Kimileri “saçmalamayın evlilikte cinsellik ilk plandadır olmazsa, iyi değilse evlilik de yürümez” der ama kimileri de tam tersini düşünür. Sizce evlilikte cinsellik kaçıncı planda?
Kimisi etsiz yemek yemez kimisi Eti ağzına sürmez sekste bunun gibidir. Erkek te kadın da Seksi aynı yoğunlukta severse sorun olmaz. Lakin erkek ya da kadın dan birisi için seks önemli diğeri için olsada olur olmasa da şeklinde ise tehlike çanları çalar. Bu neden evlilikte cinsellik üzerinde mutabakat sağlanması gereken ilk konulardandır bence.
Cinsellik onemli ama beraber geçirdiğin 24 saatin en cok 1 saatini alıyor. Onemli olan arzun doruga cikip rahatladigin anda yataktan cikmak mi yoksa onu gogsune mi bastirmak istiyorsun, püf noktası orada.
Evlilikte cinsellik çok önemli. Evlilikte cinsellik azsa bu çiflere gerginlik yaratıyor sonra ufak ufak öfke patlamaları boş yere sinirlenmeler oluşuyor. Ne kadar ten teması o kadar sevgi ve sakinlik. Şimdi evlilikte diğer mazemeler yoksa cinsellik olmaz yani evlilikte her şey bir bütündür.
Bu sıralamalar dönemseldir bence... Bazen cinsellik tahta kurulabilir bazense ihtiyaç olarak hissedilmeye bilir. Ben o kaçıncı bu kaçıncı sorularını pek sevmiyorum. Aç insan bir dilim ekmeği elmaslara mücevherlere değişmez. Yani kısaca ihtiyaç olarak o an bünyeye ne girerse öncelik o dur.
İlk planda olmasa gerdek gecesı neden var olmuş.. Dugınu yapuyomusun nıkah olmuyomusun evlılık cuzdanını elıne verıyolarmı pekı o gece ne yapıyosun evıne ilk gırdıgınde.. Sacma konusmayın cinsellik ilk planda olmassa monoton bır evlılık başlar ve son bulur..
5. planda 1. eş adayı insan olması lazım, 2. ahlaklı olması lazım, 3. akıllı olması lazım. 4Ailene değer vermesi lazım. 5. güzelde olsa iyi olur tabii...
kadın ruhundan anlayan bir partneri olan kadınlar için birinci sırada olmalı diğerleri için sıraya bile girmeyebilri. erkekler için durum farklı nerdeyse tamamımız için birinci sıradadır.
Bence önemli bir konu tamam sohbet etme anı paylaşma beraber gülüp eğlenme vs daha önemli ama bunlar evlilikte cinsellik ile taçlanmaz ise neden evleniyorsun ki... Arkadaş olarak takıl...
Bilmiyorum isteksiz ya da gey falan eşcinsel sanırım. 11 aydır ilişki yaşamıyoruz bir senedir evliyiz sen hayal et artık. Konuşmakta istemiyor bu konuda.
Fena değildi ama şimdi olmaması cok garip cekici olduğumu düşünüyorum bilemem onun düşüncesini aramızda 18 yaş var yani 42 yaşında biri beni cekici bulmucaksa ölsün.
Hakknda hayırlısı olsun 😊 su arkadasa dicem sen bu abazalari dinleme diyip neden mesaj atmani istiyor heralde abaza oldugunu belli etmek istemiyor beyinsiz
Söyledim tabiki umrunda değil. Ben kurtarmak işitiyorum o yanaşmıyor psikoloğa gidelim dedim hayır dedi konuşalım dedim hayır. Ayrılcaz cagre yok çocuğuma cok üzülüyorum böyle babaya sahip diye
En İyi Cevaplar