- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEsas konu cinsellik değildir ama büyük bir konuda cinsellik konusudur yani şöyle cinsellik her şey değildir ama çok şeydir... duygunun saygının sevginin sadakatin temelinin büyük bir kısmında hatta çoğunluk kısmında cinsellik yatar gerek istek gerek ihtiyaç olarak görülse de eşler arasında tensel ve duygusal temele yardımcı olduğundan mıdır heyecan verdiğinden midir bilemem ama cinsel konuda mutlu olan insanlar hayatta her yönden mutlu bakıyorlar
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTek başına cinsellik ya da başka bir unsur asla bağlayıcı olamaz. Sevginin olmadığı yerde cinsellikten ekstra verim beklememek lazım. Cinsellikle ilgili bir dönem sağlık problemlerinden dolayı sorun yaşamış birisi olarak söylüyorum. Bizzat yaşadım. Cinsellik olmadan abi kardeşten öteye bir rolünüz yok. Sevgi soft hale dönüşüyor saygınızdan alışkanlıklarınızdan dolayı sabredip tutunuyorsunuz. Cinselliğin olmadığı bir evlilikte asla konu evlilik değil arkadaşlıktır. Karşılıklı zevk aldığınız bi cinsellik varsa eğer o zaman düzenli sekste olunca evet ben evliyim ve eşimi seviyorum diyebilirsiniz. Aksi çok imkansız. Tuhaf bir biçimde cinsellik yaşadıkça sevginiz arzunuz ve saygınız artıyor karşı tarafa ve tahammül seviyeniz artıyor. Tuhaf deme sebebim evlenmeden önce bana inandırıcı gelmemesinden dolayı
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sanmıyorum hiç. çünkü cinsellik bir yere kadar götürür ve cinsellik bitince zaten geriye bir şey kalmaz iki insan cinsellik için evleniyorsa zaten o aşk evliliği olmaz. birbirlerinde çıkar buldukları için sürdürmüş olurlar. Evlilikteki duygusal bağ birçok çift için en önemli unsurlardan biri bana göre.. eşler arasında derin bir sevgi, saygı ve güven duygusu olmalıdır. asıl bağlayıcı unsur bu benim gözümde.. zaten Önemli olan, çiftlerin birbirlerinin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamaları, saygı göstermeleri ve sağlıklı bir iletişim kurmalarıdır.
30 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik hatta nitelikli bir cinsel yaşam yeter şart değilse bile gerek şarttır.
Nitelikli cinsel hayatı var etmek erkeğin elinde. Sağlıklı beslenen, uyku düzeni olan, spor ve egzersiz yapan, zararlı alışkanlığı olmayan bir erkek, sertleşme sorunu ve erken boşalma problemi yaşamayacağı için ilişki her iki partnerin de yaşam kalitesini arttıracak, mutluluğunu pekiştirecektir.
Ayrıca evliliği ayakta tutan sevgi, saygı sadakat, ancak kaliteli bir cinsel hayatın çarpan etkisiyle güçlendirilip sürdürülebilecek duygulardır.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEn önemli unsurlardan biri ama sadakat, saygı, sevgi gibi şeylerin daha bir bağlayıcı özelliği var.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir bağlanmak farklı bir şey cinsellik farklı bir şey
11 Yorumla
+1 yılBirincisi saygıdır
Ikincisi sevgidir ve her insan sevildiğini görmek hissetmek ister
Üçüncüsü ilgidir örneğin eşin bir şey anlatırken onu dinliyor musun ne derece ilgilisin
Dördüncüsü gözüne hitap etmesidir beşincisi sekstir
Gerçek yaşamda seks en sonda iken, bekar herkes için seks en baştadır.
Evlisiniz ve dünyanın en güzel seksine imza atıyorsunuz diyelim evin içinde saygı sevgi ilgi yoksa adam ya da kadın kendi halinde umursamaz bir tipse ya da bekarken zayıflen evlenince saldıysa temizliğine dahi dikkat etmiyorsa seks anında alınan 2 ah oh şeyleri seni çok havada bırakacaktır.210 Yorumla- +1 yıl
Amacım tartışmak değil. Ben hiç evlenmedim. Cinsel ilişki deneyimim var ama evlilik deneyimim yok.
Şimdi şöyle bir cümle var sonda.
""Evlisiniz ve dünyanın en güzel seksine imza atıyorsunuz diyelim evin içinde saygı sevgi ilgi yoksa adam ya da kadın kendi halinde umursamaz bir tipse ya da bekarken zayıflen evlenince saldıysa temizliğine dahi dikkat etmiyorsa seks anında alınan 2 ah oh şeyleri seni çok havada bırakacaktır."""
Şimdi evde sevgi, saygı, ilgi yoksa ve bakımsız bir kadın bir söz konusuysa dünyanın en güzel seksi nasıl gerçekleşecek. Bu anlattığın kombinasyon, bana çok sürrealist geldi de o yüzden sordum? Şahsen ben bakımsız ve itici hiçbir kadınla kaliteli bir seks yapamadım. Çünkü sürekli isteksizlik ve sertleşme sorunu yaşayıp kalktım yataktan. Nasıl oluyor yani? Sevgi, saygı yok, bakımsız bir partner var. Ama diyorsunuz ki, ""Dünyanın en güzel seksine imza atsanız bile""" Böyle bir ortamda mümkün mü dünyanın en güzel seksini yapmak. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi Hemen anlatayım. Evli çiftlerde şu an en büyük sorun maddiyat çünkü çok ciddi bir rakam kazansan da her gün her şeye zam gelirken bir çok şeyi ertelemek durumunda kalıyorsun ve tartışmaların bir çoğu bundan kaynaklanıyor. Ek olarak eğitim seviyesi düşük insanlar birbirine saygı duymamaya başlıyor. Özellikle görücü üsülü gibi bir evlilikse sevgi aşk gibi unsurlar asla olmuyor. Sonra konumuz ilgi ve bakıyorsun kadın kendi halinde erkek kendi halinde çocuk varsa o kendi halinde ve 1 evin içinde herkes kendi halinde olduğu için 3 ya da 4 ayrı yaşamlar sürülüyor. Sekse gelirsek en bakımsız kadın bile kilo almış salmış duşunu aksatan kıllarını almayan kadın bile yatakta saatlerce ya da sabaha kadar beni becer diyebiliyor. Tabiki öyle birisi ile seks zevk alınarak yapılamaz Ama bakımlı birisi diyelim dünyanın en iyi seksi yaşansa bile diğerleri yoksa bu sefer o evde yine huzur mutluluk olmaz ve kişi dışarıya yönelir zaman içerisinde ise boşanmalar veya aldatmalar gözlemlenir. Umarım demek istediğimi anladın.
- +1 yıl
Düşün ayşe ile ahmet evleniyor. Ayşe lise ahmet üniversite mezunu. Ahmet devamlı kendisini geliştiren işiyle ilgilenen birisi ayşe ise sabah seda sayan öğlen esra erol akşam tiktok izleyen kitap okumayan asla kendisini geliştirmeyen birisi ve zaten evlendim zaten çocuk yaptım diye kendisini iyice salmış bakımsız kilo almış durumda sence ahmet artık o eş ile mutlu huzurlu olabilir mi kendisini o eve bağlayabilir mi? şu an bir çok kadın bu şekilde.
- +1 yıl
Eyvallah azizim. Bu yazıyı son iki yoruma da katkı olsun diye yazıyorum. Aydınlatıcı bir cevap oldu.
Her gün elimizde taşımış olduğumuz g. rizekalı cihazdan kendimizi soyutlamadığımız sürece iletişim de kalmaz, sevgi, saygı, sadakat de kalmaz, kaliteli bir seks hayatı da kalmaz.
Yorumunun ilk kısmında yaptığın 5 maddelik sıralamaya katılıyorum. Evet bekarlık yanılsaması, cinselliği ilk maddeye koyuyor.
Lakin cinsellik ile diğerleri arasında çok güçlü bir diyalektik var.
Ben kendi yorumumda dedim ki;
"""Evlilikte cinsellik hatta nitelikli bir cinsel yaşam yeter şart değilse bile gerek şarttır. Evliliği ayakta tutan sevgi, saygı sadakat ise ancak kaliteli bir cinsel hayatın çarpan etkisiyle güçlendirilip sürdürülebilecek duygulardır."""""
Esasında sevgi, saygı, sadakat gibi evliliğin harcı olan duygular, cinsellik ise evliliğin tek amacı değilse de nihai amacı. Kaliteli ve iki partneri de iliklerine kadar tatmin eden bir cinsel yaşamın çarpan etkisi; sevgiyi de, saygıyı da, sadakati de güçlendirir. Tüm altyapı/üstyapı unsurları ile bu kadar sağlam yapıya ulaşmış bir evlilik, hane içindeki tüm iktisadi/insani sorunları aşmaya da muktedirdir diye düşünüyorum. Tabi en doğrusunu evlenince öğreneceğim. Onun da farkındayım. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi ben sana basit bir iş yeri örneği vereyim. çok yüksek maaş alıyorsun diyelim ama iş yerinde müdürün şefin ve patronun huzursuzluk yaratıyor mobing var naparsın başlarım maaşına der ayrılır düşük maaşlı ama huzurlu işe adım atarsın. Evlilikte aynıdır yanlış insanla berabersen naparsan yap asla huzurlu olamazsın. Sen eve geldiğinde para sebebiyle senle 2 saat kavga da edebilir bana bunu dedin diye de kavga edebilir annen şunu dedi der uzatırda uzatır sonra sen gece koynuna bile girmek istemezsin. Konunun telefonla sosyal medyayla alakası yok. Konu tamamiyle yanlış insanla evlilik.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ben bir şey daha farkettim. İş hayatıyla, evlilik hayatı arasında dehşet verici bir paralellik var. İş hayatında bize patronlar/müdürler ne not veriyorsa hayatımızdaki kadınlar da aynı notu veriyor. Sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa gerçekten mi böyle diyorum.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi anne babanı gözlemle ne nedir anlarsın. hadi iyi geceler.
- +1 yıl
👍👏 Sana da iyi geceler azizim.
- +1 yıl
Seni kızdırdık kusura bakma.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi yoo kızmadım uyku vakti geldi iyi geceler diledim
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu aç abazan. Oysa ki anlamak, anlaşılmak, iletişim kurmak, saygı çok daha önemli. Seks ne ki? Olsa da olur, olmasa da olur. Kadını da erkeği de kendini tatmin etmeyi bilir. Seks olmasa da kimse ölmez.
Bir düşünsünler bakalım? Sağlık sorunları olduklarında cinselliği çok yaşayabiliyorlar sanki. Kadın hastalıkları, erkek genital hastalıkları başladığında. Erezyon olamadıklarında vb… Hepsi boş boş konuşuyor. Bu yüzden egolu insanları hiç sevmem.
78 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik olsada olur olmasada olur derken 😂hayatın bir parçası bu yemek yemek gibi bişey
- +1 yıl
@Spiker2721 ilerde Prostat olduğunda bakalım aynısını diyebilecek misin?
- +1 yıl
Ne alaka prostat
- +1 yıl
Herkes prostat olurdu
- +1 yıl
@Spiker2721 bi halt bildiğin yok boş boş konuşuyon.
- +1 yıl
Asıl sen bilmiyorsun hergun yapmak sağlıklı yapar insanı ben hergun yapmadan uyuyamam
- +1 yıl
@Spiker2721 Şu zamanda her gün mü yapıyorsun?
- +1 yıl
Evet hergun elimden gelse günde 2 3 kez yaparimda yok yani ciddiyim işini bilerek yaparsan skss doyumsuz hale geliyor
+1 yılEvlilikte cinsellik en büyük etkenlerden bir tanesidir. Boşanmaların %30 u cinsellik yüzünden gerçekleşmektedir. Yaşlılık dönemine gelene kadar önemli bir unsur, ilişkiyi canlı tutma ve bağınızı korumak için gerekli temel bir etkendir. Birleşme olmadan uzun bir süre ilişkiyi sürdürmeye çalışmak zorlayıcı ve yıpratıcı olabilmektedir. Çiftler birbirlerine cinsellik konusunda açık olmaktan kaçınıyorlar ama bu doğal bir durumdur. Sağlık vb. gibi durumlar söz konusu iken anlayış gösterilmelidir. Kısaca şunu söyleyebilirim ilişkinin yani evliliğin %70 ini oluşturuyor diyebilirim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Evlilik öyle sevgi saygı sadakatle devam etmiyor, işin içinde çocuklar var, maddi sıkıntılar var, aileler var , var oğlu var , bide üstüne yıllar geçince…. eğer iyi bir cinsel birliktelik yaşamıyorsan eşinle insanın bırakıp gidesi geliyor. Cinsellik çiftleri birbirine bağlar. Ayrıca sadakat cinsellik yoksa pek beklenmez !
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyum ve düzenli seks olmadan diğerlerinin bir önemi kalmaz da o yüzden. Cinselliği fazla hafife alıyorsunuz, önemsizmiş gibi. Evlilikte seks iyi değilse, eşlerin karakterine bağlı olarak ya sadakatsizlik olur, ya boşanma. İstediğin kadar sevgi, saygı olsun, seks doyurucu değilse o evlilik çatırdar. Hem başkasıyla seks yapmama yülümlülüğünün olduğu bir sözleşmeye (nikah) imza atacaksın, hem de cinsel hayatında mutsuz olmaya razı olacaksın, bu mümkün değil.
31 Yorumla- +1 yıl
*yükümlülüğünün
+1 yılHerkes kendi açısından değerlendirir tabi. Evlilik değil ama çok fazla cinsel birliktelik olmadığı halde dürüstlüğüne çok güvendiğim kişiliğini çok sevdiğim ve birlikte çok eğlendiğim çok da saygı duyduğum için uzun süren bir ilişkim oldu. Böyle bir evliliğim de olsa bağlayıcı unsurlar bunlar olur.
10 YorumlaHayır bu bir şehir efsanesidir. Her türlü şefersizliği yapıp sonra da iki sexle düzelemez bir şeyler. İsterse en iyisi olsun o konuda, johny olsun isterse xdxdf
62 Yorumla- +1 yıl
Birisi jony mı dedi 😂
Ya söyle kimi insanlar hiç sevişmez ama ilişkileri iyidir birbirlerine bağlıdır kimileride sürekli sevişir ben kendim için söyleyim evli olduğum evimin kadınıyla haftada 1 veya 2 kez sevişmek isterim ki gözüm dışarida olmasın diye ve kesinlikle aldatmam benimle sevisirse ama sevismesse hem maddi duruma zarar hem evliliğe zarar hem sağlığa zarar hem kendine zarar öyle
10 YorumlaKim ne derse desin
Kesinlikle bağlayıcı unsur cinselliktir... Nokta
.
75 Yorumla- +1 yıl
Fikir , uyum sorunu yaşayan insanlarda hic de bağlayıcı degil bence , haksiz miyim?
- +1 yıl
Zeynep hanıma hatılıyorum. Fikir uyum iyi anlaşma seksten daha önemlidir.
- +1 yıl
@zeynep3000 Evlilikte iyi, kaliteli ve doyurucu seks ve cinsel uyum varsa (ağırlığı yüzde 70), kalan yüzde 30'luk kısımdaki sorunlar iletişim, saygı ve anlayış ile çözülebilir. Ancak iyi iletişim, saygı ve anlayış var fakat cinsel uyum ve tatmin yoksa evlilik bir süre sonra ya soruna ya da arkadaşlığa dönüşür, ev arkadaşı gibi takılırsınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılE yani en önemli unsur denebilir. Zaten cinsellik faktörü olmasa çok az kişi evlenir. Hele bu hiperenflasyonda şimdi boşansam yiyişecek birini bulamam. Evlensem masraflı ve çok uğraştırıcı iş. En iyisi ufak tefek anlaşmazlıkları sorun etmiyeyim der boşanmaz.
00 Yorumla
+1 yılBunu sadece evlilik olarak düşünmeyelim normal bir ilişkide bile yani sevgili ilişkilerinde bile aslında ilerleyen safhalarda cinsellik Evet vazgeçilmez bir unsur olarak karşımıza çıkıyor Çünkü bu doğada olan bir şey ve illaki insan karşı cinsin tenine dokunmak öpmek istiyor Yani bunu lütfen ötekileştirmeyin Hani illaki evlilikte olacak diye bir şey yok Sonuçta karşılıklı güven ve istekle olacak bir şey bu ama her ilişkide olmazsa olmazdır yani
00 Yorumlacinsellikte sorun varsa o evlilikten tam bir sadakat ve hayır çıkmaz. deve kuşu olup kafayı kuma gömüp nayır nolamaz demek birşeyi değiştirmez gerçek budur...
30 Yorumla
+1 yılkessinlikle degildir katiliyorum sana saygi sadakat varken bana gore cinsellik en son sirada evet illaki onemli ona bir sey demem ama bence konu evlilik ise cinsellik son sirada olmali
10 YorumlaBence olmaması gerekiyor sevgi sadakat saygı önemli cinsellik bir yere kadar zevk için evlilik olmaz işkence olur birlikte vakit geçirmedikten sonra ne anlamı varki evliliğin
10 Yorumla
+1 yılBirine içten sarılabiliyorsan gerisi boştur işte o zaman buzlar erir birlikte yemek , yemek ortak konular oluşturmak vb aynı pencereden bakmak ve bakışmak
10 Yorumla
+1 yılBence hayır nikah evliliği bağlar Cinsellik aşkı
40 Yorumla
+1 yılTek başına bağlayıcı bir unsur değildir aksi takdirde fb ilişkisi olur o sadece. Ama önemi de bence göz ardı edilemez.
20 Yorumlatek evlilikte de değil ilişkilerde cinsellik bağlayıcı bir unsundur bana göre
30 YorumlaŞunu anlamabiz lazım cnsellik hayatın gerçeği. Sağlıkli birliktelik olduktan sonra cinsellik tabi ki şart. Ama bunu düzgün ya da az yaparsanız bireylerin fatkli kislere eğilimleri olur. Cinsellik tutku ve aşk ile yapılırsa sorun olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler yılda en az 1000 kere orgazm olmayınca eşlerini aldatıyormuş o nedenle bağlayıcı bir unsur olduğu kesin gibi...
10 Yorumla
+1 yılYaşanmışlıktır bağlayıcı unsur. Birlikte yaşadıkça, birlikte öğrendikçe, birlikte eğlendikçe, üzüldükçe daha çok bağlanırsınız birbirinize.
10 Yorumla
+1 yılcinsellik zaten hersey iyiyken var olan bisey. kotuyken yapilmaz ve baglamaz. kimse kimseyi cinsellik icin cekmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır o bir tat …. Ruhum sonsuz seviyor her saniye farklı şekilde bir sözle bakışla seçimle kararla o kişiyi seviyor değer veriyorsun.. sevgi şekillerinden bir tanesi de elbet bedenlerin çekimi Cinsellik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayış, güven, sadakat, sevgi, anlayış bunlar önemli ama cinsellik de önemlidir tabi.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte bağlayıcı unsuru cinsellikte görenlerin evliliği 3 ay sürüyor :)
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBağlayıcı unsur saygı ve sadakattir. Cinsellik sonra gelir.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. evlilikte gerçekten doyurucu cinsellik olmaz ise aldatmak kaçınılmaz olur. cinsellik bağlayıcı unsurdur. olmaz sa olmaz denilecek kadar önemlidir
10 Yorumlabağlayıcı değil yürütücüsü demek daha gerçekçi olur çünkü insanları birbirine sevgi aşk saygı vs bağlar ancak çeşitli nedenlerle cinsellikle ilgili sorunlar varsa o evlilik zora girer
10 YorumlaCinsellik bağlar fakat evliliği kurtarmasını beklemek yanlış.
10 Yorumla
+1 yılDeğildir, onların aşktan meşkten anladıklarını sanmıyorum.
10 Yorumlacinsellik olmazsa olmaz evet, fakat saygı da en az cinsellik kadar önemli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik değildir fakat olmazsa olmazıdır tabiki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle cinsellik insanın bir bütün yapar birbirine kenetler
10 Yorumla
+1 yılKaptan değişir o ya. Herkes için geçerli değil bence
10 Yorumlacinsellik ten uyumu da önemli ama sevginin aşkın önüne hiçbir şey geçemez
10 YorumlaÇünkü diğerleri vicdan kalp gibi şeylerle alakalı ama cinsellik bir dürtü o yüzden iyisini bulana kadar ararsın evlilikle ilişkiyle vs alakalı değil
00 Yorumla
+1 yılvalla ben sevdiğim kadını doymaksızın öpmek sevmek koklamak isterim ama ileri kısmı cidden pek şey yapmıyor çünkü orgazm sonrası o iştah kaçıyor ister istemezz
00 Yorumla
+1 yıl- Bence değil sadece birbirine sadık f*ck budy iliskisinden ne farkı kalır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilirsin cinsellik yaşamayan kocayı aldatır gözüyle bakar eşi
10 YorumlaCinsellik yoksa sadakat olmaz, sadakatin olmadığı yerde saygı azalır, saygı azaldıkça da sevgi kaybolur gider..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği bağlı tutan iletişimdir. Birinin ga dediğine öbürü gu diyorsa sevgi falan hepsi geride kalır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir çesıt ortaklik bnce hayatini paylaşma durumu cinsellik önemlidir ama en onemli unsur değil bnce
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet aslında kimse itraf etmez ama öyle cinsellik yüzünden boşanan onlarca çift varken bunu inkar etmek yanlış olur seks evliliğin olmassa olmazı
00 YorumlaFb olanlar da bazen bir birine bağlanıyor. Tabiki evlilik farklıdır lakin cinselliğin böyle bir etkisi var bu gözardı edilemez.
00 Yorumla
+1 yılÖyle olsa aldatanlar niye aldatıyor? 🤷♀️Bence evliliği geçtim bütün insan ilişkilerinin bağlayıcı unsuru "GÜVEN".
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı bir cinsel hayata sahip partnerlerin, ilişkilerinin daha sağlıklı olduğunu gözlemledim.
00 Yorumla
+1 yılSaygı temelini oluşturuyor kesinlikle.. Sonrası monotonluğa bağlamamak lazım gerek cinsellik gerekse sosyal aktivite olarak.
00 YorumlaEvliyim ve bağlayıcı olan unsur sadece cinsellik değildir. benim eşimle aramda aşk ve sevgi bağı var bu bizi bağlıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Peki ne kadar süre cinsellik olmazsa hala aynı tavırda olursunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Kaliteli bir cinsellik her zaman önde gelir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmadan ilişki anca 70 yaşından sonra yürür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Saygı sevgi sadakatının yanında cinsellikte önemli evlilikte
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte önemli saygı ve anlayışın yanın da.
00 Yorumla
+1 yılHayır asla.
Evlilikte bağlayıcı unsur cinsellik falan değil. Sevgi, saygı ve anlayış!
01 Yorumla- +1 yıl
evli misin
+1 yılİnsanlar bencil duygularına itaat edecek köle arıyor. Bağlayıcı unsur cinsellik sanan da ahmaktır.
00 YorumlaSevgi, saygı, ilgi bu unsurlar da çok önemlidir hayat, evlilik sadece cinsellik değildir
00 YorumlaAltın Kuraldır.
61 Yorumla- +1 yıl
Değildir
evlilikte cinsellik %50 gibidir yani olmazsa olmazdır ama düzenli seks ve uyum yakalamak gerekiyor
10 YorumlaTabikide.
Evliliğin %80 seksdir.
Geri kalan %20 sevgi ve ilgi ihtiyacıdır.20 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer