Bizim ülkemizde ama tekrar ediyorum sadece bizim ülkemizde böyle bir inanış var çok seks yapan kadın çökermiş gibi. Oysaki tam tersiymiş :-D çok sevişen kadın yaşlanmazmış. Her orgazmda vücut gençlik hormonu salgılarmış. Sevişmeyen kadın çökermiş asıl. Neden bizim insanımız kadına cinselliği bu kadar yanlış algılatıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılGençleştirir mi bilemem ama,
düzenli ve görev olarak görülmeden zevkle yaşanan cinsellik,
seks olarak kalmayıp, sevişmeye sönüşen bir cinsellik,
kadını da erkeği de hem ruhsal hem bedensel açıdan
daha sağlıklı duruma getirir diye düşünüyorum.
"Neden bizim insanımız kadına cinselliği bu kadar yanlış algılatıyor?"
Çünkü, cinselliği erkek yaşayınca "normal", kadın yaşayınca "or*spu" olarak gören, bacak arasında namus arayan insanımsılar var hala.
Nedeni bu.00 Yorumla
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpermin anti-aging etkisi var bunu bilimsel olarak okumuştum. Sivilce izlerine vs iyi geliyormuş. Evet gençleştirir. Sonuçta sevdiğin insanla yapınca mutlu oluyorsun mutlu kadın = genç ve güzel kadındır. 😁
97 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhaha bende evlenince böyle yapayım diyorum 🤣😎
+1 yılSevişmiyorum diye yaşlancammı ya bence kullanılan daha çabuk çöker el sürülmemiş rafta duran giysi eskirmi eskimez :D
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa öneriyorsun yanii hımm 😂
- +1 yıl
sende istemem yan cebime koy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
107Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. se ks su gibi bir ihtiyaç. yani bence. se ksin kadın özelinde yaşlandırma etkisi varmıdır bence öyle bir algı yok. evlilik ile ilgili var. sebebide yaygın sava göre evli kadın kendini salar. zaten koca bulduk aman salla moduna girer. şahsi fikrim s eks yapın
00 YorumlaBilimsel olarak kanıtları mevcut. Fakat toplumda şöyle bir algı var. Erkek seks düşününce normal, kadın düşününce or**pu oluyor... Kültürle alakalı bazı şeyleri aşmak gerek. Fizyolojik ihtiyaç olarak görülmesi lazım.
00 YorumlaÇünkü ülkemizde cinsellik eekek işi olarak görülüyor ve öğretilmeye çalışılıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞayet öyle olsaydı hayat kadınları nenem yerine genç kız gibi dolanırlardı :)
74 Yorumla- +1 yıl
güzeldi
- +1 yıl
Onlar zevk almıyorlar ki
- +1 yıl
güzel tesbit tecrübe iste
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Bilimsel olarak yorum yapamam ama şahsi düşüncem gençleştirir ve güçlendirir. Ve bence temiz yapıldıktan sonra insan sağlığı için önemli bir boyutu da vardır. Yine şahsi kanaatim bu yönde.
00 Yorumla
+1 yılbu seks ile alakalı değil. iyi bir cinsel hayatı olan kişi genel olarak da mutludur. dertsiz, tasasız yaşam kalitesi yüksek bir insan daha az hastalanır daha geç yaşlanır.
00 Yorumla
+1 yılIngiltere de yapilan arastirmaya göre cinsellik insanlari genç sağlıklı yaptığı kanıtlanmış. Bizim ülkemizdeki yanlış algı Müslüman olduğumuz için 🖒
02 Yorumla- +1 yıl
😊😊
gençleştirir diyen yalan konuşur... erkekler uydurur bunu kadınları da sekse düşkün etmek için.. ne gençleştirir ne yaşlandırır.. yaşlılığa etkisi yoktur..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılyaşlandıracak bir zararını görmüyorum ben bir kötü alışkanlık değilki bu sağlığa zararlı olursa yaşlandırır
00 Yorumla Aynı ülkeden mi bahsediyoruz bilmem de benim yaşadığım yerde öyle bir inanış yok
Bu inanış hangi ülkeye aitmiş acaba?00 Yorumlakadını genç tutan en önemli değer sevgidir sevgi seline kapılmış olan kadın her zaman bahar çiçekleri gibi kokar seks ise o kokuların sahibi ve neden olan kişi ile yaşanır ve her gün o çiçeğin sahibi sulanır ve genç kalır
10 Yorumla
+1 yılBu ülkede sanki sadede erkeklerin ihtiyacıymış gibi görülüyor seks. Bunun sebebi de erkeklerin işi bitince k*çını dönüp uyuması. Ama bu karşılıklı bişey. Kadının da ihtiyacı. Ve tabiki de kadını gençleştirir.
00 YorumlaÇok sevisen aynen dediğin gibi dinç kalir. Ancak vajina bakımına dikkat etmeli elbette. Yoksa çok kullanimdan fazla genisleyecegi aşikar. Ayni zamanda dogum yapma sayisi bu isi tersine cevirecektir. bunada dikkat etmeli..
00 Yorumla
+1 yılgençleştirir tabikide çünkü kan akışı hızlanıyor ve insanı fit yaptığına bilim insanları tarafından onaylanmış zaten :)
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi genç ve dinç yapar, ömrü uzatır, sana da maşallah çok gençsin 27 yaşında mısın
00 Yorumla
+1 yılBenim gorusumde o sekilde seks kadinida erkegide genclestiriyor
00 Yorumla
+1 yılTam tersi. İki tür için de en sağlıklı ve gerekli aktivitedir.
00 Yorumla
+1 yılMutlu seks her şeyin pozitifini verir. Seks yapmış olmak için yapmayacaksın. Mutlu olacağın bir ilişki olmalı.
00 YorumlaSexle bir alakası yoktur genç veya yaşlanmanın insanlar birden çöker ve bazı insanlar genetiktir güzel durur ama oda birden çöker bir insanın yaşı büyük oldugunu anlıyabiliyosun mutlaka bir yerleri çekilmiştir
00 Yorumla
+1 yılBence olumlu bir etkisi var yaşamadıkça sanki hayattan soğuyorlar gibi geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılKadini da Erkegi de zinde tutar. Salgiladigi mutluluk hormonu, spor aktivesi ve bosalan kaslardan dolayi
00 Yorumla
+1 yılne önemi var insanların ne düşündüğünün ve çevrenin ne dediğinin Dilediğince ve Özgürce yaşa ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHocam, bu bence çok ilişki değil, çok farklı erkekle alakalı diye düşünüyorum. Çok erkekle sevişen kadın bence gençleşebilir ama adı iyi olmaz. Bilmiyorum belki abartı ama.
00 YorumlaCok seks yapmak bilimsel olarakta erkegi ve kadini oldugundan fazla yasli gosterir cunku hucre yenilenmesini geciktiriyor dikkat!
00 YorumlaZaten Türkiyedeki kizlar gizli sevişme yaptiklari için ve orgazm konusunda utangać olduklari için böyle bir bahane üretiyorlar
00 Yorumla
+1 yılSeks insanı diri tutar hele ki seksde iki tarafta orgazm oluyorsa bu gerçekten mükemmel bir duygu tarifi yok
00 YorumlaHormonların salgılanması, sinirlerin hareketliliği, kasların çalışması, yakılan kalori vs. kadın çöker diyenin alnını karışlarım:)
00 Yorumla
+1 yılalakası yok..
seks yapan bireyler her zaman daha dinç ve işlerine daha iyi konsantre olurlar..00 Yorumla
+1 yılseks yapan insan niye yaşlansın yavrum. zamab yaşlandırır adamı. 100 yaşında bakire gördün mü
00 Yorumla
+1 yılBence yaslanmaz diye düşünüyorum spor sonucta ve daha iyi olurher acıdan
10 Yorumla
+1 yılYa tamam hormon filan ama cok iyi biliyorsun ki bir geliştirme söz konusu
00 Yorumla
+1 yılOzaman ne diyoruz yeni slogan milletçe sevişiyoruz :)
00 Yorumlakesinlikle gençleştirir. profilindeki yaş bilgisi doğru ise de bunun en g üçlü örneği sen olmalısın. harikasın yaa gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılbizim kızlar ellenmeden önce fidan gibi evlenince dolma gibi oluyor erkek bunun neyiyle sevişsin :)))
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte aktif roller erkeklere yakıştırılıyor , problemin kökeni budur, kadının duyguları yok gibi algılanmasına sebep oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAslında çok seks kadını genç tutar ama bizim ülkemizde Seksi kadına eziyet olarak yapan hırbolar ayılar yaşlandırıyo yıpratıyo kadını
00 Yorumla
+1 yılSeks kadını da erkeği de gençleştirir diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBence her iki cins için de geçerli bu. Evet ülkemizde insanları her konuda Yalnış bilgilendiriyorlar
00 YorumlaYokya öyle sacmalikmi olur
Çalışan demir pastutmaz demiş atalarımız 😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılCıcek sulandıkca guzellesır uzun omurlu dınc olur sulanmayan cıcek kurur omru az olur anlayana
00 Yorumla
+1 yılSeksin birçok faydası var sadece kadınlara değil tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aksine tersi seks hiç yaşlandırır mı aksine gençleştirir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru tespit seks genclestirir dirilestirir
00 YorumlaGerçek söylüyorsun ben çok sevişiyorum halen çok genç kalıyorum hücrelerim yenileniyor
00 YorumlaKesin ve net gençleştirir.
42 Yorumla- +1 yıl
Sekil a da gorunuyor zaten
- +1 yıl
haftada kaç kez
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar çok yapmayanlar, ondan çöküyorlar zaten, yiyip içip yatıyorlar
00 Yorumla
+1 yılşu anki mesaj kutuna mesaj yağıyordur, eminim :D
212 Yorumla- +1 yıl
Çoğu da kazma. Çok sevişen kadın dedim çok fazla erkekle sevişen kadın anlamış Allahın hödükleri. Oysaki çok sevişmek kocayla da olur. Bana öyle mesajlar yazanlar varki şu anda sanki herkese ve herşeye açık bir kadınmışım gibi rahat rahat konuşmalar :-D Soruda sadece çok sevişmekten bahsediyorum önüne gelenle sevişmekten değil çok sevişmeyi kadın kocasıyla da yapabilir. Allahın kazmaları
- +1 yıl
sana yıne ıyı sıtedekı sorulara baksana bazılarına sırf mesaj kutusu acık dıye cıplak resımlerını cekıp atan erkekler var. burdakı ınsanlar oyle bı hale gelmıskı bırı soru sorsada laf soksak onu karalasak kucuk dusursem rencıde etsem dıye ugrasıyorlar hepsının ıcı kırlenmıs beyınlerı yok olmus.
hala nıye burda duruyorum bende bılmıyorum ama sıtenın kız erkek toplam %85 ı abaza %10 u ergen gerı kalan %5 ıde normal ıyı kalplı dusuncel ınsanlar. umarım karsına hep onlar cıkar. - +1 yıl
kapalı ise kimse atamaz
- +1 yıl
iyide ben nededim simdi
+1 yılBiraz mantıklı düşünürsek gençleştirdiğini anlamak zor değil
00 Yorumla
+1 yılSeks yapan insanlar daha uzun yaşar.
44 Yorumla- +1 yıl
@Tariikk_ hayır
- +1 yıl
hayır bizim insanımız stersten ölüyor. ülkemizde hayat çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet seks gençleştirir. 44 yaşında bir kadınla 5 senedir beraberim sanırsın 30 luk
00 Yorumla
+1 yılZinde tutar 😊
83 Yorumla- +1 yıl
Hmm ilginç bir yaklaşım 😊
- +1 yıl
vuvvv
- +1 yıl
Haklısın tatlım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaç tane adamla yattın ki?
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki sen?
- +1 yıl
sen hergün yapıyon mu diyor kücük hanım
Yaşlanmak beyinseldir...
Bedensel değil...00 Yorumla
+1 yılBenjamin button etkisi bile yapabilir :)
00 Yorumla10 yilda 5 cocuk dogurursa cökerde ölürde 😕
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılSeks insanı gençleştirir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSeks kadını da erkeği de diri tutar.
00 Yorumla bence dinç ve diri tutar
11 Yorumla- +1 yıl
aynen masallah kısrak gibisin
Gençleştirir tabikide, hor kullanılmazsa
00 Yorumla
+1 yılseks insani gencleştirir
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne