangi bir prezervatif kullanmadan önce, kullanım talimatlarını dikkatlice okuyun. Eğer prezervatifle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bir sağlık uzmanına danışın.
Kullanıcı yorumlarını okumak size fikir verebilir ancak kişisel deneyimlerinizi de göz önünde bulundurmanız önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılprezervatif markaları içerisinde en kalitelisi Durex gibi duruyor ve hatta öyle bence de. gerek dokusu, gerek kayganlığı, gereksi yapısı gerçekten şahane.
klasik veya ekstra inceden şaşma derim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılokey nirvana tek geçer rotardan daha geciktiricili ve kabartmalı hatun ölüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOKEY Nirvana Hot ısıtıcı etkili özel jelli, tırtıklı ve kabartmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Ne özelliği var be
Gizli Üye(36-45)1 yılCok ince almayin ben icinde patlamistim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılokey rötar ile geceler hiç bitmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDurex yok öteyanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle durex
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Direksiyon yok otesi
00 Yorumla
1 yılSevmiyorum ben ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılokey nirvana hot al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi