Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli seks yapmanın sağlığa elbette faydaları var ama sadece tek başına gençleştirmez bir 10 sene geriye döndürüp kimseyi çıtır çağına atmaz :D Öyle olsa düzenli seks yapan p*rno starları bile 35 45 yaşlarından 25 yaşlarına atlarlardı :D
1. İyi ve Kaliteli bir yaşam
2. Ekonomik güç
3. Sinir ve stresin olmaması
bu üçü olursa hayatınızda üzerine bir de düzenli seks hayatınız varsa yaşlanmazsınız fiziksel olarak çökmez genç gösterirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖstrojen.
Testesteron. ...
Endorfin. ...
Serotonin. ...
Oksitosin. ...
Prolaktin. hormonları salgılatır , buda yüze nur gelir , gülümseme olur , günlük hayata konsantresını odaklanmasını artırır , ozguvenı artırır , sakinleştirir yani :'' yaprak '' önemli olması gereken bir detay hayatınızda. ab-ı hayat .
10 Yorumla
Düzenli seks gençleştirmez. Sevdiğinle, sevgiyle ve aşkla yapılan seks gençleştirir..
22 Yorumla- +1 yıl
Ricalar...
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki aslında bu bütün her yerde yazar düzenli bir cinsel hayat hormonları tamamen düzenler
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
83Cevap
+1 yılKimse yaşlanmazdı o zaman 😄 şaka bir yana düzenli seks insanı zinde tutabilir evet.. Keyifli günler..
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet insanı mutlu eder stresi azaltır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRihanna, jennifer lopez gibi isimlere bakinca genclestiriyor gibi. Hadi rihanna daha 30 larinda. Jlo nun erkeklerle ve seksle ilgili soylediklerini, tavsiyelerini duymussunuzdur. Rihanna da, jlo gibi isimlerde seks delisi gibi gözükmüştür hep bana. Bunu da yansitiyorlar zaten. Duzenli yapilan, tatmin olunan, orgazm olunan seksin elbet faydasi vardir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, cildi güzelleştirir ve genç hissetmeni sağlar. Hatta bir araştırmaya göre 10 yıl daha genç gösteriyorlarmış. Ama içinde “aşk” olmayan seks buna dahil değil maalesef. :D
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı istek ve arzuyla yapılan seks güzelleştirir ve insani dinç tutar
50 Yorumla
+1 yılGençleştirmez de, yaşlanmayı geciktirir diyelim.. 😄
10 YorumlaDüzenli seks insan yaşamına düzen verdiğinden insanı stresten uzaklaştırır rahatlatır buda hem yaşam kalitemizi olumlu yönden etkiler hemde ömrümüzü uzatır
10 Yorumla
+1 yılDüzenli seks yapmak gençleştiriyor mu ? ↗
Bu soru neden bu kadar popüler oldu :)))
Partnerim yok olsa düzenli yaparım hatta o kadar çok yaparım ki düzensiz hale gelir asgda00 YorumlaYapınca mutlu olursun, mutlu oldukça güzelleşirsin
30 Yorumla
+1 yılO anda üretilen hormonlardan dolayı olumlu etkisi kesinlikle vardır 😅
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutluluk veren her türlü kaliteli aktivite bizi dinç ve genç tutar.
30 Yorumla
+1 yılBen zaten genç ve çıtırım daha sekse ihtiyacım yok hehe.
35 Yorumla- +1 yıl
Yepp
- +1 yıl
Ne guzel valla ama sekste lazım
- +1 yıl
#smirnoffRed Seni gençleştirme projeme dahil etmek istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Elbette.. Düzenli seks; düzenli spor yapmak gibi.. Ve bi de hormonlar da yeniliyor kendini.. Ve daha zinde daha genç görünmeyi sağlıyor..
10 YorumlaGençleştirir. Cindildeki kırışıklıklar geç oluşmaya başlayacağından dolayı 5 yaş gençleştirir. Etkisi büyük.
10 YorumlaKesinlikle etkisi büyüktür.
Not. Bu soruyu senden sonra başkasıda sormuş haberin olsun. Soruların çalınıyor :D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık için çok önemli... Düzenli seks insanı zinde tutar ve sağlıklı yapar..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGençleştirirmi bilmem ama zinde tutar piskolojiyi düzeltid spor olur iyi eğlence haz zevk olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ihtiyaçtır ve gençleştirme düşüncesi maalesef doğru değil.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanı rahatlattığı için sağlığa da iyi geldiğini düşünüyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Eveeeeet ve fit kalırsın antrenmanli calisan demir pas tutmaz demirimi paslandirmayan kadina taparim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbeyaz renkde ayrı bi güzel ya her tende cok güzel duruyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlandırmayı azaltır diyelim biz ona. Mutluluk da verir, sağlığı da olumlu yönde etkiler.
10 Yorumla Hiç bilgim yok gençleştirme yapsa şimdide 18 den küçük olurdum
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama bu yaşımda yıprandım ya gerçekten...
10 YorumlaDemekki bundan yaşlandık :D Genç ve zinde tutar bencede
10 Yorumla
+1 yılGenclestirmez ama sagliga faydasi var gunluk hayatta odaklanmani saglar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seks sitresi atar, huzurun olur ve tabiki seksin vücuda faydası var
10 Yorumla
+1 yılDüzenli seks hem tecrübe kazandırır hemde ruhen ve bedenen rahatlatır insanı
11 Yorumla- +1 yıl
Ve insani genç yapar kesinlikle
Senin uzman olduğun bir konu başkalarının cevabına ihtiyacın mı var sanki yılaaaaaaan tısssss: ). Evet düzenli seks her yönden sağlığa yararlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılvardır tabiki olmazmı. heyecanlı seks özellikle daha faydalıdır
10 Yorumla Hem psikolojik olarak rahatlarsın hemde bedenen dinç olursun,
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüzenli olduğundan hücreler devamlı yenilenmekte buda gençleştirmektedir.
Düzenli yapabilecek partnerin olmalı, bu da çok zor.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seksin zihnin ve bedenin gençleştirdiğine inaniyorum
10 Yorumla
+1 yılDüzenli bir şekilde erkeğin spermini alıp kırışık bölgelere sürersen bedenen gençleşirsin ve düzenli seks yaparak deşarj olursun bildiğim kadarı antik Yunanlılarda yapıyormuş
00 Yorumla
+1 yılMutluluk ve zevk veren her şey insanı güzelleştirir
48 Yorumla- +1 yıl
mesela çikolata gibi
- +1 yıl
Aşk gibi
- +1 yıl
iltifat almak gibi
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
ya peki uzak durulması gerekenler
karşılıksız aşk gibi - +1 yıl
Sevmeyenden
- +1 yıl
ya da içki sigara gibi
- +1 yıl
Aynen
+1 yılEvliler daha çabuk yaşlanıyor. Gençleştirmiyor olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her seks yaptıktan sonra duşumu alıp daha dinç ve dinlenmiş bir şekilde hayatıma devam ediyordum.
00 Yorumla
+1 yılEvet mutluluk hormonu salgılar. Daha sabırlı ve anlayisli olurlar. Sinirli olmadikalri için daha genclestirdigi tibbende kanıtlanmış
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kendini mutlu hissetmesi mutluluk hormonunu salgılatır... mutlu olan insanlar güzelleşir gençleşirler tabiki...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre hergün vuruşmak lazim sabah oglen aksam yaklasik 30 dakka yalasma sevisme olmali
10 Yorumla Evet genclestirir
50 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra güzelleşen kızlar var bu yüzden mi acaba
00 Yorumla
+1 yılGençlestirmez, ama kiminle yaptığına göre mutlu hatta musmutlu edebilir seni☺️
00 Yorumla
+1 yılEvet duygusal ve fiziksel denge oluyor hakikaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle evet. Kafa rahat olunca herşeyi korkusuzca yapıyorsun ve kazanıyorsun
00 YorumlaGençleştim resmen bu kadarmı fark eder
32 Yorumla- +1 yıl
Kız zaten 18 yadındasın ya
+1 yılSpor gibi sonuçta shsjdh
25 Yorumla- +1 yıl
Daha yapmadım
- +1 yıl
Yok hiçbir şey yapmadım.
+1 yılHiç sanmıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Deneyımın var mı kı
+1 yılEvet sağlıklı o olmadan şarj olmazsın.
20 Yorumla
+1 yılBilemem ama mutlu edeceğini biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılTabiki, stres kalmaz herkes mutlu olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiyolojik ve fizyolojik olarak kanıtlanmıştır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklıdır ama gençleştirmez
10 Yorumla
+1 yılStresini alır baska bir hikayesi yok
10 YorumlaDüzen herşeyde gereken
10 Yorumlastrese ıyı geldıgı yuzde yuz
10 Yorumla
+1 yılSeks de insanı bir ihtiyaç, gençleştirir mi bilmem ama seks yapan insan daha sağlıklı oluyor bence. Çünkü özellikle erkeklerde uzun süre seks yapmamak büyük sıkıntı, hem fiziksel olarak hem de ruhen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım evet , ve ben bu durumdan mahrumum maalesef :/
00 Yorumla
+1 yılSureyya hanımın muhteşem değişimi
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evet mutluluk her zaman güzeldir
31 Yorumla- +1 yıl
Güzeldir ve gençtir
- Devamını Gör (44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı