Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkler bu seks olayini cok takıyor ve büyütüyor bence. Yaşa gitsin yani. Canin istediginde yap. Yok evliligin buyuk bir kismi, yok haftada 3-5 gun olmali, oncesinde hazırlık olmali, ayarlanmali, o olmali bu olmali. Ulkece seksi cok buyutuyoruz ve sinirlar ciziyoruz.
Canin isterse yaşa gitsin mantigindayim ben yani evlilik icerisinde. Biz öyleyiz cunku. Hani bazi ciftler goruyorum istek tavan. Yok banyo alayim, dur kiyafet giyeyim, killarim uzamış yapmayalım,3 gun yapmazsak olmaz bilmem ne yani cok takiliyoruz detaylara. Evliligin buyuk bir kismi da seks degil. Sadakat, saygi, uzlasma, ayni bakis acisina sahip olma gibi durumlar olmadiktan sonra sekste isterse dunya birinicisi olun ne yazar.
Zaten evlilikte bir sure sonra seks yaşamayacaksınız. Yaslanacaksiniz, cocuklarin derdi olacak, isiniz basinizdan askin olacak. Seks illaki azalacak ya da bitecek. Ama eşin eşe saygisi, deger vermesi, sevgisi bu tarz duygular ömür boyu surebilir, seks degil.
Ulkece seksi cok baska bir noktaya koyuyor ve uzayli gibi goruyoruz. Kesin sinirlarla çiziyoruz bu olayi. Onemsemediginiz seyler daha guzel gecer ve guzel ilerler. Yemek yaparim mesela, en ozenmedigim yemek tatli ve guzel olur. Sekste oyle bence. Cok yukseklere koymadigimiz, belki de en onemsemedigimiz seksler daha tatli ve zevk verici oluyor cogu zaman. Sekse cok anlam ve yuk yukluyoruz. Bunlardan kurtulursak daha iyi cinsel hayatlarimiz olabilir bence. Bu tarz dusuncelere katilmiyorum o yuzden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
güven sadakat sevgi saygı cinsellik bunlar olmadan evliliğin anlamı olmaz
cinselliğin evlilikte nasıl bağlayıcı olduğunu ve aradaki aşkı tutkuyu sürekli diri tuttuğunu biliyorum
bence evliliğin yüzde sekseni cinsellik geri kalanlar da saygı sadakat sevgi vs dir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğin büyük çoğunluğu cinsellik değildir. Evet önemli bir unsurdur hatta bir bina için kolon neyse, evlilikte cinsellik odur. Ama çoğunluğu diyemeyiz. Uyum, geçim, düzen, dirlik olmayan bir evliliği cinsellik kurtarmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sana katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide cinsellik insanlar cinsel isteklerini doyasıya her istediginde helalinden yapmak icin evleniyor cinsellik olmazsa herkes arkadas gibi olur ayrıca boyle yorum yaptim diye ahlaki boyut yadsınamaz orasida ayri bir konu ama cinsellikde onemli ve olmalı
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru. Eşim evdeyken sürekli birbirimize temas halindeyiz. Evde değilken de iki lafımızdan biri o. Fotoğraflar, videolar atıp dururuz. Yani bizce öyle en azından. Başkalarını bilemem.
13 Yorumla- +1 yıl
İdeal evlilik
- +1 yıl
Ciddimisin? Azdirdin şu an
- +1 yıl
Yol al mert ayısı
+1 yılYatak odası, evliliğin yüzde seksenidir. orada uyum olursa evliliğin her aşaması yolunda gider, ama ordaki mutsuzluk evliliğin genelini etkiler
00 Yorumla
+1 yılbilmem hiç evlenmedim ama benim çoğunluğum cinsellik evett :)
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. sonuçta insanlarda düşünebilen hayvandır ve neslinin devamını sağlaması doğasında var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk değil de olmazsa olması cinsellik evliliğin mazotu gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeraber olduğum evli kadınların eşleri tatmin etmiyorlardı. Cinsellik önemli değildir diyenler, boynuza hazır olsunlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru tabiki hatta büyük çoğunluğu değilde temeli cinselliktir cinsellik iyi dğeilse o evlilikte mutlulukta olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbırı olmadan dıgerı olabılır mı cok cok zor ya sence?
00 YorumlaAyrılmaz parçası oluyor diyelim.
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun
- +1 yıl
İşte biz seninle o yüzden boşandık @madlina1
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sadece o değil tüm uzmanlar bunu diyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mutluluk baglilikta burdan gecer
00 Yorumla doğru ise miğde bulandırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hayır yüzde 50 cinsellik yüzde 50 yuva kurmak
00 Yorumla
+1 yılBekarım ama doğru demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde yüz dogru. Cinsellik evliligin diregidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çoğunluğu oyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet doğru doyumsuzluk aldatmalara sebep oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum olmasa yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani
00 Yorumla
+1 yılHayır asla
01 Yorumla- +1 yıl
İşte evlilik bu yüzdeler ile bozulur
+1 yılDoğru
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hepsi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat