Hollanda'da çalışan bir çok öğretmenin dersleri seks karşılğında verdiği ortaya çıktı. Hollanda'da bu durum yasal olarak onaylanacak! Bu uygulamanın Türkiye'de yasal olarak onaylanmasını ister miydin?
Bugün o gavurun ürettiği telefon ile yorum yapıyorsun soru ve bencelere. Gavur üretimi araçlara biniyor, ulaşım sağlıyorsun. Gavur üretimi içecekler içiyorsun. En az bir defa fas food yedin gavur firmalarından Bknz: Mcdonalds-Burkerking-Cocacola-Pepsi- Ve daha bir sürü telefon, otomobil. 😊
Türkiye bilim-teknoloji konusunda onlardan çok geride ve hatta bir çok alanda üretim yapmayan bir ülke. Onların adı bilim-sanat-teknoloji ile ön planda.
Bizim ise Hırsızlık-Yolsuzluk-Köprü-Yol ile ön planda. Mesele baya derin...
Delikanlı kimse kimseye mecbur değil Biz tek sorunumuz; xikilip atılan, igdis eğilip işlevsiz birakilan düşünme yeteneğimizi yeniden kazanmak, beynimizdeki Prangalari kırıp atarak... Bunu da ancak ve ancak eğitim sistemini yeniden inşa ederek, ölüleri öldürerek, dedelerimizin dili ve değerleri ile yeniden buluşup köklerimize yeniden kavuşacak sağlayabiliriz. Tek sorunumuz bu. Bu milletin Kıblesini Londra'ya çevirenleri öldürdüğümuz gün, gelecek bizimdir. Bu Prangayi kiramadigimiz sürece senin dediğin biz mecburuz onlara yeaeaa durumu geçerliligini korur. Ayrıca teknik ve ilim değerlidir. Nerede ve kimde olduğuna bakılmadan alınır Benim itirazım; batının ahlaksızligini transfer etmemize...
Kim demiş avrupa insanı medeni Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni Eğer medeniyet demek açmaksa bedeni Desenize hayvanlar bizden daha medeni. Mehmet Akif Ersoy (milli şairimiz)
okula eğitime gönderilir insan s ks yapmaya değil yani hollanda nası memleket ya karısını paylaşanlar eşcinseller ögrencisine hallenen eksikti o da geldi tam oldu bu ne iğrençlik ama demi yani haksız mıyım?
Senin milletin çok namuslu😄 Alayı hırsız-yolsuz-gaspcı-yolsuz-hırsız
bir gavur milleti namussuz. Ama namussuzların ürettiği telefon ile yorum yapıyorsun soru ve bencelere. Gavur üretimi araçlara biniyor, ulaşım sağlıyorsun. Gavur üretimi içecekler içiyorsun. En az bir defa fas food yedin gavur firmalarından 😄
Aklım almıyor, bunu telefonla karşılaştıracak zihniyet varmış. Allah akıl fikir versin. Senin düşüncelerine sahip olanlar yüzünden ne hallere düşüyoruz. Ama Allahtan korkmayan zaten herşeyi yapar.
En İyi Cevaplar